Canım haklısın stres yapmamak lazım da tuhaf bi duygu acaba hamilemiyim diye düşünmek. Her an bebek olabilir düşüncesiyle hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Geç olsun güç olmasın çok da takmıyorum kafama.
2 maaş olsak çok rahat 3+1 ev alabilirdik. Ama bana kalıcı bir iş lazım. O yüzden şimdilik tek maaşmış gibi uygun bir ev alıp çift maaş olunca bir kaç sene sonra da onu satıp daha büyük alırız diye düşünüyoruz. Zaten ben çok eşyayı sevmıyorum, küçük bi ev alırsak az eşya olucak evimde.
gözde az kaldı güneş çabucak doğsun o güne doğru...
arkdaşlar merhaba,
allah seni ya kız neyse sen benim okuma özürlülüğüme ver artık ne diyimkan degil kiz kar kar
rüyam bozulmadi yani yuhu
Canım haklısın stres yapmamak lazım da tuhaf bi duygu acaba hamilemiyim diye düşünmek. Her an bebek olabilir düşüncesiyle hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Geç olsun güç olmasın çok da takmıyorum kafama.
2 maaş olsak çok rahat 3+1 ev alabilirdik. Ama bana kalıcı bir iş lazım. O yüzden şimdilik tek maaşmış gibi uygun bir ev alıp çift maaş olunca bir kaç sene sonra da onu satıp daha büyük alırız diye düşünüyoruz. Zaten ben çok eşyayı sevmıyorum, küçük bi ev alırsak az eşya olucak evimde.
ellerine sağlık canım ama ben hala çikilobum
eirny resimlerde o kadar kilolu gözükmüyorsun ...
Umut ufaklıklar nasıl oldu...
hürrem hayırlı olsun canım güle güle kullan telefonunu...
nursena geçmiş olsun canım.. çabucak iyileşir kuzun inş..
cecoş ailede fırtınalar kopuyor sanırım
gözde az kaldı güneş çabucak doğsun o güne doğru...
efeem her günün kazasız belasız geçsin yeni işinde...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..
bu arada bende kızlar bugün eşimi erken yolculadım kızla uyurum dedim ama nerde...uyandııı ..Kv ile çarşıya gittik gezdik hava da güzelken...
Kızıma saç bantı yapmak için malzeme aldık..babaanneside kış için pantolon örmek için yün aldı...2 saate yakın yürüdük..
Sabah az peynir 1 dilim tahıllı ekmek yedim öğlende peynir domates simit yedim...
sabah çıkmadan evi sildim süpürdüm derken oldu akşam :)) yarın anneme gitmek istiyorum eşimi kandırabilirsem sabah beni bırakmasını istiyorum ama...bakalım..
İşte böyle
canm benimkinde tam olarak boyle yazmio sanirim birazdan bakicam bunu netten bulup eklemistim benimkinin yazilari yunancacücüşler merhaba
men mektebden gelmişem Aybalalarr
abbav içime azeri kaçtı sankim haaaa
canım sıkkın , enerjim düşük, hava kötü , içim darlandı be yavvv :26::26::26:
şimdi giyinecem , kapişonumu beremi takacam , sokaklarr benim meskenim diyerek atacam kendimi , yoğurt falan alacammm
afiyet bal şeker olsun cücüüümm , güzel oluyo tukan stayla
olsun kuşum 400 400 derken damlaya damlaya göl olur
Erinycim OAT BRAN yazması lazım , tam göremedim paketi ama sanırım beyaz yulaf diyor seninkinin üstünde , eğer kepek şeklindeyse doğrudur tatlımm
kitabı PDF formatında indirip okuyabilirsin , ama mutlaka oku
kapisalim kiz boylece birbirimizi hizlandirmista oluruzcanım bizim kilolar seninle hemen hemen aynı bende sabah çıktım 102.8 çıktı neyse sadete geleyim KAPIŞALIMMI senle tatlım
sağol canım valla çok keyifli geçiyo çok mutluyum tam kafama göre bi iş buldum şükür tek derdim sıpamı bırakmak gerçi çok şükür oda fazla aramıyomuş beni bi uyurken oda emiyodu o yüzden onun dışında no problem zaten buğün olmasa yarın bırakcaktım mecburen çünkü çalışmaya ihtiyacım var benim neyse çok uzattım gene tatlım
selam hatunlaaar bu gun havanin o kadar esmesine ragmen 1 saat yurudumsersemlette resmen hava..gece kuzu gibi uyurum artik canm benimkinde tam olarak boyle yazmio sanirim birazdan bakicam bunu netten bulup eklemistim benimkinin yazilari yunanca kitabi okumadan baslamicam canm senin dedigin gibi yapicam..oyle indirmeyi deneym bi defa tskrler canm
kapisalim kiz boylece birbirimizi hizlandirmista oluruztek bir konuda anlasalim cok kilo kaybeden sirlarindan aciklar biraz
selam hatunlaaar bu gun havanin o kadar esmesine ragmen 1 saat yurudumsersemlette resmen hava..gece kuzu gibi uyurum artik canm benimkinde tam olarak boyle yazmio sanirim birazdan bakicam bunu netten bulup eklemistim benimkinin yazilari yunanca kitabi okumadan baslamicam canm senin dedigin gibi yapicam..oyle indirmeyi deneym bi defa tskrler canm
kapisalim kiz boylece birbirimizi hizlandirmista oluruztek bir konuda anlasalim cok kilo kaybeden sirlarindan aciklar biraz
tabiki söleriz canım sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız ama sen beni geçersin ben işe başladım masa başı oturuyorum hareket yok anlıcağın hayırlısı
allah seni ya kız neyse sen benim okuma özürlülüğüme ver artık ne diyim
inşallah canım allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım çocuk olmadan düşündüklerini yap yoksa çocuk olunca 1 maaş ona yatırıyosun bezi maması kıyafeti inanılmaz paralar gidiyo hele o kıyafetleri dersin ne alıyon neyse uzatmayım ben gene tatlım
umut geçmiş olsun yorulmuşsun bu hafta birazz
benim büyük kızımda oklda gözüne kalem batırmış gözü çizilmiş dr ilaçladı kapattık gözünü çok şükür kapanmış ama okuldan arayınca öğretmeni panik yapmayın falan diyince korktumm vallla
küçük yazıları okuyamıyomuş bir ders elimle tuttum anne gözümü diyo neyseki dün açtılar damla damlatıyorum inşallah bi şeyi kalmaz ama çocuklardan kendimize zaman ayıramaz oldukkk
Sağol canım biraz tırstı ilk başta şimdi iyi, bıyığı uzar heralde tekrardan.
Canımm ben o yazdığını görmüştüm hatırlıyorum ama bana sorduğunu anlamamışım demek ki
Balık burcuyum ben şubat 25Sen?
Selam kızlar,
ölçü mü veriyorsunuz? geçmiş birkaç sayfaya bakyım da konunun başını göremedim :)
Ben de ölçeyim yarın sabah hem listeye de yazdırayım adımı artık bi zahmet :)
Kızlar valla benim canıma tak etti, hayatımda ilk defa ben şokumsu :) bir diyet yapıyorum istemeden de olsa
nişana 2 ay kaldı mecbur kaldım artık, sağlığımdan olacak düzeyde değil bana göre ama çok az yemeye çalışıyorum.
2 ayda 10-15 kilo arası bişi verebilirim belki böylelikle...
Fit fiuuuuuuuMaşallah ya nasıl 105 kilo olabilirsin sen :) Allah nazarlardan saklasın, çok güzel dağılmış kilon vücuduna hem de sıkısın belli ki :)
Ben de 105 kiloyum güya boylarımız da yakın sayılır ama sağım solum ayrı oynuyor valla bıngıl bıngıl alt tarafım korku filmi gibi, hamile bayanlara göstermiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?