Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yine kaçak giriyorum kk ye misafirlerden tırsıyorum yanlış anlarlar diye şimdi kahvaltı yapıyorlar bu gün dr götürüp akşam eltime inicekler akşam fırsat bulursam ugrarım

günaydın hanımlarr..

bugün gene akşam mesaiye kalıyor olmanın verdiği sıkıntı ile başladım güne geçer mi bugün uleenn artık
reglimin son 2 günündeyim şişliğim biraz indi sayılır şükür..
bakalım cumaya kadar ne olacak..

azıcık geçmiş sayfalara bakıp geleyim bakalım..
..

Günaydın kızlar,

bugün eve hapsoldum. yeni kanepemiz gelecek küçük odamız için. şimdiye kadar eşimin bekarlık kanepelerini kullanmıştık. onları ihtiyacı olan birine verdik. salon ısınmıyor kuzey cephesi diye. küçük odaya taşınıcaz sanırım kanepe gelince. geçmişe göz attım şöyle bir. herkesin keyfi yerindedir umarım.

Eminecim hiç o tartının gösterdiği kgda gözükmüyorsun. maşallah sana . çöreği böreği, arkadaş gezmelerini azıcık azaltsan fıstık gibi olacaksın :)) parkan da çok yakışmış, güle güle kullan.

anathemacım dukan sana hesaplamaların sonunda bir takvim ve atak-seyir dönemi ulaşacağın kgları çıkartıyor. seyir sonucu ulaştığın kg ideal kgmın oluyor.

Asumancım yorgunluk yorgunluk üstüne. iki çocukla ne güzel misafir de ağırlıyorsun. olur o kadar yorgunluk. ben de dün leslie yaptım, akşam baya bi dizim ağrıdı. bugün yapmaktan vazgeçtim ben de. bir de diz sorunu çıkmasın başımıza.

dafi abla tatil tam gaz devam sanırım. tadını çıkar, bol bol dinlen. iyi tatiller.

Zeynep abla yakın olsak da hepimiz bir ucundan tutsak keşke. biter ama merak etme. bahçeni bırakmak zor olacaktır ama sen gittiğin her yeri çiçeklersin.

Efemcim işin hayırlı olsun. başta belki birkaç aksilik olur ama her şey güzel olacak. olumlu düşünmeye çalış hep.

Eminenin de dediği gibi herkesle olabildiğince ilgileniyorsun Umutcum. ben de çok seviyorum seni bu yüzden :) birebir iletişimde bu kadar iyisin, belki kişisel gelişimde uzmanlaşabilirsin. ya da meslek edindirme okulları-kurslarında eğitimcilik yapabilirsin. linkedin kullanıyor musun bilmiyorum ama orda kurumsal bireysel çok iş fırsatı çıkıyor sizin sektörde. bu kadar kafana taktığın için ben çabucak bir uğraş bulacağına eminim senin.

Desteğin için de çok sağol. Sen, Yenacığım ve diğer kızlar insana güven veriyorsunuz. iyi ki varsınız hepiniz.

Son düzenleme:
herkese güzel bir gün dilerim..
sizlerden çok uzak kaldım...
bildirimlere de katılamıyorum çok özür dilerim..
sanırım bu hafta sonu evimi temizleyip geçeceğim..
evime, yatağıma, internetime, kitaplığıma, TV me,
en önemlisi sizlere ve motivasyonuma kavuşacağım inşallah..
sizden uzak kaldığım hergün göbüşümde taşıdığım margarinlerim katmerleniyor..
hepinizi özledimmm.....

dün öğlen girmişsin bir ara cücüş. yazmayınca tahmin ettim işinin olduğunu. hafiye gibi peşindeyim inşallah olur yakınlarının tercihleri. özletme kendini, sık sık yaz yavru cücüş

emine resim eklemişsin, gerçekten de hiç 97 kilo gibi durmuyorsun bence bir 10 kg. versen ipincecik bile görünebilirsin..
parkan da güzelmiş güle güle giy..

umutcum, inşallah sen de gönlüne göre bir iş bulabilirsin.
çalışmak bir dert ama çalışmamak da ayrı dert.
ben doğumdan sonra 1 sene kadar evdeydim , hiç çalışma hayatını özleyeceğim ya da özeneceğim aklıma gelmezdi ama özlemiştim.
şimdi sorsan çalışırken mutlu musun diye.. evet avantajları var tabii...

ama her 2 türlü de mutlu olamayacağım sanırım..
ancak sevdiğim ve esnek çalışma saati olan bir iş bulabilsem..
tabii o da çok çok zor.. yani düzenli gelir getirecek ama bu şartlarda olacak bir iş düşünemedim hiç
..

Dün gece hafif bir baş ağrım vardı. Bir aspirin içerek uyudum. Uyandıgımdan bu yana baş ağrım artarak devam ediyor. Evde ağrı kesici bitmis gene bir aspirin içtim. Bu baş ağrisi yemek yeme düzenimin değişmesinden kayaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum...

kızlar bu aralar tayt, legging türü kombinlere bayılıyorum.
en büyük hayalim şu anda kendimle ilgili, bunlardan giyebilmek.
modası geçmeden giyebilirim inşallah

...

istanbul'da mısın bilmiyorum canım ama lodos var burda.. benim de 2 gündür başım felaket ağrıyor..
lodos'tan çok etikleniyorum.. migren var bende.
dün mide bulantısı da eşlik ediyordu ama bugün mide bulantım yok şükür..
..

ama sen dukan yapıyordun di mi?
ondan da olabilir belki..
radikal bir değişiklik oluyor beslenmede..
ben 3 gün dayanabildim
..

Evet İstanbulda, anadolu yakasındayım.

Dün sabah kahvaltısında 2 adet rafadan yumurta migdeme taş gibi oturmustu. kahvaltidan 2 saat sonra, eliptik bisiklet yapayim dedim. 10 dakika sonra kötü bir migde bulantım oldu ve 2 şişe soda içtim geçti. 2 saat sonrasi bile olsa çok toktum bulantinin nedeni bu diye düsündüm ve disari çikip site içerisinde acıcık yürüdüm.
Bugun yumurtamı omlet şeklinde yedim. Migdem bugun iyi.

Bende biraz dukana bahane buluyorum..:)

Cevaplar için çok teşekkürederim.

Son düzenleme:
kızlar hani baskül ailesinde oynayan bir bayan vardı ya..
tam 100 kg.vermiş
hürriyet gazetesinde okudum...
...

...
Eki Görüntüle 563472

ben de bayılıyorum legginglere. kombinler gerçekten çok güzel. geçen bi binici taytı aldım 130 cm basenimle. basen kısmı çok çirkin duruyor ama yine de iyi hissediyorum. umarım orantılı bir biçimde gider kilolarımız da giyeriz modası geçmeden senin dediğin gibi. gerçi eşim şimdi mırın kırın ediyor dar diye, zayıflayınca hiç giydirmez belki.

nuhancım geçmiş olsun baş ağrın için. mevsim çok değişken. dikkat etmek lazım. hemen suçu dukana atma

Günaydın kızlar
Dün gece kedim mumla bıyığını yaktı, moralim çok bozuk

Hayırlı olsun tatlım inşallah herşey gönlünce olur... Ben de yavaştan başlamalıyım aramaya 1 ay oldu işten ayrılalı.

Günaydın arkadaşlar,
Dukan yapanlar; seyir evresi için, 1/1 yada 5/5 hangisini tercih ettiniz?

Ben hala ataktayım, 4.günüm. Seyire karar vermedim

Güzelmiş canım. Bak ben de Zara'da bunu beğendim. Arada açıp bakıyorum ne zaman giyebilirim diye
Şimdi de giyilir ama pek hoş durmaz tabi bende

günaydınnnn demek niyetiyle başladım bu sabah.
açtım sayfayı az geçmişe bakayım yazarım sonra dedim başıma gelmeyen kalmadı.
zaten yoğunum yetmedi site attı, yetmedi sayfalar kapandı o da yetmedi elektrik gitti
neyseee öğlene yetiştim alıntıdan vazgeçtim herkese iyi öğleden sonralar

@YENA'cığım sağolasın tatlım. ama dediğim gibi yoğunluk devam ama bakalım zaman ne gösterecek.
ilk fırsatta arar uzun uzun anlatırım sana

ettiğin iltifatlar içinse mahçup oldum o senin yüreğinin güzelliği

@asumanzeynep : dileklerin ve temennilerin için teşekkür ederim ablam. bakalım bekliyoruz bakınıyoruz henüz.
dediğim gibi zaman lazım ve her şeyi de zaman gösterecek.

eee deyiverin bakalım nasılsınız neler yaparsınız??

aa bak basenimi ölçmedim hiç akşam ölçeyim bakiim benim yarım dünya kaç cm. imiş
ben de aldım zara'dan bir legging ..
ama hiç güzel durmadı XL aldım.. anca bir 5 kg.falan daha giderse belki bişeye benzer :)
...

aa gözde üzüldüm kediciğine
bıyıkları yeniden çıkar mı acaba :44: kedilerde dengeyi sağlar bıyıkları ve kuyruğu diye duymuştum.
...

senin beğendiğin pantolon da çok güzel. uzuuuuunnn zamandır kendime kot almadım, bi tane lacivert alasım var ama istediğim gibi durmayacak diye öteliyorum hep..
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…