ceco 34 nasıl bir spor salonuna gidiyorsun. Salonnu düzeni hakkina bilgi verirmisiniz?
Ben 4-5 ay önce, bir salonuna 3 aylık üyelik yaptirmistim. Benim gitigim salonda, ortada dolasan tonla hoca vardi. ama çok ilgilenmiyorlardi. özel ilgi için özel ders alinması gerekiyordu.Bende hocalarin ilgilenmesini istiyorum bunun mükün olabiceği bir spor salonu arastiriyorum.
oyyy gözlerim doldu ağlıcam valla okadar sevindimkiii anlatamam valla her hafta üzülüyodumm çabalıyosun veremiyosun istediğin kadar diye öptüm maşşallahhhhh bitanaem
cecocum tebrikler nasıl verdin kız maşallah neler yaptıgını ne yiyip içtigini hemen paylaş günlük yaptıgın sporları yaz bekliyorum ben kilo vermişim gibi sevindim devamı gelsin inşallah
Cecoşun zaferini okuyunca bir gaza geldim ben :) kalktım evi toparladım karnım ağrımasına rağmen. öğleden sonra çaya misafirim gelecek, iptal edecektim ama annem çoktan haber vermiş. sizce ne yapmalıyım kızlar ikramlık. dışarı çıkıp bir şeyler de alcam. gelecek kişi yabancı değil, onun da kilo problemi var. light şeyler hazırlasam ayıp olmaz hiç. bana fikir verirseniz çooook sevinirim.
CAnım madem gelen yabancı değil üstelim oda bizdeno zaman tavuklu salata yapabilirsin cayın yanına hem doyurucu hemde hafif Yada söğüş domates, salatalık, biraz beyaz peynir falan gibi bir tabakta hazırlayabilirsin
Ama ben tavuklu salatayayı tercih ederimhem görüntü olarak hem doyum olarak
Hay aklınla bin yaşa canım. evet tavuklu salata yapayım ben en iyisi. hem doyurucu hem hafif. yanına da lokmalık tatlı alayım. ondan yemem ben. yine yoğurtlu bir salata da uydurursam tamamdır. çok sağol.
:122: :122: :122: çatla çatlaaa
Valla ben bile inanamadım hatta hoca yok gerçekten doğru bu tartı senin evdeki bozuk kesin dedi hatta gelince yine tartıldım ama gerçektende bozuk kaç haftadır hep aynı çıkıyorum gram oynama yok
Mutlu bir ara diyordu 100den yukarısı olunca yanlış çıkıyor çoğu tartı diye hakikaten artık bende emin oldum
Beklemediğim bir rakamla karşılaştımzor olucak ama yarına kadar saklasammı acaba kendim de söylemezsem çatlarım o ayrı
Aaaa, ben de diyordum. ceco maşallah o kadar spor yapıyor, pantolonu üstünden düşüyor nasıl kilo sabit kalır diye. çoook sevindim. Yuzmeye gıtmeyi ben de dusunuyorum. çunku sırt ve belim bayagı problemli. artık 5 dakika oturduğum yeri bile seçiyorum. 2. doğum, spinal anesteziden sonra oldu bu durum. yuzme hani sırt kaslarını guclendirir, omurgaya fazla yük bindirmez diye istitorum. nasıl? sen de sıkılaşma oldu mu canım
Yüzme gerçekten yapılabilecek en güzel spor hatta özellikle kilo problemi olanlara daha iyi geliyor diye söylemişti bana aile hekimimiz
İnan yüzmeye başlamadan evvel bende inanılmaz bel ağrısı yaşardım ama sırt kaslarınıda güçlendiriği için artık şükür bel ağrılarımda azaldıhiç yok diyebilirim. Üstelik tüm vucudu çalıştıran tek spor yüzme
kesinlikle tavsiye ederim
Hay aklınla bin yaşa canım. evet tavuklu salata yapayım ben en iyisi. hem doyurucu hem hafif. yanına da lokmalık tatlı alayım. ondan yemem ben. yine yoğurtlu bir salata da uydurursam tamamdır. çok sağol.
Canım yoğurtlu bir salata daha istiyorsan yoğurtlu biberde yapabilirsin
Biberleri ufak ufak doğrayıp yağsız tavada iyice öldürüp üzerine sarımsaklı yoğurt
Havuçlada güzel oluyor ama havuçun içindeki şeker oranından dolayı pek sık yapmıyorum
dimi, ben de oyle dusunmustum. hemen baslayamam. belediyenin olimpik havuzunu istiyorum. buyuk ve derin havuz hayalim. bizim eve biraz ters yeri. arabayla falan iş çıkışı, birseyler ayarlamaya calışıcam. sen benim yerime de yuz, sıkılaş canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
esracım yoğurtlu salata olarak en kolayı kereviz sanki ben çok da severim ya da közlenmiş patlıcan:)
kerevize azcık havuç da kavurup ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?