Her şeyin dengesii bulmak gerekiyor Esracım, yoksa insan huzur bulamıyor. Tabii ki annenle ilgileneceksin, maddi manevi elindne gelen her şeyi yapacaksın. Ama diğer yandan kendini, aileni, eşini tamamen bir kenara koymak da olmaz...Güzel bir adım atmışsın bence.
Bugün ben de kendim için ne yapabilirim diye düşündüm, internette dolaştım epeyce. Hoşuma giden bir kaç fikir var ama hepsi hobi gibi işler. Amiyane söylemle tırışkadan işler yani :)) Profesyonelce ele alınacak, gelir getirecek ya da bir fark yaratacak şeyler değil.. Neyse biraz daha bakınacağım. Eski işimde en azından bakımıma özen gösterirdim. Bir işe girmek beni en çok motive edecek şey olurdu kilo konusundaŞu anda başka bir motivasyonum da yok Yaz geliyor olsa, o da çok etkili olurdu ama daha çok var :))
Selam fıstıklarrr
nassınızz ? benden aynıı , bugün ömrüm kuzenine , arkadaşıma ve onun eşine kpss tercihi yapmakla geçti , valla beynim bulandı resmen haaa :111::111::111:
akşamda arkadaşıma gittim çaya , GALATASARAYımın maçını izledim , 80leri izledim , ooyyh keyfim yerine geldi haaa
sizlerden ne var ne yokk ?
yeni Dukancanlar ne almede , oohh atakta kilolar patır patır gidiyordur şimcikk , ooyyhh çok özlüyorum haa o günlerimiii
Dün gece hafif bir baş ağrım vardı. Bir aspirin içerek uyudum. Uyandıgımdan bu yana baş ağrım artarak devam ediyor. Evde ağrı kesici bitmis gene bir aspirin içtim. Bu baş ağrisi yemek yeme düzenimin değişmesinden kayaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum...
istanbul'da mısın bilmiyorum canım ama lodos var burda.. benim de 2 gündür başım felaket ağrıyor..
lodos'tan çok etikleniyorum.. migren var bende.
dün mide bulantısı da eşlik ediyordu ama bugün mide bulantım yok şükür..
..
kızlar bu aralar tayt, legging türü kombinlere bayılıyorum.
en büyük hayalim şu anda kendimle ilgili, bunlardan giyebilmek.
modası geçmeden giyebilirim inşallah
...
Eki Görüntüle 563472
selamın aleyküm kızlar
başladım evet şuan iş başındayım patroncuklarım gelmeden size bi yazıp kaçıyım dedim umarım herkesin günü güzel geçer umarım bebişimde durur öpüldünüz
Günaydın arkadaşlar,
Dukan yapanlar; seyir evresi için, 1/1 yada 5/5 hangisini tercih ettiniz?
kızlar bu aralar tayt, legging türü kombinlere bayılıyorum.
en büyük hayalim şu anda kendimle ilgili, bunlardan giyebilmek.
modası geçmeden giyebilirim inşallah
ben de bayılıyorum legginglere. kombinler gerçekten çok güzel. geçen bi binici taytı aldım 130 cm basenimle. basen kısmı çok çirkin duruyor ama yine de iyi hissediyorum. umarım orantılı bir biçimde gider kilolarımız da giyeriz modası geçmeden senin dediğin gibi. gerçi eşim şimdi mırın kırın ediyor dar diye, zayıflayınca hiç giydirmez belki.
nuhancım geçmiş olsun baş ağrın için. mevsim çok değişken. dikkat etmek lazım. hemen suçu dukana atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?