Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilom 97 malesef aynı ..

Cecom öyle sevindimki anlatamam sana sanki kendim verdim ve inanki senin spor azminden azcıkta bana bulaşsın diye dua ediyorum çünkü bende sporsuz kilo veremiyorum...başarıların daim olsun ...

kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum...

Cecoşun zaferini okuyunca bir gaza geldim ben :) kalktım evi toparladım karnım ağrımasına rağmen. öğleden sonra çaya misafirim gelecek, iptal edecektim ama annem çoktan haber vermiş. sizce ne yapmalıyım kızlar ikramlık. dışarı çıkıp bir şeyler de alcam. gelecek kişi yabancı değil, onun da kilo problemi var. light şeyler hazırlasam ayıp olmaz hiç. bana fikir verirseniz çooook sevinirim.

Canım benim gittiğim Belediyenin Spor salonu ( Spor AŞ. diye geçiyor ) İstanbulda var ama başka şehirlerde varmı bilmiyorum.
Senelik 1200 TL veriyorum ama o fiyata haftanın 7 günü fitness, plates, airobik ve 4 gün yüzme dahil tabi birde sauna kullanımı.
Ben arabayla gittiyim için yüzme günlerinde fitnese de gidiyorum Yani önce 1 saat yüzüyorum sonrada fitnesse geçiyorum ve 45 dakika kadarda fitness yapıyorum.
Fitnessda herkesin kendine ait bir dosya kartı var. Hocalar tek tek kişiye özel plan çıkartıyorlar şu alete şu kadar dakika, bu alete bu kadar set diye. Aletlerde numaralı olduğu için çok daha basit oluyor bizler için. O dosyaya göre biz sporumuzu yaparken hoca sırayla tek tek herkesin yanına gelip bir sorun varsa onu düzeltiyor yada kendimizi nasıl hissettiğimizi soruyor. Daha sonraları neler ilave edebileceğimizi konuşuyor falan.
Yani baya bir ilgi var ama bunaltacak şekilde değil
Gerçektende insanın başında da azrail gibi beklemiyorlar Ben şahsen sıkılırım devamlı başımda biri olsa
Onun yerine son ses müziğin akışına bırakıyoruz kendimizi ve çok daha zevkle sporumuzu yapıyoruz

oyyy gözlerim doldu ağlıcam valla okadar sevindimkiii anlatamam valla her hafta üzülüyodumm çabalıyosun veremiyosun istediğin kadar diye öptüm maşşallahhhhh bitanaem

Sorma canım yaa inan bende tartı anında ağlamamak için zor tuttum kendimi
RAbbim inşallah hepimize hedeflerimize bir an önce ulaşmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

cecocum tebrikler nasıl verdin kız maşallah neler yaptıgını ne yiyip içtigini hemen paylaş günlük yaptıgın sporları yaz bekliyorum ben kilo vermişim gibi sevindim devamı gelsin inşallah

Ablacığım ben haftanın 4 günü biliyorsun spora gidiyorum ( 1 saat yüzme + 45 dakika fitness ortalama )
Beslenme Protein ağırlıklı + salata + yoğurt yada ayran
Arada yine tabiki sebze yemeyide yapıyorum ama az yağlı
Tuzu sofraya çıkarmıyoruz artık olunca ille elimiz gidiyor yoksa
TAtlı birşeyler yiyorsamda öğlen yemeye çalıştım ki akşama kadar erittim
Spordan sonra çok geç olduysa sırf salata yedim ama saat 8i geçmediyse protein + salata tükettim hep

Su bu ara eksik içmişim ama günde 2 litre garanti fazlası olunca daha iyi oluyor tabi.
Birde Spor hocam çok fazla spor iyi değil kilo aldırır demişti geçenlerde :26: Kiloyu verdiren aslında beslenme fakat spor metabolizmayı hızlandırmak ve kas dokusunu korumak içindir ama eğer çok fazla spor yaparsan o yağlar kasa döner sonra istesende kilo veremezsin demişti :26: Valla direk sen geldin o an aklıma ama senin hocalarda onu zaten biliyorlardır sanırım

İnşallah sende bir an önce verirsin

CAnım madem gelen yabancı değil üstelim oda bizden o zaman tavuklu salata yapabilirsin cayın yanına hem doyurucu hemde hafif Yada söğüş domates, salatalık, biraz beyaz peynir falan gibi bir tabakta hazırlayabilirsin
Ama ben tavuklu salatayayı tercih ederim hem görüntü olarak hem doyum olarak

Hay aklınla bin yaşa canım. evet tavuklu salata yapayım ben en iyisi. hem doyurucu hem hafif. yanına da lokmalık tatlı alayım. ondan yemem ben. yine yoğurtlu bir salata da uydurursam tamamdır. çok sağol.

Bu arada kızlarrrrrrrr sabah kız kardeşimede kilomu söyledim oda şok oldu kız ben sana totoşun ufalmış diyordum ama bu kadarını beklemiyordum dedi

Neyse iyice tembihledim sakın Anneme söyleme diye
Yaza Almanyaya onların yanına ailecek tatile gideceğiz o zamana kadar hep sallayacağım işte yok sıkılaşma oldu az ama kilom aynı diye hatta sonralarıda hep bu ay ancak 1 kilo gitti yada en fazla 2 kilo gitti diyeceğim
Tabi eminim bana bin tane laf sayacak kızım okadar spora gidiyorsun niye hala daha fazla gitmedi diye ama olsun havaalanında beni gördüğündeki o yüz ifadesi herşeye değer
İnşallah yaza kadar hedefime baya bir yaklaşmış olurumda Anamı sevinçten ağlatırım

Artık ondan sonra yeni gardorobumun çoğunu oradan alırım nasılsa eşimin sözü vardı

Hay aklınla bin yaşa canım. evet tavuklu salata yapayım ben en iyisi. hem doyurucu hem hafif. yanına da lokmalık tatlı alayım. ondan yemem ben. yine yoğurtlu bir salata da uydurursam tamamdır. çok sağol.

Canım yoğurtlu bir salata daha istiyorsan yoğurtlu biberde yapabilirsin
Biberleri ufak ufak doğrayıp yağsız tavada iyice öldürüp üzerine sarımsaklı yoğurt
Havuçlada güzel oluyor ama havuçun içindeki şeker oranından dolayı pek sık yapmıyorum

Aaaa, ben de diyordum. ceco maşallah o kadar spor yapıyor, pantolonu üstünden düşüyor nasıl kilo sabit kalır diye. çoook sevindim. Yuzmeye gıtmeyi ben de dusunuyorum. çunku sırt ve belim bayagı problemli. artık 5 dakika oturduğum yeri bile seçiyorum. 2. doğum, spinal anesteziden sonra oldu bu durum. yuzme hani sırt kaslarını guclendirir, omurgaya fazla yük bindirmez diye istitorum. nasıl? sen de sıkılaşma oldu mu canım

Yüzme gerçekten yapılabilecek en güzel spor hatta özellikle kilo problemi olanlara daha iyi geliyor diye söylemişti bana aile hekimimiz
İnan yüzmeye başlamadan evvel bende inanılmaz bel ağrısı yaşardım ama sırt kaslarınıda güçlendiriği için artık şükür bel ağrılarımda azaldı hiç yok diyebilirim. Üstelik tüm vucudu çalıştıran tek spor yüzme
kesinlikle tavsiye ederim

selam hatunlar bikac gundur rahatsizdim keyfim yoktu hic nete falanda bakmadim oyle burayada ugruyamadim.. kilom ayni 105 sporda 180 dk. bu dukan bana hic iyi gelmedi uzerimdeki siskinligi atamiyorum bir turlu migdemde cok rahatsiz sanirim bana iyi gelmeyen yulaf kepegi.. baska bir diyet secsem daha iyi olucak boyle devam edemem.. ins hersey yolundadir hayirli cumalar diliyorum kizlar daha sonra gelip gecmise bakicam..

herkese hayırlı cumalar....
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
ay bigün bakamadım neler olmuş burda herkes çoşmuş herkes keyifli okudukça içim şenlendi.bir ara farkettimki ağzım kulaklarıma gitmiş biri görse deli diyecek.bende bir ay üzerine bir kilo vermişim.yani 98dim 97 olmuşum ama gr olarak bilemiyorum çünkü baskülüm fi tarihinden kalma en kısa zamanda yenisini alıcam nasipse diğer türlü insan sinir oluyo her çıktığıda aynı gösteriyo tartı en azından gram olarak bile eksildiğimi görsem keyfim yerine gelicek.neyse bitmek bilmeyen işlerime dönmeliyim. tekrardan kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.darısı başımıza diyorum.

dimi, ben de oyle dusunmustum. hemen baslayamam. belediyenin olimpik havuzunu istiyorum. buyuk ve derin havuz hayalim. bizim eve biraz ters yeri. arabayla falan iş çıkışı, birseyler ayarlamaya calışıcam. sen benim yerime de yuz, sıkılaş canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

esracım yoğurtlu salata olarak en kolayı kereviz sanki ben çok da severim ya da közlenmiş patlıcan:)
kerevize azcık havuç da kavurup ekleyebilirsin

tamam canım, evdeki biberleri de böyle değerlendireyim. belki içine bir avuç kuskus katarım. çok sağol hakikaten.

kızlar ben kaçayım. arada bakarım sizlere. kendinize çok dikkat edin. şimdiden azmedip çabalayan herkesi kutluyorum.

Amin canım Rabbim cümlemizin emeklerini karşılıksız bırakmasın
Evet bizim havuzda olimpik hatta ben ilk girdiğimde beni kenarda yüzdürün boğulursam bari kenara tutunup kurtarırım kendimi demiştim ortada yüzme korkum vardı o zamanlar yüzme bildiğim halde ortaya geçersem boğulurum sanıyordum ama şimdi alıştım artık kenar takıntım kalmadı şükür

Neyse kızlar bana az müsaade
Biraz salonu toparlayayım üstelik kız okuldan geldi ona birşeyler hazırlayayım

Daha sonra yine uğrarım nasılsa
Size hoş sohbetler ve hayırlı Cumalarrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda hayırlı olarak önümüze sunsun inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Selam kızlarrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Ben özellikle bugün çok iyiyim , cetvelimi yeniledim veee 3 basamaklı kilolardan kurtuldum :) Çoook mutluyummm . Bu arada sıpamı sütten kestim ağrılarım çok oldu spor yapamadım , hafta başından itibaren başlayacağım. Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor . hepimiz önümüzdeki yaza istediğimiz kilolarda gireriz inşalllahhhhh . Öpüyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…