Bir miktar kiyma ile köfte fırında kuru köfte yaptım. 14 adet çıktı. Yogururken içine 2 kaşik yulaf kepeği koydum. Tadı güzeldi.
Ögle saatlarinda yürüse çiktim. adım sayarım suan 7540 gösteriyor... geceye kadar 10000 yaparim dimi?
Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)
Ben de ceco'nun şerefine komşunun getirdiği aşureyi yeyip kutluyorum onu, kendi çapımda.
Bir cuma ve tartı gününü daha bitirdik. nice eksili cuma günleri deyip huzurlarınızdan ayrılıyorum...
MAlum iş saatim geldi..Vakit süslenme vakti :)
Esenkalın şişmandaşlar..
Yok canım ben dukan amcayi beceremeyenlerdenim
Bir ara denedim ama o dönem spor yapmıyordum üstelik atak evresi daha tam bitmeden yeşillik krizim tutmuştuvermiştim az birşey ama sonra dikkat etmeyince geri gelmişti maalesef yoksa dukan amcaya uyanları görüyoruz müthiş kilolar gidiyor
Ben haftanın 4 günü Spor salonunda fitness yapıyorum + yüzüyorum birde işte proteiin ağırlıklı besleniyorum fakat her öğünümde mutlaka salata ve yoğurt oluyor
Arada aşurede yedim yada başka ufacıkda olsa tatlı birşeyler ama şükür çok güzel gitti bu ay
Merhaba arkadaşlar,
Kilo verenleri bu yola baş koyanları tebrik ediyorum..
Banucuğum sen ne yaptın kuzum ( nen var kuzum ) Salladın listeleri 2 senelik kiloyu bir anda verdin :)
Çook sevindim..Hani vermişsindir ama bu kadarı aklımın ucundan geçmiyordu bile :) bu rakamı görünce tekrardan gözlerimi beleterek baktım..yanılıyormuyum diye ama yok gerçekmiş...
Azmin zaferi diyorum yolun açık olsun yoldaş :)
nursenacığım,kızınla diyaloğunuza çok güldüm :) Allah korusun onları...Sana yol göstermiş ama sen çemkirmişsin :)
Aynurcuğum Karnısın ufmu oldu.geçmiş olsun..
Asucuğum,kırdın 83 ün bacağını çok sevindim inan...
Umuttçuğum,hindistancevizi olayı harikaçok tuttum ben..Fikrine,paylaşımına sağlık :)
Ebru ve nurgül, şiş göbüşler sizi,iyi olmanız bizi çok sevindiriyor..Allah yardımcınız olsun..
her ne kadar az olsun bizim olsun desek de neden az oldu acaba sence canım
maşallah sporsuz güzel vermişsin
Amin canım sağol
İnşallah hepimiz istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz
Aynurun dediği gibi kendine haksızlık etmesende çok güzel bir yolu arkanda bıraktın ve eminim daha çok güzel kilolar vereceksindir İnan hepinizn her hafta benim kadar çok üzüldüğünüzü hissedebiliyordum ve seninde dediğin gibi hep 109u görmek için dua ederken RAbbim sabrımın karşılığını verdi diyorum
İnşallah yaza hedeflerimize baya bir yaklaşmış olacağızBenim ilk hedefime 4 kilo kadlı ama ondan sonra asıl maraton başlıyor bence Hocamın demesine göre eğer aynı istikrarda devam edersem 1 sene sonra olmasa bile 52 kiloyu yine görebilirmişim :122: :122: :122: he ben 70i görsem hatta 75i görsem razı olurum ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı olmuşken tam fıstık olalım dimi ama
evet her hafta cuma günleri saat 12 veya 13 e kadar kilolar bildiriliyor..
yaptığın spor dakikasını da asumanzeynep arkadaşımız listeliyor...
önümüzdeki cuma yeni kilonu yazarsın..
Aynen öyle valla kilo vermişken tam verelim bence de, bana 70 olsam yeter hatta zayıf bile durabilirim boyum 1.69 kemiklerim de ince bileklerim falan incedir yani Allahtan iri kemikli değilim:)) Ben inanıyorum 1 yıl sonra buraya girdiğimizde herkes zayıflamış olacak 75 kilonun altında olucaz, ay 3 kilom kaldı onu veremiyorum ööff dicez :)) Öyle hayal ediyorum hislerim de çok kuvvetlidir bakalım:)
geleyim fasulyenin faydasına
Malum spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diyeKadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti
Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk
[sıze=3]tammmmmmmmm 103 kilo cıktım[/sıze]
yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşümYani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba
Dünden beri havalarda uçuyorum32 dişim görünüyor Evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum Tabi dilimden de pretty woman şarkısı eksik olmuyor
Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dediOda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmiDedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
Inşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederimEşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım Ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya
1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
[sıze=3]haftanın 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ ceco34:119: [/sıze]
[sıze=3]haftanın 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep[/sıze]
[sıze=3]haftanın 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81: [/sıze]
Selam cücüşlerr , ben geldiimm
okulda 3. 4. saatlerim boştu , karın ağrım vardı bekledim ama malesef geçmedi , bende izin aldım müdürümden , eve geldim sıcak su torbasıyla kanki olaraktan bi güzeell uyku çektiimmm
şimdi iyiyim , uyanınca karnımıda doyurdum ,oohh karnım tokk sırtım peekkk
aahhh mayalarrr aaahhhh
Esoşummmmm , afferim kuzumaa
BANUUUUUU çıldırdım sevincimden yaaa,çççççooooooooookkkkk güzel hayatım aynen debam , bozmadaan ,süperrsinn , tebrik ediyorum kocaaammaannn kocaammmaannnn ,MAŞALLAAAHHHHH
Selin hoşgeldin tatlımm , bir MaşAllahhta sana gelsin kuzumm , Rabbim o 3 haneleri bi daha göstermesin inşAllahhhhh , öpüyorum kocamannn
NOT = 17 x 4 = 68 paket
aylık sonuşlarda harika cücüşlerrr , hepinizi tebrik ediyorummm
Esoşumm olacakkk olacakkk
Cecoşun aylık sonucu haftalık sonuçtan düşük ama
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34
AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m
AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft
Arkadaşlar ya, su asure ayını bir atlasak. Benim resmi olmayan kaynoşumda, aşure göndermiş dolapta duruyor. a yeter artik simdi gidip tadina bakiyorum....
Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)
1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?