geçmiş olsun gulma Allah acil şifalar versinmerhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm
kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn
merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm
kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn
Kızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
Ya bu cizelgeyi bende beceremedim ustalardan anlatabilecek varmı ?
herkeslere tünaydıııın
cücüşüm sanada geçmiş olsun canımcım.....
ayrıca bu 68paket ne ki anlmadım ve pek merak ettim?????:44:
Selam cücüşleriiimmm
sabah kalktık , kaynanamla karşılıklı kahvaltı yaptık , keyif çayı içtik , şaşırtıcı bir şekilde hava güzeldi bugün , bizde çıktık yürüyüş yaptıkk , az önce geldik , şimdide arabayla gezmeye gidecez , akşama balık varr menüde , gideceğim yerlere söylüyorum önceden dukan amcamı , menü bana göre gelişiyorr
doğum günün kutlu olsun Aslıhancım , eşinle , bebişinle ve tüm sevdiklerinle ve tabi bizlerle nica sağlıklı , mutlu , huzurlu , kilo problemi olmayan yıllaraaa
buyur şekerimm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
sağolasın bebeem , iyiyim çok şükür:34:
verilen her 1 kilo 4 adet margarin paketine eşit , Selincik 17 kilo verdiği için 17x4=68 paket margarine kış kış demiş bedenindennn
benim mesela 24 oldu 24x4=96 pakete yallas dallas yaptım bende
işte durum budur , bu hesap motivasyonunu kaybetmiş , onca paketi vermiş sonrasında geri almış olan TOKSİNin hesabıdır , TOOKKSSİİİNNNNN duuyy beniiii , motivasyonuna dön artıkkk
nice mutlu sağlıklı yıllara canımKızlar altı dakika sonra benim doğum günüm doğmuşum ben ya
Allah kavuştursun canım sağlıcakla gelsinler ankaraya ama bugün fena ayaz vargünay dın kızlarrrrrrrrrrrrrr sabah annemleri yolcu ettim canım sıkkın ev ıssızlaştıı off yaa gurbet ne zoor büyük kızla az ağlaştıkk
elim kolum kalkmıyo valla
geçmiş olsun canım kızınamerhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm
bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?
[SIZE=3
[SIZE=3] nursenacım Allah kavuştursun canım[/SIZE]
S
Canım Allah kavuştursunSeni çok iyi anlıyorum ama inan artık hep diyorum iyi olsunlar, sağlıklı olsunlarda varsın senede bir gelsinler
Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah....Aminnnnnnnn
canım ya zor olmuştur elbet alıştın çünkü uzun zamandır yanındalardı neyse sıkma canını iyi olduklarını bilde bırak onlar uzakta olsunlar
Nursenacım Allah kavuştursun annenlerle. onları bir dahaki görüşmenizde çok şaşırtabilirsin. bugün başla bence :)
teşekkür ederim kızlar sağlıklı olsunlarda herkezin yuvası işte mecbur gideceklerAllah kavuştursun inşaallah canım....
hadi gö
çok geçmiş olsun canım....
.html[/URL]
Selam cücüşleriiimmm
sabah kalktık , kaynanamla karşılıklı kahvaltı yaptık , keyif çayı içtik , şaşırtıcı bir şekilde hava güzeldi bugün , bizde çıktık yürüyüş yaptıkk , az önce geldik , şimdide arabayla gezmeye gidecez , akşama balık varr menüde , gideceğim yerlere söylüyorum önceden dukan amcamı , menü bana göre gelişiyorr
doğum günün kutlu olsun Aslıhancım , eşinle , bebişinle ve tüm sevdiklerinle ve tabi bizlerle nica sağlıklı , mutlu , huzurlu , kilo problemi olmayan yıllaraaa
buyur şekerimm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
sağolasın bebeem , iyiyim çok şükür:34:
verilen her 1 kilo 4 adet margarin paketine eşit , Selincik 17 kilo verdiği için 17x4=68 paket margarine kış kış demiş bedenindennn
benim mesela 24 oldu 24x4=96 pakete yallas dallas yaptım bende
işte durum budur , bu hesap motivasyonunu kaybetmiş , onca paketi vermiş sonrasında geri almış olan TOKSİNin hesabıdır , TOOKKSSİİİNNNNN duuyy beniiii , motivasyonuna dön artıkkk
teşekkür ederim kızlar sağlıklı olsunlarda herkezin yuvası işte mecbur gidecekler
onların gitmesiyle müjdeli haber kayınvalidemden geldi görümcem 15 tatilde gelecekmiş belki bizde geliriz dimezmiiii
hık diye gidecektimmmm neysekiii 1 ay var sanırım 15 tatile annemle rekabet halinde olduğu için kendilerii
kayınvalidenin zayıflamana tepkisi nası oldu aynur hadi eşinin gelmesine az kaldıı en son yanına gittiğinden beri kaç kilo gitti süpersin maşşallah
Allah kavuştursun canım sağlıcakla gelsinler ankaraya ama bugün fena ayaz var
kızım ebru kursuna gitti ben de gittim bekledim orda dondum valla
gem
teşekkür asu angaramın ayazını sevem
Allah kolay gelsin sana canım valla siz iyice pansiyon moduna geçiceksiniz hele ki yazın randevulu gelmeleri gerekecek herhalde
burnum neyim kıpkırmızı oldu valla hasta olmam inşallah:2:
nice mutlu sağlıklı yıllara canım
Allah kavuştursun canım sağlıcakla gelsinler ankaraya ama bugün fena ayaz var
kızım ebru kursuna gitti ben de gittim bekledim orda dondum valla
geçmiş olsun canım kızına
hoşgeldin aramıza
bir de hazal gelmişti o da hoşgelmiş
toksin yeteeeeer toparlan artık canım
sağol canım 39 yaşındayım,tren kçmak üzere anlayacağın.yaklaşık 3 aydır bambaşka bir boyuttaydım,şimdi ne yapıcam bilmiyorum.sanki garip bir rüya gibi.öyle zorki anlatamam.
burnum neyim kıpkırmızı oldu valla hasta olmam inşallah:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?