Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uzme canm kendini bikac gun icinde hersey yoluna girer alisirsin sende :13:

Başla bak gittikçe çoğalıyoruz, ele geçiririz buraları yakında

Yulaf kepeği. Nerede oturuyosun bilmiyorum canım :/ ama Migroslarda var mesela

hahah o yazılı sorularına gözüm gibi bakarım sen merak etmeee

hadi bakalım bende öperim kuzummmm , Allaha emanet oll....

evet canım yulaf kepeğini bulmak biraz sıkıntılı oluyor genelde ama ondan daha önemliside KİTABI OKUMAK , dukan ordan burdan duyulanla yapılabilecek bişey değil , yapmak istersen kitabu mutlaka oku ben yardımcı olurumm

Birileri şafak mı dediii??

Atarsa 5 inşallah kızlar :118:

Gözün aydın şekerim , gün gelir bizde kavuşuruz sevdiceğimize Allahın izniylee

Başla bak gittikçe çoğalıyoruz, ele geçiririz buraları yakında

Yulaf kepeği. Nerede oturuyosun bilmiyorum canım :/ ama Migroslarda var mesela

yunanistanda oturuyorum kizlar burda bi arastirayim bakalim bulabilecekmiyim..kitabi bulmam pek mumkun degildir burda keske cuma edirneye gelmistim alsaydim

şafak bekleyenler gözünüz aydın gün döndü... geçmişi ancak okudum şimdi de çok uykum geldi.. hepinizi öpüyorum, acilen çok çok hatta çooookkkk motivasyona ihtiyacım var ((

Esracim sagol canim bugun doktora gittim ilac yazdi eczanedende aldim onu, bakalim yarin kullancam artik,
anneninde sonuclari iyi cikmis, cok gecmis olsun, bide gözün aydin tabi,
bidaha hemen bukadar evhamlanma bak :))
iyi geceler herkese kizlar

evet evet doğru gördün canım:))))

tarçını benim yerime öp olurmu??

bende yeni kediciğinede mesaj yazmıştım fotosuna, hemen sonra burdada bu mesajını okudum:)
evet gördüm canım, çok tatlı maşaallah....

biraz sinirliyiz ama galiba:))
nuhankinin ismi tarcınmış, seninkinin ismi ne?:)

evlilik ve kedin konusundada Rabbim gönlüne göre verir inşaallah canım....

benim eşim kesinlikle yapamıyo kediyle bir evde, tüyünün 1tanesine bile evin içinde tahammül edemiyo....
birazda korkuyo aslında kabul etmesede o......
eşimde kedileri seviyo ama evde istemiyo, bahçede olsa sorun değil, bahçemiz var ama ne biliyim ev gibi olmaz,
kışın soğukta yatıcak vs vs ne biliyim, o yüzden bahçeyi hiç düşünmedim bugüne kadar.....

bu arada burcun ne?? ben koç:)

canım annene çok sevindim gerçekten, hadi gözünüzaydın bitanem.....
tekrardan çok geçmiş olsun, Rabbim ail şifalar versin inşaallah.....

şu sözü çok seviyorum;

Allah değil namerde; kimseye muhtaç etmesin.....

80's Music Videos

Seviyorsan burda bir sürü var..
İyi dinlemeler:)

herkeslere selamlar....

Selam meyracığım...

Mutlu seneler sağlıkla huzurla..

Evet asucuğum sezon açıldı gerçekten...
Bir de İzmir çok değişken mevsim olarak..Bir gün de 4 mevsim yaşıyoruz...

Canım o kadar çok sevindim ve rahatladım ki anlatamam...Sen kilo kaybı vb. deyince ben bile çok endişelenmiştim..
Çok şükür herşey yolundaymış..Bir daha yaşamazsınız umarım bu süreci...
Allah uzun ömürler versin annene...

Günaydin.....
Uykumun arasında hatırlamadığım tuhaf kilo verme rüyaları gördüm

Yüzümübile yikamadan tartıldım. 90,3 çıktı. 89 lu birseyler bekliyordum. :2: hemep pijamalarımı çikartım ve 89,7 oldum oysaki, dukan amca, 89,4 ideceğimi düşünmüştü eh bunları yazmak için yüzümü yıkadım tabi...

günayyydunnn nasılsınız kızlarrrr benn bu aralar felaketim yaniii yüzüm yokki girip yazayımmm

annemlerin gelmesiyle tavan yapan işthım tavanı deldii saldı gidiyo resmen
birinde yemiyorumm ikincide dayanamıyorum gezmeler çok oluo dışarıda olunca malesef azda yesem ipin ucu kaçııyo inşallah veririm aldıklarımı durum vahim yoksa
haftaya gidicekler annemler yeni bi çizelgeyle başlarım artık bende hereze mutlu güler

herkese günaydın
kardeşim gelecek bugün bebişle birazdan çıkayım da taze ekmek alıp geleyim tam buğday ekmeği tabii ki de
nursena canım dikkat et ipin ucu fazla kaçmasın sonra bir de toparlaması var
yeni yıla 7li rakamlarla girelim ikimiz de inşallah

ben şimdi çıkayım azcık da yeşillik felan alırım kahvaltıda yeriz
nursena sen yesen de uğra yine arıyorum ben seni hem suçluluktan daha az yersin belki:)

Nasıl mutlu olurlardı düşünsene soruları ele geçirseler tek yazılı için bile. sanırsın o sınavdan yüksek aldıklarında boğaziçine girecekler :) öğrenci olmak çok güzel ya.

geçmiş olsun Eminecim. nihayet gitmişsin doktora. geçen sistemin değiştiğinden bahsetmiştin. yunanistandaki mali krizden sonra en çok almanya fedakarlık yapmak zorunda kaldı. bu da ilaçları ücretli almak gibi yansımış direk size. Allah kolaylık versin canım. sağol bu arada canım iyi dileklerin için

Çok sağol Meyracım. Allah razı olsun. senin de dayın ve eşinin babannesi bir an önce iyileşir inşallah.

Çok sağol Yenacım, iyi yürekli arkadaşım benim. Allaha şükür atlattık. kardeşim Aynurun eşiyle aynı zamanda gitti askere. geçen bir hesapladım o gittikten sonra neredeyse Aynur'un verdiği kadar kilo verdi kadın. başta evde kimse yok diye yemek yapmıyor, sağlıklı besleniyor diye düşünmüştüm. kistler çıkınca ben de korktum kilo kaybından. Allaha şükür yaşam tarzı değişti diyeymiş.

istanbul da izmir kadar olamaz ama gün içinde sürekli hava değişikliği yaşıyor. hasta olmaya çok müsait oluyoruz bu durumda. umarım oğlun daha iyidir şimdi. siz de çok dikkat edin kendinize.

Günaydın kızlar,

geç uyandım, kahvaltımı yaptım. evi toparlarım bugün biraz. leslie de yapıcam inşallah.

Nursenacım, Zeynep ablanın lafıydı galiba; ne olursan ol gel, kaç kere diyeti bozarsan boz gel yediklerini buraya yazarsan yavaş yavaş kısıtlarsın kendini. sen gel yine annenlerden fırsat buldukça.

Asumancım yine çok tehlikeli bir günle karşı karşıyaymışsın, kardeşin geliyormuş. sen bol bol yeşillik ye

Kahvesinin Faydaları, Menengiç Kahvesinin Yararları
* Öksürüğü keser.
* Balgam söktürür.
* Nefes açıcıdır.
* Nefes darlığına iyi gelir.
* Antiseptik özelligi vardır.
* Göğsü yumuşatır.
* Solunum yollarına faydası vardır.
* Ayak terlemelerini önler.
* Yaraları tedavi eder.
* Böbrek kumlarının dökülmesine yardımcı olur.
* Ses tellerine iyi gelir.
* Mide ağrılarını dindirir.
* Kalp yetmezliği riskini azaltır.
* Afrodizyak(Cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
*Yağlı bir içecektir, yüksek E vitamini ve doymamış yağ asidi düzeyi ile kandaki kolesterolü düşürmeye
kalp ve damar sertliğini önlemeye yardımcı olur.
MENEGİÇ KAHVESİNİN YAPILIŞI ; Menengic Kahvesi TÜRK KAHVESİ tarzında ağır ateşte pişirildiği gibi, hazır kahve tarzında da kullanılabilir.
TÜR KAHVESİ GİBİ PİŞİRMEK İÇİN : Bir Çay fincanı SÜT için bir tatlı kaşığı, Kahve Fincanı için bir kahve kaşığı Menengiç Kahvesi cezveye koyarak kısık ateşte bir taşım kaynatınız. Bir dakika bekleterek Şekerini isteğe göre ayarlayıp servis yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…