Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,
sabahtan beri annemin mr sonuçlarını almakla, çekilen hastanedeki doktora göstermekle uğraştım. akşam da anneme geçtik. ama tüm yorgunluğuma değdi, çünkü annemde kanser gibi bir durum söz konusu değilmiş. öyle rahatladım ki... kaç haftadır kendimde değildim. Allaha şükür öyle bir durum yokmuş. tüm hastalara acil şifalar diliyorum Allahtan, biz rahatladık çok şükür.

kusura bakma cücüşüm , herifim aradıydı onla görüştümm

eheheh benim gibi filozofik bi tipten çıkar ancak o cümle dimi

bende inanıyorum , yaptım olacak ( imza : Aynur AĞAOĞLU :))))))))

Aynurcum tahmin ettim eşinle konuştuğunu, ne kusuru kuzum. ben de çıkmak zorunda kaldım iyi geceler diyemeden.

Cecoşum hadi gözün aydın, kıyafetler büyük gelmeye başlamış. tartıda birden bire 5 kg hafiflemekten bile daha güzeldir o pantolonlara girebilmek.

Eminecim hala geçmemiş hastalığın. dikkat et kendine. ihmal ettin çok, en azından bir eczaneden ilaç alsaydın.

Yenacım oğlun için endişelenmişsin ama korkulacak bir şeyi yokmuş. alerji çocuklarda daha da zordur. geçmiş olsun canım. bir an önce iyileşsin inşallah o dünya tatlısı.

Elmasalyangozu babannen için geçmiş olsun. Allah sana sabır, babannene de sağlık ve izan versin. yaşlılar hastalanınca daha da zor oluyorlar. ama yine de başımızın tacı onlar. umarım biraz daha kolaylaşır her şey senin için.

Nuhancım doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın dileğidiğin tüm güzellikleri getirsin sana. bu arada yarın atak sonucunu bize haber ver, ben merak ediyorum şahsen.

Umutcum yavaş yavaş rahatsızlık hissetmeye başlamışsın, çok güzel bir durum bu. yıllık iznini bitirmek için acele etme ama, kendine zaman tanıdıkça bir an önce başlayası geliyor insanın. bırakmayı aklına getirmeyecek kadar çok isteyeceksin bence yakında yeniden başlamayı. malesef bu arada ben de çok uyumsuz bir eşim sağlıklı beslenmeye çalışmam yüzünden. eşim zaten yeterince fit, biraz ona uygun şeyler hazırlamadığımda benden çok kilo veriyor.

Asumancım bir kase aşureden bir şey olmaz. yeter ki devamını getirme. ben de akşam üzeri yedim bir kase kadar. sonra çok yorgun olmama rağmen vicdan yapıp yürüdüm koşu bandında 45 dakika. sen de leslieni yapmışsın. tebrik ederim :))

Cherry piecım sanırım söz-nişanın oldu. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. seni de fit gelin yapcaz ona göre. Aynurla bizim içimizde kalmıştı, zorla zayıflatalım seni de az rahatlayalım.

Zeynep abla kolay gelsin şimdiden sana. şehir değiştirmek çok zor olsa gerek. ben temmuzda aynı semtte ev taşıdım, 1 ay kendime gelemedim. umarım sen kolaylıkla atlatırsın hepsini.

Gözdecim bu arada boyun kaç? dukan genelde kimseye ideal kilo olarak 60ın altını söylemiyor. o yüzden merak ettim. hadi senin de gazaan mübarek olsun.

Son düzenleme:

valla ilk defa bukdr kararlıyım dolapta 2 ad. daha aşure var ama yemedim yemicem sadece ilk yaptığımda tadına bakmak için yarım kase yedim bidaha töbe
bebeğinede geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Gözdecim bu arada boyun kaç? dukan genelde kimseye ideal kilo olarak 60ın altını söylemiyor. o yüzden merak ettim. hadi senin de gazaan mübarek olsun.

Sağol canımm. Boyum 160 cm

Sen deyince merak ettim bak şimdi niye öyle yaptı Dukan acaba?

Anneciğine de geçmiş olsun, çok sevindim kötü birşey çıkmadığına canım

oh ye canım afiyet bal şeker olsun ama yaramasın inşallah

canım gözün aydın olsun dilerim rabbim bütün hasta olanların böyle yüzünü güldürür

Sağol canımm. Boyum 160 cm

Sen deyince merak ettim bak şimdi niye öyle yaptı Dukan acaba?

Anneciğine de geçmiş olsun, çok sevindim kötü birşey çıkmadığına canım

çok sağol canım, Allah razı olsun.

benim de boyum 160. bana ideal kilo olarak 65 demişti. sanırım yaş ve 18 yaşından sonra bulunduğun en az kilonun da önemi var. ben senden 4 yaş büyüğüm (sen 25sin sanırım) ve 18 yaşımdan sonra en az 65 kg olmuştum bir dönem. değişik bir mantığı var ideal kg hesaplamada. aslında ben bir diyetisyene hesaplatmak istiyorum ama işe başlamadan diyetisyene gitmeyeceğim sanırım.

Selam kızlar ; dünden beri yazamadım sizlere ...

Dün bütün gün evimizi toparladım sildim süpürdüm ütü felan derken.. Vakit geçtii...

Dün kü menümü yazayım kızlar.

Sabah omlet domates peynir açık çay
öğlen kepekli makarna
akşamda balık yedik salata birden

Bugün de sabah eşimle birlikte Çorluya gittik .. Eşimin sabah işi vardı daha sonra hep oralarda kaldı dedemin bugün yedisi idi. çok şükür temiz olarak katıldım nasıl mutluyum ..Eve döndük yarın inş.. evde de açıp dualarımı okuyacağım ...

Bugünkü menüm de

sabah yumurta açık çay
öğlen 2 kaşık sulu köfte
akşam da mevlüt pilavından 2 kaşık yedim..

Şimdi uyumaya gideceğim kızlar yarın okuyacağım mesajlarınızı

Sevgilerimle..

Allahım kimseyi yalnız birine muhtaç bırakmasın çok zor..

Yanınızdan bir başka nefes bir başka ses hiç eksik olmasın...

selam kızlar
geçmişi okudum geldim şimdi kendi derdimi yazmakta sıra aslında dert sayılmaz ama neyse ben başlayım
buğün babam işçi bulma kurumunda müdür olan arkadaşının yanına gitti bana uygun bi iş ayarlaması için adam yarın gelsin halledelim demiş neyse iyi güzel burası gayet iyi bi haber çünki 2 senedir evdeyim sıpamdan dolayı ondan önce 6 sene iş hayatım oldu çok sıkıldım ev zor geldi bana (kısa kes diyenler var dimi) sonuç olarak kısa bir süre sonra işe başlıcam sanırım ama ben oğluşumu nasıl bırakacam ben onu zor buldum ve doğduğundan beri hep yanındayım nasıl ayrılcam
başka bi sorun eğer işe başlarsam kv bırakmam gerek bende hiç onlara bırakmak istemiyorum (gerçi oda bakmak istemiyo yaşlıymış görseniz beni bile gömer valla) annem biraz uzakta annemlerin yakınına taşınamyıda eşim istemiyo anasından babasından uzak kalamazmış (biz nasıl kalıyosak) şimdi gelin siz şare bulun bu duruma
unutmadan mecbur çalışmam gerekiyo maddi yönden yeni ev aldık tokiden taksitleri başladı babam ödüyo ama mecbur gibi biran önce çalışıp benim ödemeyi elime almam lazım çok uzattım yeter bana bi akııııllll

Evet canım 88'liyim. Haklısın hem yaş, hem de en az kilom 50'ydi benim mesela.
Bu arada resmen eski kilomun 2 katına çıkmışım

canım öncelikle olabildiğince rahat ol. tahmin ediyorum bebeğinden ayrılmak çok zor olacaktır. ben işe başlayınca eşimden 1 saat geç gelicem diye stres oluyorum. senin bebeğin var bi de. zor ama yapman, yaşaman gereken bir durum. öncelikle kendini her şeyin iyi olacağına inandır. başta zorlanacaksın ama çalışmak sana iyi gelecektir. bebeğini de babannesine bırak. madem çalışmadığın zaman durumu kurtaran senin ailen, çalıştığında da elinden geldiğince kayınvaliden baksın bebeğine. sonuçta babannesi, emin ol güvende olacaktır bebeğin onunla. maden senin ailene yakın olamıyorsunuz; eşin de annesini ikna etsin, bebeğin güvenli bir ortamda olmasını da sağlasın nasıl yapacaksa. rahat ol. bebek sadece senin bebeğin değil, eşinin de bebeği, kayınvalidenin de torunu. ben bebeğim olursa mecburen bakıcıya vericem. kayınvalidem yakında değil, annem de kendisinie zor bakıyor. ama kayınvalidem buralarda olsaydı seve seve bırakırdım.

yazılımı hazırladımm , oohhh bbeeeee

Selam kızlar :)

Büyük günü güzellikle atlattık çok şükür :)

Aslıcım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun diyeliiimm , Allah devamına erdirsinn

Esoşumm hoşgeldin cücüşümm , çook sevindim olumsuz bişey çıkmamasına, hadi bakalım gözümüz aydıınn

Çok sağol canım benim, Allah razı olsun. dünyalar benim oldu bugün. birkaç haftadır hep kafamdaydı kendimi teselli etsem de. şimdi şükrediyorum. artık mızmılanmak yok, bahane üretmek yok. tam gaz kilo vermeye devam edip hemen bir iş bulacağım Allah izin verirse. inşallah çok güzel olacak her şey.

senin de şafağın azaldı be yavrum. 52-53 falan sanırım bizim de. 2013 bizim yılımız olacak Aynur cücüşü

hadi bakalım o halde STARTını ben veriyorruum , bak el verdim sana devamını bekliyorum ona göreee

herşey çok güzel olacak bebişimm , işe başlarsan kafan daha rahat olacaktır , bu zıkkım kilocuklarda yapıştıkları yerlerden gidecektir inşAllahhh

bebeeemm 45 dakikan sonra ŞAFAK 51 İNŞALLAHHH

canım benim sağol yazdıkların için gerçekten zormuş bişey yokken konuşılduğunda aman bırakırım diyodum ama iş ciddiye binince çok ağır geldi annem öğlen arayıp haber verdiğinde oturup ağladım mecbur öle yapıcam zaten kv bırakcam bi süre sonra duruma göre bakarız artık herşeyin hayırlısı ne diyim

selam hatunlaaar arada bir gelip gecmise goz attim ama yazmaya vaktim olmadi misafir falan geliyor surekli annemi ziyarete bende onlarla ilgileniyorum bende dukanami baslasam diyorum ama onun icin bulunmasi zor bisey vardi yulafmiydi neydi dukani uygulayan arkadaslar yardimci olurlar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…