çok iyi yapmışın canım şekeri azaltmaklaAsumancım ben de olabildiğince kısmaya çalışıyorum şekeri. henüz kepekli de olsa ekmeği kesmedim ama şekerden uzak duracağım bir süre. siz karbonhidratı toptan kestiniz. çok da iyi ettiniz. daha çabuk sonuç alacağınıza eminim ben. bu arada bizi yaşlandıran şeylerin başında şeker geliyor, cilde de en çok meyve şekeri zarar veriryormuş.
hepinize iyi geceler kızlar. gerçi kimseler kalmamış :)
öncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilimsize katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)
sende aldığın bütün kıyafetleri eşyaları güle güle kullan canımyaparım canım hemen başlarım sen yeterki iste bebişimama almak için bursaya gelirsin
montunu güle güle giy canım. insanın beğendiği üzerine olunca onu almanın zevkide bir başka oluyorbende tatile giderken hiçbirşey götürmedim eşime dedim zaten hiçbirşeyim üzerime olmuyor emanet gibiler hangisini giyecem ben onların hemen akşamına alışverişe gittik bir sürü iç çamaşırı,gecelik,pijama, eşofman aldım bornozları bile götürmemiştim yeni aldırdım bugünde mutfak masam, koltuk takımlarım geldi. koltukların kırlentlerini getirmemişler onlarda gelirse ihtiyaçlarım azalıyor
geçmiş olsun bebişlerinize Allah şifalar versin
Ben 50-52 bedenim galiba..Çok sık kıyafet almıyorum çünkü..
Mukayese edemem gibi ..mızıkçılık olarak algılanmayacaksa Mecburi olmasın beden ölçüsü olarmı....
bunun kas yada yag yogunlugunun dagılımıyla alakası varYa benim anlamadığım ben 102 kiloyum sen benden 6 kilo eksiksin dün ben lcw'dan 46 beden pantolon aldım ben bu işi çözemedim doğrusu
arnazarcığım hayırlı olsun girşiminiz..
Ben de hiiç duymadım öyle birşey..
senden sonra internetten gözucuyla inceledim..
güvenilir bir durummu.? sağlam referansları varmı eliniz de.? Sonra paranıza yazık olmasın...
Allah yardımcınız olsun canım...birikim ve destek olmayınca çok zor ev sahibi olmak...
Bir şekil de gözünü karartıp borç harç girişilmeden de olmuyor...
Biz de hala ödüyoruz kredi...
asucuğum ben de balık tavası var on da yapıyorum hamsiyi,1 kaşık yağla çok güzel oluyor çıtır çıtır..
Aynurcuğum nice 2 yıllara, çoluklu çocuklu cümbür cemaatli :))
Herkese kocaman günaydın dün gece ölüyodum korkudan bilenler vardır ben diyarbakırda öğretmenim ve her gün bir yer bombalaniyor dün gecede uykumdan inanılmaz bir gürültüyle sicradim hemen bebeğini aldım yatagindan saklandim bir koseye eşimde içerden geldi o sırada guluyo dedi korkma havai fişek Ayy ağladım sinirimden biran önce bitsin bu terör bizde rahat uyuyalim
Ya benim anlamadığım ben 102 kiloyum sen benden 6 kilo eksiksin dün ben lcw'dan 46 beden pantolon aldım ben bu işi çözemedim doğrusu
Ya benim anlamadığım ben 102 kiloyum sen benden 6 kilo eksiksin dün ben lcw'dan 46 beden pantolon aldım ben bu işi çözemedim doğrusu
kapışma arkadaslarım efem ve erny neler yapıyoruz varmı özel yapmamız gereken bişeyler
yok be güzelim hatta ben bu hafta artı olmazsam iyidir ama çok pis kapışırım haaaakapışma arkadaslarım efem ve erny neler yapıyoruz varmı özel yapmamız gereken bişeyler
buarada KAHRAMANMARAŞtan sevgilleeerrrr
Şafak : 46 - KAHRAMANMARAŞ
Ben geldimmm
Oku oku bitmedi sayfalar. Bugün sabah kahvaltısından sonra eşimle dışarı çıktık. Fikir olsun diye 3,4 farklı projeden ev baktık. İnternetten baktığımız çoğu ilanda verilen fiyatlar yalanmış, 1+1 için 75bintl denen eve bakmaya gittiğimizde o evin satıldığını ama 1+1 başka katta 95bintl'ye ev olduğunu gördük. Resmen internette verilen fiyatlar insanları çekmek için yazılan fiyatlar. 1+1 evlerde hayal kırıklığına uğradım çünkü çoğunda evin biçimi eşyalar yerleştirmeye müsait değil. Mesela bi tanesinde salondan 2 kapı açılıyo. biri yatak odasu biri mutfak. Eşyaları koyacak boş duvar yok nereseyse. Başka bir projedeki 1+1'i beğendik fakat onun da yatak odası çok küçüktü. Eşyalarımız asla sığmazdı. Hani 3,4 sene oturur sonra satıp daha büyük bir ev alırız diyoduk ama içleri inanılmaz küçük
Şimdilik beklemedeyiz bakalım. Benim iş olayım olursa beğendiğimiz bir ev var onu alıcaz. 2+1 145bintl fiyatı. Beylikdüzü-esenyurt arasında ev. En çok hoşuma giden yanı mutfağın bitiminde kare şeklinde bir boşluk yapmışlar. Bu boşluğun önünde boydan boya cam var. Mutfağa dahil değil ama mutfakla salon arasında. Oraya masanı atıp akşama kadar oturup kitap okuyabilirsin. Mutfağın o şekline hayran kaldım resmen. Benim işim de olursa ben maaşımla peşinatı çekerim, eşim de ev kredisi çeker. Şimdilik hayal ama hiç belli olmaz
Bugün ev dolaşma maceramızın bitiminde avcılara gittik, balık aldık, balıktan sonra yılbaşı için piyango bileti alayım dedim. Çeyrek bilet 10tlmişSadece bir bilet aldım. Balık alırken eşim bana küstü. Neymiş kızartma balık istiyormuş. Ev kokuyo kusura bakma kızartma yapamam ayrıca sağlıklı da değil dedim. Gene benim dediğim oldu ve ızgaralık balık aldım
aramıza hoşgeldin canımöncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilimsize katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)
Selamün Aleykümmmm
Herkese iyi akşamlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Yine hele şükür gelebildim
Şu anda inanılmaz yorgunum ama içimde inanılmaz bir huzur var
Öğleden sonra Spor salonuna gittim ve tam 50 dakika spor yaptımÜstelik bugün ilk kez belim ağrımadan tam 20 dakika koşu bandında yürüdüm Normalde hoca kilom fazla ve belime ağrı giriyor diye 10 dakika yaptırıyordu ama bugün kendi kartımla zaman ekranını kapattım ve kendi kendime 4 şarkı bitmeden bundan inmeyeceksin dedim Aslında ortalama 3 dakikadan 12 dakikayı tamamlarım diye düşünmüştüm ama uzun şarkılar çalmış meğer
Hocanın bile dikkatini çekmiş ve hemen yanıma geldi Banu bak yavaş yavaş açılıyorsun ne güzel işte falan diye
İnanılmaz hoşuma gitti ve ne olursa olsun fitnesse daha fazla zaman harçamayı düşünüyorumher defasında 5 dakika artırsam bile benim için çok çok güzel bir sonuç
Yüzmede tabi o yorgunlukla biraz zorlandım ama gerçekten çok iyi geldiEn son birde 10 dakika saunaya attım kendimi ve resmen yeni doğmuş gibi atlaya zıplaya heidi misali salondan çıktım
Keşke salon yakın olsaydı da her gün gidebilseydimama belki o zamanda bıkardım :44:
Salı gününü iple çekiyorum bakalım ne çıkacak tartı sonucu :122: :122: :122: sadece yağ oranında azalma bile olmuş olsa benim için büyük bir sonuç olacak
Canım bende ilk kes duyuyorum o sistemi. Rabbim inşallah hayırlısıyla tüm kirada olanlara ev sahibi olmayı nasip eder....Aminnnnnnnn
İnşallah herşey gönlünce olur ve alnınızın akıyla ödemelerinizi yapıp alırsınız o hayalinizdeki evi
Canım Rabbim istediğiniz evi almayı nasip eder inşallah.
Boşver enişte küserse küssün sonuçta onunda sağlığı içinDün bizde eniştesine çok az kızarttık inan bir tane bile yemedim Balık taze olunca ev kokmuyor fazla hatta koku anında gitti desem yeridir
Ahh bide benim bünye şaşırıp söyle kalsaama geçen sefer ben tukan amcayı denediğimde spor yapmamıştım birde regl öncesinde başlamıştım sonuç ; 0 elde var 0 gibi oldu hala kafamda acaba mı diye geçiyor ama aynurcuğumun dediği gibi şimdilik böyle devam edeyimde 99.9u gördüğümde başlarım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?