aa bak basenimi ölçmedim hiç akşam ölçeyim bakiim benim yarım dünya kaç cm. imiş
ben de aldım zara'dan bir legging ..
ama hiç güzel durmadı XL aldım.. anca bir 5 kg.falan daha giderse belki bişeye benzer :)
...
aa gözde üzüldüm kediciğine
bıyıkları yeniden çıkar mı acaba :44: kedilerde dengeyi sağlar bıyıkları ve kuyruğu diye duymuştum.
...
senin beğendiğin pantolon da çok güzel. uzuuuuunnn zamandır kendime kot almadım, bi tane lacivert alasım var ama istediğim gibi durmayacak diye öteliyorum hep..
...
Bi de psikolojim bozuldu kızlar ya..
Sanki istediğim kiloya da insem istediğim kıyafetleri giyemeyecekmişim, yakışmayacakmış, şişman duracakmış gibi bir his var içimde hep...
Sizde de var mı öyle :44:
Sanki istediğim kiloya da insem istediğim kıyafetleri giyemeyecekmişim, yakışmayacakmış, şişman duracakmış gibi bir his var içimde hep...
aa olur mu? ben 98 kg iken almıştım ölçülerimi. 10-11 cm gitti basenler. şimdi elim mezurada. ölçüçem 80e indiğimde. sen de ölç, tartı dursa da o ilerliyor. ya da spor yapmadığımda tartıdaki rakam düşse de basenler erimiyor
Bende söyle birsey var. Zayıflasamda, yaştan dolayı belki tarz değiştirmem gerekçek, eskiden giyidğim bazı şeyleri giymeye bilirim diye bir duygu var. Bunu ancak deneyerek çözebilirim.
Senin düşüncene gelirse, bu fikrin doğru değil. Hepimizin vücut şekli çok farklı zayıf olunsa bile her kıyafet her vücut tipine uygun olmaya biliyor. Tayt bazı insana çok yakışıyor bazı insanda zayıf olsa bile kötü duruyor. Sende zayıflayınca deniyeceksin ve güzel bir vücudun olacak. Çünkü su anda bel oyuntularımız yok. Düşünsene bel oyuntun ortaya çıkacak ve giysi o bel oyuntuna yerleşecek. Persleri olan giysiler tercih edeceksin. kollarımız incelecek. Onları kapatmaya çalismayacağız. Çizme giyecegiz. Çünkü bacaklarımız incelecek... düsünsene mukemmel olacak...
Canım insanoğlu doyumsuzdur. Sen istediğin kiloya gelsen de kendini şişman hissedeceksin.O yüzden bunları düşünmeden hedefine odaklan. Mesela ben asla koton,mango vs'den giyinemezdim, şimdi giyinebiliyorum ama bu sefer de neden dar tayt ya da dar kot yakışmıyo diye üzülüyorum.
şimdi işyerinde bulsam ölçecem valla çok merak ettim..
epey de büyük benimkiler
gerçi pek spor yapamıyorum ama..
ben de gittim dayanamadım ölçtüm. 126 olmuş basenler. inşallah 100 e düşebilirim en sonunda. 1 kg 1 cm farkettiriyor spor yaptığımda. en az 26-27 kg vermem lazım yani.
ben de gittim dayanamadım ölçtüm. 126 olmuş basenler. inşallah 100 e düşebilirim en sonunda. 1 kg 1 cm farkettiriyor spor yaptığımda. en az 26-27 kg vermem lazım yani.
gozde_m
Pisipisiye çok üzüldüm. Tek telimi yoksa birkaç tanemi?
Ben giymedigim bütün kiyafetlerimi paketleyip kaldırmıştım. o kadar çok giysim varki, içlerinden bazıların eleyerek yeniden giymek istediğim çok giysim var. Fotografını ekledigin strec kot tan da var. ay çok zayıflamak istiyorum......... o paktelerin tek tek açıp, ütüleyip itna ile elbise dolabini düzenlediğim partı günü yapacagim...
1 kg. 1 cm. demek , bunu bilmiyordum :44:
tam olarak nerden ölçülüyo canım. evde mezura yok ama cetvelle ölçecemtam poponun üstünden mi ölçecem
esra senin cetvelin nerde göremiyorum ben sildin mi?:44:
merhabalar
sabha kızımın test kitabını alıp geldim yürüyerek sonra kahvaltı faslı az önce de kızım geldi öğle yemeğine arkadaşıyla onları da doyurup gönderdim
yoğurdumu mayaladım büyük kızıma da okuldan gelince yemesi için bişeyler hazırladım şimdi de hazırlanıp arkadaşıma gideceğim aşure yapmaya
bu arada çoooooook uykum var
esracım leslie beni ilk kez böyle zorladı ama haklısın dikkat edelim yine de
bu arada bana da sanki hiçbişey yakışmıyor gibi geliyor özellikle bu sıralar acilinden 10 kilo vermem lazımmmmm:84::84::84:
hadi ben kaçtım görüşürüz
sildim canım, canımı sıkıyordu. bu sabah itibariyle 85.7 kgmım. başlangıç kilom 98.4 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?