Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi yapmışın canım şekeri azaltmakla
ekmeği sabahları tüketmende bence sakınca yok canım ama kepek yerine tam buğday çavdar vs dönüşümlü yesen daha iyi olur

öncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilim size katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)

Canım hosgeldin bol moralle cabucak zayıflarsin inşallah canım amin

sende aldığın bütün kıyafetleri eşyaları güle güle kullan canım

KIZLAR GÜNAYDIN
yeni bir gün başladı yine herkese hayırlı ve mutlu bir hafta diliyorum
cumartesi akşamdan beri uğrayamadım maşallah 20 sayfa ilerlemiş patronlar gelmeden geçmişe bi göz atayım bari öpüldünüz

Herkese kocaman günaydın dün gece ölüyodum korkudan bilenler vardır ben diyarbakırda öğretmenim ve her gün bir yer bombalaniyor dün gecede uykumdan inanılmaz bir gürültüyle sicradim hemen bebeğini aldım yatagindan saklandim bir koseye eşimde içerden geldi o sırada guluyo dedi korkma havai fişek Ayy ağladım sinirimden biran önce bitsin bu terör bizde rahat uyuyalim

Ben 50-52 bedenim galiba..Çok sık kıyafet almıyorum çünkü..
Mukayese edemem gibi ..mızıkçılık olarak algılanmayacaksa Mecburi olmasın beden ölçüsü olarmı....

Ya benim anlamadığım ben 102 kiloyum sen benden 6 kilo eksiksin dün ben lcw'dan 46 beden pantolon aldım ben bu işi çözemedim doğrusu

yena baya arastırdık. mesela nette 1991 den beri bu işi yapmalrına ragmen battım gıttım dıyen yok. bızım buradan arkadslar ev ve arabalarını aldılr bu sıstemle. artı şirket senın istediğin bankadan sana temınat verıyor. turkıyedekı tum bankalar şirkete kefil oluyor. yada şirker kendı malından yıllık odedığın para kadar sana temınat verıyor. bır nevı bu kişinin benım bunyemde şu kadar parası var dıye temınat mektubu verıyror.

sistem soyle ev almak ısteyen kişilerı bır araya getırıp bır nevı bızım kadınalr arası gun palnalrımız gıbı her ya para bır kişiye verılıyor ve o kişi diğerlerının parası ıle kendıne ev alıyor. ıkı farklı grup vardı. bırıncısı vade oratası teslım grubu. bız uzun zamanda plan yapacağımız için bunu seçtık. 72 aylık grırp 36. ayda bıze paranın verılmesını ıstedık.

bır diğer grup var . onlarda da her yıl çekılış yapılıyor noter huzurunda . çekılışle evın parası belkı ılk ay belkı vade ortasında kişiye verılıyor. ama bunda soyle bırsey vardı. evı önce alanlar dığerlerıne kıra yardımında bulunuyordu. atıyorum tum para yatırıldıktan sonra ılk evını alan 180 000 oderken 36. ayda evını alan 160 000 öduyordu.bu bıze çok mantıklı gelmedı. sabıt iş daha ıyı dedık vade ortasına gırdık.çok arastırdık . inş hayırlısı olur.

canım bızde mardın mıdyattayız. rabbım tum ınsanları bu beladan korusun. geçen gun ömerlıde sehıt edılen bır kardeşımız vardı. esımın amca oğlu korucu. o görevde o da varmış. zavallı askerlerımız yemek saatınde ellerıne eklemkelrını alıp soyle dolaşıp gelelım sız yemeğinizi yeyın demış. diyorkı 5 el ateş sesı geldı hemen koşup gıttık bırısı basından vurulmuş diğerı bacaklarından. daha lokmalrı agızlarında kalmış. rabbım onları vuranların ellerını kırsın ınş.

bı arada geçen gun mıdyatta kaçırılan öğretmenlere kaymakam bey res çekıp okulunuza gıdeceksınız demış ve kapıyı çarpan öğretmenlere soruşturma açmıştı. artık nereden kımden emır geldıyse öğretmenlerımız baska okullara görevlendırıldı ve 250 çocuk tasımalı eğitim ıle baska okullara aktarıldı.

kapışma arkadaslarım efem ve erny neler yapıyoruz varmı özel yapmamız gereken bişeyler

çok canım ne özel bişeyi valla ben sapıttım işe başlayınca düzen bi bozuluyo bu hafta kesin artıyım yani neyse en kısa zamanda kendimi toparlıyıp geliyorum çok pis kapışırım haaa söleyim

merhabalarrr

nasılsınız kızlarrr bir uğrayayım dedım masallah ne guzel devam edıyorsunuzz
ben kaldım öyle size 30 kılo verdım hedefıme ulastım cook mutluyum demek ısterdım ama malasef fazlası var eksıgı yok yena asuman ceco derinn dafi ve diğer arkadaslar azminize ve devamlılıgınıza hayranımm masallahh yenaa verdıgın kılolar gozum den kacmadı tatlımmm beyzus nerelerde

oglanı okula bırak tım geldım bizim sürekli internetimiz yok olsa zaten genelde ugrardım neyse bundan sonra takılmaya baslıyacagımm yaza kadar kurtulmak istiyorumm kılolarım dan cokk yıprandımm neyse işlerimi toparlıyayımmm yine görüşmek uzeree

günayydınnnnn kızlar nasısınız sabah sabah aşuremi kaynattumm komşulara dağıttım kahvaltımızı yaptık çamaşır temizlik beni bekliyooo bi uğrayayım dedim bende lcw 42 beden giyiyorumm ama sanırım dışarunun kalıplarına göre 2 beden farkediyoo hayatta göbekten olmuya başka mağzalardaki pantolonlar 46 alıyorum

canım dilerim en kısa zamanda işe girer gönlünün istediği evi alırsınız

öncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilim size katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)
aramıza hoşgeldin canım

ceco hayranım senin şu spor şevkine birazda bana bulaştır ya neeeee oluuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…