Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,

bende çizme giyememekten çok şikayetçiydim alt baldır yüzünden ama erbil süelden deri bir çizme aldım ve orada kalıba sokarak ve birkaç defa deneterek çizmeyi baldırıma göre yaptılar hatta içine dar paça kotlarımı bile sokabiliyorum :)

boşver Yena cım buna pişman olma..biz cok yedik onlardan de geç..ben artık öle yapıorum

ben kendimi patlıyacak gibi hissedıorum.2ay bitti daha hastalanamadım.
çok taktım sürekli wc ye gidip bakıorum

üstelik doktorum birdahaki kontrolü hastalanınca gel demişti..
e mecburen gidemiyorum da..
böle oturup beklemeye de dayanamıyorum

hoşgeldin canım ne güzel haberlerle geldin)
izmitte de var erbil süel.bende bakabilirim:)

boy-kilo kaç peki?

Canım çok normal 6 ay-1 yıl olmayanlar var..
Onu düşünüp üzme kendini..
Hamilelik ihtimali varmı.?

Bu arada ben de öyleyim bu ara hep wc deyim..
Yine gecikti.

meryemcim stres yaparsan dahada geciktirirsin at kafandan

ayni sorunla bende ugrasiyorum cizmelere bayiliyorum uzunlara ama olmuyor baldirdan bu kisa tam eritemem herhalde ama diger kisa umitliyim cok

haklısın seneye artık kısmetse

ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee

ama banada olmuyor o dize kadar gelen botlarne bacak var hey maasallahhhh

inşallah canımm... aslında önce XL alıyordum ama baktım L bile oldu, gaza geldim M aldım
yaa nasıl eritçez bu bacaklarıııı

normal çizme olsa kalıp olur belki ama nine west'e gittim orada rengarenk yağmur botları var onlardan alcaktım. hatta mağaza müdürü acıdı isterseniz kesebiliriz Nur Yerlitaş'ta görmüş benzerini o öyle yaptırmış dedi ama kıyamadım

Yine gecikti.

heheheeee yena cünyır yoldamı ne

İyi geceler arkadaşlar benim çıkma saatim geldi..
KEndinize iyi bakın...

KRemalı bisküvi hala masa da duruyor,yemiyorsan çantana veya çekmecene koy be kadın..değilmi ama..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ne güzel haberlerle geldin)
izmitte de var erbil süel.bende bakabilirim:)

boy-kilo kaç peki?

hoşbuldum canım :)

boyum 183 kilom 106 idi şimdi 98 -95 arasında gidip geliyorum en azından 80 kiloya düşmek istiyorum, dizlerim ağrıyor artık

Son düzenleme:
toksiiiinnnn neler yapıyorsuuunnn
papatyanla bez durumları ne alemde

Yine gecikti.
offf 6ay-1yıl mı
e ozaman zaten nası hamile kalırım ki..

yokcanım öle bir ihtimal..mart a kadar yaassakk
zaten hemen hamile kalacak bir yapımda yokki
meryemcim stres yaparsan dahada geciktirirsin at kafandan
haklısın ablacım ama nebilim kafamdan birseyi atsam öbürünü takıyorum..
sürekli bişeler düşünüyorum..

adamında dedgine bak Nur Yerlitaş la mı kıyaslıyor aklınca hey Allah ım

Ay kıyamam yaa. Çok üzülmüşlerdir bebekleri için. Umarım en yakın zamanda iyileşik yavrucuk.
Yenacıgım ben bişey okumuştum. Doktoryn biri demişki, hamilelikte yeşil çay içen annelerin bebeklerinde kalp sorunu oluyormuş. Konuyla alakasız ama aklıma geldi, mesela yeşilçay çok faydalı diye biliriz ama hamilelikte böyle etkisi varmıs

toksiiiinnnn neler yapıyorsuuunnn
papatyanla bez durumları ne alemde

simdilik 3-2 3kez wcye 2kez bez kiloda 1ni celik tencere almaya gidince arabada buyugunu yapmis alis veristeyken arkamdaki arabada cocuk vardi kokutmus gordunmu kiz kokutmus ortaligi dedim biz wc yapiyoruz dimi annem
evet anne dedi sonra arabada gidiyoruz annne burasi kokmuyor dimi diyor uyuz o ara yapmisda beni yokluyor

efemmm annene gecmis olsun insallah ilaclar tesir eder aminnn
yenacim arkadasina uzuldum rabbim acil sifalar versin aminnn

Son düzenleme:

Canım önceki halini bilmiyorum ama eklediğin resimlerden anlaşılacağı üzere çok zevkli ve şık bir hatunsun. Ayrıca kıyafetleri de çok güzel taşıyorsun. Kendine haksızlık etme bu konuda

Diyet konusunda ben de senin gibiyim. Motivasyonumu kaybettiğim için ben de sıkmıyorum kendimi. Zaten başlasam kilo vericem ama şu ara hazır değilim. Bazen 2 gün üst üste çok yersem diğer günler frenliyorum kendimi. Kilo almamak bile başarı benim için

Bu arada dün ne oldu biliyomusun. Arkadaşlarla meyhaneye gittik bakırköyde. Tam oturduk içki servisi geldi, eşim seslice "aha" diye bağırdı. Bi baktım hemen arka masada bizim diyetisyenKadın güldü tabi, eşim yakalandı resmen. 2,3 hafta sonra kontrole gidecek. Dedimki sen yandın, eğer kilo veremezsen kadından çekeceğin var

herşeyide biliyorlar anacım büyüyüpte küçülmüşler sanki

daficm tuvalet egitimine cok sabirli olmak gerek benim kiz boga burcu acayip inatci kizdimmi tersine yapiyor
kizmamaya calisiyom wc de kitabimiz var ordan almanca ogreniyoruz resim ciziyoruz bende oturuyom kizin keyfini bekliyoruz

kız uyuz deme bence uyanık senin papatyan ay cok tatlı ya gulmekten öldürdü gece gece beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…