cücüşlerr ben kaçtımm , internet ne güzel şeyyy hele birde kotası az olunca
iyi geceler , yedi cücelerr , öptüm herkesiii
Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
Canım yane denir ki bilinmez ama yavaş yavaş da olsa ailene bir şekilde anlatmalısın.. İçim acıdı okurken Amin hiç birimize yaşatmasın...
Hepimizin en büyük hatası ileriyi düşünmeden hep yiyoruz .. Aman ne olacak ki ile başlayıp süre gelen şu kilo kavgası.. Seneler evvel çok güzel kilo verdim sonra tuttum o verdiğim kiloyu aldım tekrardan ... doğumda 101 kilo idim. Doktorum uyardı sürekli .. Tansiyon riskinden az kalsın bende bebeğimi kaybedecektim.. Doğumdan sonrada sürekli erteledim durdum... doktorum onay verdi yavaş yavaş azıcık sporla kilo vermeye başlayabilirsiniz diye..
Herşeyin başı sağlık .. Önce kendi vücuduna bakıp onu hor görmeden devam etmeliyiz..
Canım acını anlamaya çalışıyorum içim acıdı... Allahım en kısa sürede nasip etsin inşaallah...
oyy doğum günün kutlu olsun. eşinle, bebeğinle nice mutlara canım
amin canım inşallah sağolasın.hem yaşım ileri hem çok kiloluyum.bunlar çok büyük riskler.kısa zamanda hızla kilo vermeliyim çünkü yaşım geçiyor.söylediğin doğru hiç düşünmeden yedim bende,hatta bu sabah dr. a gitmeden 1 ekmeği ısıtıp tereyağıyla yedim,maalesef.neyse bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.gülegüle büyüt bebeğini.
sağol canımmm
.doğumgünün kutlu olsun canım.yavrunla nice uzun güzel yıllara inşallah.
canım en doğru kişiye sormuşsun. Özka arkadaşımız da sanırım polikistik overlıydı ve gördüğün gibi bir sürü kilo verdi. zaten kendi sana bahsedecektir. bende de pko var ve ben de veriyorum yavaş yavaş. lütfen sen de umutsuz olma. meyveden başka şekeri hayatından çıkararak başlayabilirsin. ve az ve sık yiyerek. tüp bebek için ilaçlar şişirmiştir seni. bol su, yeşilçay içerek ödemlerinden kurtulabilirsin. yeterki umutlu ol. istersen birkaç gün yediklerini paylaş. yorumlayalım biz de kendimizce.
sağol canım dediklerini yapıcam.şeker en zor kısmı çünkü sıksık krize girerim,meyveyi severim bolca yerim.umudumu kaybetmedim canım sadece acı çekiyorum umudumu kaybetsem yaşayamam .sevgiler.
selam kızlar.bugün 10 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim,şuan çok çaresiz ve çok acılıyım.aileme söylemedim .bu 2.tüpbebek denememdi.ne yapıcam bilmiyorum.ama önce kilo vermem gerektiğini biliyorum çünkü bugün dr.da tartıldım 114 kiloyum.kendimi çok kaptırmışım be anne olmaya.çok acı bu....Allah kimseye yaşatmasın bu yokluk duygusunu.yardım edinde şu kiloları vereyim ve hayırlısıyla bebeğime kavuşayım.
canım polikistik over malesef insülin direncini de beraberinde getiriyor. şekere karşı çok hevesliyiz. ama onu bi azaltabilsek sorun çözülecek. istersen meyvelerin yanında yoğurt ya da süt tüket ki şekerin ani çıkıp sonra da düşüp tekrar tatlı istemene neden olmasın. ben hurma tüketiyorum çok sevdiğim için. kuru erik, kuru kayısı, kuru incir baya işe yarıyor tatlı krizlerinde. iki incir beş badem ya da 3 erik 5 bademle ara öğünler de yapabilirsin.
evet canımhaklısın,yoğurt yemeyi becerebilirsem bu işi çözerim.hurmayı severim şeker ihtiyacını tamamen karşılıyor.hemde faydalı.
gercekten cok uzuldum. Allah insallah en yakın zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip eder. o ol dedimi hicbirsey duramaz karsısında. doktor arkadas anlatmıstı. kadın dogum doktoru arkadası kurtaj yapmıs, bakmıs yıne ultrasonda kese gorunuyor, sonra 2. kez iyice temizleyerek kurtaj yapmıs, inanılmaz ama yine kese duruyormus. sonra o gebelik devam etmıs ve bebek dogmus. bu gercek bir olay. bende inanamazdım direkt duymasaydım. keske sana teselli olacak cumleler bulabilseydim canım.
sevgili miyop,çok sağol canım fena duygulandım.yarın kürtajı görüşmek için dr. a gidicem.içimde hala bir umut var biliyormusun.sanki hazal hanım yağlarınız yüzünden iyi görülmemiş,bebeğinizin kalbi atıyor diycekler.olurmu olur Rabbimherşeye kadirdir.benim için dua edermisin .
canım benim. etmez olur muyum. sen boyle soyleyınce ben de duygulandım canım benim. innnsallah oyle bir sey olur ama sen o kısmını dusunmemeye calıs, Allaha sıgın. senin icin cok dua edicem canım.
Sagol canim tesekkürler :)Hayırlı olsun canım yeniliğin zorluğu çok oluyor ama insan sevinçle yapıyor gule gule kullan yeni mutfağını :)
sağol canım benim allah razı olsun seninde teyze olmana az kalmış çok güzel bi duygu
inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü olur rabbim annesine babasına bağışlasın
en kısa zamanda olmayanlarada versin...sizinkinin cinsiyet neydi??
sevgili miyop,çok sağol canım fena duygulandım.yarın kürtajı görüşmek için dr. a gidicem.içimde hala bir umut var biliyormusun.sanki hazal hanım yağlarınız yüzünden iyi görülmemiş,bebeğinizin kalbi atıyor diycekler.olurmu olur Rabbimherşeye kadirdir.benim için dua edermisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?