Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuhancım süpersin. şimdi baktım da belden 3 cm, kalçadan 2 cm incelmişsin 1 haftada. tebrikler

kreme devam o zaman canım. nivea q10 miydi?

Nuhancım süpersin. şimdi baktım da belden 3 cm, kalçadan 2 cm incelmişsin 1 haftada. tebrikler

kreme devam o zaman canım. nivea q10 miydi?

Bende beklemiyorumdum fark gerçekten zçok büyük güzüküyor. Bende Şoktayım. Vucudumda bir sertlesme hisstediyorum ama..Birde gecen hafta regli dönmeyidi sanırım oda bu farkı büyüttü...

Bu arada simdi belime adim sayarda taktim bakalim geceyı kaç adim ile biterecegim... gün içinde yürüsede çikmayi planliyorum...

Son düzenleme:

ben de dün seyire geçtim kaçamak yapmadım ama şimdilik durdu gibi ama geçici olduğunu düşünüyorum hem regl yaklaştı hem de 2 gündür biraz az yedim koşturmaktan
sen de tut kendini canım emeklerin boşa gitmesin ben de ne sınavlar atlattım bir bilsen minik pastalar eklerler kaymaklı lokumlar haşhaşlılar el açması börek elmalı kurabiye bunlar 2 gündür elimin altında bir lokma bile bulaşmadım şükür
aslında dukanın bence iyi yönü bu bir lokma bile diyeti bozuyo ben de işe yaradı yoksa hepsinden tadar sonra dengelerim derdim:))

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnnnn :122: :122: :122:

SAbah grip olmama rağmen dünden oluşan bomba etkiden sonra süper dinç uyandım
Eşim bile biraz evvel aradı uykucu daha uyuyormusun demek için ama ben uyandım bile diyince ooo iyi iyi bu energi hoşuma gitti hadi bakalım dedi kapatı
Bugün şu gelemiyesice Tesisatcı gelicekmiş inşallah Amannn gelmezse de gelmesin dünya bana güzel nasılsa

Canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bir akşam atlatmışsın
RAbbim yine beterinden saklasın ....Aminnn
İnşallah işlerini gitmeden düzene sokabilirsin
SAna şimdiden hayırlı yolculuklar Güle güle git gel fazlada kaçırma bak ne güzel veriyorsun geri alma

Oyyyy yerim ben o cimcimeyi
Rabbim nazarlardan saklasın ve ağzınızın tadını hiç bozmasın ...Aminnnnnnnn

Eki Görüntüle 570616
umut dün tuzdan bahsetmişti bende nette bugün okudum sile paylaşmak istedimmm

Canım paylaşımın için çok teşekkürler
Gerçektende önemsenmeyecek birşey değil bu tuz olayı

Asuman seninle ayni fikrideyim. Benimde başka birşey yemek canim istemiyor. Çok nadir meyve ve çikolata isteği oluyor.

canlarım günaydın...herkesler iyidir inşallah...

Ebrum gelmişsin haber vermişsin senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim işe gitmemene de çok sevindim...açıkcası ortam pek sağlıklı değildi senin için...Allah'a emanet olun..

Gözdem çok geçmiş olsun akşam akşam iş açılmış...

Geleyim Fasulyenin faydasına

Malum Spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diye kadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti

Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk

Tammmmmmmmm 103 Kilo cıktım

Yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşüm yani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba

Dünden beri havalarda uçuyorum 32 dişim görünüyor evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum tabi dilimden de Pretty Woman şarkısı eksik olmuyor

Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dedi Oda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmi dedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
İnşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederim Eşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya

Asuman seninle ayni fikrideyim. Benimde başka birşey yemek canim istemiyor. Çok nadir meyve ve çikolata isteği oluyor.
benim de canım şimdilik bişey istemiypr ama meyveler de hafiften gözüm kalıyor benim de
YENAcım,
Aynur rahatsızlanmış biraz. yeni kilosu 77.9 kg mış. böyle eklersen çok seviniriz canım. şimdiden sağol.
geçmiş olsun aynurcuğuma

maşallah banucum çok sevindim inan ki o kadar çabalayıp sonuç alamamana gerçekten üzülüyordurm
şeytanın bacağını epeyce kırmışsın devamı da gelir inşallah

Öyle sevindim ki Banucum. kendim vermiş kadar sevindim :))) Maşallah sana canım

İnşallah çözdün sen bu işi. sonu 10 ay da olsa, 11 ay da gelecek kesin :)))

maşallah banucum çok sevindim inan ki o kadar çabalayıp sonuç alamamana gerçekten üzülüyordurm
şeytanın bacağını epeyce kırmışsın devamı da gelir inşallah

Öyle sevindim ki Banucum. kendim vermiş kadar sevindim :))) Maşallah sana canım

İnşallah çözdün sen bu işi. sonu 10 ay da olsa, 11 ay da gelecek kesin :)))

SAğ olun kızlar
Gerçektende uzun zamandır çok canımı sıkıyordu bu durum ama demekki spor yapınca gidiyormuş kilocuklar

Bu arada sporumu yazmayı da unuttum heycandan

Tam 180 dakika
( malum grip olunca gidemedim salı, cumarteside misafirden dolayı gidemedim )

İnşallah haftaya çok daha güzel spor bildirimi yaparım
Cumartesi yine full enerji başlıyorum sporuma Öksürüğüm hafifledi nasılsa yüzmeyede başlayabilirim

ceco34, 7 kiloyu ben vermiş kadar sevindim. Parti zamanı....

Ben dünden beri parti yapıyorum zaten hep böyleyim
Aslında hiç huyum değildir ama dün salonun cıkışına geldi eşim ve nasıl havalarda uçtuysam dışarda eşimi bile öpüverdim adamcağız şaşırdı hayırdır inşallah diye

ceco 34 nasıl bir spor salonuna gidiyorsun. Salonnu düzeni hakkina bilgi verirmisiniz?

Ben 4-5 ay önce, bir salonuna 3 aylık üyelik yaptirmistim. Benim gitigim salonda, ortada dolasan tonla hoca vardi. ama çok ilgilenmiyorlardi. özel ilgi için özel ders alinması gerekiyordu. Bende hocalarin ilgilenmesini istiyorum bunun mükün olabiceği bir spor salonu arastiriyorum.

.

Nursenacım kızın ne kadar sevimliymiş, bilmiş ya. haftaya görür o. sen bence gereken gazı aldın bu hafta. bak yakaladım seni, peşindeyim. kapışalım mı (Aynurun kulaklar çın çın)
z.
yok bence ben seni yakaladım(( kapışalım valllaaa aynurrr baya ilerledi zaten bi onu yakalayalım
Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnnnn :122: :122: :122:

:

Oyyyy yerim ben o cimcimeyi
Rabbim nazarlardan saklasın ve ağzınızın tadını hiç bozmasın ...Aminnnnnnnn

:
amin cümlemizin evladını allah nazardan saklasın

oyyy gözlerim doldu ağlıcam valla okadar sevindimkiii anlatamam valla her hafta üzülüyodumm çabalıyosun veremiyosun istediğin kadar diye öptüm maşşallahhhhh bitanaem

Selam hanımlar..

öncelikle cecocuumm seni kocamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn tebrik ediyorum maşallah sana yaaa yılbaşında kesin 99.sun bu şekilde gidersen çok çok sevindimmm
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

kızlar benim acil çıkmam lazım.. kilomu bildirip çıkıcam.. dün izinliydim işe gelemedim işlerim birikmiş. onları toparlayınca gelmeye çalışıcam gene..

ben 500 gr. almışım
geçen hafta 84,4
bu hafta 84,9
+500 gr.

her akşam 1 browni intense yersen olacağı budur

kilo veren herkese tebrik ediyorumm...
...

cecocum tebrikler nasıl verdin kız maşallah neler yaptıgını ne yiyip içtigini hemen paylaş günlük yaptıgın sporları yaz bekliyorum ben kilo vermişim gibi sevindim devamı gelsin inşallah

ya ayni sey bendede oldu... Bu çabayi görmek ve sonucu acayip duygulandirdi benide... gerçekten süper bir sonuç. yeniden yeniden kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…