Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum Sultancığım.
Nasıl oldu senin öksürük? İlaçlar fayda etti mi?
...

Banucuğum, senin başını ağrıtmaz umarım bu olan biten. Anlaşılan kayınvaliden ile daha sık muhatap olacaksın, eskisi gibi altlı üstlü oturacağınıza göre.. En güzelini yapmışsın bence de karışmamakla. Zaten karışsan neyi düzeltebileceksin ki? Annem de hiç sevmez aile içi anlaşmalara, anlaşmazlıklara karışmayı. "İyi olur Allah'tan, kötü olur senden bilirler" der hep.

Son düzenleme:
neyse kizlar ben kactim

Yarin sabah insallah hepimizeksilerde bildirim yapariz

Size hos sohbetler ve hayirli geceler

Sağa sola cevap atayım derken geç olmuş, ben de kaçayım artık. Hu huuu Asumancığım orada mısın? Bir ara da Meryem'i görür gibi oldum sanki... Kim var kim yoksa iyi geceler, tatlı rüyalar :)

iyi geceler
bugün aynur da yok nerelerde geziyor acaba keyifsizim diyordu bir yaramazlık yoktur inşallah
umutcum ne güzel yürümüşsün sen ben bugün yürümedim dinlenmeye ihtiyacım vardı gerçekten gece hep bacağım ağrıdı korktum valla bel fıtığı diyenler oldu da
yarın yürürüm inşallah artık
eşim 102 kg 185 boyunda en az 10 kg vermek istiyor spora da gidiyor 1 aydır ama hiç vermedi yediklerine dikkat etmeyince bir arkadaşı dukanla 7kg vermiş1 ay civarında sanırsam kafasını taktı ben de yapacağım illa diyor hatta benimle beraber yapmak istiyor neyse o başlayacak 1 aralıkta ben henüz tam karar veremedim hayırlısı

günaydın hayırlı cumalar herkese
hani nerdesiniz bakalım güzel güzel bildirmler nerdeler ben yapayım ilkini güzel olmasa da

Kızlar günaydın
kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum işler beni bekliyo mağlum

geçen hafta : 103.8
bu hafta : 102.8

spor yok malesef

kızlar şimdiden elinize yüreğinize sağlık herkese mutlu huzurlu bi gün diliyorum öpüldünüz

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım rabbim gönlüne göre versin
Canlarım yarın itibariyle dukana başlıyorum yulaf kepegini tüketmek konusunda tavsiyesi olan varmı krep yapmayı düşünüyorum ama ben

hayırlı uğurlu olsun canım aslında senin dukan yapman pek doğru olmaz ama yinede sen bilirsin canım

oh ne guzel senin adına svindim canım. bebisini op benim icin.
sağol canım öperim tabi öpmemmi seve seve hemde

tamam canım buğün kesin ölçerim allahın izniyle yarın sabah belirtirim canım

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bildirimler diliyorum. ben geçen hafta 85.9 kgdım. bu hafta 85.0 kgmım. sporum da 135 dakika.

Yenacım görünmüyorsun, umarım yoğunluktandır. şimdiden eline sağlık canım. Asumancım senin de ellerine sağlık.

Son düzenleme:
ay ne güzel imrenmedim desem yalan olur doğrusu ben nerde eşim olursa yanımızda anca öle beraber geziyoruz yoksa yok
amin canım tek onlara bişey olmasında bize olsun

anam benim kocam herzaman anası neyse danasıda odur der çok doğru seninkide o hesap olmuş allah kv ıslah etsin

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım rabbim gönlüne göre versin

hayırlı uğurlu olsun canım aslında senin dukan yapman pek doğru olmaz ama yinede sen bilirsin canım

Canım fazla sıkmadan yapicam çünkü bacaklarım acayip varis dolmuş 25 kilo aldığım için doktor acil kilo ver yoksa ameliyat dedi diyet ve sporla azalabiliyormus varis

Son düzenleme:
hay maşallah sen ne güzel kilo veriyosun ya sırrı nedir bunun bide ben yapabilsem senin kilolara gelebilsem ne güzel olcak

Canım fazla sıkmadan yapicam çünkü bacaklarım acayip varış dolmuş 25 kilo aldığım için doktor acil kilo ver yoksa ameliyat dedi diyet ve sporla azalabiliyormus varis

sen bilirsin canım geçmiş olsun inşallah ameliyata felan gerek kalmaz kilolarını vererek halledersin

Şimdiye kadar ölçülerini eklediğim arkadaşlar; Aynur, Gözde, Ayça, Nimrel, Özlem, Umut, Asuman, Nursena, Fadime, eriny, Cecoş, yolcu, Nevin, miyop ve anathema. umarım gözden kaçırdığım olmamıştır. kendimi işe yarar hissettim bu liste sayesinde

Nevinciğim sen hiç öyle sandığın gibi iri durmuyorsun. sana öyle geliyor ama değilsin valla. avantaj dediğim de buydu. ben getiremiyorum koşu bandını çünkü sığdıracak yer bulamadım. anneme gittikçe devam edicem artık. aslında leslie de çok işe yarıyor. suyu çoğaltıp 2 günde bir leslie yapabilsen baya farkeder sende canım.

Sağol Sultancım. senin de ellerine sağlık :)) yarım porsiyondan fazla yeme tamam mı yaptıklarından

günaydın kızlar...

nasılsınız ??

kilo bildirimi yapim

geçen hafta :86.8

bu hafta :86

800 gr :)) vermişimm

özellikle yaptığım bir spor yok kızlar .. dışarıda gezerken yürüdüğüm o kadar....onuda net tutmadım ben kaç saat sürdüğünü...

Umutcum 89 hiç kötü bir bel ölçüsü değil. kadınlarda 88in altı sağlıklı tabir ediliyor, senin birkaç santimin kalmış. göbek diye bahsetmişsin ya o yüzden göbek sandım :)) bir de oğlunun doğum günü fotolarında falan belin hiç öyle gözükmüyor. gayet orantılı görünüyorsun canım.

sen ve Asuman basenlerde yürüyüşün etkili olduğunu yazdığınız için koşu bandına heveslenmiştim ama yerim yok. şimdi her fırsatta yürüyeceğim, bantta, açık havada farketmez. bir de basenler için ayakları yana kaldırıp oraları sıkıştırdığın hareket faydalı sanırım. onu yapacağım günde birkaç set. olucak inşallah :)) sen de mekik çekiyodun bir ara sanırım. yürüyüşlerine onları da ekleyebilirsin bıraktıysan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…