Merhaba arkadaşlar,
Kilo verenleri bu yola baş koyanları tebrik ediyorum..
Banucuğum sen ne yaptın kuzum ( nen var kuzum ) Salladın listeleri 2 senelik kiloyu bir anda verdin :)
Çook sevindim..Hani vermişsindir ama bu rakamı görünce tekrardan gözlerimi beleterek baktım..yanılıyormuyum diye ama yok gerçekmiş...
Azmin zaferi diyorum yolun açık olsun yoldaş :)
nursenacığım,kızınla diyaloğunuza çok güldüm :) Allah korusun onları...Sana yol göstermiş ama sen çemkirmişsin :)
Aynurcuğum Karnısın ufmu oldu.geçmiş olsun..
Asucuğum,kırdın 83 ün bacağını çok sevindim inan...
Umuttçuğum,hindistancevizi olayı harikaçok tuttum ben..Fikrine,paylaşımına sağlık :)
Ebru ve nurgül, şiş göbüşler sizi iyi olmanız bizi çok sevindiriyor..Allah yardımcınız olsun..
BANUUUUUU çıldırdım sevincimden yaaa,çççççooooooooookkkkk güzel hayatım aynen debam , bozmadaan ,süperrsinn , tebrik ediyorum kocaaammaannn kocaammmaannnn ,MAŞALLAAAHHHHH
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34
AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m
AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft
Canım benim gittiğim Belediyenin Spor salonu ( Spor AŞ. diye geçiyor ) İstanbulda var ama başka şehirlerde varmı bilmiyorum.
Senelik 1200 TL veriyorum ama o fiyata haftanın 7 günü fitness, plates, airobik ve 4 gün yüzme dahiltabi birde sauna kullanımı.
Ben arabayla gittiyim için yüzme günlerinde fitnese de gidiyorumYani önce 1 saat yüzüyorum sonrada fitnesse geçiyorum ve 45 dakika kadarda fitness yapıyorum.
Fitnessda herkesin kendine ait bir dosya kartı var. Hocalar tek tek kişiye özel plan çıkartıyorlar şu alete şu kadar dakika, bu alete bu kadar set diye. Aletlerde numaralı olduğu için çok daha basit oluyor bizler için. O dosyaya göre biz sporumuzu yaparken hoca sırayla tek tek herkesin yanına gelip bir sorun varsa onu düzeltiyor yada kendimizi nasıl hissettiğimizi soruyor. Daha sonraları neler ilave edebileceğimizi konuşuyor falan.
Yani baya bir ilgi var ama bunaltacak şekilde değil
Gerçektende insanın başında da azrail gibi beklemiyorlarBen şahsen sıkılırım devamlı başımda biri olsa
Onun yerine son ses müziğin akışına bırakıyoruz kendimizi ve çok daha zevkle sporumuzu yapıyoruz
Sorma canım yaa inan bende tartı anında ağlamamak için zor tuttum kendimi
RAbbim inşallah hepimize hedeflerimize bir an önce ulaşmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
selam hatunlar bikac gundur rahatsizdim keyfim yoktu hic nete falanda bakmadim oyle burayada ugruyamadim.. kilom ayni 105 sporda 180 dk. bu dukan bana hic iyi gelmedi uzerimdeki siskinligi atamiyorum bir turlu migdemde cok rahatsiz sanirim bana iyi gelmeyen yulaf kepegi.. baska bir diyet secsem daha iyi olucak boyle devam edemem.. ins hersey yolundadir hayirli cumalar diliyorum kizlar daha sonra gelip gecmise bakicam..
Ahanda Yena göründü
Hoşgeldin canımmmmmmmm
Yenacığım inşallah bir sonraki cumaya kadar kendime yeni bir tartı alırım ama Spor salonundakinin aynısını almak istiyorum hani yağ, su kas ölçümü yapanlardaninşallah fazla pahalı birşey değildir.
Evdekinde hala aynı çıkıyorum o yüzden onun gösterdiğiyle bildirim yanlış olur yineolmazsa beni aynı yazabilirmiyiz acaba ayda bir salonda tartıyorlar ya ona göre bildirim yaparım olurmu :44:
Tabi tartıyı bulabilirsem o sorun ortadan kalkacak
Sorma güzelim bende dünden beri cildirmiş vaziyetteyim111i lanet ilan ettim ama meğer tartı lanetliymiş
Çok şükür yeni yıla Allahın izniyle 99u görmüş olarak girebileceğim inşallah
İnşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririzsenin zaten çok az kaldı idolümsün Cüçüşüm
Yazı iple çekiyorumAnneme bile söylemedim sadece iki kilo vermişim koca ay içinde dedim oda memnun kalmamış olduğunu belli etmemek için olsun kızım 2 kiloda fena değil gitmesede kilolar en azından kilo alma dedi
Yaza havaalanındaki yüzünü çoook merak ediyorummmmmmmm
Yenacığım Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar yoğunlukta geçiktirmeden her hafta listeyle uğraşıyorsun
Bu ara yanlış anlama ama haftanın birinciliğini bence hak ettim sayılmazsonuçta bir ayda verdiğim kilo
Bu sonuç yüzünden başka Arkadaşımın listeye girememesine sebep olmak istemem
Belki başkaları için önemli değildir ama o listeye girip motive olacak bir sürü Fıstık adayı var
Tabiki yinede çok ama çooooooook teşekkür ederim Yenacığımmmm
Bu arada listeye giren giremeyen bütün Fıstık adaylarını tebrik ediyorum
RAbbim inşallah çok daha güzel kilolar verdiğimizi gösterir bizlere....Aminnnnnnnnnnn
Ahanda bu
İşte bu birinciliği büyük bir gurur ve sevinçle seve seve kabul ediyorum
Esracığım, gözd_m, nimrel ve zukunft sizlerde süper gidiyorsunuz
Topik olarak ufak ufak kendimize geliyoruz anlaşılan
Yenacığım valla seninde hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
Rabbim gönlünden geçen herşeyi önüne sunar inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnn
Bir miktar kiyma ile köfte fırında kuru köfte yaptım. 14 adet çıktı. Yogururken içine 2 kaşik yulaf kepeği koydum. Tadı güzeldi.
Ögle saatlarinda yürüse çiktim. adım sayarım suan 7540 gösteriyor... geceye kadar 10000 yaparim dimi?
Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)
tebriklerrrr... öpücüklerr...
bana da yazıklar olsunnn.. 1 ayda sadece 1 kilo vermişim.. silkelenip kendime gelmem lazım.. bende de 86 kalıcı oldu, artılı eksili 86 yaşadm bu ay ama bidaki ay birincilik bende olacakk muhahahahahahah :)) inşallahh..
Merhaba arkadaşlar,
Kilo verenleri bu yola baş koyanları tebrik ediyorum..
Banucuğum sen ne yaptın kuzum ( nen var kuzum ) Salladın listeleri 2 senelik kiloyu bir anda verdin :)
Çook sevindim..Hani vermişsindir ama bu kadarı aklımın ucundan geçmiyordu bile :) bu rakamı görünce tekrardan gözlerimi beleterek baktım..yanılıyormuyum diye ama yok gerçekmiş...
Azmin zaferi diyorum yolun açık olsun yoldaş :)
nursenacığım,kızınla diyaloğunuza çok güldüm :) Allah korusun onları...Sana yol göstermiş ama sen çemkirmişsin :)
Aynurcuğum Karnısın ufmu oldu.geçmiş olsun..
Asucuğum,kırdın 83 ün bacağını çok sevindim inan...
Umuttçuğum,hindistancevizi olayı harikaçok tuttum ben..Fikrine,paylaşımına sağlık :)
Ebru ve nurgül, şiş göbüşler sizi,iyi olmanız bizi çok sevindiriyor..Allah yardımcınız olsun..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Ceco hay maşallah naptın sen öyle ya
Paylaşımların için çok teşekürederim. Benim bulundugum bölgede belediyenin bir tesisi var. Biraz uzak park problemi vs yok ise sorun olmaz. Kurtköy/Pendik ciarlarindayim ben...
eriny, dukan kolay gibi görünsede gerçekten zor ve süprizlerle dolu...Her bünye çok farklı bencede bırak. Ciddi et oburların yapabiliceği bir diyet...
Yena, tablo için çok teşekürler. Ellerine sağlık..
zümrem sende az yol katetmedin hani , mütavazı şey seniii
tebriklerr
Darısı başımıza artıkın:26:
Yok yahu estafurullah, ben uzun süredir uğraşıyorum ama buna da şükür tabi :) Zümrem demen de çok hoşuma gidiyor hani:)
olsun şeker zümrem haticeye değil neticeye bakalım nihayetinde , nede olsa biz bu kiloları bi kaç ayda almadık , sonuç yinede muazzam bence
aa zümremsin tabiside şüphemiz olmasın o konuda
İNşallah canım kilolar gitsinde birincilik senin olsun
Hepimiz yaza kadar şu hedeflerimize yaklaşalımda yaza damgamızı vuralım artık değilmi
Canım sen listeye girmek istersen ekliyeyim seni de...
Düzenli paylaşım ve bildirim esas olan biliyorsundur...
teşekkürederim canım aslında iyi olur. cumadan cumayamı yapılıyo bildirim? bide sadece kilomu bildiriyoruz bu liste için. malum hala acemiyimdiğer bel basen listesine katılmıştım zaten. o aylıktı dimi? ay ne çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?