Ahhh ahhh keske bende giyebilsem öyle bir mini kottt :)) onlari cok begeniyorum ya , altinada kapkalin bir corap, üstünede güzel bir kazak, cok hos duruyor gercekten, cizme sorunu bende yasiyorum cünkü gercekten benim baldir kimsede yok, o derece sisko, gecmiyorki anacim, cizmelerin fermuarlari kapanmiyor yani :)))
92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu...bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
45 dk Leslie yaptım artık rahat rahat uyuyabilirim
Leslie ne acaba googleda aradim aa bulamadım
şok diyetlere de hep karşıydım ama acaba şöyle 2 haftada 5 kilo verdiren bir şok diyet yok mudur yaa.. canıma tak etti..
bulsam öyle bişi yapıcam.. bi araştıriim bakim dün biraz bakındım diyet listelerinde bişiler yazıyor ama sonuç alan var mı yok mu onu bilemedim.
..
canım hiç o topa girme. çünkü tartıda kg olarak azalsan da emin ol bir incelme olmuyor o diyetlerle. regl döneminde ödem ve gaz atmak için yoğurt ye bol bol. içine salatalık doğruyorum ben, birkaç parça ceviz atıyorum, dereotu, nane çok güzel oluyor tadı da. suyu da çoğaltırsan regl bitince güzel bir rakam görebilirsin bence.
şok diyetlere de hep karşıydım ama acaba şöyle 2 haftada 5 kilo verdiren bir şok diyet yok mudur yaa.. canıma tak etti..
bulsam öyle bişi yapıcam.. bi araştıriim bakim dün biraz bakındım diyet listelerinde bişiler yazıyor ama sonuç alan var mı yok mu onu bilemedim.
..
Valla bende birkaç gün önce pat diye katıldım gruba gayet sıcak bir grup hosgeldin diyetdeneyimlerinibekliyoruz kilolu yapmışsın ama boyunu ve yaşınida yazarmisin bende kendimi tanitayim kısaca ankarada yaşıyordum ama zorunlu hizmetim diyarbakira çıktı burda müzik öğretmeniyim 2 senelik evliyim birde kızım var 5aylık hafifhafif rejime başladım yenidaha tekrar hosgeldin
öğlen; sebze çorbası + ekşili köfte yiyim ekmeksiz..
iyidir herhalde di mi?
inşallah öğleden sonra da içim kazınmaz da ara öğün yapmam...
akşama da mesai zaten.. kebap türü bişiler geliyor hep...artık ekmeksiz yerim biraz etinden..
..
Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 arasında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, ne kadar zor siz biliyormusuniz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım varişin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercenişte işte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayıflama konusunda gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..
Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 araında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, nekadar zor szi biliyormusuniz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım varişin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercen işte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayupalam konusnad gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..
canım içinde bulunduğu durumu imkansız görmek; sonucunda değil evlilik, milyonlarca lira verseler bile insanın gaza gelmesini engelliyor. o yüzden olan olmuş, biten bitmiş. kendini suçlamadan gerçeğini kabullen. herkes verdiğine göre ben de veririm düşüncesini aklından çıkarma. dukan çok işe yarayacaktır sende de. Aynur arkadaşımız 40 günde 8 kg verdi dukanla. sen de eminim birkaç ay içinde istediğin kgma inecek, yaza da güzel bir gelin olacaksın. seneye bu zamanlar da gecikmeden bebiş yaparsın artık :)) hadi gazaan mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?