herkeslere selaaam
amin inşaallah, saolasın canım.
çok teşeşkkür ederim tüm bilgiler için umutcum:))
bulantıyıda belkide üşütmüş olabilirim diye düşündüm, hayırlısı bakalım.
oyy nasıl tatlı öyleeee:))
çok saol fotolar için nuhan ablacım.... çok mutlu oldum...
gerçekten bir beyfendi...
ve çok şanslı bir kedi aynı zamanda:)
MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH. Allah nazarlardan korusun
ne bileyim kedii sevgisi bendede seninki gibi fazla....
ama bence güzel bi sevgi:))
alerjin içinde çok geçmiş olsun, sağlığını ihmal etme ama hiçbir zaman, hani sağlık çok daha önemli.......
adıda tam uymuş, tam tarçın renginde:))))
meyracım topiğimize bir bebek daha geliyor derken testin negatif çıkmış hayırlısı olsun regl olmazsan tekrarlarsın olmadı diyetine devam edersin zamanı gelince rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla
amin inşaallah, saolasın canım.
Merhaba güzel bayanlar :) Bu aralar site sık sık bakıma alınıyor galiba ya d abana öyle denk geldi. Dün ve önceki gün iki defa girmek istedim, ikisinde de bakımdaydı. Sonra d atekrar fırsat bulamadım. İki gün girmeyince de epey birikmiş geçmiş, okudum ama çok uzun sürdü :))
Canım inşallah ya. Ama bomba deyince zihnimde el bombası canlandı hemen ya da uçaktan atılan bombalar filan, yusyuvarlacık :)))) Şekil olarak onlara benzemeyelim de... Mecazi olarak bomba gibi olalım değil mi? İki çocuklu bombalar
Aynurcum, tebrik edeirm canım seniNikah yıldönümünüz kutlu, tercihlerin de hayırlı olsun. Pek sık giremeyeceğim demişsin ama fazla da uzak kalmazsın sen
Tabii dersin, yazmıştım ya: Ben yatıysam herkes yapabilir. Bir kırılma noktası gerekiyor yalnız, o eşiği geçince disiplinle, azimle devam ediyor insan. Önceki yediklerine bakıp, "nasıl yemişim ben bunları?" diyor. 3-4 beden zayıflayınca ipin ucunu salma tehlikesi var yalnız, rehavet geliyor insana (benim şimdiki halim) o da atlatılırsa hepimiz beğendiğimiz kıyafetleri gönlümüzce giyebileceğiz. Ben de yıllarca çöp almadım kendime, oğlum 2.5 yaşına gelinceye kadar hamile kıyafetleri giyiyordum; topuklu ayakkabı hiç giyemiyordum. En sevindiğim şeylerden biri şu anda topuklu ayakkabılarıma kavuşmuş olmak. Jean pantolonlar hala istediğim gibi durmuyor bende ama altına giydiğim topuklularla kendimi çok daha iyi hissediyorum :))
Özlemciğim benden sana bir abla tavsiyesi. Ev bakarken şansını da sınırlarını da olabildiğince zorla; nasılsa 4-5 sene sonra değiştiririz diye idareten bir şey alma. O 4-5 sene o kadar çabuk geliyor ki inanamazsın. 1+1 ev yeni evli olsanız hadi tamam; ama bebek düşünüyorsunuz, size hiç uygun değil bence. 2+1 ev bakın canım, bak ben de aynı hataya düştüm 4-5 sene içinde değiştiririz diye; tek çocuğum var diye 2+1 ev aldım. Büyük ols agene neyse, ufacık da üstelik. Sırf site ve olanakları çok güzel diye 3+1 ev parasını verdirttirdim bu eve (hala da az miktarı var ödenecek) şimdi 2 çocukla ufacık eve tıkıldım kaldım. Ha deyince ev değiştirilmiyor. Şimdiki aklım olsa az daha bekler, az daha araştırır 3+1 alırdım.
Bebeğin uykusu, gelen giden, mahremiyet, kokular (yemek, çamaşır vb.) her şey sorun olur 1+1 dairede. Kayınbiraderim de stüdyo dairede oturuyor, bebek geliyor oradan biliyorum. Çamaşırın nerede kuruyacağı bile sorun şimdi...
Umarım gönlünüze göre bir 2+1 bulursunuz :)
Meyracım sonradna ayzmışsın negatif diye. Hayırlısı olsun caım. Ben de yazacaktım, uamrım gönlüne göre olur ama bu kadar erken bulantı başlamaz, muhtemelen psikolojiktir o diye. Bir tür rahatsızlık dışında (vücudun bebeği yabancı madde gibi görüp reddetmesi) bulantı Bhcg hormonunun kanda belli seviyeye ulaşmasıyla "bazı" bünyelerde görülüyor. Bhcg hormonunun da belirtilen seviyeye ulaşması 8. hafta civarında oluyor. Regl gecikmesi olduğunda ve test yapıldığında hamilelik 6. hafta civarında olur ve bu haftalarda göğüslerde aşırı hassasiyet dışında annede bir belirti olmaz pekYani bana doktorumun söyledikleri bu şekildeydi
çok teşeşkkür ederim tüm bilgiler için umutcum:))
bulantıyıda belkide üşütmüş olabilirim diye düşündüm, hayırlısı bakalım.
meyra__
Herşeyin hayırlısı sakın üzelme.... Ben herşeyin bir takvimi olduğuna inaniyorum. Henüz erkenmiş biraz daha vaktı var
Ben yaklaşık 7 yıldır Tarçınla yaşıyorum. O benim gerçek can yoldaşım oldu. Çok zor günlerde bana sıcacık sokuldu.
Ben evime bir hayvan almayı düşünmüyordum o beni seçti o geldi... Benim alerji sorunum var. Tarçin 3 yaşlarındayken başladı. Bazi sabahlar, hapsuruk kirizleri yaşıyorum. Tek sorumlu Tarçın ama ondan vazgeçemem. Sadece hergün sabah evi temizlemeye gayret ediyorum. Birde benim evimde sürekli yatak yorgan yıkanıyor. (komsularım artık ne düsünüyor artik bilemiyorum) evde yerde tüy tumasın diye hiç halı yok. Çok zor bişe ama onu sevgisi yeter.
Bu duyguyu bir hayvanla yaşamadan önce anlayabilmem mükün değildi. Şöyle ki, hayvanlarına çok düşen insanlara tuhaf bakardım. Şimdi benim duygumu da anlatmam zor.
Tarçin bir beyfendi;
Eki Görüntüle 568746 Eki Görüntüle 568747 Eki Görüntüle 568745 Eki Görüntüle 568744
oyy nasıl tatlı öyleeee:))
çok saol fotolar için nuhan ablacım.... çok mutlu oldum...
gerçekten bir beyfendi...
ve çok şanslı bir kedi aynı zamanda:)
MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH. Allah nazarlardan korusun
ne bileyim kedii sevgisi bendede seninki gibi fazla....
ama bence güzel bi sevgi:))
alerjin içinde çok geçmiş olsun, sağlığını ihmal etme ama hiçbir zaman, hani sağlık çok daha önemli.......
adıda tam uymuş, tam tarçın renginde:))))