Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh ne guzel senin adına svindim canım. bebisini op benim icin.

öncelikle hoşgeldin aramıza. canım bizim üç ayrı listemiz var. ikisi her hafta kilo bildirimi ve spor bildiriminde bulunduğumuz listeler. sağolsunlar Yena ve Asuman yapıyorlar onları. o listelere girebilmek için 2 hafta paylaşımda bulunmanız gerekiyor. vücut ölçüleri içinse bel ve basen ölçünü belirtirsen yeterli olacaktır. şimdi gördüm, hemen ekliyorum.
kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparım

efemcim seni de eklerim ölçülerini yazdığında listeye.

canım sen de yazarsın ölçülerini ilk fırsatta, eklerim ben de listeye.

vaay belkı de birseye isarettir

cücüşüm niye sıkkınsın? sebepsizdir inşallah da geçer bir an önce. yürüyüşlerini ihmal etmiyorsun, tebrik ediyorum canım seni

Nevincim ekledim ölçülerini. basenin benden az, göğüslerimiz de aynı. sen benden 12 kg fazlasın bu arada. bu avantajı iyi kullan canım. 85e inince manken gibi olursun sen. az sık dişini.

bence ev isi guzel fikir canım .sonraya araya baska seyler giriyor. insanın kendi evinde oturmasının keyfi farklı.

Son düzenleme:
selam kızlar,

annemden geldik şimdi. yemeği orda yedik. inatla sadece yoğurtlu brokoli yedim. gavurdağı salatası vardı, bir de etli köy çorbası. ikisine dokunmadım. tatlı olarak da pudingli biskuvi yapmış. ona da el sürmedim. yarın sabah da sadece 100 gr mı gidecek bu halde bakalım... ayarlayabilirsem koşu bandını buraya getireceğim. şimdi mezurayla yerini ölçeceğim. çok pis gaza gelmiş durumdayım ölçülerimi standartlarla karşılaştırınca...

hosgeldin canım. benin de iki kızım var. 3,5 yas ve 8 aylık. simdi cıkmam lazım.
ben olculerimi sonra vrsem olurmu

selamun aleyküm fıstıklarııımmm
hemen bildirim yapayım net çok zayıf heran gidebilir
yarın yolda olucam yetişemem sanırım
yenacım malesef tartılamadım 5 kilo aldımmı bilmiyorum
asucum bu haftaki tek kazancım siporum bol bol yüzdüm ve yürüdüm.

spor : 480 dk.

Nevincim ekledim ölçülerini. basenin benden az, göğüslerimiz de aynı. sen benden 12 kg fazlasın bu arada. bu avantajı iyi kullan canım. 85e inince manken gibi olursun sen. az sık dişini.
Canım ben tabırı caızse bole kapı gıbı duruyorum senın gıbı kıbar durmuyorum kılom vucuda dagılmıs durumda. Lıste fıkrı cok hosuma gıttı fıkrıne saglık kosu bandı ıyı fıkır ben hep nıyetlendım vazgectım ben onuda kullanmıcam durcak bı kosede sınırım bozulcakesımde ınceınce laf sokucak fılan ama senın gaza gelmene cok sevındım ben su ıcmıyorum gunlerdır kg almadım ama vucudumun su tuttugunu hıssedıyorum yarın artıdayım malesef

Son düzenleme:

sabah erken kalkınca işler çabuk bitiyor..genelde her gün böyle ... işimi bitirip kv gidiyorum orda onun yanında kalıyorum genelde ...

kv ile iyi anlaşıyoruz farklı yapılardayız ama bir şekilde orta yolu buluyoruz bulmak zorundayız bir yerde...

vaay belkı de birseye isarettir

insallah diyelim

Esracim gercekten seni tebrik etme geregi duydum :)
ben olsam hayatta yemeden duramazdim heleki o bisküvili puddingi mmhhhhh
sen iyi dirayetlisin darisi basima
bende simdi yarinki misafirlerime krem karamel yapcam ilk defa hemde, bakalim nasil olcak

yeni bir tartı gunu geldi cattı:18:bakalım bu hafta napmıs benim yaglar beni terkmi etmişler yeni arkadaslarmı edinmişler
bugunku menum
sabah 1 dilim salam 1 dilm kaşarla yapılmıs çavdar ekmegine tost
öglen 1 tabak (10 kaşık)patlıcan yemegi ve 1 kase yogurt
arada 1 elma 1 denede vitamin hapı
akşam 1 kase cacık ve patlıcaının geri kalanı

tamam teşekkürederim.2 hafta düzenli paylaşımda bulunmak şartsa onlara katılamam sanırım.evhanımıyım ama pek vakit bulamıyorum bide düzenli olarak internetim olmuyor.vakit buluduğumda anca yazılanları okuyabiliyorum.peki bu listelere nerden yada nasıl bakıcaz.bide vucut ölçüsünü ne kadar zamanda bir yenilicez.

hosgeldin canım. benin de iki kızım var. 3,5 yas ve 8 aylık. simdi cıkmam lazım.
ben olculerimi sonra vrsem olurmu

hoşbuldum ilginize teşekkürederim.Allah bağışlasın.benimkilerde biri bikaç gün sonra yaşını doldurucak biride 4 yaşında.havalardan heralde bugünlerde ikiside hep hastalar toparlanamıyolar bir türlü.insan hasta olduklarınamı üzülsün huylarının değiştiğinemi yansın bilemiyo.onları öyle ateşler içinde ve halsiz takatsiz görmek çok zor.rabbim hasta olan bütün çocuklara şifa versin.

İyi akşamlar kızlar. Akşama kadar fırsat buldukça geçmişi okudum :) Sabah yürüyüşü saymazsak bugün evden çıkmadım, hava da çok güzeldi halbuki Oğlumun okulunda her Cuma sürpriz günü, ona korsan şeklinde kurabiyeler yaptım, sevimli oldular ama çok uğraştırdı. Şeker hamuru ile yapmak istemedim, kurabiye hamurundan şekil verince de nasıl el oyaladı. Sıkıntıdan kendimi oyalayacak bir şeyler icat edip durdum mutfakta. Lor yaptım, yoğurt yaptım (süt günümdü bugün) vb. vb. :))

Aynur, gözde_m, efeeeeeemmm, Asuman, Nusena, alessandra79, Nimrel geçmiş olsun dilekleriniz ve ilginiz için çok sağolun arkadaşlarım. Kızım tamamen iyileşti, oğlum hala biraz nane molla Yarına tamamen geçer umarım.

Nursena sana da büyük geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmış vallahi kızın, ya gözüne bir şey olsaydı?
Yok canım benim göbek değil, belden ölçtüm Göbek yağlı ve fazla olunca bel de öyle oluyor tabii ki. Halbuki ben yıllarca kalçası geniş, göğsü büyük, beli ince kum saati formundaydım. Belimin inceliği benim olayımdı. Zayıf günlerimde üstten 38 oluyorsa belden 36 olurdu falan filan. Albümlerim arasında "geçmiş zaman" diye bir albüm var, orada bir iki eski resmim var, azıcık fikir verir. Ama artık vücudumun formu da bozuldu, 3 hamilelik, 2 doğum, sonuncu da sezeryan olunca böyle oldum. Gerçi olmayan olmuyor, arkadaşım 4 tane doğurdu gene fıstık gene fıstık...

Bizim sitede yürüyenlerin istatistiğini tutuyorum ben resmen :) Yaklaşık 1.000 aile yaşıyor burada, yürüyen de çok fazla. Bir kategori yılmaz yürüyüşçüler, bunlar kar-fırtına dinlemeden her gün, uzun süre ve tempolu yürüyorlar. Diğer kategori ev hanımları, sıkıntıdan ve fırsat buldukça yürüyorlar, bazıları tempolu bazıları bebek arabası ya da köpekle gezinti tipinde yürüyor. Üçüncü kategori bir heves yürüyenler. Bunlar bahar ve yaz aylarında aklına esip "sağlıklı yaşam, kuş börtü böcek, yürümek ne güzel" felsefesi ile yürüyorlar. Son moda yürüyüş kıyafetleri ve genellikle fit bedenleri oluyor :) Yılmaz yürüyüşçüler arasında 50-70 yaş aralığında çok kişi var. Hatta 80 üzeri 2 kişi var her gün yürüyen. Yavaş yürüyorlar ama onlar. 70 yaşlarında bir ağbi var, resmen koşuyor.. Hepsi ile göz aşinalığımız var tabii. Bir de güvenlikçiler ile can ciğer oldum bu yürüyüşler sayesinde :))

Eminecim albüme ekledim buraya değil :))

telefonun hayırlı olsun bu arada canım.
Esracığım basenleri bölgesel çalıştıran egzersiler ve yürüyüşlere ağırlık verirsen süper olacaksın Resmine baktım ama buraya yorum yapmak istedim...
...

Yena nerelerde merak ettim...

...

**Yukarıdaki mesajı akşam üzeri yazmıştım ama göndermemişim, şimdi bilgisayarı kapatmadan fark ettim. :) Biraz bayatladı mesaj ama idare ediverin artık

Son düzenleme:
Herkese hayirli aksamlarrrrrr

Sonunda gorumcemlerden donebildik sukur
Bir mesajlikta olsa sizlere bir ugrayayim dedim Ortam tamin edeceginiz gibi baya gergindi kv nasil olduysa ablasini ittigini orada soyledi Kizi anne siz ne yapiyorsunuz ayip degilmi diyecegine iyi yapmissin artik gitme oraya teyzem baksin ananneme diye birde gaz verdi :26::26::26:
Icimden yuh dedim ama artik hic bir sekilde karismama karari aldim cunku kendi yarin obur gun iyi olursonra vay sen tezeyi savundun diye bana sardirir
Bugun onun yuzunden sirf yuzmeye girdim maalesef fitnese girmedim kizina gec kalacak diye 5 karis surat yapti bende oda sorun olmasin diye sirf yuzmeye gittim. Neyse Pazar gunu acisini cikartirim nasilsa

Annesi birkac gun orada kalacakmis hatta cumartesi halar yemege gelicek sende gel dedik isim olmaz cekti resmen cokt lulu ama insan derki kizim sagol gelmis kadar oldum diye ama nerdeeeee:26: neyse keyfibilir
Donuste esime diyorum pisikopata bagladi annen iyice tirsiyorum bak sirf o yuzden fitnese girmedim diye adam resmen kahkahaya boguldu nerdende aklina geldi djye

Banu senin kv ye ben şok oldum kaldım hiç düşünmüyormu bu kadın ben napıcam ilerde bakımlık olunca diye Allah ıslah etsin ne deyim...:

Aynisini biz hep soyluyoruz hani genel olarak herkes ilerisini dusunmeli diye oda hep der ben elden ayaktan dusmeyecegim diye ( her halde obur tarafla anlasma yaptihonk diye gitmek icin tovbe Ya Rabbim )
Dusersede ben essek gibi her gun ona gidecekmisim
Bende kusura bakma ama sen bana bu sekil konusursan hayatta isim olmaz sonucta dinende gelinin mecburiyeti yok heee insan olsun canimi yesin

Ben de 105 kiloyum güya boylarımız da yakın sayılır ama sağım solum ayrı oynuyor valla bıngıl bıngıl alt tarafım korku filmi gibi, hamile bayanlara göstermiyorum :))

[/FONT][/B]

Kiz gece gece guldurdun beni Allahta seni guldursun
bingil bingil hee

Umutcum hosgeldin canim sabah yürümen güzel olmus,

Ceco sende hosgeldin canim bugunu atlatmissin hayirli olsun , kv piskopata bagladi hee ona bende güldüm bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…