- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selam kızlarrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Ben özellikle bugün çok iyiyim , cetvelimi yeniledim veee 3 basamaklı kilolardan kurtuldum :) Çoook mutluyummm . Bu arada sıpamı sütten kestim ağrılarım çok oldu spor yapamadım , hafta başından itibaren başlayacağım. Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor . hepimiz önümüzdeki yaza istediğimiz kilolarda gireriz inşalllahhhhh . Öpüyorum hepinizi :)
Selam kızlarrr... Nasılsınız görüşmeyeli? Ben özellikle bugün çok iyiyim , cetvelimi yeniledim veee 3 basamaklı kilolardan kurtuldum :) Çoook mutluyummm . Bu arada sıpamı sütten kestim ağrılarım çok oldu spor yapamadım , hafta başından itibaren başlayacağım. Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor . hepimiz önümüzdeki yaza istediğimiz kilolarda gireriz inşalllahhhhh . Öpüyorum hepinizi :)
4,5 aymııııiii akşamlar arkadaşlar
bugüne bugün tam 4.5 aylık olduk
bulantılardan kurtuldum bel ağrıları başladı dr. da doğum için bel kemiklerinin yumuşayıp kenarlara doğru açıldığı içinmiş sürekli yatmak istiyorum
kilomu kontrol altına aldım şükür şuan tam 4.5 aylık olduk henüz 3 kilo almış bulunmaktayım
sohbetlerinizi özledim fırsat buldukça gelirim inşallah
bol zayıflamalar
ahh ne cok özledim orayicanim memleketimmm..
yaz gelsede gitsek insallah
Anladim canim evet dilin yoksa direk seni ayri bir sinifa aliyorlar, bizim okuldada vardi öyle bir sinif,
hep yurtdisindan gelen ögrenciler vardi, almancalari pek yoktu, orda almancaya daha fazla önem veriliyordu, üstüne düsülüyordu yani..
Almancasini düzeltende normal siniflara gecebiliyordu, öyle bir sistem vardi hala vardir sanirim..
hosgeldin canim iyi olmana sevindim:))) ebruda iyimis onada cok sevindim, bebislerinize iyi bakin kizlaaar :)
benim kizkardesimde 7 aylik kocaman oldu göbisi, seviyorum bende yigenimi :)))
Yenacim sende kendine hic bakmiyormusun hiiiiiiiiiiiii
iyiles artik, bol vitamin al :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122:
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimden bağıra bağıra şarkı söylemek geliyor
Hani geçen akşam diyordum ya spor yaparken hep Pretty Woman filminin müziği aklıma geliyor diye heh işte onu söylemek isterdim bağıra bağıra
Pretty Woman walkıng down the stairs .....
Pretty Woman you are like the stars
Birde yapmak istediğim ve ilk fırsatta yapacağım bir şey daha varoda evdeki tartımı ilk fırsatta atmak
Bugün salonda tartıldım ve sadece şu kadarını söylim herkes yarınböyle olacak
Az daha meraktan çatlatayım sizleri
Bende kaç gündür ikinizide merak ediyordum
Rabbime çok şükür ikinizde iyisiniz kuzucuklarınızda iyiler
Birde İddadaşım Meryem gelsede iyice içimize bir su serpilse
Hepinizi çok özledik artık kuzucuklarınız için kendinize iyi bakmaya devam edin doğumdan sonra nasılsa yine yolunuz buraya düşer
İkinizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm
4,5 aymııııyanlış olmuş 3.5 aylık teyzeleri
sağol canım benim allah razı olsun seninde teyze olmana az kalmış çok güzel bi duygu
inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü olur rabbim annesine babasına bağışlasın
en kısa zamanda olmayanlarada versin...sizinkinin cinsiyet neydi??
benim hamile olduğumu bilmeyenler bilmiyo göbüş yok henüz ama ben farkediyorum bazı kıyafetler rahatsız ediyor
içim fazlasıyla geniş nasılsa içeride büyüsün dursun
yeni mutfağınızında fotosunu atarsın artık ben mutfak delisiyimdir herşeyine çok dikkat ederimde
çok şükür iyiz canım ebruda iyimiş şükürler olsuninan bende çok özledim sizi eskisi kadar sık giremiyorum
bazı şikayetlerim olduğu için pinpiriklenmelerim yüzünden diğer hamişlere soru sorup çıkıyorum..
senide tebrik ederim maşallah ne güzel kilo vermişsin öylebiz doğurup gelene kadar sizler incecik olacaksınız
Sağ ol canım inşallah sende kuzucuğunu sağ sağlım kuçağına aldıktan sonra hem emzirir hem erirsin
Rabbim başta Meryem arkadaşımız ve adaşım banu olmak üzere isteyen bütün annelere Büyülü bahçe olmayı nasip etsin inşallahh....Aminnnnnnnn
''büyülü bahçe'' harika bişey gerçektende öyle
sendemi dükaan amca yapıyodun??
yeni kilom inşallah son olur 84.400
günaydın kızlar.
önce zor kısmı atlatalım sonra hoşbeşe geçeriz :) geçen hafta 85.0 kgdım, bu hafta 84.5 kg. sporum 135 dakika. bu 500 gr beni pek tatmin etmedi ama bugün yarın kırmızı kart yicem sanırım (toksindi sanırım böyle diyen, kulakları çınlasın :)).
Yenacım umarım daha iyisindir bugün. kendini ihmal etme canım. doktora git diye taciz etcez bu hafta hep seni :) ellerine sağlık şimdiden.
Asumancım senin de ellerine sağlık. sporum bu hafta az oldu. kız bana :)
Eki Görüntüle 570637
Geleyim Fasulyenin faydasına
Malum Spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diyekadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti
Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk
Tammmmmmmmm 103 Kilo cıktım
Yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşümyani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba
Dünden beri havalarda uçuyorum32 dişim görünüyor evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum tabi dilimden de Pretty Woman şarkısı eksik olmuyor
Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dediOda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmidedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
İnşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederimEşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34
AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m
AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft
[sıze=3]haftanın 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ ceco34:119: [/sıze]
[sıze=3]haftanın 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep[/sıze]
[sıze=3]haftanın 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81: [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?