Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydınlarrr herkese

Bugün biraz moralim iyi. Sabah şöyle bi tartılayım dedim. Tam tamına 75.9 cıktımmm. Gecen hafta 77-76 arası cıkıyordum hatta 77.5 bıle gördüğüm oldu. Gecen haftadan bu yana dıyet felan yapmadım ama demekkı gene şişkinlik varmış. Benin bağırsaklarım çok hassas, yediğim birşey hemen tuz tutabiliyo vucudumda. 77 olduğum için çok canım sıkılıyodu, malum son 2 aydır yedim de yedim. Sandığım kadar kilo almamışım ama 800-900 gram almışım. Bugün çok kararlı olarak bir başlangıç yaptım. Ben son günlerde açlığa dayanamıyorum ama ilk olarak hareketi arttırıcam. Kalori olarak çok kısamasam da bu haftayı bol hareketli geçirmem lazım. Çocuk için de uğraşırken sıkı diyet yapmak istemiyorum ama hamileliğimin ilk 3 ayını 70 kiloda tamamlamama lazım ki son aylarda kilo alıcam bu kesin. Daha fol yol yumurta yok ama ben hala kendimi ağır hissediyorum. 70e insem çok daha mutlu olucam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Uykusuz bir geceden sonra ancak kendime gelebildim
Gece iki kere boğuluyordum az da öksürmekten hatta en sonunda yine istifrağ etmek zorunda kaldım kendimi tutamadığım için :26:
Sabah 5de felaket bir baş ağrısıyla uyandım ki daha 2 saat olmuştu yatalı. Biraz oturduktan sonra zor da olsa uyuya kaldım tabi ona görede geç uyandım.
Ağzımın içi zehir gibi, öksürmekten göğsüm felaket ağrıyor.
Demin kız kardeşim doktorunun tavsiyesini ilettei öksürüğü anında kesiyor diye bende sizlerle paylaşmak istedim

Bildiğiniz Wicks i ayak tabanına sürüp üzerine çorap giymek yeterliymiş en kötü öksürüğü bile anında kesmek için
Küçük cocuklardada büyüklerde de işe yarıyormuş
Bende birazdan deniyeceğim Umarım işe yarar yoksa bu kadar öksürmeye bademciklerimide elime alırım bugün

Oyyyyy yerim ben o Tarçını
Çok tatlı yaaa Bende eve kedi yada köpeğim olsun çok isterdim ama çok büyük mesuliyet üstelik temizlikte zor olur, zaten evimde ufak eee ikide cadı olunca hayal olduyor
Eminim alerjinde azsa Tarcının sana bir sırnaşması anında herşeyi unutturuyordur

Canım istersen nane limon kaynat biraz mideni rahatlatır
Birde sıcak bir fincan suyun içine bol limon sıkıp az birşey balda eklersen enerji verir
SAnada çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce hep birlikte toparlanırız

Hadi gözün aydın
İnşallah her hafta ufak ufak da olsa kilocuklardan kurtulursun
Diyet stresi yaşamadığın için vermişsindir çünkü stres de engel oluyor
Tabi sen yinede nasılsa yesemde gidiyor deme

O nasıl diyetisyen canım. Bence sen ona bir daha gitme. Ne demek kilo veremeyince gelme. Demekki verdiremiyo. Kendine suç bulmuyo da sana bçyle bir telkinde bulunuyo. Sinirlendim öğlen öğlen. Canım o hastaneyi genel olarak beğenmiyorum ama dişyetisyenini bi dene istersen. Belki diyetisyeni iyidir

Geçmiş olsun canım. Umarım zehirlenme felan değildir. Biraz dinlen eğer geçmezse en yakındaki kliniğe git bence. Bu kadar ne işin var kız senin.Hergün çok işim var çok işim var diyosun. Yoksa iş görüşmesi felan mı

Çok geçmiş olsun banucuğum sana. Havalar soğudu herkes hasta vallahi

ben yine isten yazıyorum.
gozdeciğim, innnşallah en yakın zamanda bir haber alırsın sevdiğinden. dualarımız hep onlarla.
nuhancığım. gercekten kedin cook tatlı. ben de eskiden hayvanlara dokunamazdım, korkardım. şimdi biraz gecti. kedileriniz için yazdıklarınızı ben de kızlarım için düşünmüştüm. demekki onlar da bir çocuk yerine geciyor. galiba onlar da gunahsız ve sizin elinize bakıyor ya, insanın sevgisini merhametini çekiyor.
anne olduktan sonra hayvanlara bakış açım da değişti. önceden de karıncayı ezmekten korkardım ama şimdi hassasiyetim arttı. bizim apartmanın önünde de herzaman bir kedi dolanıyor. geçen gün de garibim soğuk havada giriş katın balkonuna girmiş. kapıdan içeri bakıyor. ince ince evdekilere miyavlıyor alın beni de içeri der gibi. ben de onu apartmanın içine aldım üşümesin diye.
yolcu arkadasım, benim diyetisyen de demişti. arkadaşları akşam 6 dan sonra yemeyerek zayıflamışlar. kendisi de dukanı denemiş. tavsiye etmeden önce denemeyi severmiş. dukanda kolesterolu fırlayınca vazgeçmiş. tabi 40 yaşında vardı bayan.
ben de regl başladı. 2. dogumdan sonra nedense daha çok kaybım oluyor. kesin demir eksikliği çıkar bende. bir baktırabilsem.
herkeze mutlu günlerr....

Çok geçmiş olsun banucuğum sana. Havalar soğudu herkes hasta vallahi

Çok sağ ol canım
Bu halimle birde kızkardeşime gidiceğim biraz sonra :26: İkizlerle pazara çıkamıyor ne olur sen gelde pazarlığımı bari yapayım demişti geçen gün bende söz verdim birde yatmayıda sevmiyorum hastayken daha beter oluyorum o yüzden bende temiz hava almış olurum diye olur dedim
Eşim kızın odasına TV almış onun servisinden gelicekler en geç 2 demişler gelsinlerde bende onlardan sonra hemen çıkayım birde epilasyona gitmem lazım 5de :26: iki ufacık iş ama gözümde felaket büyüyor herşey

Neyse Rabbim verir kolaylığını inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

Ben dün sabah 8,30 gibi kalmıştım hala yatmadım....Bir grup, temizlik ürünleri hazırlıyorum. (tam olarak ne iş yaptımı sanırım daha önce yazmadım. sadece ambalaj tasarımı yapıyorum, sadece ambalaj tasarımı için ürün ve kahraman illustrasyonları yapıyorum.) Sonuca az kaldı. Bitirip yatacağım. Yazdiklarınızı okudum. Tarçını sevenleri çok sevdim...geceden buyana klavye monitor arasında yatıyor. arada bir ekrana bir kuyruk çarpıyor

kilo verenleri tebrik ederim...
hasta olanlara acil şifa dilerim...
gözdem üzelme...

Son düzenleme:

Canım temiz hava iyi gelir ama bence çok yorma kendini bir de agzını kapat mutlaka soğuk alma

Ben de bugün güne güzel başladım ama canım sıkıldı gene. Eşimin kuzeni istifa etti devletten o da inşaat mühendisi). Şimdi şahıs şirketi kuracak, aslında ben de ortak olacaktım ve limited şirket kuracaktık ama onda benim de bağkur ödemem gerekeceği için şimdilik vazgeçtik. Ben de hergün ofise gidicem. Bugün ofis tuttular. On kere dedimki metrobüsten indiğimde biraz yürüyerek gidebileceğim bi yerde olsun diye. Gitmişler zeytinburnunda tutmuşlar. Benim dolmuş, metrobüs ve tramway yapmam lazım. Eşime kızdım telefonda. Daha iş almadan ben hergün 10tl yol parası nasıl vericem diye. Onu geçtim hamile kalırsam soğuk havada 3 vasıta nasıl gidicem. Düşüncesiz olmasına o kadar kızıyorumki. Ben de kızdım madem böyle birşey yaptın bebek olayını 1 sene erteleriz dedim. Sırf ona kızdığım için dedim tabii. Kızlar bazen o kadar düşüncesizki, şimdi zaten araba borcu ödüyoruz(5 yıl kredili). Kredi kartlarımız var bi yandan. Hamile kalırsam doktor masrafı olcak bir de her ay bu kadar yol parası. Hadi yemeğimi yanımda götürsem(sandwıc felan yaparım) diycem ama gene de çok uzak. Burdan tasınamayız ki zaten burdan ev alıcaz bunu daha önce konustuk. Valla bazen anlamıyorum ben mi herşeyi çok düşünüyorum yoksa o mu düşüncesiz.

Nuhancim benimde kedim var kapima dayandı daha bebekken şimdi 1 yaşında simsiyah senin tarcininda çok tatlı

süper baya kedili bir grubuz.... 90kilonun üzerindeki kedili hatunlar birlikte zayifliyor...
Zaten kediler kendi tercihlerini yapma konusunda çok ustalar.

Son düzenleme:

sağol Cecoşum. sana da çok geçmiş olsun. sen de baya hırpalanmışsın. virütik bi şey mi bu acaba ya? hemen anında vuruyor insanı. benim dün akşam hafiften başım ağrıyordu. bugün yine ağrıyla kalktım. sonra bulantı ve kusma. ama ben ömrümde bu kadar kusmamıştım. hayır yediğim bi şey de yok ki sabah sabah, bi tost. uykudan uyandım şimdi, biraz daha iyiyim. başımdaki ağrı duruyor ama bulantı geçmiş. bi şeyler yiyeyim.

Sen de çok dikkat et kendine canım. durumunu izle de, değişik semptomlar eklenirse git bi doktora canım. tekrar geçmiş olsun.

Hadi gözün aydın

teşekkürederim.yok canım hiç öyle dermiyim ayrıca yiyince gitmiyo valla yemek konusunda gene dikkat ediyorum düzenli besleniyorum sadece tatlı oldumu dayanamıyorum ozamanda o öğünde sadece tatlıyı yiyip yemek yemiyorum.yanlış belki ama kalori anlamında dengelemeye çalışıyorum.

hayatım mideni üşütmüşsün sen. Besinle alakalıs bişey olsa ishal de olurdun. Ben çalışırken 2 kere dışarıdan yediğim yiyecekteki mikroptan dizanteri olmuştum. Hem kusma hem de ishal vardı. Dışarda yediğimiz salataları felan iyi yıkamadıkları için oluyor bu.

Hadi gözün aydın

teşekkürederim.yok canım hiç öyle dermiyim ayrıca yiyince gitmiyo valla yemek konusunda gene dikkat ediyorum düzenli besleniyorum sadece tatlı oldumu dayanamıyorum ozamanda o öğünde sadece tatlıyı yiyip yemek yemiyorum.yanlış belki ama kalori anlamında dengelemeye çalışıyorum.

sanırım zehirlenme değil canım. çünkü dün bamya, yoğurt ve salata yedim. dediğin gibi dinlendim biraz da geçmiş bulantım. çok sağol bu arada.

Aman Özlemcim ben de anlamıyorum nerden çıkıyor bu kadar iş. dün evi temizledim, akşam eşim bardak kırdı akşam yine süpürdüm. gece görememişimdir diye yine süpürücem. kustum banyo battı, yine orayı temizlemem lazım. üzerinden geçip uyudum sadece. yıkanacak çamaşırım var. zaten her gün bir makine çamaşır yıkıyorum. anlamıyorum ki biz daha iki kişiyiz. ütü de çıkıyor onları yıkayınca. yemek bulaşık zaten günlük iş. anneme de gidince birikiyor işte hepsi. işe girince ya da çocuk olunca naapcam bilmiyorum.

hayatım mideni üşütmüşsün sen. Besinle alakalıs bişey olsa ishal de olurdun. Ben çalışırken 2 kere dışarıdan yediğim yiyecekteki mikroptan dizanteri olmuştum. Hem kusma hem de ishal vardı. Dışarda yediğimiz salataları felan iyi yıkamadıkları için oluyor bu.

herkeslere selam

canım çok geçmiş olsun....
az önce son mesajını da okudum, şuan daha iyi olmana sevindim.....

Kız benim hiç kilolu akrep arkadaşım olmadı. Hepiciği zayıftı vallahi:))

sende pek kilolu sayılmazsın zaten

çok geçmiş olsun cecoşum.....

wicks konusunuda ilk defa duydum, ilginç gerçekten...

süper baya kedili bir grubuz.... 90kilonun üzerindeki kedili hatunlar birlikte zayifliyor...
Zaten kediler kendi tercihlerini yapma konusunda çok ustalar.

Aman Özlemcim takma kafana. malesef bizim kadar düşünceli değil onlar. belki sen kızınca değiştirirler ofisi. merak etme bi yolu bulunur elbet. ama mali külfetiniz hakikaten çokmuş.

benim eşim düşünceliyim diye geçinir. o da aynısı. dün akşam ona kurufasulye pilav yaptım. kendime de salatayla yoğurtlu bi meze yine. salatama tuz ektim biraz. başladı bu vaaz vermeye. yok tuz zararlıymış, yok iki gün yemesem alışırmışım falan filan. ben de sadece salata yediğimde salatayı tuzsuz yiyemiyorum dedim. bu sefer demez mi azıcık irade göstersen kendin için falan diye. ama o kadar gıcık bir bilmişlikle sayıyorki. üstelik kendisi kurufasulye pilav yerken ben yemediğim halde iradesiz oluyorum. kızdım ben de bi sürü. diyeceğim o ki onların kafası başka çalışıyor. keşke bizim kadar düşünceli olabilseler. ama malesef durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…