Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese 2 günü üstüste aktif geçirmek yormuş beni valla yaşlanıyorum herhalde
akşamdan beri oturduğum yerden kalkamıyorum nedense:)
umutcum ben de bir dahaki seferi sodasız olanı deneyim daha güzel oldu diyorsan gerçi ben her türlü yerim karnıbaharı çiğ haşlanmış farketmez
dafi umutun trufunu ben de denemek istiyorum en kısa zamanda ama fırsat olmadı bir türlü yeğenler gelince yapayım eminim bayılırlar
bugün arkadaşım cezerye yapmış getirmiş çok beğendim hafif tatlı alternatifi olabilir çok da şık görünüyor renk muhteşem
cumartesi akşam büyük ihtimal benim de misafirim olacak eşimin arkadaşı ve eşi yemek yapmayacağım ama doyurucu bir menü hazırlamam lazım yine de
yarın da başka bir arkadaşa gideceğim aşure yapmaya cuma günü de ben yapmayı düşünüyordum ama azcık canım sıkıldı bir konuda belki de yapmayacağım nasip diyeyim artık

Canım misafir getirse bile onlar gittikten sonra komşunun çocuğuna felan verseydin ya. Ben de misafir geldiğinde bişeyler yaptığımda onlar gittikten sonra komşuya felan veriyorum birazını. Hem komşum mutlu oluyor hem de ben az yiyorum. Evde olunca insan dayanamıyorki. Çocuğuna hele hiç yedirme onları çünkü içinde mısır şurubu şerbeti var.

kavusmak_hayal uzak dur o her yönden zararlı yiyeceklerden canım bari en azından bir ısırık alıp bıraksan hepsini götürmüşün sen de ama

Selam fıstıklarrr

nassınızz ? benden aynıı , bugün ömrüm kuzenine , arkadaşıma ve onun eşine kpss tercihi yapmakla geçti , valla beynim bulandı resmen haaa :111::111::111:

akşamda arkadaşıma gittim çaya , GALATASARAYımın maçını izledim , 80leri izledim , ooyyh keyfim yerine geldi haaa

sizlerden ne var ne yokk ?

yeni Dukancanlar ne almede , oohh atakta kilolar patır patır gidiyordur şimcikk , ooyyhh çok özlüyorum haa o günlerimiii

Ben de tercih yaptım. İlk alımda olmaz ama gene de yazdım tüm türkiyeyi bakalım

Hürrem bencede resimde canım aşırı kilolu çıkmamışsın...güle güle kullan ....

canım çok güzel olmuş bence

bence de çok güzel hem de hiç kilon yok ya hürremsultan, çok güzel olmuşş çokkk...

ay sagolun kizlar vallahi iltifat ediyorsunuz,
kilom olmaz olurmu bendeki popo basen ve kalca kimsede yok bu dünyada
ah ah siz böyle diyorsunuz ya artik asla kacamak yapmamaliyim

sagolun canlarim

tebrik ederim canım

Teşekkürler tatlım çok mutluyum iyice gaza geldim

Ayy benimki de girmişti sınava ne yaptı acaba hiç bi fikrim yok

Dukan süper! Patır patır gidiyo dediğin gibi 89 küsür oldum daha ne olsun :)
Bugün 3. günüm bitti ve hiç kaçamak yapmadım. Hatta karşımda Big Mac falan yediler bugün sadece koklamakla yetindim kızlar

Zeynep abla kolay gelsin şimdiden sana. şehir değiştirmek çok zor olsa gerek. ben temmuzda aynı semtte ev taşıdım, 1 ay kendime gelemedim. umarım sen kolaylıkla atlatırsın hepsini.

clutc!cuğum;
inşallah canım.ama taşınma aklıma gelince tüylerim diken diken.o kadar çok taşındım ki.hepside şehirler arası.ist.adanaya,adanadan istan.ist.anakara.geçen sene ankaradan yine ankara şimdi ankaradan adanaya..mekan değiştirmek iyiymiş.adanada 3 sene kalmayı düşünüyorum.sonra istanbula taşınırım.belki bu da bir şanstır.yeni ev yeni bir çevre derken yıllar geçiyor.
annenin iyi çıkmasına sevindim.çok zordur bekleyiş..
bugün biraz fazla kaçtı.komşu aşure yapmış.yanında yemek zorunda kaldım.fasulyeler damağımda zorla ezild.ama güzelmiş derken çok iki yüzlü olduğumu düşündüm.
ilk kez yapıyordu.bir daha damaklı olanlar için biraz daha pişmesi iyi olur dedim..
daha sonra hurma ve mandalina bombardımanı..bahçeden koparılıp önüne gelince..
akşam hamsi ve salata yaptım.buzdolabını boşaltmam lazım.gerisini komşulara dağıtırım..
havalar soğuk.sobalar yanmaya başladı ama yine de çok güzel.budanıp atılmış gül,sardunya dallarını kıyamayıp eve getirdim.yarın kerim.
sanki ölüyorlar ve bana !bizi kurtar diyorlar.bahçe küçük.onlarca çeşit gül ektim bu yüzden..ben ekiyorum,birileri ben yokken çalıyor.
inşallah yakalarım..ve ona asıl zevkin başkasınınkini almak değil kendinin yetiştirdiğidir derim. o zevke erişirse..belki benim emeğime saygı gösterir.

selamın aleyküm kızlar
başladım evet şuan iş başındayım patroncuklarım gelmeden size bi yazıp kaçıyım dedim umarım herkesin günü güzel geçer umarım bebişimde durur öpüldünüz

Günaydın kızlar bir sorum daha olcak size yoğurdu devam sütündenmi normal süttenmi mayalamam gerekiyor

Canım ben günlük sütten mayalıyorum..

effeeemm hayırlı olsun ... güzel geçsin günün

Günaydın kızlar ;

Bugün güzel uyudum uykumu aldım bebeğimde gece mışıl mışıl uyudu ... Şimdi sabah uykusuna daldı.. Erken kalkmanın en sevdiğim yanı işleri erkenden bitirebiliyorsunuz... Bugün sadece kuruması gerekenler var onlar kurusun ütü yapıcam başka işim yok..

Bu arada sabah yarım dillim tahıllı ekmek peynir ve domates yedim açık çay bide...

çocuğuma yedirmiyorum zaten canım, aslında hemen dağıtsam olurdu ama dedim ya bu ara motivasyonum da çok düşük o yüzden götürdüm galiba artık kendime gelmeliyim....

kavusmak_hayal uzak dur o her yönden zararlı yiyeceklerden canım bari en azından bir ısırık alıp bıraksan hepsini götürmüşün sen de ama
ne yapsanız ne deseniz kabulümm.. her türlü cezaya razıyım... (
Günaydın kızlar bir sorum daha olcak size yoğurdu devam sütündenmi normal süttenmi mayalamam gerekiyor

canım ben normal sütten yani inek sütünden mayaladım hep, hiç bir şekilde devam sütü mama vs. hazır şeyler vermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…