meyra__
Herşeyin hayırlısı sakın üzelme.... Ben herşeyin bir takvimi olduğuna inaniyorum. Henüz erkenmiş biraz daha vaktı var
Ben yaklaşık 7 yıldır Tarçınla yaşıyorum. O benim gerçek can yoldaşım oldu. Çok zor günlerde bana sıcacık sokuldu.
Ben evime bir hayvan almayı düşünmüyordum o beni seçti o geldi... Benim alerji sorunum var. Tarçin 3 yaşlarındayken başladı. Bazi sabahlar, hapsuruk kirizleri yaşıyorum. Tek sorumlu Tarçın ama ondan vazgeçemem. Sadece hergün sabah evi temizlemeye gayret ediyorum. Birde benim evimde sürekli yatak yorgan yıkanıyor. (komsularım artık ne düsünüyor artik bilemiyorum) evde yerde tüy tumasın diye hiç halı yok. Çok zor bişe ama onu sevgisi yeter.
Bu duyguyu bir hayvanla yaşamadan önce anlayabilmem mükün değildi. Şöyle ki, hayvanlarına çok düşen insanlara tuhaf bakardım. Şimdi benim duygumu da anlatmam zor.
Tarçin bir beyfendi;
Eki Görüntüle 568746 Eki Görüntüle 568747 Eki Görüntüle 568745 Eki Görüntüle 568744
kahvaltımı yapmıştım ne güzel. midem bulanmaya başladı, soğuk hava falan aldım geçmedi. en sonunda kustum. sanırım midemi üşüttüm ya da zehirlendim. yapacak da dünya kadar işim var ama elim kolum titriyor. ne iyi gelir sizce kızlar?
selamün aleyküm kızlar ben bugün çok keyifliyimm sonunda bir kilocuk daha eksilmişim hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.şaşırdım çünkü tatlıların cazibesine dayanamıyorum ve bugünlerde aşurelerin biri geldi biri gitti.yedikçe yedim yani.bu haldeyken nasıl eksildim diye düşünüyordum ama sanırsam akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ondan olsa gerek.neyse sonuç olarak çok keyifliyim darısı sizlerinde başına
sagol canım esenyurttaki kilo veremeyince daha gelme demişti tek korkum buda derse
sizin evin yukarısında anadolu sofrasının yanında hastanede diyetisyen varmış ayda 25 istiyormuş muayene ücreti
ocak ayında gelicekmiş
kız benim kedimin ne işi var sizde benimki zayıf seninki kilolu
daha 1.5 yaşında dişi oldugunu bilmeden adını minnoş koydum degiştirmek istiyoruz ama artık alıştı ismine
kahvaltımı yapmıştım ne güzel. midem bulanmaya başladı, soğuk hava falan aldım geçmedi. en sonunda kustum. sanırım midemi üşüttüm ya da zehirlendim. yapacak da dünya kadar işim var ama elim kolum titriyor. ne iyi gelir sizce kızlar?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Uykusuz bir geceden sonra ancak kendime gelebildim
Gece iki kere boğuluyordum az da öksürmekten hatta en sonunda yine istifrağ etmek zorunda kaldım kendimi tutamadığım için :26:
Sabah 5de felaket bir baş ağrısıyla uyandım ki daha 2 saat olmuştu yatalı. Biraz oturduktan sonra zor da olsa uyuya kaldım tabi ona görede geç uyandım.
Ağzımın içi zehir gibi, öksürmekten göğsüm felaket ağrıyor.
Demin kız kardeşim doktorunun tavsiyesini ilettei öksürüğü anında kesiyor diye bende sizlerle paylaşmak istedim
Bildiğiniz Wicks i ayak tabanına sürüp üzerine çorap giymek yeterliymiş en kötü öksürüğü bile anında kesmek için
Küçük cocuklardada büyüklerde de işe yarıyormuş
Bende birazdan deniyeceğimUmarım işe yarar yoksa bu kadar öksürmeye bademciklerimide elime alırım bugün
Oyyyyy yerim ben o Tarçını
Çok tatlı yaaaBende eve kedi yada köpeğim olsun çok isterdim ama çok büyük mesuliyet üstelik temizlikte zor olur, zaten evimde ufak eee ikide cadı olunca hayal olduyor
Eminim alerjinde azsa Tarcının sana bir sırnaşması anında herşeyi unutturuyordur
Canım istersen nane limon kaynat biraz mideni rahatlatır
Birde sıcak bir fincan suyun içine bol limon sıkıp az birşey balda eklersen enerji verir
SAnada çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce hep birlikte toparlanırız
Hadi gözün aydın
İnşallah her hafta ufak ufak da olsa kilocuklardan kurtulursun
Diyet stresi yaşamadığın için vermişsindirçünkü stres de engel oluyor
Tabi sen yinede nasılsa yesemde gidiyor deme
Çok geçmiş olsun banucuğum sana. Havalar soğudu herkes hasta vallahi
Çok sağ ol canım
Bu halimle birde kızkardeşime gidiceğim biraz sonra :26: İkizlerle pazara çıkamıyor ne olur sen gelde pazarlığımı bari yapayım demişti geçen gün bende söz verdim birde yatmayıda sevmiyorum hastayken daha beter oluyorum o yüzden bende temiz hava almış olurum diye olur dedim
Eşim kızın odasına TV almış onun servisinden gelicekleren geç 2 demişler gelsinlerde bende onlardan sonra hemen çıkayım birde epilasyona gitmem lazım 5de :26: iki ufacık iş ama gözümde felaket büyüyor herşey
Neyse Rabbim verir kolaylığını inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
Nuhancim benimde kedim var kapima dayandı daha bebekken şimdi 1 yaşında simsiyah senin tarcininda çok tatlı
Gece iki kere boğuluyordum az da öksürmekten hatta en sonunda yine istifrağ etmek zorunda kaldım kendimi tutamadığım için :26:
Sabah 5de felaket bir baş ağrısıyla uyandım ki daha 2 saat olmuştu yatalı. Biraz oturduktan sonra zor da olsa uyuya kaldım tabi ona görede geç uyandım.
Demin kız kardeşim doktorunun tavsiyesini ilettei öksürüğü anında kesiyor diye bende sizlerle paylaşmak istedim
Bildiğiniz Wicks i ayak tabanına sürüp üzerine çorap giymek yeterliymiş en kötü öksürüğü bile anında kesmek için
Bende birazdan deniyeceğimUmarım işe yarar yoksa bu kadar öksürmeye bademciklerimide elime alırım bugün
Çok tatlı yaaaBende eve kedi yada köpeğim olsun çok isterdim ama çok büyük mesuliyet üstelik temizlikte zor olur, zaten evimde ufak eee ikide cadı olunca hayal olduyor
Eminim alerjinde azsa Tarcının sana bir sırnaşması anında herşeyi unutturuyordur
Birde sıcak bir fincan suyun içine bol limon sıkıp az birşey balda eklersen enerji verir
Hadi gözün aydın
Hadi gözün aydın
sağol Cecoşum. sana da çok geçmiş olsun. sen de baya hırpalanmışsın. virütik bi şey mi bu acaba ya? hemen anında vuruyor insanı. benim dün akşam hafiften başım ağrıyordu. bugün yine ağrıyla kalktım. sonra bulantı ve kusma. ama ben ömrümde bu kadar kusmamıştım. hayır yediğim bi şey de yok ki sabah sabah, bi tost. uykudan uyandım şimdi, biraz daha iyiyim. başımdaki ağrı duruyor ama bulantı geçmiş. bi şeyler yiyeyim.
Sen de çok dikkat et kendine canım. durumunu izle de, değişik semptomlar eklenirse git bi doktora canım. tekrar geçmiş olsun.
Hadi gözün aydın
Geçmiş olsun canım. Umarım zehirlenme felan değildir. Biraz dinlen eğer geçmezse en yakındaki kliniğe git bence. Bu kadar ne işin var kız senin.Hergün çok işim var çok işim var diyosun. Yoksa iş görüşmesi felan mı
sağol Cecoşum. sana da çok geçmiş olsun. sen de baya hırpalanmışsın. virütik bi şey mi bu acaba ya? hemen anında vuruyor insanı. benim dün akşam hafiften başım ağrıyordu. bugün yine ağrıyla kalktım. sonra bulantı ve kusma. ama ben ömrümde bu kadar kusmamıştım. hayır yediğim bi şey de yok ki sabah sabah, bi tost. uykudan uyandım şimdi, biraz daha iyiyim. başımdaki ağrı duruyor ama bulantı geçmiş. bi şeyler yiyeyim.
Sen de çok dikkat et kendine canım. durumunu izle de, değişik semptomlar eklenirse git bi doktora canım. tekrar geçmiş olsun.
selamün aleyküm kızlar ben bugün çok keyifliyimm sonunda bir kilocuk daha eksilmişim hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.şaşırdım çünkü tatlıların cazibesine dayanamıyorum ve bugünlerde aşurelerin biri geldi biri gitti.yedikçe yedim yani.bu haldeyken nasıl eksildim diye düşünüyordum ama sanırsam akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ondan olsa gerek.neyse sonuç olarak çok keyifliyim darısı sizlerinde başına
Kız benim hiç kilolu akrep arkadaşım olmadı. Hepiciği zayıftı vallahi:))
Hadi gözün aydın
Ben dün sabah 8,30 gibi kalmıştım hala yatmadım....Bir grup, temizlik ürünleri hazırlıyorum. (tam olarak ne iş yaptımı sanırım daha önce yazmadım. sadece ambalaj tasarımı yapıyorum, sadece ambalaj tasarımı için ürün ve kahraman illustrasyonları yapıyorum.) Sonuca az kaldı. Bitirip yatacağım. Yazdiklarınızı okudum. Tarçını sevenleri çok sevdim...geceden buyana klavye monitor arasında yatıyor. arada bir ekrana bir kuyruk çarpıyor
kilo verenleri tebrik ederim...
hasta olanlara acil şifa dilerim...
gözdem üzelme...
süper baya kedili bir grubuz.... 90kilonun üzerindeki kedili hatunlar birlikte zayifliyor...
Zaten kediler kendi tercihlerini yapma konusunda çok ustalar.
Canım temiz hava iyi gelir ama bence çok yorma kendini bir de agzını kapat mutlaka soğuk alma
Ben de bugün güne güzel başladım ama canım sıkıldı gene. Eşimin kuzeni istifa etti devletten o da inşaat mühendisi). Şimdi şahıs şirketi kuracak, aslında ben de ortak olacaktım ve limited şirket kuracaktık ama onda benim de bağkur ödemem gerekeceği için şimdilik vazgeçtik. Ben de hergün ofise gidicem. Bugün ofis tuttular. On kere dedimki metrobüsten indiğimde biraz yürüyerek gidebileceğim bi yerde olsun diye. Gitmişler zeytinburnunda tutmuşlar. Benim dolmuş, metrobüs ve tramway yapmam lazım. Eşime kızdım telefonda. Daha iş almadan ben hergün 10tl yol parası nasıl vericem diye. Onu geçtim hamile kalırsam soğuk havada 3 vasıta nasıl gidicem. Düşüncesiz olmasına o kadar kızıyorumki. Ben de kızdım madem böyle birşey yaptın bebek olayını 1 sene erteleriz dedim. Sırf ona kızdığım için dedim tabii. Kızlar bazen o kadar düşüncesizki, şimdi zaten araba borcu ödüyoruz(5 yıl kredili). Kredi kartlarımız var bi yandan. Hamile kalırsam doktor masrafı olcak bir de her ay bu kadar yol parası. Hadi yemeğimi yanımda götürsem(sandwıc felan yaparım) diycem ama gene de çok uzak. Burdan tasınamayız ki zaten burdan ev alıcaz bunu daha önce konustuk. Valla bazen anlamıyorum ben mi herşeyi çok düşünüyorum yoksa o mu düşüncesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?