Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

45 dk Leslie yaptım artık rahat rahat uyuyabilirim

Aynen benim de öyle Oysa alacağım botla uyumlu renkli çoraplar da almıştım...
Ama olmadı geçmedi baldırdan lanet şey Ölçüyorum bakalım inceltebilecek miyim

Üstten geniş yakalı, salaş kazaklarla harika oluyo yaaa bayılıyorum.

92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?

Valla bende birkaç gün önce pat diye katıldım gruba gayet sıcak bir grup hosgeldin diyetdeneyimlerinibekliyoruz kilolu yapmışsın ama boyunu ve yaşınida yazarmisin bende kendimi tanitayim kısaca ankarada yaşıyordum ama zorunlu hizmetim diyarbakira çıktı burda müzik öğretmeniyim 2 senelik evliyim birde kızım var 5aylık hafifhafif rejime başladım yenidaha tekrar hosgeldin

günayydınnn kızlarrr geçmiş amma birikmiş okudum amma cavap yazzamıyorum millet kahvaltı bekliyo benim cadı kızın kurabiye günü bnde idi yaptım kurabiyesini birazdan okula götürcem

hepinizi öpüyorummmmmmm

aynur geçmiş olsun aklımda kalanları yazayım dedim akılda kalmamış o kadar yazıların hangi birini aklımda tutacaksam:))

toksinnn biz geçemedik yapmıyo buraktım bende seneya yaza inşallah haziran 2010 doğumluen son altına yapıp ben çamaşır asarken onu lazımlığına boşaltıp anne gel yaptım demesi bi ar sevinmem alkışlamam ve sonra etrafa az bakınca evi b...k götürmesiyle yaşadığım sinir harbiii bezini küçüçük aklıyla lazımlığa boşaltmış sıpa offa vaaz geçtim yapsın altına ohh yaza kaldı inşallah

asuuuu botlarınla çastar çastara geziyosun heralde uğramadınn umarum ayağın iyidir

umuttt kendinle barışmamız lazım kafamdaki düşünceleri sana benzetiyorum şuan aynı moddayız

ara vermek ama almadan ara vermemiz lazımmm sanırım yoksa daha dibe çökerizzzz

aynalara küstüm bu ara pörtleyen miğdemden nefret eder oldum ama kaçamaklardanda geri kalmıyorum malesef
yenaaaaaaaaaa bizim evde her gün akşam eşim kaymaklı yada sade yulaflı biskevit yiyo deliriyorum çayn yanına boş içemezmişş beni hiç düşünmüyo salyamı silmekten çay içemiyomki:)))))))))))

athena lasly evde yapabilcemiz vucudu sıaştıran zevkli bi spor 45 dakikalık 3 mil yapsan yetiyo günde

leslie sansone 3 mile walk yaz gogle bakabilirsin

Son düzenleme:
merhaba güzeller...

gece geldim size yazmaya eşim maç izlerkene ama uykum geldi beğenip gittim...

Dafi ablam ne oldu sana alerji oldun sanırım geçmiş olsun..

Cenazesi olan arkadaşım Allah sabırlar versin başınız saolsun...

Aynurum sanada geçmiş olsun soğuklar başladı ağrılarda nüksetti benimde bel fıtığım depreşti bu sıra...soğukta belirgin ağrı yapıyor...

dün aşure yaptım ayıptır söylemesi güzelde oldu çok şükür. akşam dağıttım, sabah kv ye uğradım verdim neyse bu işte bitti...

kızlar artık yavaştan diyet moduna sokmaya çalışıyorum kendimi...dün akşam hatta öğleden sonra bişey yememiştim evde aşure yedim 2 kase malesef...çok aç bıraktım kendimi işe dalınca sonra dayamadım yedim hee ayıklarken de tuzsuz fıstık yedim yarım avuç kadar...3 gündür akşamları hafif geçirdim kendimi daha rahat hissediyorum...dün gece yatmadan bitki çayı içtim suyu azalttım bu sıra farkındayım...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

bugün evdeyim şükür. kahvaltımı yaptım size bakmaya geldim. gece ne güzel muhabbet etmişsiniz. kıskanç bir cücüş olarak geç yatarak kilo veremeyeceğinizi söyler, nifağımı da sokarım. çok kıskandım muhabbetinizi...

Asumancım ayağına mermer düşmüş sanırım, yeni okudum. geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. toparlarsın inşallah bir an önce.

Toksincim cumartesi günü çok yakın bir arkadaşımın bebeğinin doğum günü var benim de. cumaya kadar bir hedef koydum kendime. 86.0 kgma düşersem yicem çekinmeden sevdiklerimden. sen de kendini sıkma canım. ertesi gün telafi edersin aşure yesen de. yolumuz uzun, kendimizi çok sıkarsak arada krizler kaçınılmaz olur.

bu arada iki gündür 45 dakika yürüyorum koşu bandında. bugün ve yarın leslie yapıcam. banucum dün sabah önceki gün spor yaptığım için +200 gr çıkmıştım. bugün gitmiş şükür. spor başlarda ödem yapıyor.

Son düzenleme:
gunaydin tombik kizkarrr

clutch cnm ne yazik kacamak yapinca 1hafta geriye gidiyorum beynime yerlestirmem lazim ya yicem ya yimicem offf
hangisini yemeyeyimki sarmalarimi pastayimi kurabiyeyimi asureyimi
kac gundur tatli yememek icin kendimi zor tutuyorum

nursanacim demek salyani silmeden cay icemiyon koptum bu yazina
nursenacim ben yavasan baslayayim anaokuluna gitcek 1mayista bazi cocuklarda gec ogreniyormus
kendi cikardi bezi bende cikarinca deneyeyim dedim hayirlisi zor bir surec rabbim kolaLik versin cumlemize
bu gun 76yikuyrugundan gordum

selamlar hanımlarr..

nimrel başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin..

dafi sana da geçmiş olsun.. bugün nasılsın, hala aynı devam ediyor mu kaşıntı?

ben de regl olucaktım olamadım hala..
geçen cuma 84,9 çıkan ben bu sabah 86,1 çıktım..
canım sıkkın çok
5 kilo daha versem "7" ile başlayan bişi görücem derken tekrar yukarı gidiyor ibre...
herhalde bu cuma ben kötü bir bildirimde bulunucam gibi geliyor..

bu arada bu akşam da mesaiye kalıyorum burda.. iyice canım sıkıldı ona da.. zaten eve gitmem 8.i buluyor normalde.. son günlerde iyicene otel niyetine kullanır oldum evi..
....

şok diyetlere de hep karşıydım ama acaba şöyle 2 haftada 5 kilo verdiren bir şok diyet yok mudur yaa.. canıma tak etti..
bulsam öyle bişi yapıcam.. bi araştıriim bakim dün biraz bakındım diyet listelerinde bişiler yazıyor ama sonuç alan var mı yok mu onu bilemedim.
..

canım hiç o topa girme. çünkü tartıda kg olarak azalsan da emin ol bir incelme olmuyor o diyetlerle. regl döneminde ödem ve gaz atmak için yoğurt ye bol bol. içine salatalık doğruyorum ben, birkaç parça ceviz atıyorum, dereotu, nane çok güzel oluyor tadı da. suyu da çoğaltırsan regl bitince güzel bir rakam görebilirsin bence.

inşallah yaa..
bi de böyle olunca yesem de alıyorum yemesem de mantığıyla daha çok yiyesim geliyor.
şu ayça kaya'nın 1 ayda 8 kilo diye bir listesi varmış youtube.den onu dinledim demin..
zaten az önce w.c.ye gittim bi damla bişi var, bugün akşama kalmaz dönemim başlar herhalde.
:..

Selam kızlar.. evdeyim kızımın bugün aşıları vardı onları yaptırdık eve geldik uyuttum onu bende evi toparlıyacağım günlerdir rezil halde...Sonra bende bir ıhlamur içip uyumak istiyorum...
Hepinize teşekkür ederim.. Allah hiç birimize acı yaşatmasın... Ölümü elbet yaşayacağız hepimize güzel ölüm nasip etsin...

Dün belediye cenazesi olan evlere yemek dağıtımı yapıyor kızlar orda yedim ... Öğlen bir simit yedim .. akşam üstü 2 kaşık pilav ve 2 kaşık helva yedim cenazeden sonra. Akşam sekiz gibide 4 tane köfte yedim .. dönüşte...

Bu sabah peynir çavdar ekmeği ve domates yedim.. Oturduğum yer yokuş hep kızımı aşıya götürdüm dönüşte yürüşümüde yaptım :)))..

Şimdi ben kaçar hazır kız uyuyor ken başlim iş yapmaya..
Öptüm hepinizi...

Benimki şok diyet değil ama 1 haftada 2.5 kilo verdim istersen bir bak sende 2.5 ayda 17 kilo verdim topiginde

öğlen; sebze çorbası + ekşili köfte yiyim ekmeksiz..
iyidir herhalde di mi?

inşallah öğleden sonra da içim kazınmaz da ara öğün yapmam...
akşama da mesai zaten.. kebap türü bişiler geliyor hep...artık ekmeksiz yerim biraz etinden..
..

Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 arasında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, ne kadar zor siz biliyormusunuz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım var işin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercenişte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayıflama konusunda gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..

Son düzenleme:
yaa bugün beni forumdan atıp atıp duruyor neden acaba zaten gerginim dalıcam kafa göz
..

ara öğün yapsan öğleden sonra akşamı daha az hasarla atlatırdın canım aslında.

aramıza hoşgeldin o zaman..
mademi ki gerçeklerle yüzleştin artık aksiyon alma zamanı.
burda aradığın motivasyonu bulabileceğine inanıyorum.
inşallah 2013 yazında istediğin gelinliği giymenin mutluluğunu yaşarsın diyim :)
...

canım içinde bulunduğu durumu imkansız görmek; sonucunda değil evlilik, milyonlarca lira verseler bile insanın gaza gelmesini engelliyor. o yüzden olan olmuş, biten bitmiş. kendini suçlamadan gerçeğini kabullen. herkes verdiğine göre ben de veririm düşüncesini aklından çıkarma. dukan çok işe yarayacaktır sende de. Aynur arkadaşımız 40 günde 8 kg verdi dukanla. sen de eminim birkaç ay içinde istediğin kgma inecek, yaza da güzel bir gelin olacaksın. seneye bu zamanlar da gecikmeden bebiş yaparsın artık :)) hadi gazaan mübarek olsun...

Çok tesekkürderim. acayip duygulandim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…