Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 arasında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, ne kadar zor siz biliyormusunuz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım varişin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercenişte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayıflama konusunda gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..
geçmiş olsun canım ilaçla tedavisi olur inşallahhadi kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı
ayağıma mermer düşürmüştüm ama geçti şükür bir sorun yokasuuuu noldu canım bulamadım noldunu gecmiş olsun
katıldın bile paylaşımın devamlı olursa motivasyonun da daim olur hedefine ulaşırsın inşallah92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu...bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
sen bu saatte ne aıyorsun bakıyım mesai erken mi bittiAsumanzeynep hn. lüten topikhaneye :)))
Nerdesin.? en son bot aldım demiştin hala yoksun :)
geçti canım bişeyim yok şükürasu ayağına mermer düşürmüştü geçtimi bilmem
İyiyim canım,çalışıyorum bir yandan diğer masada çalışan arkadaşın kremalı bisküvisine bakıp yutkunuyorum.
İkram etti yemem için ben red ettim şu an çok pişmanım.
Hayırdır ne derdin var,çok merak ettim.
hg nuhan...yok gecmişi okuma ben sana hemen özetleyeyım...
hergün bize gelip katılırsan bazı arkadaslarımız yediklerini yaptıgı sporuda yazıyor..
2hafta devamlı sohbetlerimizde olursan senide listemize alırız.
hercuma kilo bildirim günlerimiz..1.2. ve 3.ye öpücüklerimiz var
ben senle arkadas olurummmmm
kp yerde oturun dedi demek...
aa biz sensiz neyapacagız birkaç aksam...
bence sen kumandayı verme enişteye kavga falan cıkar hemen kucagına pc verir
iyigeceler canım öperim seni
3 haftadır haftada en az 3 kere 15 km yol gidiyorum eliptik bisikletle, deli gibi ter döküyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama ama ama ama 1 gr bile veremedim. akşam 5ten sonra sadece 1 ya da 2 meyve yiyorum saat 9 gibi ve günde de 3 öğün yemek yiyorum. 1 yarım ekmekten fazla ekmek yemiyorumdur. :S noluyor bana ama yaaaa
Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
ben Derya evliyim çocuğum yok İzmirliyim, özel bir şirkette muhasebe halkla ilişkiler üzerine çalışıyorum. siteyi henüz çözemedim, nereye yazacağımı bile çok zor buldum :) çok güzel faydalı bir site olmuş emek verenlerin ellerine sağlık.
alerji ilaçları kullandım uzun süre kortizon varmış içlerinde bilmiyordum o nedenle 20 kilo aldımşimdi onları vermek için uğraşıyorum.
bende katılmak istiyorum burada neler yapıyorsanız.paylaşımdada bulunurum vakit buldukça.
hoşbuldum canım :)
boyum 183 kilom 106 idi şimdi 98 -95 arasında gidip geliyorum en azından 80 kiloya düşmek istiyorum, dizlerim ağrıyor artık
45 dk Leslie yaptım artık rahat rahat uyuyabilirim
Leslie ne acaba googleda aradim aa bulamadım
Canım Lesli Sansom diye yaz youtube da çıkar
Şimdiden iyi eğlenceler
şok diyetlere de hep karşıydım ama acaba şöyle 2 haftada 5 kilo verdiren bir şok diyet yok mudur yaa.. canıma tak etti..
bulsam öyle bişi yapıcam.. bi araştıriim bakim dün biraz bakındım diyet listelerinde bişiler yazıyor ama sonuç alan var mı yok mu onu bilemedim.
..
Canım aklından bile geçirme benceemin ol ben defalarca denedim o an 2 kilo verdiysem bile bir sonraki hafta daha fazlası geri geldi :26:
Leslie ne acaba googleda aradim aa bulamadım
Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım varişin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercenişte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayıflama konusunda gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..
öncelikle hoşgeldin canım aramızaay ne güzel en güzel zamanların tadını çıkarmaya bak bence bu kadar kiloya takılırsan daha çok alırsın (aman allah korusunda) bebeğin ilkmi? ikincimi?
92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu...bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Canim cok cok gecmis olsun cok üzüldüm. Allahim annelerimizi babalarimizi bize bagislasin, uzuuuun uzun hayirli ömürler versin, herkesin annesi babasina, bizimkilerede insallah.
Insallah sadece ilac tedavisiyle düzelir,
ama simdiden herseyin kötüsünü düsünme,
iyi bakmaliyiz anneciklerimize
Sorma bana kalsa gidip dükkanı adamın başına yıkacaktım ama işte o zamanlar maalesef sırf rahmetli KP istedi diye arkadaşına yaptırmıştık koltuğu :26::26: oda olamaz öyle birşey gidip kimse adama sataşmıyacak diye eşime rest çekmişti bizde hem verdiğimiz parayla kaldık hemde tahta kurtlu koltuğu atmak zorunda kalmıştık
Tövbe yarabbim Allah af etsin ama Rahmetlide az zarara uğratmamıştı yani
Canım çok geçmiş olsun
Yüreğini ferah tut inşallah Ameliyata gerek kalmazDualarımız Annen ve Annen gibi tüm hastalarla Rabbim inşallah en kısa zamanda şifasını verecektir...Aminnnnnnnnnnn
arkadasım geçmiş olsun diyorum öncelikle annene..inşallah ilaçları işe yarar..sakın onun yanında da evham yapıp üzüntünü belli etme. hastalar bizim hareketlerimizden daha cok etkileniyor..
bu arada coklu alıntı yapma işinide kapmıssınhemencecik ögrendin herseyi...
teşekür ederim umutcum inşaAllah çabuk geçer bu günlerde hiç stresli değilim . bir sıkıntımda yok çok şükür.birgün öncede sabah herzamanki gibi kahvaltımı yaptım. geç kahvaltı yaptığım için öğle yemedim. akşamda bir lüferle roka salatası yedim. sahurda sadece bir bardak su içtim.akşam iftarımı bir bardak suyla yaptım yemek yemeye oturmadan önce kaşınmaya başlamıştım.Akşam bulaşıklarını gelin yerleştirdi makinaya sahurda kahvaltıda birşey yemeyince hiç bulaşık olmadı hiç deterjana dokunmadım.sadece duş aldım oda herzaman kullandığım şampuan . inan çok şaşkınım.
sağol asuu inşaAllah
inan çok zor birşeymiş yüzüm gözüm kızamık çıkarmış gibi oldu
Allah razı olsun canım
Allah razı olsun eminecim
ve aleykümselam cecoşum
eve hiç yeni birşey gelmedi canım. spariş verdik ama hiçbirisi henüz gelmedi sadece elektronik aletler geldi onlardada birşey olmaz herhalde
geçmiş olsun canım hemen panik yapma tedaviyle atlatırsınız inşaAllah
canım inşallah ilaçlar işe yarar ve ameliyata gerek kalmaz..
hayırlı şifalar diliyorum...
merhaba güzeller...
gece geldim size yazmaya eşim maç izlerkene ama uykum geldi beğenip gittim...
Dafi ablam ne oldu sana alerji oldun sanırım geçmiş olsun..
Cenazesi olan arkadaşım Allah sabırlar versin başınız saolsun...
Aynurum sanada geçmiş olsun soğuklar başladı ağrılarda nüksetti benimde bel fıtığım depreşti bu sıra...soğukta belirgin ağrı yapıyor...
dün aşure yaptım ayıptır söylemesi güzelde oldu çok şükür. akşam dağıttım, sabah kv ye uğradım verdim neyse bu işte bitti...
kızlar artık yavaştan diyet moduna sokmaya çalışıyorum kendimi...dün akşam hatta öğleden sonra bişey yememiştim evde aşure yedim 2 kase malesef...çok aç bıraktım kendimi işe dalınca sonra dayamadım yedim hee ayıklarken de tuzsuz fıstık yedim yarım avuç kadar...3 gündür akşamları hafif geçirdim kendimi daha rahat hissediyorum...dün gece yatmadan bitki çayı içtim suyu azalttım bu sıra farkındayım...
çok teşekkür ederim canlarım bugün iyiyim çok şükür ufak ufak kaşınsamda kızarıklıklar gitti vücut rengim normale döndüselamlar hanımlarr..
nimrel başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin..
dafi sana da geçmiş olsun.. bugün nasılsın, hala aynı devam ediyor mu kaşıntı?
ben de regl olucaktım olamadım hala..
geçen cuma 84,9 çıkan ben bu sabah 86,1 çıktım..
canım sıkkın çok
5 kilo daha versem "7" ile başlayan bişi görücem derken tekrar yukarı gidiyor ibre...
herhalde bu cuma ben kötü bir bildirimde bulunucam gibi geliyor..
bu arada bu akşam da mesaiye kalıyorum burda.. iyice canım sıkıldı ona da.. zaten eve gitmem 8.i buluyor normalde.. son günlerde iyicene otel niyetine kullanır oldum evi..
....
simdilik 3-2 3kez wcye 2kez bez kiloda 1ni celik tencere almaya gidince arabada buyugunu yapmis alis veristeyken arkamdaki arabada cocuk vardi kokutmus gordunmu kiz kokutmus ortaligi dedim biz wc yapiyoruz dimi annem
evet anne dedi sonra arabada gidiyoruz annne burasi kokmuyor dimi diyor uyuz o ara yapmisda beni yokluyor
efemmm annene gecmis olsun insallah ilaclar tesir eder aminnn
yenacim arkadasina uzuldum rabbim acil sifalar versin aminnn
selam kızlar....
ay çok uykum var, cevapları zor yazdım, ben kaçar, hepiniz öpüldünüz....
görüşürüz
geldi geldi canım:)
kalp kalbe karşıymış; bende sana cevap gönderirken o an nete bişey oldu mesaj yanlışlıkla 1yerine 3kere gitti sana:))))
amin inşaallah, çok saol canım benim....
başın sağolsun canım.....
saolasın canım....
çok geçmiş olsun canım benim, geçer inşaallah canım olumlu bak olumlu olsun inşaallah....
Allah yar ve yardımcınız olsunn, acil şifalar versin inşaallah bitanem....
çok zor bir durum.....
Allah yardımcısı olsun inşaallah, AMİN
sağol canım allah razı olsun
hoş geldin...inanmak başarmanın yarısı önce inanmamız gerekiyor..Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 arasında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, ne kadar zor siz biliyormusunuz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
İtiraf zormuş..
Canım panik yapma bence kas yaptığın için kilo kaybı olmamıştır
Benim Spor hocasıda ilk bir ay kilo vermesende sorun olmaz moralini bozma sonradan patır patır gider inşallah demişti
Kadın peşin peşin uyardı beni yanisonuçta daha önümüzdeki hafta 1 ay olucak başlayalı ve ayın 4.de tartıcak beni
yemeğimi hazırladım geldim. bu hafta 3. günüm sporumu ihmal etmeden yaptığım. umarım böyle devam ederim. akşam da eşimle doğumgünü bebeğine hediye bakmaya gidicez. ilk yaşını dolduran bir bebeğin neye ihtiyacı vardır kızlar? kararsızım açıkçası hediye konusunda.
Dafi abla geçmiş olsun, yavaş yavaş normale dönüyormuşsun. bol su içmek işe yarar sanırım.
Eminecim ben de rihannayı severim. sanırım bizim çağımızın madonnası olacak. ama ben daha çok bu "diamonds" şarkısının sahibi sia'ya bayılıyorum. zaten bu şarkıda baya siayı andırmış rihanna yorum olarak. eşimle biz arabadayken sürekli yabancı pop, r&b, trans müzik falan dinliyoruz. konu komşu duymasın diye evin 3 sokak berisinde kapatıyorum müziği. insan yaşından başından utanıyor ama seviyoruz napalım :)
spordan sonra 5 çiğ badem, 2 kuru erik yemiştim. doymadım, 1 paket de çubuk kraker yedim. spor yapınca kısamıyorum yediklerimden. akşama da etli sebze türlü var. inşallah cuma güzel bir rakam görürüm.
Esracim ask olsun daha yasin kacki senin yaaa :)
Yabanci sarki bende severim bazen dinlerim, türkte dinlerim, güzel olsunda farketmiyor yani,
Rihannanin sarkilarini cok begeniyorum, Adelenin de öyle,
Bebek görmeye gitceksiniz demek, o simdi ne tatli olur :))
hediye konusunda valla bilemiyorumki bende, senden daha cahilim bu konuda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?