daficm tuvalet egitimine cok sabirli olmak gerek benim kiz boga burcu acayip inatci kizdimmi tersine yapiyor
kizmamaya calisiyom wc de kitabimiz var ordan almanca ogreniyoruz resim ciziyoruz bende oturuyom kizin keyfini bekliyoruz
zukunfcum hemde nasil uyanik netten sarki indirdim cizgi filimde almanca bu gun sarki hep dilinde 3-4 kelimesi backke backke kuchen diyor
disari ciktik anne hava üsümüs diyor hava soguk diyecegine
bütün şişkodaşlar toplanmısız:26:
puhahahah sardırdın sende şişkodaş lafına haaa
o tersini yapma kızmaktan degil basına buyruk olmaktan kaynaklanıyor toksin, bir boga olarak bende öyleyimdesakın ögrenmek zorundasın falanda deme tamamen ters etki yapıyor
normalde dil ögrrenmeye merakı olan ben mecburum ya almancayı ögrenmeye hiç içimden gelmiyo o yuzden
rabbim kolaylik versin almanca cok zor helede artikel meselesi ben orta 1den basladim ya bilmiyorum adtikelleri ama kizima adtikelleriyle ogretiyorum
acayipde basina buyruk hep dedigi olcak yapma desemde hic duymaz dedigini yapcak
ne yapayim ya sabir ceke ceke ogretiyorum
Meyracığım mesajına cevap yazdım ama nete bişi oldu o an..
gelip gelmediğine emin olamadım..
Bu konuda beni aydınlatırmısın lütfen :)
.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım dayınız iyileşir en yakın zamanda sağlığına kavuşur
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
canım yeni gördüm msjı rabbim dayına acil şifalar verir inşallah dualarımız seninle
hadi kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı
Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
buyur buyur merak etmebak annem bana dunyanın en uslu ama en inatcı cocugu sensin diye diye buyuttu beni doktor ac bırakın anne sutune devam eder ac kalırsa demiş 2 gun sonra pes etmişler ben hiç bişey yemeyince
almancada ben artikellerden cok su partizipler falan varya onda zorlanıyorum, nichti nereye koysam olmuyobende mecburen artikellerle ezberledigimden onda pek sorun yasamıyorum ha bide hala z yi söyleyemiyorum hocam daha dun dedi grammeri cok ii kullanıyosun ama akıcı konusamıyosun tv seyret dedi malesefe tv yok netten sarkı dinliyorum ama oda cok hızlı geliyo
Evet yaa haftasonu alışverişe gittim, çooook güzel şeyler beğendim!!!
Hatta mini kot etek ve kazak aldım dayanamayıpAma XL, bazen de L giymeme rağmen Medium aldım hep
Çizme denedim baldırdan olmadı ona çok üzüldüm eritmem lazım o alt bacağı
selam hatunlardun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim
cnm youtubeye almanca dersleri yaz cikiyor gozume carpmisti
birde kinder lieder dinle sarkilarin sozleri yaziyor bende soyliyorum kizim heves etsin diye
offf kizlar ya cumartesi yigenimin yas gunu ve asuregunu gelin davet etti ne etcem bilmiyorum yesem olmaz yemesem hic olmaz bu hafta ümitliyim 76gõrucem insallah asureyi yedimmi tekrar ayni yerdeyim bari oruc tutayim diyorum ve kirmizi kart zamani pazar gunu cok zayif animda olcam
he benim asuremi ayircak icine stevia katcaz offfff
rabbim cok abartmadan atlatmayi nasip etsin insallah hepimize
çok saol meyracım Allah razı olsun canım bende öptümdaficim çok geçmiş olsun canımıniçi......
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?