Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım inşallah sağolasın.hem yaşım ileri hem çok kiloluyum.bunlar çok büyük riskler.kısa zamanda hızla kilo vermeliyim çünkü yaşım geçiyor.söylediğin doğru hiç düşünmeden yedim bende,hatta bu sabah dr. a gitmeden 1 ekmeği ısıtıp tereyağıyla yedim,maalesef.neyse bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.gülegüle büyüt bebeğini.

Canım hep beraber atlatıcaz bugünleri..

Bu grubun en güzel yanıda bu zaten herkes bişileri başarmak istiyor... Mutlu olmak istiyor... zayıflayıp sağlıklı olmak istiyor.. Bence zaten bizi bizden iyi anlayanda olamaz..

sağol canım dediklerini yapıcam.şeker en zor kısmı çünkü sıksık krize girerim,meyveyi severim bolca yerim.umudumu kaybetmedim canım sadece acı çekiyorum umudumu kaybetsem yaşayamam .sevgiler.

sağol canım dediklerini yapıcam.şeker en zor kısmı çünkü sıksık krize girerim,meyveyi severim bolca yerim.umudumu kaybetmedim canım sadece acı çekiyorum umudumu kaybetsem yaşayamam .sevgiler.

canım polikistik over malesef insülin direncini de beraberinde getiriyor. şekere karşı çok hevesliyiz. ama onu bi azaltabilsek sorun çözülecek. istersen meyvelerin yanında yoğurt ya da süt tüket ki şekerin ani çıkıp sonra da düşüp tekrar tatlı istemene neden olmasın. ben hurma tüketiyorum çok sevdiğim için. kuru erik, kuru kayısı, kuru incir baya işe yarıyor tatlı krizlerinde. iki incir beş badem ya da 3 erik 5 bademle ara öğünler de yapabilirsin.

gercekten cok uzuldum. Allah insallah en yakın zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip eder. o ol dedimi hicbirsey duramaz karsısında. doktor arkadas anlatmıstı. kadın dogum doktoru arkadası kurtaj yapmıs, bakmıs yıne ultrasonda kese gorunuyor, sonra 2. kez iyice temizleyerek kurtaj yapmıs, inanılmaz ama yine kese duruyormus. sonra o gebelik devam etmıs ve bebek dogmus. bu gercek bir olay. bende inanamazdım direkt duymasaydım. keske sana teselli olacak cumleler bulabilseydim canım.

bende de polikistik var canım. universitedeyken farkedilmisti.kıllanmadan dolayı. ileride hamile kalmakta zorlanırsın demislerdi. bende evliyken uzun bir sureci goze almıstım. endokrin doktoru hemen hamile kalan polikistikler de var, kural degil demisti. gercekten ilk seferinde hamile kaldım. allah herkeze oyle nasip etsin. insallah senin de oyle olur.

Son düzenleme:

evet canımhaklısın,yoğurt yemeyi becerebilirsem bu işi çözerim.hurmayı severim şeker ihtiyacını tamamen karşılıyor.hemde faydalı.

evet canımhaklısın,yoğurt yemeyi becerebilirsem bu işi çözerim.hurmayı severim şeker ihtiyacını tamamen karşılıyor.hemde faydalı.

inşallah canım, biz sana elimizden gelen desteği vermeye çalışırız. eminim sen de doğruları yanlışları çok iyi biliyorsundur zaten.

ben şimdilik kaçayım kızlar. hepinize iyi geceler diliyorum. hoşçakalın.

sevgili miyop,çok sağol canım fena duygulandım.yarın kürtajı görüşmek için dr. a gidicem.içimde hala bir umut var biliyormusun.sanki hazal hanım yağlarınız yüzünden iyi görülmemiş,bebeğinizin kalbi atıyor diycekler.olurmu olur Rabbimherşeye kadirdir.benim için dua edermisin .

canım benim. etmez olur muyum. sen boyle soyleyınce ben de duygulandım canım benim. innnsallah oyle bir sey olur ama sen o kısmını dusunmemeye calıs, Allaha sıgın. senin icin cok dua edicem canım.

Hayırlı olsun canım yeniliğin zorluğu çok oluyor ama insan sevinçle yapıyor gule gule kullan yeni mutfağını :)
Sagol canim tesekkürler :)

az kaldi canim subatta insallah :) karni büyüdü kardesimin, aminnn
oglan bizimki :))

Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya

iyiki dogdun canimmmmm

Kizlar ya bugun bildirim var bunu unutmadim, ama inanin adim atacak yerim yok, hemde hicbiryerde,
odamda tartilamam cünkü adim zor atiyorum, tartima ulasmam imkansiz :)
mutfak desen öyle, banyo dopdolu,
oturma odasida öyle yani heryer heryerde inanin buna :))
Yenacim beni dövecek ama kiyma bana lüpten :18:

Okadar cok isim vardi ki yine, yarinda öyle,
dur durak bilmiyorum bu ara
dün bi abla var o dediki sen zayiflamissin baya dedi
ama bence göbeklendim :26: bilmiyorum banami öyle geliyor diye ama,
insallah inceliyorumdur

hayirli geceler
cnm belkide gercekten goremedi bebisin kalp atislarini bence 2.doktorDa gozuk
ben boyle bir olay hatirliyorum sonunda cocugunu sag salim kucagina almis
rabbim senin icin hayirliaini versin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…