Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daficm tuvalet egitimine cok sabirli olmak gerek benim kiz boga burcu acayip inatci kizdimmi tersine yapiyor
kizmamaya calisiyom wc de kitabimiz var ordan almanca ogreniyoruz resim ciziyoruz bende oturuyom kizin keyfini bekliyoruz

o tersini yapma kızmaktan degil basına buyruk olmaktan kaynaklanıyor toksin, bir boga olarak bende öyleyimdesakın ögrenmek zorundasın falanda deme tamamen ters etki yapıyor
normalde dil ögrrenmeye merakı olan ben mecburum ya almancayı ögrenmeye hiç içimden gelmiyo o yuzden

zukunfcum hemde nasil uyanik netten sarki indirdim cizgi filimde almanca bu gun sarki hep dilinde 3-4 kelimesi backke backke kuchen diyor
disari ciktik anne hava üsümüs diyor hava soguk diyecegine

rabbim kolaylik versin almanca cok zor helede artikel meselesi ben orta 1den basladim ya bilmiyorum adtikelleri ama kizima adtikelleriyle ogretiyorum
acayipde basina buyruk hep dedigi olcak yapma desemde hic duymaz dedigini yapcak
ne yapayim ya sabir ceke ceke ogretiyorum

kaçtımm bennn , 6.50de ders varr

tatlı rüyalarrr ....

öperim herkessii

checkpeas cnm oyle isim leri yazmak yasakmis okumustum banlanma dikkat et
icimde kalmasin biz yattin dinleniyor saniyoruz aynur hanim suslenmis gezmelerde

buyur buyur merak etme bak annem bana dunyanın en uslu ama en inatcı cocugu sensin diye diye buyuttu benidoktor ac bırakın anne sutune devam eder ac kalırsa demiş 2 gun sonra pes etmişler ben hiç bişey yemeyince
almancada ben artikellerden cok su partizipler falan varya onda zorlanıyorum, nichti nereye koysam olmuyobende mecburen artikellerle ezberledigimden onda pek sorun yasamıyorum ha bide hala z yi söyleyemiyorum hocam daha dun dedi grammeri cok ii kullanıyosun ama akıcı konusamıyosun tv seyret dedi malesefe tv yok netten sarkı dinliyorum ama oda cok hızlı geliyo

selam kızlar....
ay çok uykum var, cevapları zor yazdım, ben kaçar, hepiniz öpüldünüz....
görüşürüz

Meyracığım mesajına cevap yazdım ama nete bişi oldu o an..
gelip gelmediğine emin olamadım..
Bu konuda beni aydınlatırmısın lütfen :)
.

geldi geldi canım:)
kalp kalbe karşıymış; bende sana cevap gönderirken o an nete bişey oldu mesaj yanlışlıkla 1yerine 3kere gitti sana:))))

Çok geçmiş olsun canım. Umarım dayınız iyileşir en yakın zamanda sağlığına kavuşur

amin inşaallah, çok saol canım benim....

Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen

başın sağolsun canım.....

canım yeni gördüm msjı rabbim dayına acil şifalar verir inşallah dualarımız seninle

saolasın canım....

çok geçmiş olsun canım benim, geçer inşaallah canım olumlu bak olumlu olsun inşaallah....
Allah yar ve yardımcınız olsunn, acil şifalar versin inşaallah bitanem....

çok zor bir durum.....
Allah yardımcısı olsun inşaallah, AMİN

cnm youtubeye almanca dersleri yaz cikiyor gozume carpmisti
birde kinder lieder dinle sarkilarin sozleri yaziyor bende soyliyorum kizim heves etsin diye

Ahhh ahhh keske bende giyebilsem öyle bir mini kottt :)) onlari cok begeniyorum ya , altinada kapkalin bir corap, üstünede güzel bir kazak,
cok hos duruyor gercekten, cizme sorunu bende yasiyorum cünkü gercekten benim baldir kimsede yok,
o derece sisko, gecmiyorki anacim, cizmelerin fermuarlari kapanmiyor yani :)))

selam hatunlar dun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim

canim resminede yazdim cok hos cikmissin gercekten, ceketinede bayildim bayildimmmmmmmmmmm, öldüm bayildim yani
aynisindan istiyom bende alcam insallah, ama bendeki kollar kimsede yok :))) cok sisko kollarim biraz incelseler keske, daha güzel durur

Yena sana cok güldüm yaa gece gece resmen kremali bisküviyle savas vermissin hahaaaaaaa, ay o halini düsündükce gülüyorum,
yan masadan bisküvüyü kesisin :44:

cok tatlisin

Öyle bir gecer zamankiyi izledim bide buraya bakim dedim kizlar, yarim saate yatarim bende, insallah uyuyabilirim , öksürmekten uyuyamiyom ben yaaa

arkadaslar bende yatagıma gideyim artık belki gözlerimi kapar 2 de takla atarsam uykum gelir

çok degil sabah görüşürüz,iyi geceler

offf kizlar ya cumartesi yigenimin yas gunu ve asuregunu gelin davet etti ne etcem bilmiyorum yesem olmaz yemesem hic olmaz bu hafta ümitliyim 76gõrucem insallah asureyi yedimmi tekrar ayni yerdeyim bari oruc tutayim diyorum ve kirmizi kart zamani pazar gunu cok zayif animda olcam
he benim asuremi ayircak icine stevia katcaz offfff
rabbim cok abartmadan atlatmayi nasip etsin insallah hepimize

Canim ufak bir kase koy, yani normal bir kasenin yarisini ye,
steviada koycakmissin, yani normal seker yok,
bence cok büyük bir felaket olmaz insallah :) ama yarim kase yee tamammii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…