Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese
bugün dolu dolu geçti kardeşim ve yeğenim geldi 2 de arkadaşımı çağırdım birlikte kahvaltımız yaptık arkasından bir güzel kahve keyfimizi de tabii
öğleden sonra arkadaşlarım gidince de yemek işine giriştim karnıbahar almıştım onu kızarttım fırında makarna tavuk yaptım dünden de barbunya ve tarhanam vardı
ben karnıbahar kızartması yedim sarımsaklı yoğurtlu gayet güzel olmuş ve de doyurucu az da tavuk yedim çok tokum şu anda yatana kadar götürür beni inşallah:))
leslie yapmaya niyetim vardı ama yorgun ve uykusuzum vazgeçtim sanırım dün yaptıktan sonra dizim çok ağrıdı bir de zorladım galiba bugün yapmasam daha iyi olacak nasılsa yarın sabahtan yürüyeceğim kızıma test kitabı alınacak onu alıp gelirim yürüyerek

fırında karnabahar kızartması
Sağlıklı beslenmek isteyenler, çok lezzetli bir alternatif olan karnabahar kızartmasını çok sevecektir.

Malzemeler:1 adet karnabahar(çiçekleri ayrılıp yıkanmış)2 adet yumurta1 su bardağı galeta unu
2 çorba kaşığı yağ200 ml maden suyu1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiberSarmısaklı yoğurtPul Biber

Karnabaharları, bir çorba kaşığı sirke ilave ettiğiniz tuzlu suda biraz diri kalacak şekilde 3-5 dakika haşlayınız.
Fırınınızı 250 dereceye ayarlayarak ısıtınız. Fırın tepsinize yağlı kâğıt seriniz. Kızartma sosu için büyükçe bir kâsede yumurtaları güzelce çırpınız. Galeta ununu ekleyiniz. Unla yumurtaları karıştırdıktan sonra tuz ve karabiberi ekleyiniz.Yağı da ekleyip karıştırmaya devam ediniz. Sodayı da karışıma ekledikten sonra iyice çırparak pürtüksüz koyu boza kıvamında bir hamur elde ediniz. Haşlamış olduğunuz karnabahar çiçeklerini hamura batırıp çıkardıktan sonra yağlı kâğıt serdiğiniz tepsinize diziniz ve fırına sürünüz. Yaklaşık yirmi dakika fırında kızaran karnabaharlarınızı servis tabağına alınız. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber koyabilirsiniz.

bugün bu tarife göre yaptım ben buharda haşladım geçenki tariften farkı soda olması içinde sodayla sosun kıvamını ayarlıyorsunuz yoksa epeyce katı oluyor karnıbaharım azcık büyük gibiydi 3yumurtayla yaptım ben

Asilce bir davranis olmus

selamun aleyküm kızlar
size bir selam vermek istedim eşim komplo kurdu
şarjı var var dedi lobiye geldim bir açtım şarj bitik okuyabildiğim kadar bir bakayım
hepiniz iyisinizdir inşaAllah
öpüldünüz

Hoşgeldin canım. Resimlerine baktım ve çok beğendim. Belden kemerli elbiseler olduğundan kalın gösterir normalde insanı. (Ya da bana öyle geliyor, yıllardır giymedim ben) Ama sende gerçekten çok iyi durmuş, hiç bir fazlalık yok. Bir haftalık şişkinliği de kafana takma, geldiği gibi hemen gider fazlalık varsa bile. Ama azar azar alıp yerleşenler uğraştırıyor işte
Her şeyin dengesii bulmak gerekiyor Esracım, yoksa insan huzur bulamıyor. Tabii ki annenle ilgileneceksin, maddi manevi elindne gelen her şeyi yapacaksın. Ama diğer yandan kendini, aileni, eşini tamamen bir kenara koymak da olmaz...Güzel bir adım atmışsın bence.

Bugün ben de kendim için ne yapabilirim diye düşündüm, internette dolaştım epeyce. Hoşuma giden bir kaç fikir var ama hepsi hobi gibi işler. Amiyane söylemle tırışkadan işler yani :)) Profesyonelce ele alınacak, gelir getirecek ya da bir fark yaratacak şeyler değil.. Neyse biraz daha bakınacağım. Eski işimde en azından bakımıma özen gösterirdim. Bir işe girmek beni en çok motive edecek şey olurdu kilo konusunda Şu anda başka bir motivasyonum da yok Yaz geliyor olsa, o da çok etkili olurdu ama daha çok var :))
[/B][/COLOR][/QUOTE]
Ben de aynı şeyi düşündüm biliyor musun ? Ayakkabı mevzuunu yani

Doktora gitmekle de çok iyi yapmışsın, ilaçsız geçecek gibi değildi senin durum. Doktorun sadece sırtını dinlemesi yeterlidir zaten, bakma sen. Babam da göğüs hastalıkları uzmanı, hiç dinlemese uzaktan öksürüğünü bile duysa yeter ona...

Arkadaşların için ilk aklıma gelen üç renkli börek oldu, internette pek çok tarif var. Aklına yatan olmazsa ben sana yazaım detaylıca. Hem görünüşü güzel oluyor hem tadı... Madem çaya gelecekler, tek lokmalık ikramlar hazırla bence ağırlıklı olarak. Hem tabakta dağılıp birbirine bulaşmaz, hem görseli güzel olur. Mercimek köftesi, trüf, kurabiye tipi hem hazırlaması kolay hem sevilen şeyleri ekleyebilirsin. Bir de şahane bir havuçlu kek tarifim var, o tip bir şey düşünürsen veririm tarifini. Aslında vermesem daha iyi İnsan tutamıyor çünkü kendini
canım hem vücut yapın hem de durumun -yani yaşın daha genç, doğum yok vb- dolayısıyla sen gayet sıkı duruyorsun. Ben kızımı doğurduktan sonra 80 kg inmiştim diyetisyenle, o zaman 42 beden giyiyordum. Şimdi 77 kiloda bile olmuyor 42 Geniş kalıplar oluyor ama onları saymıyorum tabii... Göbek dürüm dürüm. Kilomuz aynı olsa da görüntüd eöyle değil yani
İşinin iyi gitmesine sevindim, bu işte kendi mesai saatlerini de düzenleyebiliyrsun değil mi? Bu çok iyi bir şey. Daha da iyi olur umarım.
Ben de dün yaptım dediğin gibi hafif ve güzel bir çeşit oldu. Dolma, semizotu filan d avardı, ben en çok bunu yedim hatta :) Bol sarımsaklı yoğurtla. İlk denediğim sodalıydı ama bu daha güzel oldu sanki sodasız... Kıvamını ayarlamak için biraz ekmek kırıntısını azalttım bir yumurta da fazladan (toplam 3) koydum

ah nihayet şarjım geldi. ama sizdende kimse yok buralarda
nerelerdesiniz kızlaaaaarrrr.
bu arada bende canlı müzik eşliğinde güzel bir yemek yedim bol bol da tatlı
kütahyanın mahalli bir sanatcısı varmış. hisarlı Ahmet. onun oğluda aramızdaydı. istek üzerine sahneye çıktı aldı sazı eline iki türküden sonra eşini çağırdı eşi hasta olmasına rağmen kırmadı çıktı söyledi muhteşem bir ses. kızlar bu halkın arasında keşfedilmemiş ne cevherler var. güzel bir müzik şöleni vardı şu anda otelin sanatcısı devam ediyor ben sizinle görüşmek için çıktım.
şansızlık bu ya buralar bomboş
neyse gidip geçmişe bakayım.

bugun okadar yoruldum anlatamam yaptıklarımdan cok surekli aksilik olmasından bıktım su gun erken bitsin diye yatıp uyuyacam erkenden
sabah 1 muz ve 1 elmadan meyve salatsı yapıp yedim arada 1 bardak sut içtim (çay bardagı kadar)
öglen patlıcan salatası 2 dilim ekmekle
akşam 1 bardak yayla corba içtim(dun arkadasım vermişti bugune bırakmısım) yanındada 3 köfte yedim

Umutcum cok seviyorum seni ya,
herkese ayri ayri uzun uzun cevap yazip ilgileniyorsun, banada cevap yazacagini biliyordum :) yardimci olacagini,
üc renk börege bakayim bende, tatli tarifim hazir canim, aklimda var bir iki bisey,
sadece pogacanin yanina misalen napacagimi pek bilmiyorum,
hani herzaman börek/pogaca yanina makarna yada patates salatasi olur ya,
biraz degisiklik olsun istiyorum yani :)

dafi ablacim hosgeldin bu arada ne güzel canli müzikle yemek yemissin oh degmesinler keyfine :)

gözün aydın canım az kalmış Allah kavuştursun

sağol canım
eeeellllbet bir gün buluuuşaacağız
ben buralardanda takip etmeye çalışıyorum da villalarda internet yok.. otele gelmek zorundayım

umutcum yeğenimi yemeye çağırdığım gün çayla birlikte ikram etmek için senin truf undan yaptım süper oldu

Son düzenleme:
Bebeğime artık ek besine basliycam acaba tecrübeli anneler bana yardım edebilirmi hani azdan başlayıp çoğaltın diyolar ya ben bir türlü çözemedim mesela pirinç ununu başladım bir haftada onu önüne çevirip sonra onunla birlikte mi başka yeni birşey deniyorum yani ona alistiktan sonra mesela akşam pirinç ununu devam ederken öğlen süreye baslayabilirmiyim

Canım elbise konusunda haklısın. Belden yüksek kemerli olduğu için gerçekten kilolu gösteriyor. Aslında alırken tereddütte kaldım ama başka da bişey beğenmedim. Aslında birkaç elbise giymiştim baya zayıf göstermişti ama onlar daha basit kalıyodu düğün için. Aslında beni de kilolu göstermiş ama senin gözlerin güzel görüyo demekki

Hiç öyle sıkı değilim canım yaa. Özellikle üst bacak yumuş yumuş. Sen kendine çok haksızlık ediyosun kesinlikle. Şöyle bi 70i görsek keşke ikimiz de yaa.

canım günde 1 çay bardağını geçmesin diyorlar.

2 kaşık ile başlamıştım ben yavaş yavaş artırdım.. İlk önce meyve suyu vermiştim çok az yavaş yavaş artırdım..muhallebi verdim (pirinç ununu kendim yaptım hazırını almadım) Sonra yoğurt verdim .. Meyve püresi derken sebze püresine geçtim... şimdi ufak ufak da peynir felan veriyorum 3 günde bir 1 çay kaşığı kadar pekmez..
Bunlar arasından en sevdiği şey yoğurt oldu ve onu sade istiyor ...peynirden de hoşlandı..

Kızlar merhaba bu arada kuzum bugün çok huysuzdu .. Büütün gün kayın validde ile onun peşinde koşturduk...

Cluth çok geçmiş olsun canım annen için... Allah eksik etmesin başınızdan ..:)

Hürrem bencede resimde canım aşırı kilolu çıkmamışsın...güle güle kullan ....

Özka düğünün sorunsuz geçmesine sevindim.. En azından için rahattır. ...

Kızlar bugün kü menüm

1 tahıllı ekmek az peynir ve domates açık öay

Öğlen 5 adet köfte ve azpeynir

Akşamda 1 adet tavuk budu ve 3 kaşık taze fasulye...

biraz geç oldu yazmam ama bencede makarna daha mantıklı olur şimdiden kolay gelsin afiyet olsun tabi sana değil arkadaşlarına

inşallah en kısa sürede düzelir blg. canım
bakalım inşallah en kısa sürede herşey düzene girer bakalım yarın başlıyorum inşallah iyi geçer

inşallah öyle olur canım sağol

yani fena değil çalışma saatleri bakalım yarın başlıyorum neler olcak şuan mecbur kv bakcak duruma göre arada annem herşeyin hayırlısı inşallah canım sağol

canım ben 4,5 aylıkken yoğurttan başlamıştım günlük bir kaşık veriyordum, 6.aya kadar alışsın demişlerdi, yoğurt o mevsimin meyvelerinden, yoğurtlu çorbalardan verdim günlük 1 yemek kaşığını aşmadım 6. aya kadar, sonra da yumurtanın sarısını, ve yağsız tuzsuz şekersiz bütün gıdaların pürelerinden, sebze meyve herşey vermeye çalşitim az az vitamini alsın diye, bal asla yok 1 yaşına kadar, işte böyleee.. şimdi 11 aylık oğlum hala tuzsuz veriyorum ama herşeyden veriyorum.. kekler yapıyorum ona meyveli falan..

canım çok güzel olmuş bence

geçmişi akşama kadar ancak okudum, şimdi uyudu kuzum, benim motivasyonum çok düşük ya moralim çok bozuk ondan galiba, ekmek falan yemiyorum yemeklerimi de diyete göre yemeye çalişyorum ama aralarda abur cuburlara başladım tekrar, ahh o abur cuburlar benim hayatımı mahvettiler, şu çikolatayı icat eden kendisi de bu kadr tüketiyor muydu acaba?? cnaım çok tatlı çekiyor ve kendime dur diyemiyorum, BİRİ BANA DUUUUUUUUURRRRRR DESİNNN ((

bugün yediğim çikolataları eritmek için ne yapsam bilemiyorum, eşim de dedi diyeti iyice bozdun galiba diye (

sabah; 1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
maydnoz

ara; 1 elma

öğle; 1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşiği yoğurt

ikindi; işte buraya kadar herşey güzeldi.. burada 1 albeni kek, 1 dido yedim (

akşam; 4-5 yemek kaşiği nohut
2-3 yemek kaşiği makarna

yatsı; burası da çok kötü, 2tane küçük cin..

aslında onlar ne arıyor evde diyebilirsiniz, şimddiii hafta sonu misafir vardı ya onların da çocukları falan, güya kendilerine aldıklarını bizim ufaklığa da almışlar, ev abur cubur dolu, eee ben de zaten dayanamıyorum, hiç almıyordum eve diyete başlayalı, çok kötü oldu, kendimi çok kötü hissediyorum, zaten haftasonu kötüydü.. offf offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…