Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim yediğim kadar yedinse durum vahim demektir
bence tok tutuyo canım hacminin 25 katı şişiyormuş bol su içiyoruz zaten yer kalmıyor pek midede günlere gitmeden önce tüketmek mantıklı valla
tiryakilik konusunda çok haklısın canım karnım tok ama gözüm aç
şimdi çoğu şey yasak ya o atıştırma alışkanlığımdan da kurtulurum belki yoksa ne yaparsam ağzıma atıyordum ben de bir parça da olsa
aslında benim böyle bir terbiyeye ihtiyacım vardı bakalım terbiye olacakmıyım

dukan konusunda planım şöyle benim aslında
ataktan sonra seyire geçince zaten işim kolaylaşacak sebzeden dolayı normalde bana 1 marta kadar seyir çıktı 71 kilo olmam için ama eğer devam edemeyecekmiş gibi olursam ben daha önce de güçlendirmeye geçeceğim amaç tamamen bozmadan verdiğim kiloyu bari koruyayım artık bunları zaman gösterecek tabii

Canım hosgeldin bende 24 yaşındayım 6 aylık kızım var

Canım sarımsaklı ekmek güzel olduysa tarifini alabilirmiyim

Canım hosgeldin bende 24 yaşındayım 6 aylık kızım var
Canım sarımsaklı ekmek güzel olduysa tarifini alabilirmiyim

ben bu tariften yaptım canım
dukan diyeti tarifleri: SARIMSAKLI EKMEK

üstüne sürdüğü yağ kekik sarımsak karışımını da salçalı suyla karıştırdım ekmeği biraz pişirip öyle sürdüm üzerine. fena değil. daha çok sarımsak koyabilirmişim. şimdi de tavuk köftesi yapıyorum

yaşıtmışız bu arada :)

Bu kreplerin her çedini neredeyse denedim... Tadini bir türlü sevemedim
Bugun az daha dukanı kaçiyordum. zor bir gündü... iş için kalabalik bir ortamdayim. Çantamdan çikartip dukan mamalarımı yiyemedim. sehriye çorbasi, köfte, bulgur pilavi yoğurdu önüme tak die koyudular.. Çaktirmadan, sesizce köfteyi yedim ve tesekkürettim. çok zor bişeydi ya.... bide çaktilar soramadilar....

aslında ben de 3.gün yemek istemedim o yüzden suyla yutuverdim
yarın da ekmeğini deneyeceğim aslında çok da farklı bir tat beklemiyorum
dukan tariflerini inceledim de neler neler yapmışlar açıkcası ben o kadar uğraşacağımı sanmıyorum
seyir evresini sürdürebildiğim kadar sürdürüp verdiğim kiloyu sabitlemek için güçlendirmeye geçerim zorlanırsam
bir de gojibery almayı düşünüyorum tatlandırcıyla tatlı yapmaktan daha iyi bir çözüm gibi geldi bana

Hurrremim sende olcul kiz usenme :13: aksam yemegi olarakta yagsiz yogurtla biftek yemeyi dusunuyorum

tamam gi üsenmessem ölcerim birazdan

Yok canım ya hala ses çıkmadı benimkinden de ona kafam takıldı biraz

Anladim canim bugun gelmesi gerekiyordu dogru söylemistin, insallah haber eder sana hemen

gelirken kar yagiyordu yine kizlar, bi resim cekim dedim

Eklentiler

• $151066_4944567581037_2041944224_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
evet canımm

şimdi ısınsın da yılbaşında kar yağsın çok seviyorum yılbaşında heryer bembeyaz olsa keşke

Bu yil başında kar biraz zor gözüküyor.... Yüksek biryerle gitmek lazım. Bende dün kartepe için turlara falan baktım.Turda verilen yemek sucuk ekmekti mevzuya gicik oldum. Sonra çanakkale turu gözüme çarpti, daa çok ilgimi çekti hiç Çanakkaleye gitmedim. Turla gidesim var. Düsünmekteyim...

Son düzenleme:
kızlar ya 7 kilo verdim sonrasında bir aydır takıldım 98 kiloda nasıl tekrar vermeye başlıcamm.spor yapamıyorum bu günlerde ama diyete devam.buna rağmen accık bile eksilmiyo sinir oluyorum.napmalıyım sizcee??

ah asucum keşke ödem olsa kıtlıktan çıkmış gibi yedim
yemekler açık büfeydi yemekten çok tatlı yedim bütün gün yüzdüm, yürüdüm ama üç kilo almaktan kurtulamadım.
neyse canım beş kiloya kadar izin vermiştim kendime şimdi hedefe beş var bu kış bunu veririm inşaAllah

aramıza hoş geldin setebu kolayca verirsin inşaAllah kilolarını

ekliyorum hemen Meyracım. inşallah 90-60-90 olmasa da 3 aşağı 5 yukarı olduğumuz günler de gelir :)

Selam kızlar,

nasılsınız? ben bugün yine dışardaydım ama işlerim bitti sayılır dışardaki. artık evimle ilgilenip işe yoğunlaşıcam.

Gözdecim haber var mı erkek arkadaşından? az kaldı canım, az daha sık dişini. iyidir eminim.

ya neden, neden ya, ben saat 11.15 de ne yiyebilirim diye düşünüyorum...
Yeşil çay içiyorum, buna da şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…