Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere selaaam

meyracım topiğimize bir bebek daha geliyor derken testin negatif çıkmış hayırlısı olsun regl olmazsan tekrarlarsın olmadı diyetine devam edersin zamanı gelince rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla

amin inşaallah, saolasın canım.

çok teşeşkkür ederim tüm bilgiler için umutcum:))

bulantıyıda belkide üşütmüş olabilirim diye düşündüm, hayırlısı bakalım.

oyy nasıl tatlı öyleeee:))
çok saol fotolar için nuhan ablacım.... çok mutlu oldum...
gerçekten bir beyfendi...
ve çok şanslı bir kedi aynı zamanda:)
MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH. Allah nazarlardan korusun

ne bileyim kedii sevgisi bendede seninki gibi fazla....
ama bence güzel bi sevgi:))

alerjin içinde çok geçmiş olsun, sağlığını ihmal etme ama hiçbir zaman, hani sağlık çok daha önemli.......

adıda tam uymuş, tam tarçın renginde:))))

Yerim onu ben yaa maşallah nazar değmesin nasıl da tatlı!!! Özellikle ilk poz harika! Koca adam gibi oturuşunu yerim ben onun :) Daha uzun yıllar geçirin birlikte inşallah

Ben eskiden çok korkardım hayvanlardan, hiç sevmezdim o yüzden. Ama birlikte yaşamaya başladıktan sonra, eskiden o yokken ne yapıyormuşum diye düşünüyorum artık. Mesela haftasonu kuzenin nişanı için şehirdışında olcam, kardeşim acaba mamasını suyunu unutur mu, ilgilenir mi, kafamda hep bu sorular var. Evde değilken özlüyorum herifi hemen eve dönsem de sevsem koynumda uyutsam diyorum :)

Hepinize iyi geceler bu arada..

Biliyosunuz birkaç gündür moralim bozuk, ama ilk kez yemekten çıkarmıyorum acısını. İştah falan kalmadı. Hala daha ses yok kafayı yemek üzereyim...

Bugün canım çok tatlı istedi dukan pudingi gibi bişey yaptım çok az ondan yedim. Havalar soğudu ya deli gibi tatlı istiyorum.

Haftasonu şehirdışındayım, kuzenimin nişanı var. Giyecek bişeyler baktım ama tabi ki olmuyo elbiselerim falan. Toplam 10 kg gitti, bakınca belli oluyor zayıfladığım ama son 10 kilomu zaten yeni almıştım. Hala kıyafet sorunum var haliyle. Akşam ona da moralim bozuldu biraz. Cuma yola çıkacağım için vaktim azaldı, yarın çıkıp Mango'ya bakayım diyorum. Tamamen zayıflamadan alışveriş yapmak istemiyordum ama mecburen alcam bişeyler. Nette baktım bikaç parça beğendim inşallah üstümde de güzel olurlar...

Neyse böyle işte. Depresif ruh halimden çıkabilirsem gündüz sohbete de gelirim. 1-2 gecedir i
çimi döktüm kaçıyorum gibi oluyor, kusura bakmayın. Hadi öptüm sizi!

inşaallah herşey biran önce yoluna girer gözdecim....
bende seni öptüm

sabah uyanır uyanmaz açıcaksınız dolabı.hemen ağzınıza bi lokma bişi atıcaksınız ki metabolizma çalışmaya başlasın.
günün geri kalanında bol su tüketiceksiniz.
bolca salata ve bolca her türlü sebzenin haşlamasını tüketiceksiniz.
kilo milo bişi kalmaz.akar gider.

günayyyy dınnnnnnnnn topiğin güzel hatunları mutlu kalorisizz günler diliyerekten kızı okula yolladım kçükk uyuyyooo bende sıcak yatağıma geri dönüş yapıyorummmm öpüldünüzz

benden de herkese günaydın mutlu sağlıklı az kalorili bol hareketli bir gün olsun inşallah
kızları okula gönderdim kardeşimi bekliyorum bebeği bırakıp işyerine gidecek bazı işleri için
ben de 2 gündür sabah yatmadım gözüm yatakta:)yarın affetmem yatarım artık inşallah uykucu asu

gördüm banu abla tşk ederim kuaför damadı ne yapcan abla doktor olsun daha iyi

rica etsem bana bisküvi ve cips tarifini verebilir misin? benim sıpada bayılıyo cipse gerçi ben almıyorum dışardan eline tutuşturanlar var malesef

Günaydın kızlar,

keyifler iyidir umarım. ben baş ağrısıyla uyandım. suyu dün az tükettim galiba. bir de bamya yediğim gün şişiyorum dün öğlen yemiştim, yüzüm gözüm şişmiş.

Nuhancım tarçın çok tatlı maşallah. bir kediye göre çok uysal görünüyor. sana da geçmiş olsun canım alerjin için.

Gözdecim, kötü şeyler düşünmemeye çalış canım. inşallah bir an önce haber alırsın.

Meyracım burca göre diyet videosunu izliyorum şimdi. ben yengecim ve yengeçlerin kilo probleminin hep olduğunu söylüyor. hakikaten sıvıyı az alırsam kilo veremiyorum. geçen gün de taylan kümeli astrolojiyle ilgilendiğini söylüyordu. ve bu sene yengeç ve boğaların kolay kilo verdiğini söylüyordu. bence de burçlar çok etkiliyor. ne kadar yengeç arkadaşım varsa kilo sorunu yaşıyordu.

Umutcum hakikaten ne hamaratsın sen. maşallah sana. ben dediklerini hiç yapmıyorum malesef bu saydıklarını evde.

Son düzenleme:
sagol canım esenyurttaki kilo veremeyince daha gelme demişti tek korkum buda derse
sizin evin yukarısında anadolu sofrasının yanında hastanede diyetisyen varmış ayda 25 istiyormuş muayene ücreti
ocak ayında gelicekmiş

kız benim kedimin ne işi var sizde benimki zayıf seninki kilolu
daha 1.5 yaşında dişi oldugunu bilmeden adını minnoş koydum degiştirmek istiyoruz ama artık alıştı ismine

GÜNAYDINLARR güzel bayanlarr
artık kaldıgım yerden devam etmeye basladımm
güzel gidiyor bakalım simdilikk okula gıdpı gelıyorum toplam 45 dk falan edıyor evde de 35 -30 dk arası yuruyorum dilegim azmimi kaybetmemek
güzel bir gün olsun inşallah hepimizee

sultan --- almaya ya mı gıttım hemserımm

nuhancım kedılerı pek sevmem ama tarcıncık cok sırınn.. ayrıca cok güzel fotoğraflamışsın arkadasımm eline saglıkk

Son düzenleme:
kahvaltımı yapmıştım ne güzel. midem bulanmaya başladı, soğuk hava falan aldım geçmedi. en sonunda kustum. sanırım midemi üşüttüm ya da zehirlendim. yapacak da dünya kadar işim var ama elim kolum titriyor. ne iyi gelir sizce kızlar?

kızlar bana yardım edin cuma diyetisyene gidicem tartı hiçte iç açıcı degil ne yapsam bari 2 kg versem suda gitse olsa yeter bana

güzelim bence de kadın görsün veremediğini ama gittikten sonra sen birşeyler yapmak istersen hiç egzersizle aran yoksa bile yat mekik çek bugün 10 olur yarın 20 gitgide 100 ü bulursun 100 den sonrası iyidir. sonra ara öğünlerine kalsiyum yani yoğurt, light süt ekleyebilirsin. yada 1-2 ceviz, badem. ben bir ara 400-500 kalorilerdeydim. kafayı yiyecektim kilo veremiyorum diye diyetisyenim hata burda zaten dedi en az 1300 olacak hareketle azalsın dedi hakkaten çok daha fazla yiyip (yağsız tabi) daha çabuk gidiyor... bu kalorisepeti.com dan da kalorilerini takip edersin menülerinde değişim yaparken en az kalorili olan yiyeceklerle yer değiştirirsin... dayanamadım atladım konuya ama :) inşallah faydası olur...

selamün aleyküm kızlar ben bugün çok keyifliyimm sonunda bir kilocuk daha eksilmişim hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.şaşırdım çünkü tatlıların cazibesine dayanamıyorum ve bugünlerde aşurelerin biri geldi biri gitti.yedikçe yedim yani.bu haldeyken nasıl eksildim diye düşünüyordum ama sanırsam akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ondan olsa gerek.neyse sonuç olarak çok keyifliyim darısı sizlerinde başına

Kız benim hiç kilolu akrep arkadaşım olmadı. Hepiciği zayıftı vallahi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…