Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli geceler takrardan kizlar
ben yine motimi kaybettim ondan sebep izin istedim kactim yani
cecommmm cok sevindim bana umut verdin bende spora baslicam kg veremiyom diye yine basladim yemeye ve 80 oldum haftaya tartilcam pili bitmis tartimin

günay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk

elim kolum kalkmıyo valla

hayirli geceler takrardan kizlar
ben yine motimi kaybettim ondan sebep izin istedim kactim yani
cecommmm cok sevindim bana umut verdin bende spora baslicam kg veremiyom diye yine basladim yemeye ve 80 oldum haftaya tartilcam pili bitmis tartimin

toksinnn al bendende o kadar ne kilo aldım sorma ayın birincisiyim kilo alarak

galiba motivasyonumuda beyaz ekmeklerin arasında onuda yemişimmmmmm gitti grlmiyoooo
nimrelll doğum günün kutlu olsunn
hazal dualarımız seninleeee inşallah iyi haberlerle dönersinn el birliğiyle zayıflarız merak etme benimdegöbek yağlarımdan baya çocuğun cisiyetini falan göremediler alttan baktılar baya bi süre hayırısını versin allah

canım inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda yeni evine oturursun ne güzel kendi evin olcak bunu düşünmek bile güzel rabbim banada bi nasip etse ev almayı .... Amiiiinnnnnn

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaaarr

Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
Allah hayırlı uzun ömürler versin canım

aramıza hoşgeldin canım Allah gönlünün muradını versin. dilerim bebişin sağlıklıdır ve senin yüzünü güldürür. aksi halde biraz kilo verirken hayıt suyu içmeyi ihmal etme düzenli olarak iç. bir bitki uzmanına sormuştum .''' kadınların hormon düzenleyici en iyi ilacı hayıt suyu ama hakikisi olduğundan emin olun'' demişti.'' östrejen düzenleyici, menopoz geciktirici, menepoz sıkıntılarını giderici, yumurtalıkların düzenli çalışmasını sağlayan, vs. vs. saydı saydı, sonrada yani kısacası kadınların hormonlarında boşlukları doldurur. yüksekleri düşürür, düşükleri yükseltir dengeyi sağlar. hiç korkmadan tüketin ama üstüne basa basa söylüyorum hakikisi olduğundan emin olun'' demişti.

günay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk

nursenacım Allah kavuştursun canım

Son düzenleme:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza burda öyle güzel dostluk ve dayanışma varki emin ol burda rahatlıkla zayıflayıp bebegine kavuşacaksın allahın izniyle seni çok hemde çok iyi anlıyorum benimde 2 tane düşüğüm vardı ama rabbim vermek istesin yeterki 3.de oldu çok şükür şimdi 15 aylık canını sıkma ve hep iyiyi düşün azim et kilolarını ver biran önce bebeğine kavuş allahın izniyle çünkü kilo çok büyük bi faktör :2::2:

Selamün Aleyküm :122: :122: :122:

Gününüz aydın, haftasonunuz eksilerde ve çok hareketli geçer inşallahhhhhhhhhhhh

Bu sabah erkenden uyandım daha doğrusu eşim erken kalkalım diye tutturdu fakat şu an ben uyandım kendisi hala uyuyor miskin
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım ama önce sizlere bakayım dedim
Gece güzel sohbetler edilmiş inşallah bu gecede edilirde bende katılabilirim

Bu arada belki gece Meryem gelmiştir diye düşündüm ama oda yok meydanda :26: Çok özledim ama yaaaa İddadaşım duy sesimide dön yuvana

slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

Canım çok ama çok üzüldüm Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder Daha sonraki mesajında belki yağlardan görünmedi demişsin inşallah öyledir sonuçta maalesef bu yağlar yüzünden herşeyimiz perdeleniyor
Bendede PKO ve insülin direnci var ve inan ikinci bebeğime hamile kaldığımda ( ilkinde yokmuş PKO ) doktor imkansız demişti bende sadece Allah işte demiştim Bütün dualarımız seninle inşallah herşey gönlüne göre olur. Eğer Allah korusun ama teşhis doğruysada bunda da bir hayır var demeye çalış El birliği ile kilolarımızdan kurtulup çok daha sağlam bir alt yapıya sahip olalım

kızlarr bu da benim ŞAFAK HARİTAM , giden 41 kalan 40 , gün gelecek 01ide görecez İNŞALLAAHH

Valla senle birlikte bizde eniştemiz ne zaman gelicek diye merakla bekliyoruz
Rabbim inşallah o günüde gösterir ve bir daha ikinizi hiçççç ayırmaz.........Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CECOŞŞ yaa valla tam azimli zıçan , bak nasılda deldi duvarıı

kız sabah sabah beni az güldürmedin
Doğru yaa her hafta azimle zıçan diyip diyip duruyordum yerimde saydığımı düşünerek
Çok şükür ben duvarı deldim darısı herkesin başına
Önümde daha delecek birkaç duvar var ama inan şu an o kadar basit geliyor ki bana hiç gözümde büyütmüyorum artık

neee beyaz ekmekmii ? o nedirki ? yenirmi? içilirmi ? ben bilmiyom kendilerini

bende bende tam tahıllıdan başkası eve girmez onuda çok nadiren 1 dilim tüketir oldum farkında olmadan
Anam neydi o öyle birde sıcak alınca bir bakmışsın ekmek bitmiş nedense
Artık o dönemler mazide kaldı ve bende çok memnunum bu durumdan

Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu birde tabiki zayıf nice seneler nasip eder inşallahhhhhhhh.....Aminnnnnnn

Rabbim inşallah gönlünden geçeni hayırlı olarak önüne sunar canım aminnnnnnnn

Canım Allah kavuştursun Seni çok iyi anlıyorum ama inan artık hep diyorum iyi olsunlar, sağlıklı olsunlarda varsın senede bir gelsinler
Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah....Aminnnnnnnn

Neyse benimki uyandı kahvaltı edip girişeyim işlere ki bitsin de kendimi spora vereyim :122: :122: Akşamda misafirlik var nasılsa

Kendinize iyi bakın
İNşalalh gece görüşürüz

canım ya zor olmuştur elbet alıştın çünkü uzun zamandır yanındalardı neyse sıkma canını iyi olduklarını bilde bırak onlar uzakta olsunlar

Bu arada simdi belime adim sayarda taktim bakalim geceyı kaç adim ile biterecegim... gün içinde yürüsede çikmayi planliyorum...

Ayy canım ise yariyomu adım sayar belki gaza geliriz nerden aldin ?

Cook sevindim canım inşallah daha bu kiloların kat kat fazlasiniverirsin ...

HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :119:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:

Tüm dereceye girenleri tebrik ederim harikasiniz :)

Canım Allah sabır versin ...

Günaydın kızlar,

kahvaltımı yaptım, yeşilçayımı içiyorum. bitirdiğimde eşim uyanmamış olursa leslie yaparım belki. daha sonra giremezsem hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

Nursenacım Allah kavuştursun annenlerle. onları bir dahaki görüşmenizde çok şaşırtabilirsin. bugün başla bence :)

İki gündür gelmek bilmeyen tesisatcımız hele şükür gelebildi

Sularıda kapattılar ufak bir mola vermek zorunda kaldım
İnşallah yarım saate kadar işleri biterde bende devam ederim

merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm

kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn

bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?

herkeslere tünaydıııın

canım patron kızı geldi sabah göremedim seni kusura bakma artıkın
Regl konusunu kafaya takma herşeyin hayırlısını versin rabbim

no problem, ayrıca saolasın canım...

Aman tanrim bu nasıl bir güzelliktir. Bu pofuduk bişe....bak çok istedin, allah sana verdi.. bu sibirya kurudna benzemiyor bence çok özel bir kedi...bayıldım. kiz mi bu?

kedimi beğendiğine sevindim nuhan ablacım:)))
evet kız:))

bazen bazı gerçekler acı oluyo.......

90 Kilonun Üzerindeki, Hasta Kedili Hatunlar Birlikte Zayıflıyor! diyeceğim. :128::128:

ne güzel ifade etmişsin durumu:)))
deniyorum artık bahçede bakmaya:))
öpüyorum

gelin canım gelin.....
türkiye cennet...

bu arada mutfağınızda hayırlı olsun, güle güle kullanın inşaallah canım...

güle güle git gel inş canım...
şimdiden özledik bile:))

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim güzel arkadaşlarım
ben aylar sonra ilk kez eksi bildirim yapacağım aman şoka felan girmeyin
inşallah bundan sonra uzun süre artı bildirim yapmam

geçmiş olsun canım benim.....

cücüşüm sanada geçmiş olsun canımcım.....

ayrıca bu 68paket ne ki anlmadım ve pek merak ettim?????:44:

HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :119:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:

tebrikler kızlar

AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34

AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m

AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft

tebrikler kızlar

tebrikler kızlar

tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin inşaallah..... AMİN

bu yoğurt önemli ayrıntı bencede; artık bende denicem inş sürekli yapmaya bu şekilde:)))
teşekkürler....

slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum

hoşgeldin sende aramıza:)

canım inan ne dicemi bilemedim......
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah.....
çok geçmiş olsun canım......

kızlarr bu da benim ŞAFAK HARİTAM , giden 41 kalan 40 , gün gelecek 01ide görecez İNŞALLAAHH

alemsin aynur:)))

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....

çok hayret edilicek bi durum ya, Allah diyorki ben istersem senin iraden yok olur....
kaderi mutlak resmen....
inan çok etkilendim anlattığından..... teşekkürler paylaşımın için.....

Allah kavuştursun inşaallah canım....

İki gündür gelmek bilmeyen tesisatcımız hele şükür gelebildi

Sularıda kapattılar ufak bir mola vermek zorunda kaldım
İnşallah yarım saate kadar işleri biterde bende devam ederim

hadi gözünaydın cecoşum...
tesisatçı beklemeye çok sinir olurum ben yaaa, geneldede çok bekletirler ya ustalar.....

BİRDE; listeleri salladın anacım:)))
MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH
SÜPERSİN:))))
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM CECOŞUM.....
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.....
ZAYIFLAMAYA RAMAK KALDI GİBİ GÖRÜNÜYO:))

çok geçmiş olsun canım....

Ya bu cizelgeyi bende beceremedim ustalardan anlatabilecek varmı ?

bu link sana yardımcı olur galiba canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım benim yaa çok zor allah yardımcın olsun yüreğine genişlik versin bende 2kez düşük yaptım allahım o acıyı bi daha tatdırmasın
inşallah olur bi an önce ama kilon fazlaymış bak benim bi r-arkadaş var 5yıllık ewlıler bebişleri olmuyodu 25 kg falan fazlalığı vardı tüp bebeğe odaklanmıştı
kilo vermeye başladı yaklaşık 15kg verdi bi baktık kendiliğinden hamile kaldı,
bende 7 kg verdim hemen hamile kaldım benimde kolay kolay olmuyodu demekki kilo herşeyin başıymış
anlıyacağın kılo çok önemli bi faktör inşallah sağlıklı şekilde kılo verdiğinde rabbim kendiliğinden göbüşünü doldurur
dualarımdasın

oooo maşallah allah kurtarsın inşallah pipican olacak demek haa
cicişler aldınmı teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…