Evet sağlık ocağı yapıyor takibi hatta eğer doktorla hemşire ihmal edipte hatırlatmazlarsa maaşlarından devlet 100 er lira kesiyormuş çocuk başınao yüzden aman haa sakın gelmemezlik etme dedi doktor dedim mutlaka geliceğim
Neyse canım benim hazır baş ağrımda geçmişken yatayım karnım acıkmaya başladı
Demin bir buzdolabının başına geçtim tabi aşurede varkazaya kurban gitmemek için bir şişe su vardı onu alıp içtim
Yatayım uyuyayımda sabah olsun kahvaltı edeyim
Herkese iyi geceler
Yarın görüşürüz inşallah
inşallah canım onun için burdayız
öğlen 1.5 tabak pilav biraz fazla olmuş sanki günde 2 kaşık pilav öneriliyo hatta 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav değerinde nacizane bu benim fikrim sadece tebiki sen daha iyisini bilirsin canım
banada izin verseler valla hemen yatarım bıçak altına napalım hayırlısı herşeyin
ayşeciğim kolay gelsin.. başarıyla atlatırsın eğitimini ve başlarsın mesaiye hayırlı bir şekil de inşallah..
yemeden önce neden açmadın kk yı :)
afiyet olsun canım doğru düşünmüşsün sabah yeyince bişey olmuyor.:)
citolcüm,seni sorduydum geçen topiğe selam veren bir üyeye..
Hıh hatırladım ''oirpata'' ydı sanırım..
Çok seviniyiorum senin adına...
O kadar fazlaki aranıza katılmak,listeye girmek istiyorum deyip 2-3 hafta sonra habersizce yok olan..
Burayı daha önce takip ettiysen aramızda ki diyaloğu görmüşsündür..
bizler hakikaten çok iyi arkadaş olduk hepimiz,çünkü burayı birbirimizi önemseyip zaman ayırıyoruz..
Çoğumuz çocukluyuz,çalışanız buna rağmen bir şekil de haberleşiyoruz,giremezsek bilgilendiriyoruz..Diyelimki haber vermeden girmedik merak edip telefonla öğreniyoruz durumu :) kaçış yok..
Her gelen arkadaşı aynı içtenlikle aramıza alıyoruz..Çünkü birbirimizi ancak biz anlarız diye..
Lİste konusuna gelince sembolik bişi belki ama..Motive gücü çok etkili, hele dereceye girmek iyice kamçılıyor insanı...
Her hafta cuma günü listeyi hazırlamak yaklaşık 1-1,5 saatimi alıyor..Bunu bana zorla yaptıran yok,gönüllü yapıyorum.Fakat gerçekten özellikle son iki aydır özveriyle zamanımdan ayırıp hazırlıyorum.Bu sebeple senin deyiminle önyargılı olma hakkımız var..
Harika bişi banucuğum..spor etkisini göstermeye başladı bile...
daha onceden ziyaretci olarak bakmistim bu topige, cok msjdan dolayi takip ettim diyemem. Ama ilk defa uye olarak katiliyorum. Aranizdaki samimiyet ne guzel. Baska sekilde de haberlesiyorsunuzdur, onu bilemicem tabi. Zaten bu pozitif ortamdan dolayi katilmak istedim. Benimle ilgilenen arkadaslara minnetar oluyorum.Allah razi olsun, herkesin gonlune gore versin.
Hic msjlasmadigimiz icin seni tanimiyordum. Hani herkes sana hitaben bildirim yazdigi icin ben de sana yazayim dedim.Nasil listeyi hazirladigini da bilmiyordum tabi. Ozverin icin tesekkurler. Herkesin mesguliyeti var onu da karsilastiramayiz tabi internet uzerinden.
Digerlerinin yaptigi ayip olmus tabi. Ama onlarin ayibi yuzunden lutfen yeni uyelere bakis acini degistirme. Onyargili olmak bir hak degildir kanimca,haksizliktir.
Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gününüz Aydın olsun kalorileriniz az olsunnnnnnnnnn
SAbah şükür kendimi çok iyi hissederek uyandımHemen kendime gelmek için kahvemi yaptım sonrada kahvaltı faslımı
Bugün öğleden sonra kız kardeşimle dışarda işleri halledeceğiz ve birlikte biraz zaman geçireceğiz. Allahtan bugünlük pek işim yok o yüzden rahatım
İnşallah bugünde sapıtmam
Canım aslında ikinizde haklısınız sonuçta Yena okadar emek veriyor ve maalesef bundan sonra hep buradayım diyenlerden çoğu sonradan habersizce yok oluyor. Senle birlikte belki başka yeni gelen arkadaşlarda motive olmak için bir an önce listeye dahil olmak istiyor olabilir ve bizlerde Yenanın dediği gibi kesinlikle herkesi açık kollarla kabul ediyoruzSadece ufacık bir kural kondu ki en azından Yenaya biraz daha kolaylık olsun yoksa o listenin sonu gelmez. Dediğin gibi herkesin meşguliyeti farklı ama inan hepimiz yeri geldiğinde işlerimizi bile ona göre ayarlıyoruz en azından her gün iki mesajda olsa atabilmek için
Ben inanıyorum sende bunu ayarlayacaksın zamanlaçünkü bağımlılık yapabiliyoruz ve senide bu kocaman ailenin içine seve seve dahil etmeye hazır başta ben bir sürü ablaların ve kardeşlerin var
Ortaya birşey söylendiğinde ( genelleme yapıldığında ) direk kendi üzerine alınmaemin ol burada herkes ortaya lafı koyarım üzerine alınsın demez kim ne demek istiyorsa direk söyler zaten
O yüzden motivasyonunu düşürmeden kaldığın yerden devam etbizlerede fırsat buldukca bir selam verip hal hatır bile sorsan yeter biz sonuçta beslenmeyle ilgili makaleler paylaşılacak diye bir şart koymadık ceco ne yapıyorsun desende bildirim sayıyoruz
günaydın herkese...
ay ya ben haftasonları yoğunluktan hiç giremiyorum buraya, özlüyorum hepinizi, listeyi bile şimdi görebildim, YENAcımm ellerine sağlık, ASUcum ellerine sağlık, bir an önce kilolarınızdan kurtulursunuz inş.. :))
kilo veren veremeyen, spor yapan yapamayan herkesi tebrik ediyorum, listedekileri öpüyorum ve hasedimden çatlıyorum...
haftasonum çok çok çok kötü geçti diyet açısından.. misafir yoğunluğum vardı, sumartesi sabah 8de görümcem aradı biz çıktık size geliyorum, 3 saat sürüyor zaten, o 3 saat hazırlık temzilik nasıl geçti bilmiyorum, akşam kaldılar, pazar sabah tam kahvaltıya oturduk, 9 gbi bir telefon bu sefer de amcası, biz çıktık geliyoruz, yine 3 saat yemek telaşi.. velhasıl yoğun koşturmacalı ne yediğimi bilmediğim düzensiz bir haftasonu geçti... şimdi yolcu ettim amcasıgili oturdum buraya..
Canım sakın pes etme haftasonu kötüde geçmiş olsa alt tarafı 2 gündiğer 5 gün içinde kesinlikle dengelersin zaten o artıları
Benim şükür haftasonu fena geçmedi ama bende şimdiden önümüzdeki cumartesiden tırsıyorum
Eşimin Eniştesi yazın akçaydayken yaptığım soslu makarnanın tadını hala unutamamışille önümüzdeki hafta gelelimde bana o makarnadan yap dedi Peki enişteciğim senin istediğin makarna olsun yaparım dedim tabiki
2 Tane halası var eşimin aynı aparmanda oturuyorlar hattaonları yemeğe davet ettim küçük olanın eşi öyle diyince eee sırf makarnayla olmaz nasılsa bari o gün balık yapalım dedik Önden bir çorba, bol salata tatlı olarakda büyük ihtimal fırında helva yapar eşim yine
Balığı buğlamaya yaparız ( enişte ben buğlama sevmiyorum diyince hadi sanada kızartırız dedim)
İnşallah bende o akşam fazla kaçırmam. Zaten spora da gidemiyeceğim o gün büyük ihtimallebari fazla kaçırmam inşallah
Bir yanlis anlama oldu galiba. Ben mesaj atmadan kabul edin beni demedim ki. Zaten bu 3. Haftam. Sadece miyop da listeye girmis denmesine ithafen daha beni tanimadan cogu gidiyor gibi laflar edilmesi. Direkt laf bana geldi gibi hissettim. Yani zaten ben onemsemesem busozleri de onemsemezdim. Ama bi sans verilseyi pesin hukumlu olunmadan. Acaba onemsemiyor gibi mi gorunuyorum, oyle lakayt bir izlenim mi verdim diye de dusunuyorum. İki hafta kuralina da bir lafim yokki.
Hem senin paylasimin yetersiz. Bizim ambiyansi bozuyorsun derseniz tamam, ben boynumu buker giderim yahu.
Bu arada kızlar bugün öyle birşey başıma geldi ki inanamazsınız
Yüzmeye giderken yazın aldığım kotumu giydim. Satın aldığımda kot düdük gibiydi hatta annem kızım onun içinde rahat edebilecekmisin demişti
Neyse giydim kotu ay sanki hafif bir bollaşma var dedim ve yüzmeye gittim. Tam arabayı park ettim spor salonuna doğru giderken sırtımda spor çantamla hafif bir serinlik hissettimay pantalon kayıyor diye elimi bir attım belime ki totoşumdan düşüyormuş meğer pantalon bende diyorum ki bukadar mı soğudu havalar o an 4 adım daha atsam düşmez nasılsa diye pantolonu yerden topalaycaktım herhalde
Yüzmedeki arkadaşlarada anlattım koptular resmen gülmektenGiyinip soyunurken düğümelerini ve fermuarını açmama gerek bile kalmadı tabi artık sokağa kemersiz çıkılmayacağınıda öğrenmiş bulunuyorum
Bakalım yarın dar gelen bir kotumu vardı onu denemeyi planlıyoruminşallah o olur totoşumada tekrar kot almak zorunda kalmam olmadı bu kışı eşortmanla idare etsemmi diye düşünüyorum tek sorun özel bir yere giderken oluşur
canım Allah kabul etsin ayrıca bence sen bi doktora görün artık çok zor bi durum inşallah en kısa zamanda atlatırsınSelam kizlar bugunki programim asiri yogundu,
sabah babamla birlikte sabah namazi icin camiye gittik, (kilamadim aslinda malum durumumdan dolayi)
ama olsun oturduk dua ettik filistin icin filan, cok hostu, birde kahvalti ettik,
gerci kahvalti olayini erkekler ayarlamis, e erkeklerin kahvaltidan anladiklari ne olabilir ? Tabiki CORBA
neyse lokantandan güzelce kazanlarla mercimek corbasi geldi sicacik taze pismis, ictik güzel oldu,
sonra eve geldim 1-2 saat yattim,
kalktim bi parca salata yedim birde cay ictim (annem kahvalti gibi hazirlamistida)
sonrada zaten hemen hazirlanip 1001 hatim programina gittim,
orda hatim duasi filan yapildi, asure dagitildi filan cok hostu,
e ordan sonrada kizlarla hadi toplasin bize gidelim dedim,
kizkardesim abla dedi bana gelin, bizim damatta cikmis arkadasiyla :)
e iyi dedik gittik kizkardesime ordada oturduk sohbet ettik kahve ictik derken,
anca geldim :)
simdi annem yine dösümü bagrimi sirtimi kremledi :)) malum öksürügüm iyice azdi bugun, daha kötü oluyorum günden güne nedense,
cigerim soguk sanki, üsüyor cigerim, öyle tuhaf bir his,
insallah rahat uyurum, bakalim
canım geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişey olmaz en kısa zamanda iyileşirBen de randevu aldım yarın oğlumu doktora götüreceğim..
Yaklaşık 2-3 haftadır burun akıntısı ve tıkanıklığı geçmiyor son 1 haftadır hafifte olsa gece öksürmeye başladı..
Korkuyorum yine tıkanıcak diye
Sürekli oğluma sarıldığım da nefesini dinliyorum bir gariplik varmı diye veya göbeğini açıp karnına bakıyorum nefes alışı nasıl,yada burun deliklerine,steteskop misali
Canım inşallah önemli birşey değildir
Bende önümüzdeki ay senelik takip için götüreceğim bakalım boy ve kilo ne alemde diyehemşire geçenlerde gittiğimizde tembihledi Bu arada benim küçük cadının da geniz eti var herhalde felaket horluyor cadı yan komşunun eşiyle karşılıklı koro halindeler
Valla ödüm kopuyor doktor ameliyat diyecek diye. Ablamız geniz eti ve bademcik ameliyatı aynı anda oldu ama o gün bugündür direk faranjit oluyor. Ufaklığada aynı şey olur diye korkuyorum
Rabbim kolaylık versin inşaallah canım.....
darısıd abana inşaallah...
simdi annem yine dösümü bagrimi sirtimi kremledi :)) malum öksürügüm iyice azdi bugun, daha kötü oluyorum günden güne nedense,
cigerim soguk sanki, üsüyor cigerim, öyle tuhaf bir his,
insallah rahat uyurum, bakalim
hedefim şubat ayındaki doğum günüme kadar 10 kg. vermek.
herkese merhaba;
sonunda gelebildim fırsat bulup bakabildim buralara da... başımız o kadar kalabalık ki anlatamam.
babaannem hastaneden çıktı bende kalıyor. sanırım bundan sonrada bir yere gidemez.
ama anlamak istemiyor bunu. sürekli çocuk gibi mızırdanıyor, sızlanıyor sürekli şikayetçi. elimizden geleni yapmaya
çalışsak da farketmiyor. bilenler bilir evim küçük ancak sığıyoruz ama zor. ev bakıyorum ama buralarda ev de
bulmak zor. bakalım nasıl olacak.
iş çok yoğunlaştı artık işlere de yetişemez olduk bazı günler sadece dolanıyoruz. küçücük dükkanda
kuyruğu yanmış kediler gibi dolanıyoruz. anlayacağınız allah beterinden saklasın ama telaş telaş telaşş başka bir şey yokç
sizler nasılsınız?? herkes iyi mi??
Dün Dukan 1. günümdü kızlar.
Bi afalladım ne yalan söyliyim. Gündüz iyiydi de sabaha karşı yattığım için gece biraz acıktım ben de yoğurt yedim.
Zor bir geceydi: Yoğurt almak için dolabı açtım. Karşımda kazandibi, profiterol ve aşure vardıNeyse ki aşure sevmiyorum ama diğerleri gözüme çok cazip göründü Hazır herkes uyurken bi tane götürsem mi diye çok düşündüm. Sonra aklıma gündüz yediğim yulaf kepeği geldi, bütün gün boşuna mı o iğrenç şeyi yedim diye kendime mantıklı bi açıklama yaptıktan sonra suyumu yoğurdumu alıp hemencik kaçtım mutfaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?