Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende sigarayı bıraktıktan sonra 20 kilo aldım ardindandahamilelik geldi şu an en az25 kilovermem lazım eşim dukan diyetini yaptı ve 3 aydır yapıyor toplam 18 kilo verdi bu seni biraz gaza getirir herhalde ben geçirdiğim için dukan yapamıyorum normal başka diyet yapıyorum ama senbasla 1 2 aya bende sana katılırım

geçmiş olsun canım ilaçla tedavisi olur inşallah
asuuuu noldu canım bulamadım noldunu gecmiş olsun
ayağıma mermer düşürmüştüm ama geçti şükür bir sorun yok
92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
katıldın bile paylaşımın devamlı olursa motivasyonun da daim olur hedefine ulaşırsın inşallah
Asumanzeynep hn. lüten topikhaneye :)))

Nerdesin.? en son bot aldım demiştin hala yoksun :)
sen bu saatte ne aıyorsun bakıyım mesai erken mi bitti
asu ayağına mermer düşürmüştü geçtimi bilmem
geçti canım bişeyim yok şükür

demek işten bağlandın topiğe işleri kolaylamışsın demekki

dün kardeşim 1 aylık kızımız ve abisi vardı haliyle ye pişir kaldır topla epey yoğundum
gece de 12 olmadan uyumuşum sohbeti de kaçırmışım
nursena daha botumu giyip de dolanmak nasip olmadı bana bugün de diğer kardeşim ve yeğenlerim gelecekler onlara bişeyler hazırlayım kalkayım da
daha da yazacağım vardıysa unuttum valla:))

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Aslında demin sohbet etmek için girdim topiğe ama o an komşu kahve içmeye gelince kaldı
Şimdide hemen hazırlanıp pazara çıkıyorum
Akşam üzere eşim gelmeden kesin uğrarım inşallah

Kocaman öpüyorum sizi

Merak etme ben eşimi tanıyorsam bu gece kesin sorar kızlara yazmıyacakmısın diye
Dışarda işlerim olmasaydı ne güzel sohbet edecektik ama evdeki eksikleri almam lazım
Baharatlık alacağım kendime ufak ufak dolapta poşetler sinirimi bozuyordu uzun zamandır düzenli olsun bari hazır her yeri temizlemişken düzende olsun dedim

Canım panik yapma bence kas yaptığın için kilo kaybı olmamıştır
Benim Spor hocasıda ilk bir ay kilo vermesende sorun olmaz moralini bozma sonradan patır patır gider inşallah demişti
Kadın peşin peşin uyardı beni yani sonuçta daha önümüzdeki hafta 1 ay olucak başlayalı ve ayın 4.de tartıcak beni

Allah yardımcıları olsun
İnşallah tez zamanda Rabbim her ikisinede Şifa verir Aminnnnnnnn

Memnun olduk canım
Bencede buraya fırsat buldukca uğra emin ol motive olucaksındır
Gazan mübarek olsun şimdiden

hoşbuldum canım :)

boyum 183 kilom 106 idi şimdi 98 -95 arasında gidip geliyorum en azından 80 kiloya düşmek istiyorum, dizlerim ağrıyor artık

İnşallah hedefine bir an önce ulaşırsın
Maşallah selvide boyun eminim manken gibi durursun o zaman

Leslie ne acaba googleda aradim aa bulamadım

Leslie Sansone Walk at Home. Benim yaptıklarım Youtube'da şu şekilde geçiyor:

Walking - Part 1: Start Quick & Easy ve Walking - Part 2: Burn Fat & Back It Down

15+15 toplam 30 dk. Dün 15 dk da kendim hareket yaptım kol ve bel için. Bugün 45 dklık 3 mile geçicem :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin!

Ben de senin gibi spor salonu üyeliği alıp alıp gitmeyen biriydim. Şimdi bile kendimi spora gidecek kadar azimli bulmuyorum. O yüzden salona binlerce lira verip gitmeyip çöpe atacağıma ufaktan evde yapmaya başladım. Yukarıda yazdığım Leslie yapaiblirsin hem çok eğlenceli Bir de eliptik bisiklet alacağım şimdi. Tv karşısında yaparım diyorum. Ne zaman kendimde her gün spor salonuna gitme gücünü bulurum, o zaman üye olurum.

Seni çok iyi anlıyorum. Aynen oturarak çalıştığım için çok zorluk çektim. Şimdi de evdeyim gerçi daha beter

Sonunda ister evlilik olsun, ister ev araba sözü versinler, insanın içine birden geliyo o zayıflama isteği. Çok diyet yaptım bu zamana kadar, başarılı olduğum da oldu, olmadığım da. Ama geçen yıl 74 kg iken bu yıl 96 kg görünce dank etti ve başladım. Şimdi senin bu foruma gelip bizimle paylaşman bile çok büyük bir adım. Umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin.

ay ne güzel en güzel zamanların tadını çıkarmaya bak bence bu kadar kiloya takılırsan daha çok alırsın (aman allah korusunda) bebeğin ilkmi? ikincimi?
öncelikle hoşgeldin canım aramıza
bana gelince nisan ayında ikinci düşüğümü yaptım ve stresten 95lere çıkımıştım buraya katıldım 85e kadar indim tekrar hamileyim ilk bebişim olacak inşallah
bebişimden çok kilo alacakmıyım dıye onu düşünüyorum:26::26:
hem nasıl tadını çıkarıyım ki bu günlerin hadi zayıf olsamda umursamasam 100 gr hesabını yapar oldum

92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?

hoşgeldin tatlım nasıl katılmak istersen katıl pat küüttt ortam senin istediğin gibi dal
ama bi şartımız var KİLO VERDİRMEDEN GÖNDERMİYORUUZZZ

Rabbim ailesine bol bol sabır, o minik yavruyada acilşifa versin inşallah..
çok zorr rabbim yüzlerine baksın daha çok minik..

Son düzenleme:

herkese çok teşekkür ederim kızlar amin inşallah ameliyata gerek kalmaz ilaçla çözülür

güzel hatunlarım beniiimmm... hepinize hayırlı bir gün diliyoruuummm

çok teşekkür ederim canlarım bugün iyiyim çok şükür ufak ufak kaşınsamda kızarıklıklar gitti vücut rengim normale döndü

ay çok geçmiş olsun arkadaşının bebeğine bide şu hastalık haberleri bebeklerden gelince ben iyice kötü oluyorum ya allah yardımcıları olsun

sağol canım allah razı olsun
umarım sende en kısa sürede wc eğitiminde galip gelirsin başlarda olurmuş böle

sağol canım allah razı olsun

hoş geldin...inanmak başarmanın yarısı önce inanmamız gerekiyor..

Meraba kizlaaaaaar insallah iyisinizdir, okudugum kadariyla herkes iyi cok sükür :)
asuman ablanin ayagi iyilesmis, dafi ablaninda kizarikliklari gecmis cok sükür,
ben daha fena öksürmeye basladim, hicbisey ise yaramiyor sanki, oakdar surup aldim jel aldim ise yaramadi,
uyku düzenim tamamen bozuldu,
üstelik adetliyim ve yedikce yiyorum sanki,
tatliya cok dalmadim ama dün aksam pilav yedim mesela, bu sabahta pide yedim malesef,
e sporda yapamiyorum, bu hafta hic leslie yapmadim, karnim agriyor hic halim yokki
bu hafta ben cok kötü ilerledim,
ama söz veriyorum haftaya hersey degisik olcak, su öksürügüm ozamana kadar biraz gitmis olur, e adetimde bitmis olcak,
yine sporda yapcam, iyi sonuc alcam

bu arada
esracim nikin altindaki yazin dikkatimi cekti söylemeden gecemicem,
diamonds in the sky :)) rihannaaaaaaaa cok severim bu sarkiyi

yemeğimi hazırladım geldim. bu hafta 3. günüm sporumu ihmal etmeden yaptığım. umarım böyle devam ederim. akşam da eşimle doğumgünü bebeğine hediye bakmaya gidicez. ilk yaşını dolduran bir bebeğin neye ihtiyacı vardır kızlar? kararsızım açıkçası hediye konusunda.

Dafi abla geçmiş olsun, yavaş yavaş normale dönüyormuşsun. bol su içmek işe yarar sanırım.

Eminecim ben de rihannayı severim. sanırım bizim çağımızın madonnası olacak. ama ben daha çok bu "diamonds" şarkısının sahibi sia'ya bayılıyorum. zaten bu şarkıda baya siayı andırmış rihanna yorum olarak. eşimle biz arabadayken sürekli yabancı pop, r&b, trans müzik falan dinliyoruz. konu komşu duymasın diye evin 3 sokak berisinde kapatıyorum müziği. insan yaşından başından utanıyor ama seviyoruz napalım :)

spordan sonra 5 çiğ badem, 2 kuru erik yemiştim. doymadım, 1 paket de çubuk kraker yedim. spor yapınca kısamıyorum yediklerimden. akşama da etli sebze türlü var. inşallah cuma güzel bir rakam görürüm.

Son düzenleme:
Esracim ask olsun daha yasin kacki senin yaaa :)
Yabanci sarki bende severim bazen dinlerim, türkte dinlerim, güzel olsunda farketmiyor yani,
Rihannanin sarkilarini cok begeniyorum, Adelenin de öyle,

Bebek görmeye gitceksiniz demek, o simdi ne tatli olur :))
hediye konusunda valla bilemiyorumki bende, senden daha cahilim bu konuda :))

oh ağzın bal yesin... inşallah kuzu yaa :2:

Bence ayakkabi alabilirsin yada oyuncak diyemem amabuzamanin çocuklarının ne sevdiğini kestirebilmek güç böyle düzenli spora devam edersin inşallahimrendimsanabenimde koşu bandim gözümün icinebakiyo

nerdeyse 30 oldum Eminecim. yaş maş kurtarmıyor :))) Adele'i ben de çok severim. "set fire to the rain"in royal albert versiyonu favorimdir.

aslında bebek görme değil de ilk doğumgünü partisi. geçen sene görmeye gittiğimde bu kış için küçük bir mont ve ayakkabı almıştım. şimdi oyuncak mı alsam diyorum ama kıyafetleri de çok sevimli oluyor onların.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…