Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ebettt ben ufff oldum Yena apllaa , öp de geçsiinnn

BANUUUUUU çıldırdım sevincimden yaaa,çççççooooooooookkkkk güzel hayatım aynen debam , bozmadaan ,süperrsinn , tebrik ediyorum kocaaammaannn kocaammmaannnn ,MAŞALLAAAHHHHH

Sorma güzelim bende dünden beri cildirmiş vaziyetteyim 111i lanet ilan ettim ama meğer tartı lanetliymiş
Çok şükür yeni yıla Allahın izniyle 99u görmüş olarak girebileceğim inşallah
İnşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz senin zaten çok az kaldı idolümsün Cüçüşüm

Yazı iple çekiyorum Anneme bile söylemedim sadece iki kilo vermişim koca ay içinde dedim oda memnun kalmamış olduğunu belli etmemek için olsun kızım 2 kiloda fena değil gitmesede kilolar en azından kilo alma dedi
Yaza havaalanındaki yüzünü çoook merak ediyorummmmmmmm

HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :119:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:

Yenacığım Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar yoğunlukta geçiktirmeden her hafta listeyle uğraşıyorsun

Bu ara yanlış anlama ama haftanın birinciliğini bence hak ettim sayılmaz sonuçta bir ayda verdiğim kilo
Bu sonuç yüzünden başka Arkadaşımın listeye girememesine sebep olmak istemem
Belki başkaları için önemli değildir ama o listeye girip motive olacak bir sürü Fıstık adayı var
Tabiki yinede çok ama çooooooook teşekkür ederim Yenacığımmmm

Bu arada listeye giren giremeyen bütün Fıstık adaylarını tebrik ediyorum
RAbbim inşallah çok daha güzel kilolar verdiğimizi gösterir bizlere....Aminnnnnnnnnnn

AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34

AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m

AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft

Ahanda bu
İşte bu birinciliği büyük bir gurur ve sevinçle seve seve kabul ediyorum
Esracığım, gözd_m, nimrel ve zukunft sizlerde süper gidiyorsunuz
Topik olarak ufak ufak kendimize geliyoruz anlaşılan

Yenacığım valla seninde hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
Rabbim gönlünden geçen herşeyi önüne sunar inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnn

Paylaşımların için çok teşekürederim. Benim bulundugum bölgede belediyenin bir tesisi var. Biraz uzak park problemi vs yok ise sorun olmaz. Kurtköy/Pendik ciarlarindayim ben...

eriny, dukan kolay gibi görünsede gerçekten zor ve süprizlerle dolu...Her bünye çok farklı bencede bırak. Ciddi et oburların yapabiliceği bir diyet...

Yena, tablo için çok teşekürler. Ellerine sağlık..

Ben gene geç kaldım bildirimde Yena abla atıcak beni listeden en sonunda valla haklı, bu hafta 91.200 200 gr almışım çok şükür:)) Hey Allah'ım ne dengesiz kilo veriyorum spor yapınca alıyorum yapmayınca veriyorum anlamadım gitti. Kışın daha kolay kilo veriliyor derler bi de, bende tam tersi oluyor yazın daha çabuk veriyorum. Son 3 hafta kaldı yılbaşına ama hala bi ilerleme yok Bu arada liste oluşturuldu mu bilmiyorum bakmadım daha ama tebrik ediyorum şimdiden hepinizi:)

arzumun dediğin işlemi yapan modeli var galiba yanılmıyorsam...
Onun fiyatı diğerlerine göre daha ekonomik diyorlar...

benim simbo kaç yıldır kullanıyorum memnunum açıkçası..

İdolün yesin seni cücüşümm , inan o kadar çok sevindimk anlatamam , yok hani ben versem bu kadar sevinmeyebilirdimm belki , ççookk emek verdin karşılığını aldın kuzuummm , harikasın bu hafta bütün birincilikler , kupalar sana feda olsunnn
:119::119::119:

yılbaşına 2 hanelerle gireceğine eminim bebeeemmm , hadi bakalım yolun açık olaaa

Bir miktar kiyma ile köfte fırında kuru köfte yaptım. 14 adet çıktı. Yogururken içine 2 kaşik yulaf kepeği koydum. Tadı güzeldi.

Ögle saatlarinda yürüse çiktim. adım sayarım suan 7540 gösteriyor... geceye kadar 10000 yaparim dimi?

aifyet olsun canımm , bende köfta yapıp buzluğa atıyorum , zor zamanlarımda tam bir can simidi oluyor benim içinn

yaparsın şekerim aaa 10.000 dediğin nedirrr , vız gelir sanaa ...

Gözlerime inanamıyorum cecooo süpersinnn:) Yemin ederim ben de hiç söylemiyodum ama 111de takılıp kalmana çok üzülüyodum inşallah en azından 109a iner diye dua ediyodum snein için, şimdi gördüm 8.4 kilo vermişsin çok çok çok sevindim, azmini gönülden tebrik ediyorum, innnşallah bir an önce 2li rakamlara da kavuşursun. Clutch her zamanki gibi formunda ve istikrarlı onu da tebrik ediyorum aslında hepinizi hepinizi tebrik ediyorum , siz verdikçe kendim vermişim gibi seviniyorum. Maşallah Allah daim etsin:)

zümrem sende az yol katetmedin hani , mütavazı şey seniii

İNşallah canım kilolar gitsinde birincilik senin olsun
Hepimiz yaza kadar şu hedeflerimize yaklaşalımda yaza damgamızı vuralım artık değilmi

Sorma canım bende tartıya aynı o şekilde baktım
Hatta o an dokunsalar ağlayacaktım sevinçten resmen elim ayağım titredi
Demekki gerçekten iş sporda bitiyormuş
Salona yazılmasaydım hayatta bu kiloları veremezdim belkide hiç bir zaman için 103ü bile göremezdim sonuçta evde oturunca insan totoşunu zor kaldırıyor. Sizler yine yürüyüşlere gidiyordunuz bende oda ancak haftada 1 yada 2 oluyordu oda spor sayılmazdı ancak salınmaydı
Şükür artık geleceğe daha ümitli bakabiliyorum hatta en kötü hesapla ayda 4 kilo versem Hazirana kadar 24 kilo vermiş olurum gibi hesaplar yapıyorum paso

Şu anda toplam 17 kilo gitti yani 68 paket margarin
Anamm hep şu hesabı yapmak isterdim inşallah bir okadar daha gider hatta fazlası

kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)

Ceco hay maşallah naptın sen öyle ya

Sporrrrrrrrrrrrrrr

Canım internetten bir incele ama çoğu yerde kendine ait bir otopark var Ben Fatih kompleksine gidiyorum ve orada ücretsiz otopark mevcut şimdi kış olduğu için arabayla gidiyorum ama yaza doğru minibüsle gitmeyi düşünyorum daha uyguna gelir Valla Trafik müsaade etse bisiklet bile alır giderimde maalesef burası türkiye daha iki sokak ilerlemeden bir araba kesin çarpar bisiklet yolu olmadığı için

Dinbumcum,

canım yeni kilonu bende ki listeye ekledim..

Son düzenleme:
Yok yahu estafurullah, ben uzun süredir uğraşıyorum ama buna da şükür tabi :) Zümrem demen de çok hoşuma gidiyor hani:)

olsun şeker zümrem haticeye değil neticeye bakalım nihayetinde , nede olsa biz bu kiloları bi kaç ayda almadık , sonuç yinede muazzam bence

aa zümremsin tabiside şüphemiz olmasın o konuda

Ben de ceco'nun şerefine komşunun getirdiği aşureyi yeyip kutluyorum onu, kendi çapımda.

Bir cuma ve tartı gününü daha bitirdik. nice eksili cuma günleri deyip huzurlarınızdan ayrılıyorum...
MAlum iş saatim geldi..Vakit süslenme vakti :)

Esenkalın şişmandaşlar..

olsun şeker zümrem haticeye değil neticeye bakalım nihayetinde , nede olsa biz bu kiloları bi kaç ayda almadık , sonuç yinede muazzam bence

aa zümremsin tabiside şüphemiz olmasın o konuda

Aynen öyle zümrem ben de hep onu düşünüyorum 1 haftada almadım ben onca kiloyu, yıllar içerisinde aldım, şimdi de uzun sürede anca veriliyo çünkü öyle bi yerleşmiş ki bedenime. Eskiden olsa bi 20 kilo verim yeter derdim şimdi aslaaa kesmez beni 20 kilo, bi 20 daha vereyim yeter o zaman dicem:):)

İNşallah canım kilolar gitsinde birincilik senin olsun
Hepimiz yaza kadar şu hedeflerimize yaklaşalımda yaza damgamızı vuralım artık değilmi

ah ah canımm inş.. benden bütün topiğe bir şarkıııı...

BİRİNCİLİKTE GÖZÜMMMM YOKKK
ŞU KİLOLARIMIZ GİTSİN YETERRRR
FAZLA TARTAN TARTIMA
HEP EKSİLER GELSİN YETERRR...

Canım sen listeye girmek istersen ekliyeyim seni de...
Düzenli paylaşım ve bildirim esas olan biliyorsundur...

teşekkürederim canım aslında iyi olur. cumadan cumayamı yapılıyo bildirim? bide sadece kilomu bildiriyoruz bu liste için. malum hala acemiyim diğer bel basen listesine katılmıştım zaten. o aylıktı dimi? ay ne çok soru sordum

evet her hafta cuma günleri saat 12 veya 13 e kadar kilolar bildiriliyor..
yaptığın spor dakikasını da asumanzeynep arkadaşımız listeliyor...

önümüzdeki cuma yeni kilonu yazarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…