canım bizim kilolar seninle hemen hemen aynı bende sabah çıktım 102.8 çıktı neyse sadete geleyim KAPIŞALIMMI senle tatlım
sağol canım valla çok keyifli geçiyo çok mutluyum tam kafama göre bi iş buldum şükür tek derdim sıpamı bırakmak gerçi çok şükür oda fazla aramıyomuş beni bi uyurken oda emiyodu o yüzden onun dışında no problem zaten buğün olmasa yarın bırakcaktım mecburen çünkü çalışmaya ihtiyacım var benim neyse çok uzattım gene tatlım
selamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin
kızlar benide ekleyin benide en kısa zamanda ölçüp size bildirim yaparım
herkese merhaba..
ya ben geçmişi okuyana kadar sayfalar sürekli ilerliyo, geçmişi okuyup çıkmak zorunda kalıyorum..
ben de bugün mezura aldırayım eşime, ben de girmek istiyorum o listeye.. ama tam olarak anlayamadım galiba, kalça neresi, basen neresi, bel var bi de göğüs.. bitane resim vardı numaralı ama oranın da numaralara göre isim yazılsaymış kenarına ona göre ölçüm verirdik..
sagol canim :))) beyaz tel seviyorum ben ya havasi bir baskami oluyor ne ?
Gerci ben lacivert hastasi oldugum icin bu samsung S3 nin lacivertinimi alsam diyede düsündüm bi ara,
ama beyaz telefonda daha güzel gidiyo
sagol hayatimmm
Canim yeni isin hayirli olsun insallah cabuk adapte olursun :)
Nursenacim kizina cok cok gecmis olsun, insallah iyilesir hemencicik gözü,
bu cocuklar ne muzur dimi :) nasil batirmis onu gözüneee
aslm canim, cok sagol, sana da cok gecmis olsun bu arada
malum kv (kurtlar vadisi) seni eve yerlesmis bulundu,
Biraz ilginc bir insan sanirim kimseyle anlasamiyor :) Allah islah etsin gercekten, akli basina gelir insallah
Meraba nevincim sagol canim, blackberry bi ara bende düsündüm ama iyi degil dediler, hem sarj konusunda hemde bi kapatip actimmi on saat acilmiyormus :)))
sen ne aldin?
sagol canimmmmm :)) gelsin kullancam insallah
Kizlar gece cok güzel bir rüya gördüm,
biraz aktionlu bir rüyaydi her rüyam gibimacera mübarek,
kar gördüm ilk, kafama kar topu atiyorlardi, bende atiyim derken biyerin camini kirmisim
sonrada polis beni ariyor ben kaciyorum, bu arada bir binaya giriyorum ve cok yakisikli bir oglan görüyorum,
benle bir iki bisey konusuyor, herhalde bisey soruyorum,
ama sonra yine benim pesimden geliyor cok ilgili, bende anlatiyorum polis beni ariyor ama sucsuzum diye :)))
Asik olmustuk ama cok tatliydi yaaaaaaaa
rüyaya bak demi
ha bu arada bu sabah kalktigimda baktim kar yagmis :))) hala yagiyor ince ince
cücüşler merhaba
men mektebden gelmişem Aybalalarr
abbav içime azeri kaçtı sankim haaaa
canım sıkkın , enerjim düşük, hava kötü , içim darlandı be yavvv :26::26::26:
şimdi giyinecem , kapişonumu beremi takacam , sokaklarr benim meskenim diyerek atacam kendimi , yoğurt falan alacammm
afiyet bal şeker olsun cücüüümm , güzel oluyo tukan stayla
olsun kuşum 400 400 derken damlaya damlaya göl olur
Erinycim OAT BRAN yazması lazım , tam göremedim paketi ama sanırım beyaz yulaf diyor seninkinin üstünde , eğer kepek şeklindeyse doğrudur tatlımm
kitabı PDF formatında indirip okuyabilirsin , ama mutlaka oku
Kızlar telden gırıyorum ama bu telde ılkkez denedım anam agladı yaw.esım pc ısyerıne goturmustu oda gelmedı hala bende olctum bıctım 1 donumum nerdeyse yazıyım gogus 110. Bel 106. Basen dee 123 oyy bu neya hesaba kıtaba dokunce gercek yuzume vurdu bır kez daha...optum herkeslerı aksam yemegı yemeye mecalım kalmadı dus aldım yıgılıp kaldım meyve yıcem sadece...
Herkes iyidir umarımm
Birazdan yürüyüş yapıcam kızlar. Artık spora baslama vaktım geldi de geçiyor. Hergün yürümediğim sürece hamileliğe de zararı olmaz diye düşünüyorum yürüyüş bandının. Zaten daha bişey yok bakalım bu ay ne olucakDaha 1 aydır çocuk istiyoruz ama insan her an hamile kalacakmış gibi hissediyor
Bu arada daha önce bahsetmiştim annem evini satıcak biz de ev alıcaz istanbuldan diye. Ev satılmıyo malesef. Annem fiyatı düşürmüyo, düşürmeyince de o fiyata gitmiyo ev. Şimdilik o iş yattı. Yalnız çocuk olursa doğumdan önce ev almak istiyorum. Bilen bilir 3 senedir baya sıkıntı çektiğimiz için peşinatımız da yok köşede. Annemlerden bir miktar isteyebilirim ama onlar da ancak kredi çekip verebilir. Eşimle önce 1+1 mi alsak dedik, çocuk 5 yaşına gelinceye kadar nasılda beşiğinde ya da yanımızda yatar, sonra da 5 yaşına gelince satar daha büyük bir ev alırız diye. Sonra düşündül öyle yapacağımıza giriş katı bi daire bakalım 2+1 dedik. Zaten 1+1ler de öyle çok ucuz değil. Ben tek apartmanda kalamam korkuyorum, site içi bakıcaz artık. Şöyle 110-120'yi geçmemesi lazım fiyatının. Benim işim olunca da ara ödeme yapa yapa erken öder daha büyük bir eve çıkarız. Bir başlangıç yapmamız lazım artık, ufak olsun ama en azından bizim evimiz olmuş olur. Ben şu an çalışmıyorum ama ufak tefek satış yaparsam( bahsetmiştim tasarruf ürünleri satıyorum diye) harçlığımı da çıkarırım
Çok konustum kusura bakmayın. Aldığım şu 1-2 kiloyu acilen vermek için bu 2 hafta spora çok yüklenicem mecburen
selamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin
eklerim tabi canım. fırsat bulunca yazarsın ölçülerini. Allah kolaylık versin, iki küçük çocuk. üstüne iş... yavaş yavaş toparlarsın kilo işini de. kızın da umarım okulla birlikte sakinleşir de kardeşine öyle davranmaz. sen kontrol altında tutuyorsundur gerçi ama tehlikeli olabilir şiddete eğilimi.
evet Allahtan okula baslayınca azaldı. vallaha gozumuzun onunde yapıveriyor. seviyorum diye yaklasıyor falan. Allah razı olsun . olcumu d simdi yapıvrdim. gogus 113, bel 107, basen 117.
Canım ben tabırı caızse bole kapı gıbı duruyorum senın gıbı kıbar durmuyorum kılom vucuda dagılmıs durumda. Lıste fıkrı cok hosuma gıttı fıkrıne saglıkNevincim ekledim ölçülerini. basenin benden az, göğüslerimiz de aynı. sen benden 12 kg fazlasın bu arada. bu avantajı iyi kullan canım. 85e inince manken gibi olursun sen. az sık dişini.
selamun aleyküm fıstıklarııımmm
hemen bildirim yapayım net çok zayıf heran gidebilir
yarın yolda olucam yetişemem sanırım
yenacım malesef tartılamadım 5 kilo aldımmı bilmiyorum
asucum bu haftaki tek kazancım siporum bol bol yüzdüm ve yürüdüm.
Almamıssındr vermıs bıle olabılrsın ablacım keyfıne bak bence.optum senıde
spor : 480 dk.
oooo o kadar iş yapmışın üstüne bide gezme iyi olmuş biz yatışdayız yani işte yatışdayım
iyi dileklerin içinde çok tşk ederim canım
kv ile iyi anlaşıyon galiba ne güzel valla biz nerde öle beraber çarşıya çıkıp gezecez aman istememde zaten doğrusu
vaay belkı de birseye isarettir
selam kızlar,
annemden geldik şimdi. yemeği orda yedik. inatla sadece yoğurtlu brokoli yedim. gavurdağı salatası vardı, bir de etli köy çorbası. ikisine dokunmadım. tatlı olarak da pudingli biskuvi yapmış. ona da el sürmedim. yarın sabah da sadece 100 gr mı gidecek bu halde bakalım... ayarlayabilirsem koşu bandını buraya getireceğim. şimdi mezurayla yerini ölçeceğim. çok pis gaza gelmiş durumdayım ölçülerimi standartlarla karşılaştırınca...
öncelikle hoşgeldin aramıza. canım bizim üç ayrı listemiz var. ikisi her hafta kilo bildirimi ve spor bildiriminde bulunduğumuz listeler. sağolsunlar Yena ve Asuman yapıyorlar onları. o listelere girebilmek için 2 hafta paylaşımda bulunmanız gerekiyor. vücut ölçüleri içinse bel ve basen ölçünü belirtirsen yeterli olacaktır. şimdi gördüm, hemen ekliyorum.
hosgeldin canım. benin de iki kızım var. 3,5 yas ve 8 aylık. simdi cıkmam lazım.
ben olculerimi sonra vrsem olurmu
Yok canım benim göbek değil, belden ölçtümAlemsin Umutcum. seninki olmasa da benimki hakikaten ağaoğlunun beğenmezliğiçok bilmek, çok bildiğini sanmak benim derdim :)) çok güldüm valla.
ay sen de ölçmüşsün kendini. valla senin ölçüler de süper. 89 bel değil de göbek anladığım kadarıyla; o da çok iyi bence.
Bizim sitede yürüyenlerin istatistiğini tutuyorum ben resmen :) Yaklaşık 1.000 aile yaşıyor burada, yürüyen de çok fazla. Bir kategori yılmaz yürüyüşçüler, bunlar kar-fırtına dinlemeden her gün, uzun süre ve tempolu yürüyorlar. Diğer kategori ev hanımları, sıkıntıdan ve fırsat buldukça yürüyorlar, bazıları tempolu bazıları bebek arabası ya da köpekle gezinti tipinde yürüyor. Üçüncü kategori bir heves yürüyenler. Bunlar bahar ve yaz aylarında aklına esip "sağlıklı yaşam, kuş börtü böcek, yürümek ne güzel" felsefesi ile yürüyorlar. Son moda yürüyüş kıyafetleri ve genellikle fit bedenleri oluyor :) Yılmaz yürüyüşçüler arasında 50-70 yaş aralığında çok kişi var. Hatta 80 üzeri 2 kişi var her gün yürüyen. Yavaş yürüyorlar ama onlar. 70 yaşlarında bir ağbi var, resmen koşuyor.. Hepsi ile göz aşinalığımız var tabii. Bir de güvenlikçiler ile can ciğer oldum bu yürüyüşler sayesinde :))Bizim sitede yürünebiliyo ama havalar soğudu bile yaa. Hatta bi kadın var, 45 yasında felan sanırım, hergün yürüyor kadın. Bir kere denk geldim ama kadın acayip hızlı yürüyor ve incecik. Havalar soğuyunca napıyo çok merak ediyorum
Esracığım basenleri bölgesel çalıştıran egzersiler ve yürüyüşlere ağırlık verirsen süper olacaksınEminecim albüme ekledim buraya değil :))
telefonun hayırlı olsun bu arada canım.
Banu senin kv ye ben şok oldum kaldım hiç düşünmüyormu bu kadın ben napıcam ilerde bakımlık olunca diye Allah ıslah etsin ne deyim...:
Ben de 105 kiloyum güya boylarımız da yakın sayılır ama sağım solum ayrı oynuyor valla bıngıl bıngıl alt tarafım korku filmi gibi, hamile bayanlara göstermiyorum :))
[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?