Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım cüücüüleriimm , paketimi bitirmeyeyimm , herkesi öpüyorum & seviyorumm

buarada BU KIŞ YARADI TOPİCİMİZE , YAZ BİZE GELSİN oooohhh süperiz valla , tütütüütü MAŞALLAAHH

Oooo sen 10 000 i kesin yaparsın akşama kadar
Bu arada yulaf kepekli köfte gerçekten çok iyi oluyor bende ara ara kıyma alıp yulaf kepekli yapıp buzluğa atıyorum hem lezzetli, hem sağlıklı hemde hazır oluyor

Dukan yapmasamda ona yakın bir şey yapıyorum yani

Amin canım sağol
İnşallah hepimiz istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz
Aynurun dediği gibi kendine haksızlık etme sende çok güzel bir yolu arkanda bıraktın ve eminim daha çok güzel kilolar vereceksindir İnan hepinizn her hafta benim kadar çok üzüldüğünüzü hissedebiliyordum ve seninde dediğin gibi hep 109u görmek için dua ederken RAbbim sabrımın karşılığını verdi diyorum
İnşallah yaza hedeflerimize baya bir yaklaşmış olacağız Benim ilk hedefime 4 kilo kadlı ama ondan sonra asıl maraton başlıyor bence Hocamın demesine göre eğer aynı istikrarda devam edersem 1 sene sonra olmasa bile 52 kiloyu yine görebilirmişim :122: :122: :122: he ben 70i görsem hatta 75i görsem razı olurum ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı olmuşken tam fıstık olalım dimi ama

Afiyet olsun inşallah löp löp et olmaz nasılsa gece yatana kadar 40 kere eritirsin sen o bir kase aşureyi
Sana kolay gelsin RAbbim hayırlı işler nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnn

iii maşallah valla gözlerim açık kaldı pir geldin tam geldin hesabı herkesi solda sıfır bıraktın
hadi bakalım kim tutar senii

sağol ablacım dualarınız sayesinde eksik olmayın inşallah
daha şiş göbek olmadık yahuuu

Aynen öyle valla kilo vermişken tam verelim bence de, bana 70 olsam yeter hatta zayıf bile durabilirim boyum 1.69 kemiklerim de ince bileklerim falan incedir yani Allahtan iri kemikli değilim:)) Ben inanıyorum 1 yıl sonra buraya girdiğimizde herkes zayıflamış olacak 75 kilonun altında olucaz, ay 3 kilom kaldı onu veremiyorum ööff dicez :)) Öyle hayal ediyorum hislerim de çok kuvvetlidir bakalım:)

evet her hafta cuma günleri saat 12 veya 13 e kadar kilolar bildiriliyor..
yaptığın spor dakikasını da asumanzeynep arkadaşımız listeliyor...

önümüzdeki cuma yeni kilonu yazarsın..

tamam teşekkür ederim.
akşama bi arkadaşa davetliyiz çay faslı olcak umarım fazla kaçırmam.ordanda anneme geçicez kısacası hazırlanmalıyım artık.daha büyük kızımı okuldan alıp onları hazırlayacağım oy oy ne çok işim var oyüzden şimdilik banada müsade
kalın sağlıcakla

Canım yine senin boyun benimkinin yanında selvi benim boy 1.52
Normalde benim 47 kiloymuş idealim ama inan 52den aşağı hiç göremedim ki o dönem bile eşim çok zayıfsın diyip duruyordu. Ben kendimi kilolu buluyordum ama şimdi bakıyorumda o pantalonlarıma ( iki tanesini saklamıştım atmaya kıyamadığım için ) anam iki avuç kadar kıçım varmış meğer birde çok buluyordum onu Allah cezamı verdi sonradan al tana totoş diye
Şükür artık eksilere doğru gidiyorum Valla eşimin halalarıda 85 bile yeter sana yeterki şimdikinden zayıf ol hem ne yapacaksın iyice sıska olupta diyorlar meğer yeni evliyken benim için sıska diyorlarmış kadın dediğin az hatları belli olur ne o çocuk gibi olucaksın demezlermi
Şimdi daha güzel kilo verebildiğimi gördüğüm için 85i kabul etmek istemiyorum dünden beri 60 en fazla 65 olmak istiyorum ama tabi daha yolum uzun sabırla o günleri göreceğimi bilerek devam edeceğim inşallah beslenmeme

Rabbim herkese inşallah hedefine gelmeyi nasip eder Aminnnnnnnnn

abla helali hoş olsun sana bu kilolar sonuçta emeginin karşılığını aldın çok tebrik ederim alkışlıyorum seni hemde ayakta

1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk

spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum

yenacım ellerine sağlık canım listeyi yapmış da aşuresini yemiş süslenip püslenip işe de gitmiş ben yokken
kilo veren vermeye çaba gösteren tüm arkadaşlarımı kutlarım

Asumanzeynepciğim Ellerine ve emeğine sağlık
Sende hakkını helal et Yenada sende okadar yoğunluk arasında kaç aydır bizler için uğraşıyorsunuz

Bu arada Spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum
İnşallah sporcular listemiz çok daha uzun olur önümüzdeki haftalarda

Arkadaşlar ya, su asure ayını bir atlasak. Benim resmi olmayan kaynoşumda, aşure göndermiş dolapta duruyor. a yeter artik simdi gidip tadina bakiyorum....

Son düzenleme:

canım eline koluna sağlık allah razı olsun yine listeye 3.olarak girmişim darısı 1.olmalara inşallah gerçi bu hafta banu ablayı geçmek mümkün değildi malesef herkesi tebrik ediyorum

Anammm gitmedi sandım meğer gitmiş

Son düzenleme:

Kuzum toparlamışsın biraz sanırım. çok sevindim. göremesem arayacaktım ben de seni. dikkat et kendine cücüş.

aylık sonuşlarda harika cücüşlerrr , hepinizi tebrik ediyorummm

Esoşumm olacakkk olacakkk

Cecoşun aylık sonucu haftalık sonuçtan düşük ama

sağol canım benim, olacak inşallah. emeklerimizin karşılığını alacağız hepimiz inşallah

bu arada ben de sabahtan beri çok seviniyorum cecoşun başarısına. benim kilo vermem yavaşlayınca ilça gibi geldi bu haber. inşallah darısı Fadimenin başına.

Bu arada Cecoşum sen dün akşam tok karna, spor kıyafetlerle tartıldığın için 100e bile inmiş olabilirsin bugün. hiç yağ ölçen falan deme sıradan bir tartı al bence. ben sabırsızlanıyorum senin için

HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :119:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:

AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34

AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m

AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft

Yenacım ellerine kollarına sağlık. o kadar işinin arasında listemizi de hazırlıyorsun, bi tanesin.

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. dereceye giremeyen ama istikrarlı bir şekilde devam eden tüm arkadaşlar da gönlümüzün birincileri. Mesela Aynur cücüşü, hatun dukanın en yavaş döneminde aylık 2,5 kg veriyor :) maşallah

Arkadaşlar ya, su asure ayını bir atlasak. Benim resmi olmayan kaynoşumda, aşure göndermiş dolapta duruyor. a yeter artik simdi gidip tadina bakiyorum....

Ye ye afiyet bal şeker olsun ama kilo olarak geri dönmesin
Merak etme daha erken akşamda salata ve yoğurda ağırlık verirsen eminim etki etmeyecektir kilona

Bu arada geçenlerde TVde duymuştum yatmadan iki saat önce yenen bir kase yoğurt bütün gece metabolizmanın uyanıkmış gibi çalışmasına sebep oluyormuş
Daha evvel söylemiştim herhalde ama şimdi tekrar aklıma gelince hatırlatayım istedim
Bu hafta o bir kase yoğurduda eklemek istiyorum düzenime hem aç yatmamış olurum hemde bakalım bir faydası olucakmı

Canım çok teşekkürler. benim kilo vermem iki haftadır yavaş ama yine de pes etmiyorum. hele bugün daha çok gaza geldim. Azmin zaferi gibi Cecoş çünkü :)

Sen de çok iyi gidiyorsun, maşallah. hepimiz birbirimize destek olarak kurtulacağız bu kilo sıkıntısından inşallah.

Asumancım ellerine sağlık. Sen de süper spor yapmışsın bu arada, tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…