Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)

menüler konusunda uzman arkadaşımız Umut. o da yardımcı olur bence sana. ama ben pilavla yaprak sarmayı beraber kullanmamaya çalışıyorum. şimdiden kolay gelsin sana :)

menüler konusunda uzman arkadaşımız Umut. o da yardımcı olur bence sana. ama ben pilavla yaprak sarmayı beraber kullanmamaya çalışıyorum. şimdiden kolay gelsin sana :)

Aslında onu ben de düşündüm ama bulgur pilavını herkes sevmiyor midelerine dokunuyor, makarna olsa basit kalacak, e napim bi pilav kalıyor:)) benim meşhur bi makrnam vardır, her yaptığımda beğenirler, domates soslu ama farklı sosu, baharatları falan, onu mu yapsam köftenin yanında diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim ayrıca:)

gunaydin kizlar

dunden beri sinir oldum cimcime resmen laptobu cokeltmis
Evde CDsi yokmus o yuzden duzeltemedim bende can sikintisindan kizin kazagini ordum butun gece arkasi bitti sayilir
Aksama esim CDyi getirecek sirketen o zaman hallederim insallah

Simdi biraz evi toparlamam lazim sonra yine gelir spora gidene kadar sohbet ederiz insallah
Allahtan tablet varda zorda olsa yazabiliyorum

Insallah hepimiz az kalorili bol eksili bir gun geciridiz

Canim zor olacak ama en mantiklisi KVnin cocuguna bakmasi
Istedigi kadar ben yasliyim desin sonucta zevkten ise girmeyeceksin ya. Bir muddet deneyin olmadi guvendigin bir komsu ablan varsa o makul bir ucret karsiliginda bakar belki
Biraz huysuzluk yapsada Kv mecbur idafe edecek sonucta keyfinden calismaya baslamiyorsun. He belki sorun olur ama ilk etapta oyle olmasi sart gibi gorunuyor o yuzden moralini bozma bakarsin esin o sekilde olmazsa Annenlerin yakinina bile tasinmayi kabul eder olmayinca

Simdiden hayirli olsun Rabbim gonlunden geceni sana hayirli olarak nasip etsin.... Amin

Bu arada Clutch seninde gozun aydin inan cok sevindim Rabbim bir daha hastalikla sinamasin sizleri ..... Amin

makarna daha uygun olur ya da patates püresi yapabilirsin. patates püresinin sunum çeşidi de çok fazla. hoş şeyler yapabilirsin. makarna da basit olmaz, ben severim güzel yapılmış makarnayı ama yemiyorum tabi şimdi :))

Sağol Cecoşum. Allah razı olsun. hiçbirimizi sınamasın hastalıkla inşallah.

Aaa evet patates püresi çok mantıklı,tereyağlı sütlü yapim sarma yerine daha güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi makarnayı soslu yapim. Sorma ben de yemiyorum ama millete yapıyorum , şaşırıyolar nasıl yaptığın şeyi yemiyosun dayanıyosun diye, ahh kader

boşver canım, sağlığımız için böylesi daha iyi. ideal kilomuza indiğimizde yeriz kontrollü bir biçimde. sağlık olsun da, makarna ne ki.

Canim yine sen bilirsin ama zeytinyagli barbu ya yapacaksan sarmayla ugrasmasanda olur nasilsa pilavda yapacaksin
KOFTEYI HERKES SEVER ama eger degisik bir sey yapmak istiyorum dersen Aynurcugumun gecenlerde tarif ettigi tavuk iskender tarifi de cok hafif ve lezzetli oluyor

Hemen tarif edeyim aklimda kaldigi kadariyla tabi benim yaptigim sekil bu
Tavuk etini ince ince kesiyorsun ( ben kucuk kup kupte dogramistim )
yagsiz atvada kavuruyorsun baharat ekleyip
Uzerine yogurt gezdiriyorsun birde domatesli az salcali bir sos yapip uzerine gezdiriyorsun hatta ben domates sosuna az kekik,karabiber ve nane de eklemistim muthis olmustu
Hatta cok istersen uzerine cok az tereyag yakabilirsin ama ben hic gerek duymadim super oluyor Tavsiye edebilirim...
Ekmek dosemiyoruz tabiki altina

Vaaayy bu çok güzelmiş yahu tarife bayıldım, bunu da yapabilirim çok zor da değilmiş hem. Tamam sarmadan tamamen vazgeçtim:)) Ay çok teşekkürler :)

boşver canım, sağlığımız için böylesi daha iyi. ideal kilomuza indiğimizde yeriz kontrollü bir biçimde. sağlık olsun da, makarna ne ki.

Aynen öyle, şu an zaten inanın en sevdiğim yiyecekler bile hiçbi şey ifade etmiyor, çünkü düşünüyorum, tamam onu yiyince zevk alıyorum evet, ama ya sonrası? Boşuna alınmış gereksiz kalori, bana ve vücuduma hiçbi faydası yok, kilo yapma etkisi had safhada. E onca uğraştığım günlere, spor yapmalarıma değdi mi? Yoo, aksine bi anda hepsini sildi süpürdü, o görünümü ve kendisi güzel çekici yiyecek:)) Ben artık hayatıma bakıyorum, bi anlık zevklere değil, akıllandım:)

sagol canım. parmaklarını emerek uyuyor. nurnu da tıkalı olunca cok sinirleniyor. uykusu arttıkca da sinir katsayısı artıyor. cocukların yanında okumak daha kolay oluyor. tam yazıyorum,bizim cadı geliyor sabote ediyor. sadece benimle ilgilen ayakları. babasıyla bizi konusturmuyor. daha cok beni kıskanıyor. o benim karım diyor. hani kız cocukları babaya duskun olur diye biliriz, ne zaman olacak cok merak ediyorum. bebekken de aferdesınız wc ye bile zor giderdim.

Canım zaten artık sadece geceleri emiyor okulda sagamadigim için baya azaldı sutum yinede 1 ay daha bekliyim diyorum tam ek gidaya geçince basliycam

ya canım benim. emmediği aklıma geldiğinde hatta simdi bile gozlerim sulanıyor. aramızdaki bag eksikmis, ya da ben eksikmişim gibi hissediyorum. yani simdiki zamanın kıymetini bil.

sagol canım. inşlallah vereceğim kilolar vardır dediğin gibi. daha ilk haftalarda nasıl da bozdum. ama şimdi yeniden toparladım, kafamda en azından.

Öyle zamanlarda benim en büyük savunmam: "Nasılsa tadını biliyorum"

Canım diyet listemde olmayan bişey çekti mi düşünüyorum: Ben bunu daha önce yedim, tadı değişmedi aynı nasılsa

Yemiyorum böylece :)

Son düzenleme:

canımsagol. asure konusunda kendime pek guvenemiyorum cunku normalde de hayallerimi süsleyen bir tatlı.

evet ben de konusmada bakıcıya bırakırım diyorum ama iş o aşamaya gelince öyle daraldımki. çok şükür şimdi annem zor da olsa bakıyor. ama evdeyken insan bebişten ayrılamam gibi geliyor. çalışmaya başlayınca da ayrıca hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…