hayirli geceler takrardan kizlar
ben yine motimi kaybettim ondan sebep izin istedim kactim yani
cecommmm cok sevindim bana umut verdin bende spora baslicam kg veremiyom diye yine basladim yemeye ve 80 oldum haftaya tartilcam pili bitmis tartimin
Ben geldimmmm
Biz bugün neler yaptık nelerrr. Ev bakıyoruz diyodum ya, bugün alacağımız evi beğendik. Daha doğrusu hem fiyat olarak uygun, hem giriş katı hem de balkonlu olan tek burayı beğendik. 1 sene sonra çok daha pahalıya satılacak bir ev olduğunu düşünüyorum. Yani ilerisi için gelecek vaat eden bir yerde. Çok da ümitlenmek istemiyorum çünkü banka kredisinin onaylanması lazım. Daha önce sorun yaşanmış bir proje bu. Esenyurttaki projelerde imar sorunu vardı ama bu projenin 3 bloğu iptal ediktikten sonra imar sorunu kalkmış. 1,2 ay daha beklesek bu fiyata alamayız. Şimdi tek engel banka kredisi. Aslında eşimin maaşını aldığı vakıfbanktaki müşteri temsilcisi sorun olmayacağını söyledi ama expertizin daire fiyatını ne kadar olacak belirliyeceği çok öenmli. Daire 130bin tl. 30 bintl annem kredi çekip göndericek(yarısını yani 15bintl borçlanıcaz anneme). Geri kalanı da artan krediyle kredi çekicez. Artan kredi dediğim de şu. Memur maaşı her yıl artıyor ya( 80-100tl arası). İl sene atıyorum 1000tl öderken 2. sene 1100 ödüyosunuz. 10 yıl kredi çekerseniz 10. yıl ödeyeceğiniz miktar 2000 civarı oluyor. Bunu tercih etmem sebebimiz çocuk olursa onun masrafı da olur düşüncesi. Bize en uygun ödeme bu yani. Umarım olur kızlar çok istiyorum. Alacağımız sitenin adı NTowes.
Allah hayırlı uzun ömürler versin canımKızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
aramıza hoşgeldin canım Allah gönlünün muradını versin. dilerim bebişin sağlıklıdır ve senin yüzünü güldürür. aksi halde biraz kilo verirken hayıt suyu içmeyi ihmal etme düzenli olarak iç. bir bitki uzmanına sormuştum .''' kadınların hormon düzenleyici en iyi ilacı hayıt suyu ama hakikisi olduğundan emin olun'' demişti.'' östrejen düzenleyici, menopoz geciktirici, menepoz sıkıntılarını giderici, yumurtalıkların düzenli çalışmasını sağlayan, vs. vs. saydı saydı, sonrada yani kısacası kadınların hormonlarında boşlukları doldurur. yüksekleri düşürür, düşükleri yükseltir dengeyi sağlar. hiç korkmadan tüketin ama üstüne basa basa söylüyorum hakikisi olduğundan emin olun'' demişti.amin canım inşallah sağolasın.hem yaşım ileri hem çok kiloluyum.bunlar çok büyük riskler.kısa zamanda hızla kilo vermeliyim çünkü yaşım geçiyor.söylediğin doğru hiç düşünmeden yedim bende,hatta bu sabah dr. a gitmeden 1 ekmeği ısıtıp tereyağıyla yedim,maalesef.neyse bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.gülegüle büyüt bebeğini.
nursenacım Allah kavuştursun canımgünay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk
elim kolum kalkmıyo valla
selam kızlar.bugün 10 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim,şuan çok çaresiz ve çok acılıyım.aileme söylemedim .bu 2.tüpbebek denememdi.ne yapıcam bilmiyorum.ama önce kilo vermem gerektiğini biliyorum çünkü bugün dr.da tartıldım 114 kiloyum.kendimi çok kaptırmışım be anne olmaya.çok acı bu....Allah kimseye yaşatmasın bu yokluk duygusunu.yardım edinde şu kiloları vereyim ve hayırlısıyla bebeğime kavuşayım.
slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum
selam kızlar.bugün 10 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim,şuan çok çaresiz ve çok acılıyım.aileme söylemedim .bu 2.tüpbebek denememdi.ne yapıcam bilmiyorum.ama önce kilo vermem gerektiğini biliyorum çünkü bugün dr.da tartıldım 114 kiloyum.kendimi çok kaptırmışım be anne olmaya.çok acı bu....Allah kimseye yaşatmasın bu yokluk duygusunu.yardım edinde şu kiloları vereyim ve hayırlısıyla bebeğime kavuşayım.
kızlarr bu da benim ŞAFAK HARİTAM , giden 41 kalan 40 , gün gelecek 01ide görecez İNŞALLAAHH
CECOŞŞ yaa valla tam azimli zıçan , bak nasılda deldi duvarıı
neee beyaz ekmekmii ? o nedirki ? yenirmi? içilirmi ? ben bilmiyom kendilerini
Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
sevgili miyop,çok sağol canım fena duygulandım.yarın kürtajı görüşmek için dr. a gidicem.içimde hala bir umut var biliyormusun.sanki hazal hanım yağlarınız yüzünden iyi görülmemiş,bebeğinizin kalbi atıyor diycekler.olurmu olur Rabbimherşeye kadirdir.benim için dua edermisin .
günay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk
günay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk
Bu arada simdi belime adim sayarda taktim bakalim geceyı kaç adim ile biterecegim...gün içinde yürüsede çikmayi planliyorum...
Geleyim Fasulyenin faydasına
Malum Spor salonuna tam bir ay önce başladım ve o zaman 110.4 cıkmıştım
Evde her hafta tartılıyordum ama sonuç hep 111.8 yada ona yakın birşey çıkıyordu. Meğer tartım bozukmuş yada 100lü rakamlara gelince sıyırıyor. Kücük kızımı tarttığımda hep doğru cıktığından ben vermedim sanıyordum hatta salondaki hocaya bile danışmıştım hala aynı çıkıyor ben diyekadında geçen hafta dur haftaya göreceğiz bu tartıyı baz al eğer başka sonuç çıkarsa demişti
Dün salonda tartıya cıktım ve hocada bende şok olduk
Tammmmmmmmm 103 Kilo cıktım
Yani 1 ay sporla diyet toplamda 7.4 kilo gitmesine sebep oldu
Ben kaç haftadır 111 laneti diye tutururken meğer altına çoktan düşmüşümyani yılbaşına 99u görmek hayal değil gerçek olucak galiba
Dünden beri havalarda uçuyorum32 dişim görünüyor evin içinde bile küçük bir çocuk gibi atlaya zıplaya dolanıyorum tabi dilimden de Pretty Woman şarkısı eksik olmuyor
Anammm gören olsa bu hatun kafayı yedi derler herhalde ama inanın aylardır okadar çok canım sıkılıyordu ki veremiyorum diye
Böyle bir sonuçtan sonra hayatta beslenme düzenimi bozmam.
Hoca ben 5 kilodan fazlasını beklemiyordum dediOda sonuçtan çok memnun aynen devam ediyoruz dedi
Eşim eve gelirken hesap yapıyor ayda 4 kilo versen 10 ayda 40 yapar anammm okadarda verme demezmidedim deli 40 kilo versem ancak 65 olurum oda benim için süper
İnşallah her ay bukadar olmasada kilo vermeye devam ederimEşimede dedim kusura bakma ama seneye yine senelik üye olucağım ona göre kendini ayarla olmadı annemden isterim sonuçta sağlığımdan önemli değil ya
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?
canım patron kızı geldi sabah göremedim seni kusura bakma artıkın
Regl konusunu kafaya takma herşeyin hayırlısını versin rabbim
Aman tanrim bu nasıl bir güzelliktir. Bu pofuduk bişe....bak çok istedin, allah sana verdi.. bu sibirya kurudna benzemiyor bence çok özel bir kedi...bayıldım. kiz mi bu?
evet kizlar, ne çok yazmışsınız... oku oku bitmedi
Temizlik ürünleri ile ilgili bir çoşkuntu olmuş...Benimde şu anda elimde hep temizlik ürünü ambalajları var... Yapılan bütün üretimler ne kadar daha az paraya imal edebiliriz mantiği ile çalışır. Uzun yıllardır birçok üretici tanıdım. İçlerinde bonkörünü hiç görmedim.Ticarette duygu yoktur. Yabanci patentli, türkiyede lider bir cpis markasının, ambalaj yüzeyine daha az boya gelirse ambalaj totalinde kaç adet daha fazla cips paketlleğinin hesabını yaptığının birebir şahidi oldum. gerisini siz düşünün artik...
Herkescikler hep hasta ya... kendinize dikkat edin kızlar. Yoksa topigin adini gene değiştireceğim. 90 Kilonun Üzerindeki, Hasta Kedili Hatunlar Birlikte Zayıflıyor! diyeceğim.
Ben iş yoğunluğu yaşıyorum. Ama mutluyum son 3 ay çok kötü geçmişti. iş olusunda ben çalışırım sorun değil....3 günüdr ne zaman uyuyorum. ne zaman çalisiyorum. belli değil. Sabah erken saat müşterim geldi. Erkek kalktim. Çok uykum var.
ve az öncede kıymalı bamya yaptim yedim...(dukanda kiymali bamya serbestmi diye bas basa bağırıyordum. serbestmiş.) biraz ekşili çok güzel geldi......
sevgiler...........
Merhaba Arkadaşlar :) Bugün artık sonbaharı geride bıraktığımızı hissettim ilk defa. Ayazı, karanlık ve puslu havayı geçen hafta da bir kaç kere görsek de bana hala kış gelmemiş gibi geliyordu. Hala sonbahardaydık sanki... "Yıllar nasıl akıp giyor" diye klasik bir geyik yapasım var :) Bir kış daha geldi, göz açıp kapayıncaya kadar da bahar gelecek, sonra yaz ve gene kış... Bazen geçen yıllara öööyle bakıyormuşum gibi hissediyorum. Bu karanlık hava biraz karamsarlık da veriyor galiba.
Soğuk havaya rağmen sabah 45 dk. yürüdüm, iyi geldi gerçi, o da olmasa hepten salacaktım kendimi :)
Sağolasın Sultancım. Evet uzun uzun yazıyorum değil mi? Çok da konuşurum ben biliyor musun? Sekiz parmak yazıyorum ben, konuşma hızında yazıyorum yani, o yüzden kaptırsam kendimi daha da uzun yazarım inan
Çok yıllar oldu canım, 30 yıl geçti üzerinden, ben 6 yaşındayken kalmıştık Köln'de. Babam 2 sene, biz de 1 sene yaşadık. O zamanlar ilköğretim 7 yaşında başlıyordu, benim okul çağım gelince bizimkiler bir seçim yapmış, Türkiye'ye geri dönmüşler. Orada kalsaydık Almanca bilmediğim için farklı bir okula gitmem gerekiyormuş (daha yavaş öğrenenler için, yabancı çocukları için filan, sen biliyorsundur belki o uygulamayı). Babam da istememiş dönmüşüz. Bir de babamın tıp diploması ile orada denklik alması vb. sorunlarla çok uğraşıyordu, anestezi ihtisası yapıyordu Almanya'da, bu da pek tercih ettiği bir dal değilmiş. Ülkeye dönünce branşını da değiştirdi, farklı dalda ihtisas yaptı .
Taahhüt işi yapacaksınız anladığım kadarıyla? Hayırlı olsun tekrar. Her işte bir hayır vardır diye düşünmeli. Uzak olması iyi olmamış ama size uğurlu gelir umarım o ofis. Eşim mimar canım, inşaat sektöründe evet, biraz bahsetmiştim hatırlarsın, hafif yapılar ve asma germe sistemler üzerine çalışıyor şirketimiz. Ofisi kurun, yerleşin, bana faaliyetleriniz ile ilgili kısa bilgi ve iletişim adreslerinizi içeren metin iletirsen ben de eşime iletirim. Bir çok inşaat şirketine iş yapıyorlar...
Asıl taahhütlük işini Leah'ın eşi yapıyor bildiğim kadarıyla. Pek ufak çaplı değil onların işi. Danışmak istediğin bir konu olursa, Beyza'ya özel mesaj at, ilgilenir eminim. Bu tip konularda duyarlı ve yardımcıdır
Canım, asıl hamarat sensin. Şu yağları nasıl yapıyorsun anlatsana? Hiç duymamıştım daha önce. Ben hindistan cevizi yağı deyince meyvenin kendisinden çıkan yağ sanıyordum...
Anlattığın kadarıyla senin öğütücüyü biraz zorlamışsın. Bir defa fazla malzeme koyar ya da uygun olmayan gıda çekersen sonra toparlaman zor oluyor. Önceden rondom senin dediğin gibi alametler veriyordu benim, aşırı derecede doldurup hindi kıyması çekmeye çalışmıştım yıllar önce :)) Benim elektirikli değirmenim anlattıklarının hepsini çok güzel çekiyor. Şekeri de onda çekiyorum, hazne ufak gibi görünüyor ama bir dolu şey alıyor. Toz şekeri koyup 5-6 saniye içinde pudra şekeri yapıyorum. Tuzu da sorunsuz çekiyor, fındık fıstığı da öğütüyor, eğer gereğinden fazla çekersme kuruyemişin yağı çıkıyor krema kıvamına geliyor. ben fındık kreması-fıstık ezmesini de bu öğütücüde yapıyorum.
Sadece her seferinde düğmeye 5-6 saniyeden uzun basmıyorum, 2-3 sn. dinlendirip sonra tekrar öğütüyorum gerekirse. Düğmeye uzun basmak da motorun yanmasına sebep olabiliyor. Benim makinam Krups f203, internette resmini görebilirsin, 50-70 lira aralığında satılıyormuş şimdi. Ben 5 sne eönce 90'a almıştım :))
*Sinameki de güzel fikirmiş, bağırsak tembelliği durumunda aklımda olsun...
Afiyet olsun canım, beğenirsiniz umarım
Esracım çok tatlısın. O zaman ne mutlu bana :))
Tuzla ilgili ben de çok derin araştırma yapmadım. Ama Himalaya Tuzu'nu kullanmıyorum. Sayısız faydalarını okusam da çoka az miktardaki tuzun çok pahalı olması ve her kağıt mendile Selpak denmesi gibi rafine olmayan her tuza "himalaya tuzu" denmesi, gerçeğini bulmanın çok zor olması nedeniyle tercih etmedim. Ülkemizdeki en kaliteli tuzun Çankırı tuz mağarası tuzu olduğunu okudum bir kaç güvenilir kaynakta, ağır metallerle kirlenmemiş olduğu belirtiliyordu. Onu alıp öğütüyorum genelde. Biraz pudramsı ve nemli bir dokusu oluyor öğütünce ama alışınca kullanması kolay. Tuzluğa pirinç atıyorum biraz, tuzlukta o şekilde kullanıyoruz. Arada deniz tuzu da alıp kullandığım oluyor
Daficiğim seni tebrik ederim. Çok güzel bir karar almışsın bence. Paylaştığın bilgiler için de çok teşekkürler.
Hijyenik sandığımız o temizleyiciler, nasıl öldürücü, ve zararlı, ve allerji başta olmak üzere pek çok hastalığı tetikleyici ajanlar taşıyor aslında. Boraks ve diğe rdoğal temizleyiciler konusunda ben de "beslenme bülteni" sitesinde çok detaylı ve güzel açıklamalar okumuştum. (Meraklısı siteden arama butonundan aratıp okuyabilir) Ama bir türlü uygulamaya geçiremedim. Arap sabunu, leke çıkarıcı olarak sirke, doğayla dost bazı markalar, bazen de organik pazardan organik temizleme ürünleri alıyorum. Ama sertifikalı organik temizleme malzemeleri çok pahalı, çok da ufak ambalajlarda. O nedenle rutin malzemeler de bol bol kullanılıyor hala bizim evdeSen deneyimlerini yazarsan ben de cesaret alırım belki..
Tez zamanda kavuşursunuz umarım.
...
Meyra, kediyi benimsemişsin bile sen. Bak kapına kadar gelmiş, kısmetin artık o senin (aslında sen onun kısmetsin galiba bu durumda :), kapınıza gelmiş, ailenize uğur getirecektir bence. Bahçede bakmayı dene bence. Çok da şirin bir şeymiş...
Yena'cığım toparlamışsın sevindim. Merak etmeye başlamıştık. Bu arada Meryem de kayıp bu aralar yok değil mi? Onu da merak ettim ben. Gelse hem kendinden hem Ebru'dan haber verse bize...
selaaaammmm :)))
hepinizi çok çok çok ama çok özledim.Ablama geldim nete girip buraya koştum hemen.Allahıma bin şükür çok iyiyiz bebeğim ve ben.Bi sıkıntım yok çok şükür.13 haftayı geçtik.Mide bulantım falan hiç olmadı.Maşallah çok rahat geçirdim şu ana kadar.İşten baya bi süredir izinliyim.Hem düşük riskimden hemde biliyosunuz zirai ilaçlardan endişeleniyorum.O yüzden giremiyorun nete.Sizleri çok özledim.Hepiniz iyisinizdir inşallah :) Güzel kilolar vermişsizindir.Ben 90 lara dayandım bile şimdiden.Annemler hafta sonları geliyor bazen yedirdikçe yediriyor.Ablamla kız kardeşim bakıyorlar bana sağolsunlar.İş güç yemek onlarda.Ben yatışa devam :)
Artık yavaş yavaş ayaklandım.Bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmıştım ablama uğradım hemen sizlere yazayım diye.Biliyorum merak ediyorsunuz Allah razı olsun hepinizden.
Ben uzun zaman daha izinli olucam sanırım.Hem işler düştü patron tek halledebiliyor hemde havalar bozdu 2 vasıtayla işe gitmek zorlar karda kışta.Ara sıra kendi arabamızla gidip 1-2 saat yapılacakları yapıp hemen geri dönüyorum eve o kokunun içinde kalmamak için.
Neyse canlarım hepinizi çok sevdiğimi bebek isteyen arkadaşlarıma her gece dualar ettiğimi sakın unutmayın.hakkımızda hayırlısı olsun.Şimdilik iyi akşamlar.gelebilirsem sonraki günler yine yazarım mutlaka.öptüüüümmm :))
ahh ne cok özledim orayicanim memleketimmm..
yaz gelsede gitsek insallah
Anladim canim evet dilin yoksa direk seni ayri bir sinifa aliyorlar, bizim okuldada vardi öyle bir sinif,
hep yurtdisindan gelen ögrenciler vardi, almancalari pek yoktu, orda almancaya daha fazla önem veriliyordu, üstüne düsülüyordu yani..
Almancasini düzeltende normal siniflara gecebiliyordu, öyle bir sistem vardi hala vardir sanirim..
hosgeldin canim iyi olmana sevindim:))) ebruda iyimis onada cok sevindim, bebislerinize iyi bakin kizlaaar :)
benim kizkardesimde 7 aylik kocaman oldu göbisi, seviyorum bende yigenimi :)))
Yenacim sende kendine hic bakmiyormusun hiiiiiiiiiiiii
iyiles artik, bol vitamin al :)
Bugün başıma neler geldi kızlar sormayın. Son hazırlıklar için avm'ye gidiyordum, çukura girdim ve güüümm! 2 lastik birden patladı. Hemen back up aradım. Onları beklerken akü bitti. 2 saat sonra geldi çekici, ben seksi mini eteğimle gecenin bi vakti sanayilerde kaldımLastik falan değişti derken tam 5 saat boş yere dışarda kaldım hiç bir işimi de halledemedim.
Hemen geldim valizimi hazırladım. Sokak işlerimi yarına sıkıştırmam lazım. Öğlen ofiste olmalıyım. Ayy daha banyo falan çıldırcam valla... Sabah erken kalkıp bildirimi yapar kaçarım artık yoğun bir gün beni bekliyo...
Yaklaşık 1 hafta kadar çok sık giremem ancak fırsat bulursam cepten.. Özleyin beniHepinizi öpüyorum!!
herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim güzel arkadaşlarım
ben aylar sonra ilk kez eksi bildirim yapacağım aman şoka felan girmeyin
inşallah bundan sonra uzun süre artı bildirim yapmam
selam hatunlar bikac gundur rahatsizdim keyfim yoktu hic nete falanda bakmadim oyle burayada ugruyamadim.. kilom ayni 105 sporda 180 dk. bu dukan bana hic iyi gelmedi uzerimdeki siskinligi atamiyorum bir turlu migdemde cok rahatsiz sanirim bana iyi gelmeyen yulaf kepegi.. baska bir diyet secsem daha iyi olucak boyle devam edemem.. ins hersey yolundadir hayirli cumalar diliyorum kizlar daha sonra gelip gecmise bakicam..
Selam cücüşlerr , ben geldiimm
okulda 3. 4. saatlerim boştu , karın ağrım vardı bekledim ama malesef geçmedi , bende izin aldım müdürümden , eve geldim sıcak su torbasıyla kanki olaraktan bi güzeell uyku çektiimmm
şimdi iyiyim , uyanınca karnımıda doyurdum ,oohh karnım tokk sırtım peekkk
aahhh mayalarrr aaahhhh
Esoşummmmm , afferim kuzumaa
BANUUUUUU çıldırdım sevincimden yaaa,çççççooooooooookkkkk güzel hayatım aynen debam , bozmadaan ,süperrsinn , tebrik ediyorum kocaaammaannn kocaammmaannnn ,MAŞALLAAAHHHHH
Selin hoşgeldin tatlımm , bir MaşAllahhta sana gelsin kuzumm , Rabbim o 3 haneleri bi daha göstermesin inşAllahhhhh , öpüyorum kocamannn
NOT = 17 x 4 = 68 paket
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34:119:
HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
AYIN 1.si ___________ -8,4 kg. ______________ Ceco34
AYIN 2.leri __________ - 3,4 kg. _____ Clutch & gözd_m
AYIN 3.leri _________ - 2,7 kg. ______ nimrel & Zukunft
1.fadime02..............................................500dk
2.gulma..................................................300dk
3.asumanzeynep......................................250dk
4.ceco34-eriny........................................180dk
5.clutch..................................................135dk
6.nuhan..................................................120dk
7.anathema8.............................................30dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
Çok tesekkürederim. cok bal şekerdi..
Benim baba tarafim çok uzun yaşıyor. Babaannem 98 yasında vefat etti. Torunun torununu gördü. Niyemi bunları söyledim... Hergün gece mutlaka bir kase yoğurt yerdi. Ne olursa olsun o yoğurt mutlaka temin edilirdi... Cildide pırıl pırıldı...
slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum
kızlarr bu da benim ŞAFAK HARİTAM , giden 41 kalan 40 , gün gelecek 01ide görecez İNŞALLAAHH
gercekten cok uzuldum. Allah insallah en yakın zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip eder. o ol dedimi hicbirsey duramaz karsısında. doktor arkadas anlatmıstı. kadın dogum doktoru arkadası kurtaj yapmıs, bakmıs yıne ultrasonda kese gorunuyor, sonra 2. kez iyice temizleyerek kurtaj yapmıs, inanılmaz ama yine kese duruyormus. sonra o gebelik devam etmıs ve bebek dogmus. bu gercek bir olay. bende inanamazdım direkt duymasaydım. keske sana teselli olacak cumleler bulabilseydim canım.
bende de polikistik var canım. universitedeyken farkedilmisti.kıllanmadan dolayı. ileride hamile kalmakta zorlanırsın demislerdi. bende evliyken uzun bir sureci goze almıstım. endokrin doktoru hemen hamile kalan polikistikler de var, kural degil demisti. gercekten ilk seferinde hamile kaldım. allah herkeze oyle nasip etsin. insallah senin de oyle olur.
İki gündür gelmek bilmeyen tesisatcımız hele şükür gelebildi
Sularıda kapattılarufak bir mola vermek zorunda kaldım
İnşallah yarım saate kadar işleri biterde bende devam ederim
merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm
kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn
Ya bu cizelgeyi bende beceremedim ustalardan anlatabilecek varmı ?
Sagol canim tesekkürler :)
az kaldi canim subatta insallah :) karni büyüdü kardesimin, aminnn
oglan bizimki :))
iyiki dogdun canimmmmm
Kizlar ya bugun bildirim var bunu unutmadim, ama inanin adim atacak yerim yok, hemde hicbiryerde,
odamda tartilamam cünkü adim zor atiyorum, tartima ulasmam imkansiz :)
mutfak desen öyle, banyo dopdolu,
oturma odasida öyle yani heryer heryerde inanin buna :))
Yenacim beni dövecek ama kiyma bana lüpten :18:
Okadar cok isim vardi ki yine, yarinda öyle,
dur durak bilmiyorum bu ara
dün bi abla var o dediki sen zayiflamissin baya dedi
ama bence göbeklendim :26: bilmiyorum banami öyle geliyor diye ama,
insallah inceliyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?