Product Detail | H&M DE
bunu aldim, ve aslinda cok güzel bir kazak almistim, böyle yumusacik bir seysi var (anladiniz siz onu)
rengide böyle turkuaz gibi ama MINZ renginin adi,
ama bulamadim internette cünkü bitmis, en sonuncusunu benmi aldim nee yuppiiiiiiiiii
Eminemm yeter cücüüümm , bence cici almaktan vazgeç yada şöyle bişey yap , çook istediğin bi cici için kendine bir hedef koy , mesela ; "eğer 5 kilo verirsem bu pantalonu alacam" de , annadınmı kuzum , hem motive olur bence
ben şuan hiçbişey almıyorum kendime , hala eskilerimi daralttırıp giyiyorum , bu iş bitsin gidecem gönlümce alacam istediklerimi , sende öyle yap kuzum , motivasyonunu topla ve başla şu işe artıkk
Haklisiniz aslinda kizlar öyle yapmam gerekir ama simdide cirkin dolasmak istemiyorum nedense
belkide aklimda (amaan zaten kolay kolay zayifliyamicam o yüzden ertelemiyim) diyorum, tam emin degilim,
zayiflamayi istiyorum ama yeterince cabalamiyorum, belkide deli gibi istemiyorum, aslinda bu bir hata,
aklim basima acilen gelmeli, ama tatlidan vazgecemiyorum iste bu beni zorluyor
zaten yeter baska pek bisey almicam artik,
simdide iyi giyineyim tamam ama zayiflayinca offfffff neler neler giycem
heleki hedefim,
yaza türkyieye gitcez,
akrabalarimin shoka girmesini istiyorum, ve ordanda cok alisveris yapmak istiyorum,
evet hedefim bu
Eminecim canım bence kararlı olursan başarabilirsin , ben rejime başladığımın ilk 1 haftası hergün TATLIIII TATLIIII diye ağladım ama şakacıktan değil , gerçekten ağladımmm
ama 1 hafta sonrasında bünyem istememeye başladı , şimdilerde hiiçç umrumda değil artık tatlı , bitti ilişkimiz sona erdi çook şükür , ama sen ayrılmak istemiyorsun , karar verip netleştirmiyorsun aklında
ben kilolarımı hep ilaçla tedaviyle aldım tabi illaki yedikleriminde buna katkısı yok değğil tabikide var , canım eğer ben zayıfladıysam bence herkes zayıflar diye düşünüyorumm
bence seni en iyi motive edeceklerden birisi kıyafet , o yüzden kendine kıyafetlerle bağıntılı hedefler koyy , inanki başarabilirsin , gencecik kızsınn zaten güzelsin , kilo verince fıstık olursunn fıstıkkkkkk
yaza kadar 6-7 ay vaktin var , ayda en kötüsünden 2 kilo versen bile Türkiyeye 85ile gidersinn , hadi bakalım motive benden , uygulamak sendennn
asagi yukari 8b ucuk ayim var canim, agustosun basinda gitcez sanirim,3ü felan,
haklisin kiyafet konusunda kendimi costurcam zaten cok seviyorum giyinmeyi felan,
bu arada karar verdim bundan sonra yediklermi paylascam hemde yarindan itibaren,
ozaman daha iyi olur cünkü utanirim artik bi saatten kacamak yapmaya :)))
hesap vermem benim icin daha iyi olur, kontrol etcem kendimi,
tatlidan vazgecmem gercekten cok zor ama basarcam hayir dicem artik, kendimde yapmiyim bi süre, cünkü dayanamayip yiyorum,
ha bu arada size bi resim gösterim suan inanilmaz güzel lapa lapa kar yagiyor yine :)))
odamdan pencereyi acip cektim, tabi kar yagdigi cok iyi gözükmüyor ama lapa lapa vlala :)))
Eki Görüntüle 572280
Toksinimm sen motini bekle , ben geçtim seni haaa
oo süper o halde 8 ay desek , ohoooo sen bence bu süreçte shocka uğratacak kıvama gelirsiinnn , yeterki iste , tatlıyı uzaklaştır hayatından , canın çok isterse nefsini terbiye etmek için bi kaç lokmacık ye , inan koskocaman bi pastayı yesende aynı bikaç çatal alsanda ucundan aynı , o yüzden sadece kendini durdurmak için tadına bakabilirsinn
yazarsan kendini frenleme olayınıda daha rahat yaparsın , hem cıss yersen ben fırçalarım sana olurmuuu
hadi bakalım gazan mübarek olsun cücüüüüümmmm
buarada manzara çoookk hoşşş , BA - YIL - DIMMM
Eminem ben kaçtım cücüüümm , yemek hazırlicamm , öpüyorum seniii
Canım güle güle kullan yeni cicilerini
Ama bence bu kış için yeter kızfıstık gibi olacağız yaza kadar asıl o zaman o paralar lazım olucak komple gardorabı değiştirmek için İnan benim pantalonlar bol geliyor iki eşortmanım var birini yıkıyor diğerini giyiyorum Allahtan siyah pantalon gibi görünüyorlarda millet anlamıyor anlasada umurum değil sonuçta yaza para lazım para üstelik az daha kilo verirsem zaten eskiden bana olmayan kotum var iki tane onları giyerim nasılsa
CAnım estağfurullah asıl sen benim idolümsün
Çok güzel bir yol kat ettin ve inanıyorum o geri gelenleride sen az sıksan dişini çok cabuk yine def edersin
İnan ilk topiğe geldiğimden beri imrendiğim kişilerden biride sensinve eminim burada bir çok insan seni idol olarak görüyordur o yüzden şu karayiplerden dön artık bu kadar tatil yeter sana
Kaldığın yerden devam sonuçta sana inanan ve güvenen bir sürü insan var
Geliyorum Annemmmmmama şimdi hazırlanıp ilk önce kendimi en az 1 saat spora vermek için yola çıkıyorum
Gideyimde son ses müzikte bir güzel ter atayımSonrada bir aksilik olmazsa komşu ablam ve eşiyle hepbirlikte sahile çay içmeye gideceğiz tam kesin değil ama en kötü ihtimal biz ailecek bir yerlere gideriz
Hepinize hoş sohbetler ve kalorisiz bir pazar diliyorum
Kocaman öpüldünüz
Allah nasip kısmet ederse akşam geç saatte de olsa uğramaya çalışırım
hurrem cnm mutfaginizida yeni kiyafetinide gule gule kullan
Hürrem bayildim tek kelimeyle çok güzelmutfağında hayırlı olsun onunda resmini ceksene
oooo herüfünle konuştun neşen yerinde bakıyorum allah bozmasınSelam cücüşlerrr
keyifler nasıl gidiyor ? benden iyilik , valla bugün herifimle konuştuk nette , o yüzden ek paket aldık , yani bu ayki faturam boy boy , bana girecek kol kol
ammaannn napayım canım 2 günlük dünya alayım internet paketimi , bakayım keyfimee
buaralar çook yavaş gidiyorum diyordum ,gidenin farkındaydım ama tartıda göremiyordum , bu sabah süper bişi gördüm sevgili baskül emmimde , çookk sevindirik falan oldum ama benimki cecoş gibi değil hani bi anda 8 kilo görmedimm
CECOŞŞ yerim seni kerataaa , hadi gell 99lar seni bekliyo anneemmm
şekerim kaynanam hasta olacağımdan korkuyo , kızım yeter çok zayıflamışsın dahada verme diyor ama yokk illede verecem diyom , bitcek bu kilo işi
annamadım kilolu olsam kilolu diyolar , zayıflasam zayıf diyolar , la yokmu bunun bi ortasıı
kızım diyo sen zaten güzeldin ama şimdi daha bi güzelleşmişsinnn
az önce komşu geldi , kaynanam burda olunca , diyorki Aynur yeter daha zayıflama kızım sen 60 kilo varmısın diyo , eheheheh yarıldıım yattım len dedim 60mı görünüyom acabaaa
neyse durmak yok yola devammm , Nursena sen neyi bekliyon kuzumm 21 Aralıkımı
güle güle kullannnn valla bekarlık sulatanlık bende sen gibiydim ev hanımı olunca evlenince çocuklar benden önedde geliyoo onlara alıp kendimi hep es geçiyorumProduct Detail | H&M DE
bunu aldim, ve aslinda cok güzel bir kazak almistim, böyle yumusacik bir seysi var (anladiniz siz onu)
rengide böyle turkuaz gibi ama MINZ renginin adi,
ama bulamadim internette cünkü bitmis, en sonuncusunu benmi aldim nee yuppiiiiiiiiii
tokk sinnn napcazz kızz yılbaşına kadar kaç kilo veririz acepslm kizlarrr
yenacim kac kac nereye kadar
izinimi bitirdimmi :2: oyle olsun seneye yeni izinim baslar ne kaldiki seneye
cecom sen benim idolumsunbeni motimsin
Haklisiniz aslinda kizlar öyle yapmam gerekir ama simdide cirkin dolasmak istemiyorum nedense
belkide aklimda (amaan zaten kolay kolay zayifliyamicam o yüzden ertelemiyim) diyorum, tam emin degilim,
zayiflamayi istiyorum ama yeterince cabalamiyorum, belkide deli gibi istemiyorum, aslinda bu bir hata,
aklim basima acilen gelmeli, ama tatlidan vazgecemiyorum iste bu beni zorluyor
zaten yeter baska pek bisey almicam artik,
simdide iyi giyineyim tamam ama zayiflayinca offfffff neler neler giycem
heleki hedefim,
yaza türkyieye gitcez,
akrabalarimin shoka girmesini istiyorum, ve ordanda cok alisveris yapmak istiyorum,
evet hedefim bu
asagi yukari 8b ucuk ayim var canim, agustosun basinda gitcez sanirim,3ü felan,
haklisin kiyafet konusunda kendimi costurcam zaten cok seviyorum giyinmeyi felan,
bu arada karar verdim bundan sonra yediklermi paylascam hemde yarindan itibaren,
ozaman daha iyi olur cünkü utanirim artik bi saatten kacamak yapmaya :)))
hesap vermem benim icin daha iyi olur, kontrol etcem kendimi,
tatlidan vazgecmem gercekten cok zor ama basarcam hayir dicem artik, kendimde yapmiyim bi süre, cünkü dayanamayip yiyorum,
ha bu arada size bi resim gösterim suan inanilmaz güzel lapa lapa kar yagiyor yine :)))
odamdan pencereyi acip cektim, tabi kar yagdigi cok iyi gözükmüyor ama lapa lapa vlala :)))
Eki Görüntüle 572280
cnm ben 25 yakin verdim ama bu triod problerinden ve birazda gevsekligimden aldim cogunu, sen sen ol 40 olmadan kilo isini bitir ve alma yas 40 oldumu verilmiyor ben 1ay cok SIKI SAGLIKLI BESLENDIM AMA 300 verdim 200 aldim sinirlendim ve biraktim saglikli beslenmeyi ve 2-3 kg aldim cumaya tam belli olur tartimin pilini alayimda
cnm sen idolumsun kac aylardir veremedin ama kendine kizip yemedin azmettin ve cuma sporla 8 kg verdigini okuyunca utandim sen kac aylardir pes etmemisdin :26:
allaha sukur bu gun de 30dakk sporumu yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?