hayatım mideni üşütmüşsün sen. Besinle alakalıs bişey olsa ishal de olurdun. Ben çalışırken 2 kere dışarıdan yediğim yiyecekteki mikroptan dizanteri olmuştum. Hem kusma hem de ishal vardı. Dışarda yediğimiz salataları felan iyi yıkamadıkları için oluyor bu.
sanırım zehirlenme değil canım. çünkü dün bamya, yoğurt ve salata yedim. dediğin gibi dinlendim biraz da geçmiş bulantım. çok sağol bu arada.
Aman Özlemcim ben de anlamıyorum nerden çıkıyor bu kadar iş. dün evi temizledim, akşam eşim bardak kırdı akşam yine süpürdüm. gece görememişimdir diye yine süpürücem. kustum banyo battı, yine orayı temizlemem lazım. üzerinden geçip uyudum sadece. yıkanacak çamaşırım var. zaten her gün bir makine çamaşır yıkıyorum. anlamıyorum ki biz daha iki kişiyiz. ütü de çıkıyor onları yıkayınca. yemek bulaşık zaten günlük iş. anneme de gidince birikiyor işte hepsi. işe girince ya da çocuk olunca naapcam bilmiyorum.
bu işler konusunu bende düşünüyorum:44: aynen işler bendede öyle....
ama kanatimce iş hiç bi şekilde bitmez....
hatta ben bekardım, birgün amcamın eşi bize gelmişti, işte aman işte hiç bitmiyo yaa dedim, o da ne dese beğenirsin;
işi biticek diye bekliyorsan daha çok beklersin dedi:))))
haklıda....
işi biz bitiricez galiba......
sen ne kadar senelik evlisin esracım??
ben 1,5senelik.
bu arada yena niye yazmıyoki 2gündür?? merak ettim onuuuu:44:
inşaallah iyidir, herşey yolundadır.....
Canım temiz hava iyi gelir ama bence çok yorma kendini bir de agzını kapat mutlaka soğuk alma
Ben de bugün güne güzel başladım ama canım sıkıldı gene. Eşimin kuzeni istifa etti devletten o da inşaat mühendisi). Şimdi şahıs şirketi kuracak, aslında ben de ortak olacaktım ve limited şirket kuracaktık ama onda benim de bağkur ödemem gerekeceği için şimdilik vazgeçtik. Ben de hergün ofise gidicem. Bugün ofis tuttular. On kere dedimki metrobüsten indiğimde biraz yürüyerek gidebileceğim bi yerde olsun diye. Gitmişler zeytinburnunda tutmuşlar. Benim dolmuş, metrobüs ve tramway yapmam lazım. Eşime kızdım telefonda. Daha iş almadan ben hergün 10tl yol parası nasıl vericem diye. Onu geçtim hamile kalırsam soğuk havada 3 vasıta nasıl gidicem. Düşüncesiz olmasına o kadar kızıyorumki. Ben de kızdım madem böyle birşey yaptın bebek olayını 1 sene erteleriz dedim. Sırf ona kızdığım için dedim tabii. Kızlar bazen o kadar düşüncesizki, şimdi zaten araba borcu ödüyoruz(5 yıl kredili). Kredi kartlarımız var bi yandan. Hamile kalırsam doktor masrafı olcak bir de her ay bu kadar yol parası. Hadi yemeğimi yanımda götürsem(sandwıc felan yaparım) diycem ama gene de çok uzak. Burdan tasınamayız ki zaten burdan ev alıcaz bunu daha önce konustuk. Valla bazen anlamıyorum ben mi herşeyi çok düşünüyorum yoksa o mu düşüncesiz.
Aman Özlemcim takma kafana. malesef bizim kadar düşünceli değil onlar. belki sen kızınca değiştirirler ofisi. merak etme bi yolu bulunur elbet. ama mali külfetiniz hakikaten çokmuş.
benim eşim düşünceliyim diye geçinir. o da aynısı. dün akşam ona kurufasulye pilav yaptım. kendime de salatayla yoğurtlu bi meze yine. salatama tuz ektim biraz. başladı bu vaaz vermeye. yok tuz zararlıymış, yok iki gün yemesem alışırmışım falan filan. ben de sadece salata yediğimde salatayı tuzsuz yiyemiyorum dedim. bu sefer demez mi azıcık irade göstersen kendin için falan diye. ama o kadar gıcık bir bilmişlikle sayıyorki. üstelik kendisi kurufasulye pilav yerken ben yemediğim halde iradesiz oluyorum. kızdım ben de bi sürü. diyeceğim o ki onların kafası başka çalışıyor. keşke bizim kadar düşünceli olabilseler. ama malesef durum bu.
ben de 1 sene 3 ay oldu canım. acemilik de değil zaten. dediği gibi o hanımın bitmesini beklemek saçma zaten galiba.
Yenanın da işi çoktur muhtemelen. inşallah iyilerdir dediğin gibi. iyi olsun da yoğunluktan gelemesin artık.
senin gibi tatlı ve hamarat bi bayana acemilik demek kim ben kim:))))
tatlı arkadaşım benim onun için değil sadece merak etmiştim geçenlerdede zaten bu konuyu, sırası gelmişken sordum bende:))
yakınmış evlilik vakitlerimiz:)) bende 2011haziranda evlenmiştim, 3ay var aramızda:)
yenada inş dediğin gibidir canım.....
canım asıl sen çok tatlısın :) senin acemilik dediğini düşünmedim ben. zaten 29 yaşında 1 aylık evli de olsak acemilik artık sığınılacak bir şey değil. sanırım organize edemiyorum ben işleri. aman her neyse :) sağlık olsun da yaparız nolacak.
Aman Özlemcim takma kafana. malesef bizim kadar düşünceli değil onlar. belki sen kızınca değiştirirler ofisi. merak etme bi yolu bulunur elbet. ama mali külfetiniz hakikaten çokmuş.
benim eşim düşünceliyim diye geçinir. o da aynısı. dün akşam ona kurufasulye pilav yaptım. kendime de salatayla yoğurtlu bi meze yine. salatama tuz ektim biraz. başladı bu vaaz vermeye. yok tuz zararlıymış, yok iki gün yemesem alışırmışım falan filan. ben de sadece salata yediğimde salatayı tuzsuz yiyemiyorum dedim. bu sefer demez mi azıcık irade göstersen kendin için falan diye. ama o kadar gıcık bir bilmişlikle sayıyorki. üstelik kendisi kurufasulye pilav yerken ben yemediğim halde iradesiz oluyorum. kızdım ben de bi sürü. diyeceğim o ki onların kafası başka çalışıyor. keşke bizim kadar düşünceli olabilseler. ama malesef durum bu.
sanırım zehirlenme değil canım. çünkü dün bamya, yoğurt ve salata yedim. dediğin gibi dinlendim biraz da geçmiş bulantım. çok sağol bu arada.
Aman Özlemcim ben de anlamıyorum nerden çıkıyor bu kadar iş. dün evi temizledim, akşam eşim bardak kırdı akşam yine süpürdüm. gece görememişimdir diye yine süpürücem. kustum banyo battı, yine orayı temizlemem lazım. üzerinden geçip uyudum sadece. yıkanacak çamaşırım var. zaten her gün bir makine çamaşır yıkıyorum. anlamıyorum ki biz daha iki kişiyiz. ütü de çıkıyor onları yıkayınca. yemek bulaşık zaten günlük iş. anneme de gidince birikiyor işte hepsi. işe girince ya da çocuk olunca naapcam bilmiyorum.
sitede onarım bakım falan var galiba, şuan biraz yavaş aksak.......
ya kk albümlerinde bir ayakkabı modeli gördüm süper, çok tatlı bi bakın:))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27416&attachmentid=561959
topuklu hiç giyemem ama severim giyemesemde.....
Ofisi tutuldu canım. Aylık kirası uygun olduğu için değiştirmezler artık. Ofisin lavabosu feşan yokmus ama han'ın ortak wc'si varmıs kadın-erkek ayrı. Eşimin öğrenci akbili var onu kullanıcam. Ya burdan tek otobüsle cevizlibağpa gidip ordan tramwaya bincem ya da burdan dolmus,metrobus,tramway yapıcam. Otobüs kalabalık oluyo bir de çok geç gidiyo ama bakacam bir süre. Eşimin kuzeni yani asıl iş'in sahibinin arabası var. Şirinevlerde oturuyor zaten. Kendi arabasıyla gelicek o. Benim asıl aklıma takılan hamielik olursa beslenmeme dikkat etmem lazım. Artık evden sanwıc goturucem, ara ogun olarak da cantama meyva atarım. Zaten ılk zamanlar pek iş olmaz. İhaleleri takip edicez pc'den. Umarım en azından ofis masrafını çıkarıcak şekilde 1-2 ihaleye gireriz. Sonucta 5-6 ay sonra bu iş olmadı kapatıyoruz dediğimizde eşimin kuzeni ne kadar masraf yaptıysa yarı masrafı da bizim olucak. Bu yüzdne uygun kiralı bi yer tutulmuş. Erkekler bazen gerçekten düşüncesiz oluyor. Bi de diyoki taşınırız. Ya zaten 3,4 ay sonra burdan ev alıcaktık, ben şimdi niye boşa masraf yapıp tasınayım. Bir de ben tek apartmanda kalamıyorum malesef.
eşine bakma sen canım. Bazen çok bilmişlikleri tutar. Kendi zayıf tabii. Sadece salata yiyosun bi de tuzsuz yiyeceksin öylemi. Ben de böyle bilmişlik yaptığında çok kızıyorum eşime
İşe girince haftada bir kadın alıcaksın, ütünü de yaptırıcaksınYa da benim gibi yaparsın. Cumartesi de çalışınca eşin evi temizler. Çamaşırlar yukanır katlanmaz kanepede birikir. Ordan giyersiniz
ben kaçayım kızlar. bitmeyen işlerime döneyim
hepiniz kendinize dikkat edin. görüşmek üzere.
Çok hoşmuş Meyracım. inşallah hepimiz bunları güzel yazlık elbiselerle giyecek kadar çıtı pıtı oluruz :)
Özlemcim metrobüs de hamileyken kullanabileceğin bir araç değil bence. inşallah işleriniz yolunda gider. istediğiniz işleri alırısnız. belki oralarda bir site bulursunuz da evi de yakından alırsınız, semti bilmiyorum ama. biraz oluruna bırak canım, stresini azaltmaya çalış. güzel olacağını düşünürsen daha kolay olur alışma sürecin. inşallah bebeğiniz de kısmetiyle gelir de çok güzel paralar kazanırsınız.
sanırım öyle olacak artık. haftada bir olmasa da 15 günde bir ya da ayda bir alırım. eminim işe girince daha düzenli olurum zaten. kanepe fikri de süpermiş :)
selam kızlar
kuzenin nişan için elbise bakmaya dışarı çıkıyorum. aç aç gitmiyim, gözüm pastalara tatlılara kaymasın dedim :))
hemen 10 dk da salçalı tavuk & dukan krep yaptım. acısı fazla kaçmış yanıyoruummm
yine çoğunluk hasta galiba, hepinize geçmiş olsun...
sağol Cecoşum. sana da çok geçmiş olsun. sen de baya hırpalanmışsın. virütik bi şey mi bu acaba ya? hemen anında vuruyor insanı. benim dün akşam hafiften başım ağrıyordu. bugün yine ağrıyla kalktım. sonra bulantı ve kusma. ama ben ömrümde bu kadar kusmamıştım. hayır yediğim bi şey de yok ki sabah sabah, bi tost. uykudan uyandım şimdi, biraz daha iyiyim. başımdaki ağrı duruyor ama bulantı geçmiş. bi şeyler yiyeyim.
Sen de çok dikkat et kendine canım. durumunu izle de, değişik semptomlar eklenirse git bi doktora canım. tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun cecoşum.....
wicks konusunuda ilk defa duydum, ilginç gerçekten...
sultan --- almaya ya mı gıttım hemserımm
kahvaltımı yapmıştım ne güzel. midem bulanmaya başladı, soğuk hava falan aldım geçmedi. en sonunda kustum. sanırım midemi üşüttüm ya da zehirlendim. yapacak da dünya kadar işim var ama elim kolum titriyor. ne iyi gelir sizce kızlar?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Bildiğiniz Wicks i ayak tabanına sürüp üzerine çorap giymek yeterliymiş en kötü öksürüğü bile anında kesmek için
Küçük cocuklardada büyüklerde de işe yarıyormuş
Bende birazdan deniyeceğimUmarım işe yarar yoksa bu kadar öksürmeye bademciklerimide elime alırım bugün
Canım, sen kendin daha becerikli anne olursun emin ol. Daha şimdiden bu kadar ince düşünüyorsun, okuyup araştırıyorsun, sonradan katlanır mutlaka. Ben çocuklar olmadan önce nasıl yaşıyordum bilsen... Hazır köfteler, dondurulmuş pizzalar, fast food'lar, daha neler neler. Zararlı olduğunu üstün körü bilsem de, "atın ölümü arpadan olsun" mantığı ile yuvarlanıp gidiyordum. Bütünüyle bilinçsizdim yani. Tatsız tecrübeler gözümü açtı ne yazık ki, anne olmanın sorumluluğu da var tabii...Umut annee ben de senin çocuğun olabilir miyim? Beni de al ne olur. Böyle becerikli anneyi nerden bulucam ben yoksa.
Umutcum bende senin cocugun olmaya talibim suanda
Allahim yarabbim ya sen nekadar beceriklisin masallahhhhyani cips olsun, hindistan cevizi olsun, neler neleri kendin yapiyorsun mucize gibi,
ben sanirim okadar ugrasamazdim, ayrica ögütücü neki ? bende yok öyle bisey
ama ilerde bende birgün anne olursam sizin gibi, evime daha dogal seyler yapmayi isterdim,
mesela ketcup yerine dogal bir ketcup yapmak isterdim,
bu aralar nedense taktim ben bu ketcupaseker dünyasi mübarek
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?