- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yokk asu yermiyim senin yediğin kadar yemişimdir
asuu dukan iyi gidiyor heee aferim vallla aceba dediğn gibi tok tutuyosa her zaman tüketsekmikii
mesela günlere gitmeden önce:)))
aslında miğdemiz doyuyo amma velakin aynı sigara gibi ağız tiryakisiyim resmen miğde tok acıkmıyorum bile ama habire ağzıma bişeyler atasım geliyoo işteee hastayım ben atıştırma hastasııııı
ben kaçıyorum kızlar yavaş yavaşş
görüşmek üzeree...
..
yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim
sorma ben de başladığımdan beri hep ekmek krep falan yapıyodum, geçen üşendim yoğurtla yiyim dedim ama yok burnumu tıkadım yuttum yine de olmadışimdi de sarımsaklı ekmek yaptım bakalım nasıl olmuş
Canım hosgeldin bende 24 yaşındayım 6 aylık kızım var
Canım sarımsaklı ekmek güzel olduysa tarifini alabilirmiyim
ekmek tarifini aynurdan aldım daha yapmadım yarın yapacağım inşallah
ama krep için 1 yumurta biraz süt azcık kabartma tozu ve yulaf kepeğini karıştırıyorum ben akışkan bir kıvamda sonra tavaya döküp normal krep gibi pişiriyorum
Bu kreplerin her çedini neredeyse denedim... Tadini bir türlü sevemedim
Bugun az daha dukanı kaçiyordum. zor bir gündü... iş için kalabalik bir ortamdayim. Çantamdan çikartip dukan mamalarımı yiyemedim. sehriye çorbasi, köfte, bulgur pilavi yoğurdu önüme tak die koyudular..Çaktirmadan, sesizce köfteyi yedim ve tesekkürettim. çok zor bişeydi ya.... bide çaktilar soramadilar....
Hurrremim sende olcul kiz usenme :13:aksam yemegi olarakta yagsiz yogurtla biftek yemeyi dusunuyorum
Yok canım ya hala ses çıkmadı benimkinden de ona kafam takıldı biraz
Almanyadaaaa :)
Aa ne güzel canım eh birlikte dukan sen ben zayıflarız artık
ways güzel eğlenceleristanbul da havalar biraz ısınacakmış...
evet canımm
şimdi ısınsın da yılbaşında kar yağsınçok seviyorum yılbaşında heryer bembeyaz olsa keşke
ah asucum keşke ödem olsa kıtlıktan çıkmış gibi yedimoldum canım hayırlı olur inşallah
bugün 3.günüm iyi gidiyor pek acıkmıyorum ama gözüm sebze meyvelere takılıyor azcık
2 gün sonra sebzeye başlayacağım daha kolay olacak o zaman benim için verebildiğim kadar vereyim bakalım
senin de aldıklarının bir kısmı ödemdir bol bol su iç birazı gider hemen gerisini de halledersin canım
aramıza hoş geldin setebu kolayca verirsin inşaAllah kilolarınıyeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim
herkeslere selamlaaaar
anaaaam 2gün giremedim nete; ne birikmiş geçmiş öyleee:))
bıdı bıdı bıdı bıdıD
bıdı bıdı diyince aklıma bişey geldi;
dün eşim bana dediki sen hiç konuşmadan duramazmısın dediDD
dururum dedi, dur hadi bakalım ne kadar durabiliicen dedi, bende tıp yaptım sustum, dışarda arabadaydık,
inanın 3dk ancak durabildim:))
son 1dk çatladım, ellerimle konuşmaya başladımD
benim tıp halimin sonuna doğru eşim dediki böyle daha iyiymiş diyorD
geçmiş olsun fadime ablacım...
tebrikler arkadaşlar
canını sıkan konunun ne olduğunu bilmiyorum ama; gelmiş geçmiş olsun inşaallah canım.....
orticanım benide yaz benide:)
aman sanki pek bi ölçülüyümde:))
90-60-90 benim ölçülerim.
dermişim
değil tabiki:)))
bel-basen
108-125
AMİN
aaaa sen balıkesirlimiydin yenam??:)
yenam şu tarif genelde benim boğazıma, boğaz ağrıma çok iyi geliyor, istersen bir dene; 1sb sıcak rezene çayının yarısını gargara
yapmak, diğer yarısınıda içmek.... rezene boğazını yakmicak şekilde sıcak olmalı ama; sıcak olmazsa hiçbir faydası olmuyor.
derincim bebişin hayırlı olsun:)))
çok sevindim gerçekten...
kısss nerelerdesin sennn???
öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?