Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Allah gönlüne göre verir inşaallah ama bebek kısmeti ile gelir ... :))

heh kendimi bi güzel ölçüpte geldim. komik geldi bi an.
göğüs 112
bel 105
göbek 124 (göbeğim çok yok ama yan taraflarım çok kocamanlar ayrı bi çıkıntı varmış gibi)
basen 124
bacak 69
kilo 98
umarım doğru ölçü almışımdır
ilk başladığımda nasıldı bilmiyorum.
plateste yaptığım için biraz toparlanma var.
gerçi kilo vermem durduğu için biraz sinir oluyorum bu duruma ama pes etmek yok

Son düzenleme:
Sagol nimrelcimm daha güzelleri sizin olsun insallah
Özlemcim insallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz,
ama dikkat et giris kati cok soguk oluyor,
1 ci kati herzaman tercih ederim

KIZLAR BEN DELDİMMM....

tek başıma kaldım iş yerinde ustalar sabah 5t e gelip işleri bitirip mangala gittiler bugün müdür beyde yok oldu öğleden sonra bende buralara bekçi kaldım malesef kilitledim kapıyı..oturdum film izledim..birazdan çıkıcam...

Banu senin kv ye ben şok oldum kaldım hiç düşünmüyormu bu kadın ben napıcam ilerde bakımlık olunca diye Allah ıslah etsin ne deyim...

Eminecim ben öyle model filan bilmem telefonda hiç önemde vermem işimi görsün yeter..blackberyy eşimle kendi aramızda mesajlasma için tercih edildi bbm diye bişey varya kendi arasında bedava...ben 2 yıl eski olanını kullanmıştım haa ilk çıktığında eşim ıphone almıştı ama bu çok daha iyi ben çok seviyorum kullanımı güzel dokunmatik ekran sağlam değil gibi geliyor...ne olcakya elektronik eşya işte benim eşim meraklıdır illla çok para verir müsrif adam nolcek

Özlemcim ev fikri güzel canım bendende tavsiye en üst katıda sakın alma hiç ısınmıyor eltim alt katta evi fırın gibi benimki buzhane
Dafi ablacım iyi tatiller sana ohh özendim sana hemen emekli olsakta bizde gezsekkk...

müdür burda olsa erken çıkıcaktım saçımı kestirecektim yine kaldı birde dip boyası geldi..öff vakit kalmıyorki...hadi ben kaçtım gideyimde eve kendimi ölçeyim kaç metrekare olduğumu hesaplım...hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun...

takipteyim

Son düzenleme:
kan degil kiz kar kar
rüyam bozulmadi yani yuhu
allah seni ya kız neyse sen benim okuma özürlülüğüme ver artık ne diyim

inşallah canım allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım çocuk olmadan düşündüklerini yap yoksa çocuk olunca 1 maaş ona yatırıyosun bezi maması kıyafeti inanılmaz paralar gidiyo hele o kıyafetleri dersin ne alıyon neyse uzatmayım ben gene tatlım

oooo o kadar iş yapmışın üstüne bide gezme iyi olmuş biz yatışdayız yani işte yatışdayım
iyi dileklerin içinde çok tşk ederim canım
kv ile iyi anlaşıyon galiba ne güzel valla biz nerde öle beraber çarşıya çıkıp gezecez aman istememde zaten doğrusu

selam hatunlaaar bu gun havanin o kadar esmesine ragmen 1 saat yurudum sersemlette resmen hava..gece kuzu gibi uyurum artik canm benimkinde tam olarak boyle yazmio sanirim birazdan bakicam bunu netten bulup eklemistim benimkinin yazilari yunanca kitabi okumadan baslamicam canm senin dedigin gibi yapicam..oyle indirmeyi deneym bi defa tskrler canm

kapisalim kiz boylece birbirimizi hizlandirmista oluruz tek bir konuda anlasalim cok kilo kaybeden sirlarindan aciklar biraz

gozde_m, sevir evresini 3. günündeyim. Az önce kendime kori soslu tavuk yapmıştım. Tabağımdakini biteremedim. Şaşılacak derecede iştahım kesildi. Ben sanırım beyin olarak kiletlendim. 3 gündür kilom sabit duruyor. Tartıya gitmeme gayret gösteriyorum ama dayanamiyorum

Evlerin ısınma konusu açılmış. Ben hala kombiyi yakmadım... sanırım yağlarım beni ısıtıyor
Altım üstüm yakıyormu bilmiyorum. Ama çoçuk sesleri geldigine göre yakıyorlardır sanırım. Benide evin odaların değiştirme isteği dürtüyor. Kafamda düşünüp duruyorum. :44:

tabi canım ne demek ayıpsın açıklarım her türlü ama sen beni geçersin merak etme ben işe başladım hareket azaldı malesef

tabiki söleriz canım sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız ama sen beni geçersin ben işe başladım masa başı oturuyorum hareket yok anlıcağın hayırlısı

anam göndermedi zannettim 2 defa aynı şeyleri yazmışım gerçi pek aynı olmadı ama neyse anlayın artık kuzular
neyse ben hepinizi öptüm kaçıyorum akşam gelemem anama gidiyorum orda kalcam sıpama birazda anam bakacak bakalım artık sabah görüşürüz kızlar sizi özlicem anacım

Kıyafetleri babanesiyle ananesi alır artık. Zaten babanesinin kesin alması lazım çünkü düğünde de bişey yapmadı bebeğime yapar artık. Kız zaten kaç ay anne sütü var sonra ek besine geçince biraz masraf olur, bezi de ne olcak sanki. Bi şekilde hallederiz artık onu. zaten bütçeyi sarsmayan bir ev alırız alırsak. Zemin kat ısınmaz demişsiniz haklısınız ama yapacak birşey yok, zaten 4,5 sene sonra satarız

Selam kızlar,

ölçü mü veriyorsunuz? geçmiş birkaç sayfaya bakyım da konunun başını göremedim :)
Ben de ölçeyim yarın sabah hem listeye de yazdırayım adımı artık bi zahmet :)

Kızlar valla benim canıma tak etti, hayatımda ilk defa ben şokumsu :) bir diyet yapıyorum istemeden de olsa
nişana 2 ay kaldı mecbur kaldım artık, sağlığımdan olacak düzeyde değil bana göre ama çok az yemeye çalışıyorum.
2 ayda 10-15 kilo arası bişi verebilirim belki böylelikle...

Fit fiuuuuuuu Maşallah ya nasıl 105 kilo olabilirsin sen :) Allah nazarlardan saklasın, çok güzel dağılmış kilon vücuduna hem de sıkısın belli ki :)

Ben de 105 kiloyum güya boylarımız da yakın sayılır ama sağım solum ayrı oynuyor valla bıngıl bıngıl alt tarafım korku filmi gibi, hamile bayanlara göstermiyorum :))

geçmiş olsun...

heralde uzar canım...
ben kedilerin bıyıkları ile dengelerini kurduklarını ve yollarını bıyıkları ile bulabildiklerini duymuştum, bilmiyorum artık ne kadar
doğru bu duyduklarım.
benim burcumda koç canım:))

Kızlar telden gırıyorum ama bu telde ılkkez denedım anam agladı yaw.esım pc ısyerıne goturmustu oda gelmedı hala bende olctum bıctım 1 donumum nerdeyse yazıyım gogus 110. Bel 106. Basen dee 123 oyy bu neya hesaba kıtaba dokunce gercek yuzume vurdu bır kez daha...optum herkeslerı aksam yemegı yemeye mecalım kalmadı dus aldım yıgılıp kaldım meyve yıcem sadece...

Canlarım yarın itibariyle dukana başlıyorum yulaf kepegini tüketmek konusunda tavsiyesi olan varmı krep yapmayı düşünüyorum ama ben

Canım az yıyecegıne spora agırlık versen olmazmı. 2 ayda 15 kılo verılmezki, ac kalarak verecegın 15 kılo vucudunda du kaybı yapar ve yemek yemeye basladıgın anda hoop gerı alırsın. Bence hergun leslıe yapıp bol su ve yeşil çay iç, ayrıca nişanda opak çorap giyersen bacakların daha ince görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…