Evet yaa haftasonu alışverişe gittim, çooook güzel şeyler beğendim!!!
Hatta mini kot etek ve kazak aldım dayanamayıpAma XL, bazen de L giymeme rağmen Medium aldım hep
Çizme denedim baldırdan olmadı ona çok üzüldüm eritmem lazım o alt bacağı
İyiyim canım,çalışıyorum bir yandan diğer masada çalışan arkadaşın kremalı bisküvisine bakıp yutkunuyorum.
İkram etti yemem için ben red ettim şu an çok pişmanım.
Hayırdır ne derdin var,çok merak ettim.
merhaba,
bende çizme giyememekten çok şikayetçiydim alt baldır yüzünden ama erbil süelden deri bir çizme aldım ve orada kalıba sokarak ve birkaç defa deneterek çizmeyi baldırıma göre yaptılar hatta içine dar paça kotlarımı bile sokabiliyorum :)
boşver Yena cım buna pişman olma..biz cok yedik onlardan de geç..ben artık öle yapıorum
ben kendimi patlıyacak gibi hissedıorum.2ay bitti daha hastalanamadım.
çok taktım sürekli wc ye gidip bakıorum
üstelik doktorum birdahaki kontrolü hastalanınca gel demişti..
e mecburen gidemiyorum da..
böle oturup beklemeye de dayanamıyorum
meryemcim stres yaparsan dahada geciktirirsin at kafandanboşver Yena cım buna pişman olma..biz cok yedik onlardan de geç..ben artık öle yapıorum
ben kendimi patlıyacak gibi hissedıorum.2ay bitti daha hastalanamadım.
çok taktım sürekli wc ye gidip bakıorum
üstelik doktorum birdahaki kontrolü hastalanınca gel demişti..
e mecburen gidemiyorum da..
böle oturup beklemeye de dayanamıyorum
ayni sorunla bende ugrasiyorum cizmelere bayiliyorum uzunlara ama olmuyor baldirdanbu kisa tam eritemem herhalde ama diger kisa umitliyim cok
ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee
ama banada olmuyor o dize kadar gelen botlarne bacak var hey maasallahhhh
merhaba,
bende çizme giyememekten çok şikayetçiydim alt baldır yüzünden ama erbil süelden deri bir çizme aldım ve orada kalıba sokarak ve birkaç defa deneterek çizmeyi baldırıma göre yaptılar hatta içine dar paça kotlarımı bile sokabiliyorum :)
Canım çok normal 6 ay-1 yıl olmayanlar var..
Onu düşünüp üzme kendini..
Hamilelik ihtimali varmı.?
Bu arada ben de öyleyim bu ara hep wc deyim..
Yine gecikti.
heheheeee yena cünyır yoldamı ne
hoşgeldin canım ne güzel haberlerle geldin)
izmitte de var erbil süel.bende bakabilirim:)
boy-kilo kaç peki?
offf 6ay-1yıl mıCanım çok normal 6 ay-1 yıl olmayanlar var..
Onu düşünüp üzme kendini..
Hamilelik ihtimali varmı.?
Bu arada ben de öyleyim bu ara hep wc deyim..
Yine gecikti.
haklısın ablacım ama nebilim kafamdan birseyi atsam öbürünü takıyorum..meryemcim stres yaparsan dahada geciktirirsin at kafandan
haklısın seneye artık kısmetse
normal çizme olsa kalıp olur belki ama nine west'e gittim orada rengarenk yağmur botları var onlardan alcaktım. hatta mağaza müdürü acıdı isterseniz kesebiliriz Nur Yerlitaş'ta görmüş benzerini o öyle yaptırmış dedi ama kıyamadım
Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
toksiiiinnnn neler yapıyorsuuunnn
papatyanla bez durumları ne alemde
Nerdeee bende şıklık Özlemciğim. Son 5-6 yıl -zaman zaman- saçımı bile taramadan dolandım. İki çocuk eteğimdeyken öyle zordu ki her şey. Oğlan 3 yaşını geçip biraz da kilo verince azıcık bakmaya başladım kendime. 80'in üzerindeyken hiç giyemedim topuklu ayakkabılarımı zaten, taşımıyordu ki vücudu. Bu yaz başladım yeniden giymeyesana da çok yakışacağına eminim
herşeyide biliyorlar anacım büyüyüpte küçülmüşler sankisimdilik 3-2 3kez wcye 2kez bez kiloda 1ni celik tencere almaya gidince arabada buyugunu yapmis alis veristeyken arkamdaki arabada cocuk vardi kokutmus gordunmu kizi kokutmus ortaligi dedim biz wc yapiyoruz dimi annem dedi evet anne dedi sonra ara ada gidiyoruz annne burasi kokmuyor dimi diyor uyuz o ara yapmisda beni yokluyor
efemmm annene gecmis olsun insallah ilaclar tesir eder aminnn
yenacim arkadasina uzuldum rabbim acil sifalar versin aminnn
simdilik 3-2 3kez wcye 2kez bez kiloda 1ni celik tencere almaya gidince arabada buyugunu yapmis alis veristeyken arkamdaki arabada cocuk vardi kokutmus gordunmu kizi kokutmus ortaligi dedim biz wc yapiyoruz dimi annem dedi evet anne dedi sonra ara ada gidiyoruz annne burasi kokmuyor dimi diyor uyuz o ara yapmisda beni yokluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?