uzme canm kendini bikac gun icinde hersey yoluna girer alisirsin sende :13:canım benim sağol yazdıkların için gerçekten zormuş bişey yokken konuşılduğunda aman bırakırım diyodum ama iş ciddiye binince çok ağır geldi annem öğlen arayıp haber verdiğinde oturup ağladım mecbur öle yapıcam zaten kv bırakcam bi süre sonra duruma göre bakarız artık herşeyin hayırlısı ne diyim
selam hatunlaaar arada bir gelip gecmise goz attim ama yazmaya vaktim olmadi misafir falan geliyor surekli annemi ziyarete bende onlarla ilgileniyorumbende dukanami baslasam diyorum ama onun icin bulunmasi zor bisey vardi yulafmiydi neydi dukani uygulayan arkadaslar yardimci olurlar mi acaba
Bilgisayari kaptirdim, telden yaziyorum. Senden el aldim, pes etmek yok daha.
40 lar yaklasti ha, hadi gozun aydin kuzum.
Ben kacayim simdi. Bi ara yazili sorularini ogrencilerin icin calayim senden de mutlu olsun yavrucaklar ; )
Oper ve kacarim. İyi geceler : )
selam hatunlaaar arada bir gelip gecmise goz attim ama yazmaya vaktim olmadi misafir falan geliyor surekli annemi ziyarete bende onlarla ilgileniyorumbende dukanami baslasam diyorum ama onun icin bulunmasi zor bisey vardi yulafmiydi neydi dukani uygulayan arkadaslar yardimci olurlar mi acaba
Birileri şafak mı dediii??
Atarsa 5 inşallah kızlar :118:
Gözün aydın şekerim , gün gelir bizde kavuşuruz sevdiceğimize Allahın izniylee
Başla bak gittikçe çoğalıyoruz, ele geçiririz buraları yakında
Yulaf kepeği. Nerede oturuyosun bilmiyorum canım :/ ama Migroslarda var mesela
yunanistanda oturuyorum kizlar burda bi arastirayim bakalim bulabilecekmiyim..kitabi bulmam pek mumkun degildir burda keske cuma edirneye gelmistim alsaydimhahah o yazılı sorularına gözüm gibi bakarım sen merak etmeee
hadi bakalım bende öperim kuzummmm , Allaha emanet oll....
evet canım yulaf kepeğini bulmak biraz sıkıntılı oluyor genelde ama ondan daha önemliside KİTABI OKUMAK , dukan ordan burdan duyulanla yapılabilecek bişey değil , yapmak istersen kitabu mutlaka oku ben yardımcı olurumm
Bu arada bir kedi muhabetti görür gibi oldum
7 yıldır, suanda 6.5 kilo olan (birlikte kilo aldık) canımın içi tarçınım ile birlikte yaşıyorum. Benimle birlikte oda diyete girdi.. Günlük mama miktarında azalma var. acayıp asabiyiz...anca biraber kanca beraber dimi?
Benim de kedim var, hatta albümümde bi tane fotosu var bakabilirsin çok cool bi herifKüçükken hayvanlardan çok korkardım ama 1 yıldır benimle birlikte çok alıştım. Hastayken gece sürekli elim üzerinde nefes alıyor mu diye kontrol ediyodum o derece...
Ben de evlenirsem eşim sevmezse naparım bilmiyorumAyrılmak çok zor olur ondan. Gerçi kardeşim de benim kadar seviyo ama emanet edemem onu kimseciklere
Selam kızlar,
sabahtan beri annemin mr sonuçlarını almakla, çekilen hastanedeki doktora göstermekle uğraştım. akşam da anneme geçtik. ama tüm yorgunluğuma değdi, çünkü annemde kanser gibi bir durum söz konusu değilmiş. öyle rahatladım ki... kaç haftadır kendimde değildim. Allaha şükür öyle bir durum yokmuş. tüm hastalara acil şifalar diliyorum Allahtan, biz rahatladık çok şükür.
Aynurcum tahmin ettim eşinle konuştuğunu, ne kusuru kuzum. ben de çıkmak zorunda kaldım iyi geceler diyemeden.
Cecoşum hadi gözün aydın, kıyafetler büyük gelmeye başlamış. tartıda birden bire 5 kg hafiflemekten bile daha güzeldir o pantolonlara girebilmek.
Eminecim hala geçmemiş hastalığın. dikkat et kendine. ihmal ettin çok, en azından bir eczaneden ilaç alsaydın.
Yenacım oğlun için endişelenmişsin ama korkulacak bir şeyi yokmuş. alerji çocuklarda daha da zordur. geçmiş olsun canım. bir an önce iyileşsin inşallah o dünya tatlısı.
Elmasalyangozu babannen için geçmiş olsun. Allah sana sabır, babannene de sağlık ve izan versin. yaşlılar hastalanınca daha da zor oluyorlar. ama yine de başımızın tacı onlar. umarım biraz daha kolaylaşır her şey senin için.
Nuhancım doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın dileğidiğin tüm güzellikleri getirsin sana. bu arada yarın atak sonucunu bize haber ver, ben merak ediyorum şahsen.
Umutcum yavaş yavaş rahatsızlık hissetmeye başlamışsın, çok güzel bir durum bu. yıllık iznini bitirmek için acele etme ama, kendine zaman tanıdıkça bir an önce başlayası geliyor insanın. bırakmayı aklına getirmeyecek kadar çok isteyeceksin bence yakında yeniden başlamayı. malesef bu arada ben de çok uyumsuz bir eşim sağlıklı beslenmeye çalışmam yüzünden. eşim zaten yeterince fit, biraz ona uygun şeyler hazırlamadığımda benden çok kilo veriyor.
Asumancım bir kase aşureden bir şey olmaz. yeter ki devamını getirme. ben de akşam üzeri yedim bir kase kadar. sonra çok yorgun olmama rağmen vicdan yapıp yürüdüm koşu bandında 45 dakika. sen de leslieni yapmışsın. tebrik ederim :))
Cherry piecım sanırım söz-nişanın oldu. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. seni de fit gelin yapcaz ona göre. Aynurla bizim içimizde kalmıştı, zorla zayıflatalım seni de az rahatlayalım.
Zeynep abla kolay gelsin şimdiden sana. şehir değiştirmek çok zor olsa gerek. ben temmuzda aynı semtte ev taşıdım, 1 ay kendime gelemedim. umarım sen kolaylıkla atlatırsın hepsini.
Gözdecim bu arada boyun kaç? dukan genelde kimseye ideal kilo olarak 60ın altını söylemiyor. o yüzden merak ettim. hadi senin de gazaan mübarek olsun.
Selam kızlar ; dünden beri yazamadım sizlere ...
Dün bütün gün evimizi toparladım sildim süpürdüm ütü felan derken.. Vakit geçtii...
Dün kü menümü yazayım kızlar.
Sabah omlet domates peynir açık çay
öğlen kepekli makarna
akşamda balık yedik salata birden
Bugün de sabah eşimle birlikte Çorluya gittik .. Eşimin sabah işi vardı daha sonra hep oralarda kaldı dedemin bugün yedisi idi. çok şükür temiz olarak katıldım nasıl mutluyum ..Eve döndük yarın inş.. evde de açıp dualarımı okuyacağım ...
Bugünkü menüm de
sabah yumurta açık çay
öğlen 2 kaşık sulu köfte
akşam da mevlüt pilavından 2 kaşık yedim..
Şimdi uyumaya gideceğim kızlar yarın okuyacağım mesajlarınızı
Sevgilerimle..
Allahım kimseyi yalnız birine muhtaç bırakmasın çok zor..
Yanınızdan bir başka nefes bir başka ses hiç eksik olmasın...
Ay ben de mutfaktayım yemek yaparken ne dinlesem diyodum çok iyi oldu bu paylaşım teşekkürler
Dün de Boney M'e sarmıştım. Dukan ekmeği yaparken fonda Rasputin, Ma Baker
Her ne kadar 80lerin sonunda doğsam, çocukluğum 90lara denk gelse de bayılıyorum 80lerin müzik ve filmlerine!!!
herkeslere selamlar....
Arkadşlarım merhaba,
2 gündür buraya anca buraya vakit ayırabildim. Öncelikle, pazar kahvaltısı oldukça başaralı geçti. Koca bir peynir tabagi, 1ad. yumurta, 3-4 parça jambonla ile kahvaltıyı geçirdim. Tabağımı gören ardaşlarımdirek aaa bu dukan yapiyor dediler. iki laf geçiştirmesi ile konu değişti : Kendime çok şaşırdım açık büfede var olan bilumum haburişlerinden hiç canım istemedi. Sadece biraz tatlılarda ağzım sulandı
Yarın atak dönemim bitiyor. Kendimi biraz hafilemiş hissediyorum. İnşallah atak dönemi sonucuna ulaşırım.
Dün gece, 107 kilo olan çok sevdigim bir dostum bende misafirdi...sanırım onu peşimden sürükliyeceğim....
Bugun doğum günüm ve 40 oldum...
sevgiler.....
merhaba demeden başladım söze
iyi akşamlar herkese
bugün sabah arkadaşıma aşure yapmaya gittim hem aşureyi yaptık hem de beraberce kahvaltımızı yaptık
ben ceco gibi başarılı olamadım malesef yedim aşureden valla
zaten bu sıra hedefim aşure zamanı geçene kadar artıya geçmemek sonrasında eksiler de olur inşallah
yürüyüşümü aksatmamaya çalışacağım tabii mutlaka
yenacım barışa geçmiş olsun canım başladı malesef hastalık sezınu Allah beterinden korusun
elma salyangozu geçmiş olsun babaannene inşallah gönlünce bir ev bulursun
dukancılar da artmış maşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Selam kızlar,
sabahtan beri annemin mr sonuçlarını almakla, çekilen hastanedeki doktora göstermekle uğraştım. akşam da anneme geçtik. ama tüm yorgunluğuma değdi, çünkü annemde kanser gibi bir durum söz konusu değilmiş. öyle rahatladım ki... kaç haftadır kendimde değildim. Allaha şükür öyle bir durum yokmuş. tüm hastalara acil şifalar diliyorum Allahtan, biz rahatladık çok şükür.
hayırlı sabahlar asucum misafir gelince ben sapıtıp yiyorum sen yeme sakın eski halinden çok genç olmuşkennerdesiniz topiğimin güzelleri
daha kardeşimi bekliyorum ben henüz gelmediler
hahah o yazılı sorularına gözüm gibi bakarım sen merak etmeee
hadi bakalım bende öperim kuzummmm , Allaha emanet oll....
evet canım yulaf kepeğini bulmak biraz sıkıntılı oluyor genelde ama ondan daha önemliside KİTABI OKUMAK , dukan ordan burdan duyulanla yapılabilecek bişey değil , yapmak istersen kitabu mutlaka oku ben yardımcı olurumm
Esracim sagol canim bugun doktora gittim ilac yazdi eczanedende aldim onu, bakalim yarin kullancam artik,
anneninde sonuclari iyi cikmis, cok gecmis olsun, bide gözün aydin tabi,
bidaha hemen bukadar evhamlanma bak :))
iyi geceler herkese kizlar
canım annene çok sevindim gerçekten, hadi gözünüzaydın bitanem.....
tekrardan çok geçmiş olsun, Rabbim ail şifalar versin inşaallah.....
şu sözü çok seviyorum;
Allah değil namerde; kimseye muhtaç etmesin.....
Evet asucuğum sezon açıldı gerçekten...
Bir de İzmir çok değişken mevsim olarak..Bir gün de 4 mevsim yaşıyoruz...
Canım o kadar çok sevindim ve rahatladım ki anlatamam...Sen kilo kaybı vb. deyince ben bile çok endişelenmiştim..
Çok şükür herşey yolundaymış..Bir daha yaşamazsınız umarım bu süreci...
Allah uzun ömürler versin annene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?