Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok sevindim yaaa. Meğerse o kadar kilo vermişsin. Sen bu gidişle 1 yıla fıstık olursıun fıstık. 6 ay dememi beklersin demiii Ama yok demiycem. Geç olsun güç olmasın banucuğum.

ay çok sevindim yaaa. Meğerse o kadar kilo vermişsin. Sen bu gidişle 1 yıla fıstık olursıun fıstık. 6 ay dememi beklersin demiii Ama yok demiycem. Geç olsun güç olmasın banucuğum.

He valla 6 ay deseydin iyidi ama dediğin gibi geç olsun güç olmasın gidenler geri gelmesin inşallahhhhhhhh....Aminnnnnn
Bak birde size bir kaç kere yaptığım birşeyi anlatayım
Karşı komşu Ablamla her gün mutlaka kahve içiyoruz ya geçenlerde nereden aklımıza estiyse fal kapattık
Geçmişte şakasına bakıyorduk ama baktık yaramıyor tövbe etmiştik

Dini konularda baya bilgili olan bir abi şakasına da olsa bakmayın çünkü söyledikleriniz şakada olsa çekiyorsunuz o söylediğinizi demişti Gerçektende o dönem bir kaç kere falımın tuttuğu görülmüştü mıy mıy araba kullanan amcam için yengeme ufak bir kaza atlatacak demiştim hatta içimden ammada attın be banu adam zaten mıy mıy kaza yapması bir nevi imkansız demiştim
Aynı gece yengem bizi aradı kız falın çıktı eve dönerken kaza yaptık ama önemli birşey yok dediğin gibi sadece arabanın tamponu hafif yamuldu diye
Neyse Lafı uzatmim iki senedir fal kapatmayan biz hadi kapatıp bir göz ucuyla bakalım dedik
Tabi ben fincanı açar açmaz başladım anammmm kızzzzzz ben resmen erimeye başlamışım bak görüyormusun abla patır patır gidiyor kilolar demiştim hani o abinin dediği gibi ne gördüğünü idda ediyorsan onu çağırırsın hesabı
Dünde ona sonuçumu söyleyince kız şaka maka derken dediğin çıktı ya diyince yaw abla gördüğümden değil ben evrene mesaj attım cevap ancak geldi dedim nasıl gülüyor çatlak diye

ohh listenin incisiyimm(maşşallah herkeze
HAFTANIN 1.si __________ - 8,6 kg. _____________ Ceco34 :119:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,5 kg. _______ asumanzeynep

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. __________ efeeeeeeem:81:
valla süperrrsiniz hepiinizi tebrik ediyorum asuu aylar sonra sahnelere döndün:))))))))))))))
ellerinize sağlıkk spor yapanları kar kız demeden azmedenlerii tebrikk ediyorumm

Haftasonu sakinliği çökmüş topiğe

Neyse bende bugün resmen kalıcı oldum Yarın baya yoğunluk olucak ama gece girmeye çalışırım
Eşimin amcasına yemeğe davetliyiz ama hiç problem yapmıyorum artık :122:

Bu arada akşam üzerede benim amcam aradı daha doğrusu yengem ille özledik görüşelim diye haftaya cumarteside onları yemeye alıcağım Aslında bayılırım misafire ama işte şu spor günlerimden bir günü yiyorlar ister istemez neyse bende bir sonraki gün acısını çıkartırım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın gece görüşmek üzere kendinize iyi bakın

slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum

iyi akşamlar kızlaaarr
bugün çok mahcubum
sabah erken bildirim yapmadım biraz daha geçsin sonra çıkarım tartıya dedim .apar topar evden çıkmam gerekti bildirim yapamadan çıktım. yena geç gelirse yetişirim dedim ama malesef yetişemedim liste çıkmış ben eve şimdi geldim.

yena cım ellerine sağlık canım hakkını helal et

kilo veren arkadaşları tebrik ederim

geçmişi okumadım ama cecoşun bildirimine baktım
cecoşuuuuuuummmmmm çooookkk çoookkkk çok tebrik ederim :119:

bir o kadarda asucum seni tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın

Son düzenleme:
iyi geceler cücüşlerimm

kaynanam yattı , bende bi açayım bakayım dedim ,özledim sizi keratalaarrr

karnım iyi çok şüküür , ağrı yok ama hareketlenme var azıcık , o da dışarı çıkmaya çalışan kankaların sesi sanırım

evet canım yaa hepimizin bu istikrarı hep sürsün kuzum , İSTİKRAR SÜRSÜN +90 KÜÇÜLSÜN

kuzum hakkaten bu ay çook yavaş hissediyom kendimi, ama bünye unuttu tabi bu rakamları en son 7-8 yıl önce gördüyse görmüştür gariban , şimdide hatırlamaya çalışıyoo

sanada maşAllahh anneemm annneemm

yirim senii

afferim Banuşumm çzödün sen olayı , dukan olmasada protein ağırlıklı beslenmek en doğrusu , hele birde pilav ve makarnayla yolunu ayırınca insan öyle rahatlıyorki ,oohh miiisss

slm herkese ben 95 kg olarak aranıza katılmak istiyorum zor durumdayım umarım bu topik sayesinde başarırım önceki sayfaları ara ara okurum neler yaptığınızı kaç kilo verdiğinizi çok merak ediyorum

hoşgeldin tatlımmm , burda inanılmaz güzel bi dayanışmamız var , eğer kalıcı olursan kurtulursun kilocuklarından sağlıcakla

selam kızlar.bugün 10 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim,şuan çok çaresiz ve çok acılıyım.aileme söylemedim .bu 2.tüpbebek denememdi.ne yapıcam bilmiyorum.ama önce kilo vermem gerektiğini biliyorum çünkü bugün dr.da tartıldım 114 kiloyum.kendimi çok kaptırmışım be anne olmaya.çok acı bu....Allah kimseye yaşatmasın bu yokluk duygusunu.yardım edinde şu kiloları vereyim ve hayırlısıyla bebeğime kavuşayım.

kızlarr bu da benim ŞAFAK HARİTAM , giden 41 kalan 40 , gün gelecek 01ide görecez İNŞALLAAHH

Eklentiler

• $AÞKIMMM.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 32

ne desem bilemedim. sabırlar diliyorum canım. kaç yaşındasın bilmiyorum ama kilo verip normal yollarla hamile kalmayı denemelisin. biz elimizden gelen desteği veririz sana. yalnız değilsin, burda da bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var. ama bir kısmı yeniden yaşıyor o heyecanı . hoşgeldin aramıza.

kızlar bu arada sabah erkenden bulaşık makinama tuz yerine iki kaşık kaya tuzu koydum, parlatıcı yerine elma sirkesi koydum, detarjan yerine bir kaşık karbonat, bir kaşık boraks koydum, iki damlada limon yağı koyup çalıştırdım. sonuçtan çok memnun kalmadım bir dahaki sefere arap sabunuda ilave edip deniycem. tencere tabaklar iyiydide bardaklar pek güzel olmadı.

bende öyleyim Aynurcum. en son 7-8 yıl önce bu kilolardaydım. bir duraklama var hissediyorum. ama pes etmek yok. burada bunu öğrendim ben. ben cecoşun yerinde olsam kırk kere bozmuştum diyeti sürekli aynı rakamları gördükçe. demek ki sabırla ilerlemek lazım.
benim de kasıklarım şiş ve ağrıyor. iki gündür de göğüslerim ağrıdan uyutmuyor. sanırım yeni doğum kontrol hapının marifetleri. senin de periyodun yakın sanırım. tekrar geçmişler olsun kuzucum.

canım benim hoşgeldin aramıza , öncelikli olarak geçmiş olsun çook üzüldüm bebişin için , sıkıntıyı veren Rabbim dayanma gücünüde versin inşAllahh ....

burada çoğumuzu malesef kiloları yüzünden bebek sahibi olamıyor veya bu durumda olmak istemiyor , mesela ben 1.5 yıllık evliyim ,1 yıldır diyet yapıyorum , eşim şuan askerde 40 günü kaldı , asker dönüşü bir süre sonra bebek istiyoruz , ve ben bunca kiloyu öncelikli olarak doğmamış bebişimin sağlığı için verdim , sende topla kendini , kesin karar al ve başla bu işe , inanki yiyeceğin hiçbişeyin tadı bebişinin sağlığından daha tatlı olmayacaktırr !!!

sağol canım 39 yaşındayım,tren kçmak üzere anlayacağın.yaklaşık 3 aydır bambaşka bir boyuttaydım,şimdi ne yapıcam bilmiyorum.sanki garip bir rüya gibi.öyle zorki anlatamam.

sağol canım hoşbulduk.amin dileklerine.Rabbim cümlemizi kavuştursun yavrularımıza.

Canım ya ne denir ki bilinmez ama yavaş yavaş da olsa ailene bir şekilde anlatmalısın.. İçim acıdı okurken Amin hiç birimize yaşatmasın...

Hepimizin en büyük hatası ileriyi düşünmeden hep yiyoruz .. Aman ne olacak ki ile başlayıp süre gelen şu kilo kavgası.. Seneler evvel çok güzel kilo verdim sonra tuttum o verdiğim kiloyu aldım tekrardan ... doğumda 101 kilo idim. Doktorum uyardı sürekli .. Tansiyon riskinden az kalsın bende bebeğimi kaybedecektim.. Doğumdan sonrada sürekli erteledim durdum... doktorum onay verdi yavaş yavaş azıcık sporla kilo vermeye başlayabilirsiniz diye..

Herşeyin başı sağlık .. Önce kendi vücuduna bakıp onu hor görmeden devam etmeliyiz..

Canım acını anlamaya çalışıyorum içim acıdı... Allahım en kısa sürede nasip etsin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…