merhaba,
kilo bilidirmi yapiyorum:
Geçen hafta: 89.7
Bugun: 88.5
Fark: 1.2
Bel:98
Kalça:118
(bu sikilastirici krem ise yariyor diye düsünüyorum. Ban göre fark çok büyük bunu da hissettim)
Spor:120dakika
sevgiler saygilar...
Nuhancım süpersin. şimdi baktım da belden 3 cm, kalçadan 2 cm incelmişsin 1 haftada. tebrikler
kreme devam o zaman canım. nivea q10 miydi?
anathema, asumanzeynep sağolun kızlar.. Cana geleceğine mala gelsin tabi ama belediyenin açıp da kapatmadığı lanet derin çukur bana pahalıya patladı
Dukan seyire geçtim, spor yapmadım, kaçamaklarım oldu. Daha ne olsun dimi amaKaçamak derken ice tea falan mesela bizde yasak biliyosun.. Ben artı çıkmadığıma şükrediyorum :) Asıl gelecek cuma dananın kuyruğu kopacak. Sarmalar mezeler tatlılar beni bekler, zor tutçam kendimi
Bugün başıma neler geldi kızlar sormayın. Son hazırlıklar için avm'ye gidiyordum, çukura girdim ve güüümm! 2 lastik birden patladı. Hemen back up aradım. Onları beklerken akü bitti. 2 saat sonra geldi çekici, ben seksi mini eteğimle gecenin bi vakti sanayilerde kaldımLastik falan değişti derken tam 5 saat boş yere dışarda kaldım hiç bir işimi de halledemedim.
Hemen geldim valizimi hazırladım. Sokak işlerimi yarına sıkıştırmam lazım. Öğlen ofiste olmalıyım. Ayy daha banyo falan çıldırcam valla... Sabah erken kalkıp bildirimi yapar kaçarım artık yoğun bir gün beni bekliyo...
Yaklaşık 1 hafta kadar çok sık giremem ancak fırsat bulursam cepten.. Özleyin beniHepinizi öpüyorum!!
günayyydınn kızlarrrrrrrrrr sabah sabah tartıya çıkıverdim kızımla diyaloğumuzz
ben tartının üzerindeyimm gördüğüm rakam beklenen artılar
kızım annee sen listeye girip ilk üçe prenses tacı alamıyomusun artık demi
-evet kızım
-anne ee o zaman 80 yaz hemen ödülü all
-kızım dürüst olmak lazım her işte olduğu gibi
yoksa başarılı olamayızz
-anne sen ne zamandır başarılı olamıyosunkii
ben mort tabii velet ya
*sena çabukk ekmeğini ye okula gittt geç kalıcaksın
-aman tamam tamam sinirlendi ya hemen kendi yemezse bana yemek yediriyo :)))
Eki Görüntüle 570616
umut dün tuzdan bahsetmişti bende nette bugün okudum sile paylaşmak istedimmm
ben de dün seyire geçtim kaçamak yapmadım ama şimdilik durdu gibi ama geçici olduğunu düşünüyorum hem regl yaklaştı hem de 2 gündür biraz az yedim koşturmaktan
sen de tut kendini canım emeklerin boşa gitmesin ben de ne sınavlar atlattım bir bilsen minik pastalar eklerler kaymaklı lokumlar haşhaşlılar el açması börek elmalı kurabiye bunlar 2 gündür elimin altında bir lokma bile bulaşmadım şükür
aslında dukanın bence iyi yönü bu bir lokma bile diyeti bozuyo ben de işe yaradı yoksa hepsinden tadar sonra dengelerim derdim:))
benim de canım şimdilik bişey istemiypr ama meyveler de hafiften gözüm kalıyor benim deAsuman seninle ayni fikrideyim. Benimde başka birşey yemek canim istemiyor. Çok nadir meyve ve çikolata isteği oluyor.
geçmiş olsun aynurcuğumaYENAcım,
Aynur rahatsızlanmış biraz. yeni kilosu 77.9 kg mış. böyle eklersen çok seviniriz canım. şimdiden sağol.
Geleyim Fasulyenin faydasına
Malum Spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diyekadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti
Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk
Tammmmmmmmm 103 Kilo cıktım
Yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşümyani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba
Dünden beri havalarda uçuyorum32 dişim görünüyor evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum tabi dilimden de Pretty Woman şarkısı eksik olmuyor
Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dediOda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmidedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
İnşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederimEşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diyekadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşümyani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba
Dünden beri havalarda uçuyorum32 dişim görünüyor evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum tabi dilimden de Pretty Woman şarkısı eksik olmuyor
Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dediOda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmidedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
İnşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederimEşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya
maşallah banucum çok sevindim inan ki o kadar çabalayıp sonuç alamamana gerçekten üzülüyordurm
şeytanın bacağını epeyce kırmışsın devamı da gelir inşallah
Öyle sevindim ki Banucum. kendim vermiş kadar sevindim :))) Maşallah sana canım
İnşallah çözdün sen bu işi. sonu 10 ay da olsa, 11 ay da gelecek kesin :)))
ceco34, 7 kiloyu ben vermiş kadar sevindim. Parti zamanı....
yok bence ben seni yakaladım.
Nursenacım kızın ne kadar sevimliymiş, bilmiş ya. haftaya görür o. sen bence gereken gazı aldın bu hafta. bak yakaladım seni, peşindeyim. kapışalım mı(Aynurun kulaklar çın çın)
z.
amin cümlemizin evladını allah nazardan saklasınSelamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnnnn :122: :122: :122:
:
Oyyyy yerim ben o cimcimeyi
Rabbim nazarlardan saklasın ve ağzınızın tadını hiç bozmasın ...Aminnnnnnnn
:
SAğ olun kızlar
Gerçektende uzun zamandır çok canımı sıkıyordu bu durum ama demekki spor yapınca gidiyormuş kilocuklar
Bu arada sporumu yazmayı da unuttum heycandan
Tam 180 dakika ( malum grip olunca gidemedim salı, cumarteside misafirden dolayı gidemedim )
İnşallah haftaya çok daha güzel spor bildirimi yaparım
Cumartesi yine full enerji başlıyorum sporumaÖksürüğüm hafifledi nasılsa yüzmeyede başlayabilirim
yok bence ben seni yakaladım(( kapışalım valllaaa aynurrr baya ilerledi zaten bi onu yakalayalım
amin cümlemizin evladını allah nazardan saklasın
oyyy gözlerim doldu ağlıcam valla okadar sevindimkiii anlatamam valla her hafta üzülüyodumm çabalıyosun veremiyosun istediğin kadar diye öptüm maşşallahhhhh bitanaem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?