Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
sonunda leslie ile arayı düzeltmeye niyetlendim ve 40dk yaptım
yürüyüşe çıkamamıştım bugün iyi oldu inşallah yürümediğim zamanlarda yapabilirim bundan sonra
umutcum haklısın resmen saldık ama haklıyız bence:)ben başlayalı martta 2 sene olacak hep kısıtlamalı yedim genelde dikkatli gittim ama son 1 senedir bir sonuç alamadım bıktım biraz açıkcası ama şimdilerde toparlanma niyetindeyim kafada bitirmeye çalışıyorum başarırsam dişimi sıkıp 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah ondan sonra korumaya geçerim zaten onu beceririm gibime geliyor son seneme bakarak
tabii yürüyüş hep hayatımda olacak inşallah
miyop geçmiş olsun kuzuna burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki napsın kuzucuk çabucak geçer inşallah sıkıntısı
okumak zevkli biliyorum hele enerjik kapışkan aynur süper ama sen yine de yaz aynı zamanda:)

unutmadan söyleyim daha doğrusu itiraf edeyim
aşureyi ben yaptım fazla şekerli değildi fazlası bayıyor gerçekten ama 1 değil 2 kase yedim öğlen yemeği ve akşam yemeği yemedim

Ama canim,dukan sana uygun olurmu emzirirken. Bol sutlu gunler..

Canım zaten artık sadece geceleri emiyor okulda sagamadigim için baya azaldı sutum yinede 1 ay daha bekliyim diyorum tam ek gidaya geçince basliycam

Canım öksürmektenmi çıkardın.?
geçmiş olsun tekrar..

Az kaldı doğum günümüze :)
ben doğum günüm kutlansın hediyelerim gelsin istiyorum ama yaşım sorulsun istemiyorum artık :)

Evet canim öksürmekten cikardim
aynisini bende istiyorum, dogum günümde yasim ilerlemese ah keske :)) 25 oluyorum ama sen bide bana sor, sanki cok yaslaniyorum gibi geliyor,
30uma ne kaldiki sunun surasinda ? diyorum hep..
zaman fazlami hizli geciyor ne ?
insallah hediye olarakta herkes bana canta alir

canim cantalarimmmm

İyi yaparsın canım, hatta ilaçlar etki etmediyse iğne falan yaparlar belki toparlarsın.

Benim de 25'inde

baliksin yani
ben kovayimmm

Herkese iyi haftalar :)

Geçmiş olsun canım. İyice kronik hale gelmeden doktora görünsen? İlaç tedavisine ihtiyacın olabilir...

Sagol umutcum gittim bugun doktora artik annem zorla gönderdi, bugun gercekten iyice fena oldum.
akcigerini üsütmüssün dedi doktor, antibiyotik verdi ve suda eriyen ilac verdi,
1 haftada izinli yazcakti beni ama yazma dedim,
cok cok dikkat et diye uyardi beni, bakalim nolcak,
birkac gün daha kötü olursun dedi, merak etme dedi, balgamini cözmek icin cok öksürcen dedi bide

Bugun doğum günüm ve 40 oldum...

sevgiler.....

Oooo dogum günün kutlu olsun nuhancimmmm, nice yillara insallah

yess I am the kapışkan Aynuurrrr

aynisini bende istiyorum, dogum günümde yasim ilerlemese ah keske :)) 25 oluyorum ama sen bide bana sor, sanki cok yaslaniyorum gibi geliyor,
30uma ne kaldiki sunun surasinda ? diyorum hep..

baliksin yani
ben kovayimmm

Ben de 25 oluyorum...
Kendimi o kadar büyük hissetmiyorum ama dün saçımda ilk beyaz teli buldum Yaşlanıyorum galiba:18:
Aslında ilk beyazım bile olmayabilir çünkü boyuyorum yıllardır, kendi saç rengimi unuttum valla

Ayni yastayiz demek :) 2-3 tel beyaz sacim bendede var, boyamadigim icin görünüyor tabi :))

bugunku menum
sabah :1 bardak bögurtlen cayı esliğinde tost
öglen kuskus salatası
arada 1 elma
akşam 1 tabak fasulye (8kaşık)1 dilim ekmek 2 domates
spor 20 dakika yurudum
su 2 litre
zukunft ruh hali:fasulyeden nefret ederim ama yemek zorunda kalmaktan dolayı kötü

Selamun Aleykum kizlaaaaarrrrr :122: :122: :122:

Yogun bir gunden sonra hele sukur gelebildim
Aksilik olacak ya cimcime laptobumu bozdu
Nasil becerdi bilmiyorum ama acilmiyor Neyse belki kendiliginden duzelir
Kizin tabletinden gireyim dedim oda zor oluyor ama en azindan size haber vereyim dedim

Hic bir yere gitmek yok otur oturdugun yere birlikte daha verecegimiz cok kilolar var

allah seni ya kız o kadar bol pantolonu niye giyenki bacağına neyse allahtan felaketle sonuçlanmamış
aşure yedinmi aşure dayanıp yemediysen helali hoş olsun tatlım yediysende boşver afiyet olsun

Canim asure yapilirda yenmezmi Allah adami carpar
Yedim tabi ama ogle yemegi yerine bir kase tabi fazla sekerli yapmadim

Canim Babannene cok gecmis olsun
Senden de Allah razi olsun yuregi guzel insan Insallah hersey gonlunce olur... Aminnn

Canim dogum gunun kutlu olsun
Rabbim Ailen ve tum sevdiklerinle nice guzel seneler nasip etsin

Ayy millet demiyormu eski resimlerime baktıkça ay ne kadar zayifmissin sinirlerim tepeye çıkıyor (

Canim bozma moralini sen o kisilere zayiflayarak gereken cevabi vereceksin zaten

Canim kuzucuguna cok gecmis olsun
Insallah en kisa zamanda toparlar kendini

canım seninde oğluşuna geçmiş olsun umarım önemli bişeysi yoktur

anacım burası bağımlılık ötesi bişey herkese sizleri anlatıyorum burda olmaktan ne kadar keyif aldığımı mutlu olduğumu evet ben burdayım ve çoooookkkk mutluyum

Allah kolaylıklar versin canım ama yememe savaşında galip gelmişsin tebrik ederim

sağlıkla,sevgiyle,huzurla nice yıllar..en güzel yaştır 40..keyfine vararak yaşa..

yena,umut çocuklarınıza geçmiş olsun.
hafta sonu allahın izniyle ankaraya gidiyorum.1 ay kadar ordayım.bu yüzden pek sık giremiyorum.
yapılacak iş çok.ev kapanacak..fazlalıklar atılacak.faturalar,vergiler..daha valizler hazırlanacak..
neyse ankaraya gidince ankarada oturanları ağırlamak istiyorum..

iyi canım buna şükür diyelim ozaman geçenlerde benim oğluşta öksürdü ıhlamur kaynatıp içine bal koydum içirdim bide ayva hoşafı şekersiz yine bal koydum içine hemen geçirdi bi dene istersen

en iyisini yaparsın canım umarım çok önemli bi sorun olmaz dikkat et kendine

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce canım nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…