Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırlı olsun rabbim daha nice mutlu huzurlu bebekli seneler geçirmeni nasip etsin

günaydın hanımlar..
sabahtan beri açık bişiler yazıcam yazamadım..

herkes iyidir umarım.
benim hafta sonum güzel geçti.
cumartesi kardeşimin kayınvalidesine (kardeşim nişanlı henüz) davetliydik. (ipin ucu kaçtı orda ister istemez, çok ısrar ediyorlar adetleri böyleymiş)
pazar da bir avm.ye gittik oğlumun gönlü oldu oyuncak falan aldık. geldi eve.
...

ay canım rabbim kolaylıklar versin çok zor bi durum olsa gerek heleki insanın bebeği olunca kendi canımın ne önemi var diyosun :18::18:

ya kızlar niye benim moralimi bozuyonuz şimdi bende sevinip duruyodum gerçi desenize sen sordun soruyu bizde cvp veriyoruz diye ne yapalım hayırlısı gerçekte o bedenlerede ineriz allahın izniyle
gunaydin hatunlar gozumu acarken daha yuruyusumu yaptim geldim simdide krebimi yapicam bu gun ataga gecisimin ilk gunu

kapışkanım hayırlı uğurlu olsun bu gidişle sen beni hemen geçecen benim acilen bişeyler yapmam lazım

herkese günaydın, gerçi biz 2.uykuya yattık ama olsun :)) oğlum uyurken girip geçmişi okudum, şimdi de çıkıp pasta yapacağimm.. kendime değil yanlış anlaşılmasın, bir arkadaşıma süpriz yapacağız arkadaşlarla, yaş pasta benden ama bakalım güzel olacak mı:))

hoşgeldin gulmacım
bundan sonra seni daha sık görmek bizi de mutlu eder

Allah kabul etsin canım sen az ye ama tamammı son haftada ben aşurelerle kilo aldım valla tabii tek suçlu aşure değil :26:

nice nice nice yıllar geçirin sevdiceğinle birlikte canım

sende aldığın bütün kıyafetleri eşyaları güle güle kullan canım
sağol efeeeeeemmm çok teşekkür ederim

geçmiş olsun canım Allah kimseye korku yaşatmasın. insanların yüreğine korku salan kötülerin kötülüklerinede fırsat vermesin

asuuuu
sendemi dukancan oldun hadi bakalım ver kiloları bakarsın bizde peşinden geliriz.
bu arada benim tatilde bana üç kiloya mâl oldu tam üç kilo almışım

asuuuu
sendemi dukancan oldun hadi bakalım ver kiloları bakarsın bizde peşinden geliriz.
bu arada benim tatilde bana üç kiloya mâl oldu tam üç kilo almışım

oldum canım hayırlı olur inşallah
bugün 3.günüm iyi gidiyor pek acıkmıyorum ama gözüm sebze meyvelere takılıyor azcık
2 gün sonra sebzeye başlayacağım daha kolay olacak o zaman benim için verebildiğim kadar vereyim bakalım
senin de aldıklarının bir kısmı ödemdir bol bol su iç birazı gider hemen gerisini de halledersin canım

Selamlar..
geldim ama kimse yok sanırım.

öğlen 1 kase ezogelin çorba + bulgur pilavı yedim yoğurt ile.
ne biliim canım böyle istedi. sebze ve et yemekleri de vardı ama hiçbiri cazip gelmedi.
2. litre suyumu da bitirmek üzereyim.

uff canım evde olmak istiyor bugün benim. yapılacak o kadar iş var ki hafta sonu pek elimi süremedim gezmekten
şimdi de yapılacaklar listesi beni kemiriyor oturduğum yerde ..

hafta sonu markette elele dergisine rastladım.. kapağında ceyda düvenci vardı.
o kadar beğendim ki elbisesini falan, alıverdim dergiyi de .
bu aralar mor renge taktım, o yüzden bu elbiseye de bayıldıımmm

Eklentiler

• $30112012-000000ddd.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 42
saçlarımda da bir değişiklik yapmak istiyorum bu arada.
ya ceyda düvenci'nin rengini istiyorum ya da ekteki rengi.
ikisi arasında kararsızım.
ceyda düvenci'nin rengi soluk gösterebilir ama di mi makyaj falan ister sürekli. zaten açık tenliyim. bir de yaştan büyük mü gösterir acaba.. malum zaten kilodan dolayı iyiyce büyük gösteriyorum yaşımdan.. :26: hoş çok da genç sayılmam ama
..
diğer renk te bu... fikir verin bakalım hangisini daha çok beğendiniz..

...

Eklentiler

• $untitled.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36

ölcmeye üsendim de

ben geldim fıstıklar

yarın 3 Aralık sevgilimin soyadını taşımaya başlayalı tam 2 yıl oldu , yani nikahımızın yıldönümü kutlu ve mutlu olsuunnn

Evlilik yildönümüzün kutlu olsun aynurcum daha nice nice senelere insallahhhhhh

Gözdecim hayirdir ?? Insallah önemli bisey yoktur?

Canim cok üzülüyorum bu duruma, Allah o teröristlerin pisliklerin belasini versin, yok etsin insallah, ayaklarina dolansin bütün pislikleri hainlikleri,
seni anlamaya calisiyorum, cok zor olmali

saçlarımda da bir değişiklik yapmak istiyorum bu arada.

...

Canim ben ikinciyi sanki daha cok begendim, yani ikisi arasinda,
tabi teninin rengini filan bilmiyorum ama beyaz tenliysen güzel gider sanirim bu renk, yada bugday tenliysen,
daha canli duruyor,
o ceyda düvencininki sanirim dedigin giib cok makyaj ister ve daha olgun gösterir

cetvelimi değiştirdim bu arada.
başlangıç kilomu şimdi olduğum kilo yaptım, hedefimi de 1 kg.düşürdüm :)
bakalım belki daha çok motive olurum bu şekilde.
..

inşşşşallaaahhh yılbaşında "7" ile başlayan bir rakam görürüm yaaa, imkansız gibi ama
...

bana da 2.renk daha sıcak geliyo hürremciimm...sanırım onu yaptırıcam , bakalım ne zaman fırsat olucak da...
...

selam hatunlaaaar az bas agrim harici diyetim harika gidiyor krep yapmistim ya baska bisi yemedim hala bitki cayi ve su ictim hic acikmatim cok acayip tokluk hissim var bende ikinci renk derim canm ceydaninki makyaj ister..
Hurrremim sende olcul kiz usenme :13: aksam yemegi olarakta yagsiz yogurtla biftek yemeyi dusunuyorum

herkeslere selamlaaaar

anaaaam 2gün giremedim nete; ne birikmiş geçmiş öyleee:))
bıdı bıdı bıdı bıdıD

bıdı bıdı diyince aklıma bişey geldi;
dün eşim bana dediki sen hiç konuşmadan duramazmısın dediDD
dururum dedi, dur hadi bakalım ne kadar durabiliicen dedi, bende tıp yaptım sustum, dışarda arabadaydık,
inanın 3dk ancak durabildim:))
son 1dk çatladım, ellerimle konuşmaya başladımD
benim tıp halimin sonuna doğru eşim dediki böyle daha iyiymiş diyorD

kızlar kusura bakmayın sabah kaynanamı dr götürdüm geç saate döndüm .yanımda kaynanam oldugu için kk giremedim

geçmiş olsun fadime ablacım...

tebrikler arkadaşlar

canını sıkan konunun ne olduğunu bilmiyorum ama; gelmiş geçmiş olsun inşaallah canım.....

orticanım benide yaz benide:)

aman sanki pek bi ölçülüyümde:))

90-60-90 benim ölçülerim.

dermişim
değil tabiki:)))

bel-basen
108-125

kızlar bütün bebek özlemi çekenleri en kısa zamanda (yani istediğinizde) sizlere kavuştursun ben çok çektim o konuda rabbim kimseyi çocukla imtahan etmesin

AMİN

Derinciğim hemşocuğum,iyi olmanıza çok sevindim bir gittin pir gittin..
MErak ettiydik seni..
nazımız nasıl,okşuyormu kardeşini.??

aaaa sen balıkesirlimiydin yenam??:)

yenam şu tarif genelde benim boğazıma, boğaz ağrıma çok iyi geliyor, istersen bir dene; 1sb sıcak rezene çayının yarısını gargara
yapmak, diğer yarısınıda içmek.... rezene boğazını yakmicak şekilde sıcak olmalı ama; sıcak olmazsa hiçbir faydası olmuyor.

derincim bebişin hayırlı olsun:)))
çok sevindim gerçekten...

kısss nerelerdesin sennn???
öpüyorum...

saç rengi açıldıkça yaş büyütüyor....
sen olsam 2.rengi tercih ederdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…