Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleykümmmm :122:

Herkese hayırlı geceler ( her nekadar şu an kimse yoksada )

Bugünde baya yoğun bir günü geride bıraktım ama kendimi yine her zamanki gibi çok çok iyi hissediyorum
Tesisatcı işini halletti ve çok şükür artık suyum yine düzgün akıyor
Tabi hemen kendimi duşa attım ve sıcacık bir duş aldım ( arıza varken su ısınmıyordu mecbur cattelde kaynatıp kovayla yıkanıyorduk )
Fırsat bu fırsat diyip küçük cimcimeyide aradan cıkartıp sonrada hayırlanıp spor salonuna gittim

Bir saatten fazla Fitnes yaptım ve bir 10 dakika dinlendikten sonra hemen yüzmeye geçtim
Yüzme normalde 1 saat sürüyor ama ben 15 - 20 dakika erken cıktım öksürük krizine girdiğim için :26: Meğer klorlu su daha fazla gıçık yaparmış :26: bende kalan zamanı bari saunada geçireyim dedim
Sıcak çok iyi geldi baya terledim herhalde mikrobuda atmışımdır
Cıkışta tabi 1 litreye yakın su içtim

Akşam malum eşimin amcasına yemeğe davetliydik ve ben Rabbime şükürler olsun bu geceyi gram hasar olmadan atlattım :122:
Yediklerimide yazayım bari

( spordan iki saat sonra yedik 19:30 gibi )
1 kase tarhana çorbası
3 köfte ( salçalı suda pişmiş bildiğimiz köfte )
3 YK Arpa Şehriye Pilavı
Yağsız tuzsuz salata ( kuzen sosu tamam dedi ama hiç yok gibiydi )

Tabiki ekmeksiz yedim hatta köfteleride salçalı suya deymeyenlerden seçtim , herkes masada Fanta içerken ben su içtim ,
Yemekten sonra çayımı her zamanki gibi şekersiz içtim birde yengesinin yaptığı aşurenin tadına dahi bakmadım
Aslında baştan aman bir kaseden birşey olmaz diye geçti sonra yaptığım sporu hatırlayınca yok ya yarım kase yeter diye düşündüm sonra yok ya önümüzdeki ay yine güzel sonuç istiyorsam fedakarlık yapmam lazım diye düşündüm ve bir iki kaşık alırım yeter diye düşünürken anammm ne diye iki kaşık aşure için ağzımın tadını bozayım yemiyorum ulen dedim kendi kendime

Eşimin halaları, yengesi ve beni en son 5 ay evvel gören bir akrabası daha beni görünce şok oldular heleki o uzun zamandır görmeyen inanılmaz bir fark var kız sen yaza kesin bu azimle gidersen bikiniyi giyersin dediler
Okadar hoşuma gittiki herkesten bir onay almak, motive edilmek Eşimin iltifat etmeyi beceremeyen amcası kız iğne ipliğe dönmüşsün dedi hani eski halime kıyasla diyor dedim dur daha amca o günleride göreceğiz inşallah hemen halaları aaa biz iyice kuru gelin istemiyoruz sen normal ol yeter ne yapcaksın 36 yada 34 bedeni dediler

Bu arada 2 sene önce 54 beden giyen bir bayan varmış spor salonunda. Hatun 1.5 senede düzenli spor yaparak 36 bedene düşmüş duyduğumda şok geçirdim ama hocam da kesinlikle böyle devam edersen en geç 1.5. sene sonra sende 36 beden olursun dedi. Ya okadarını ben istemem dedim güldü tabi o bayan göğüslerini toplatmak zorunda kalmış sarktı diye ama 2000 lira bile tutmadı dedi hoca. Hani benimde sarkarsaymış dedim benim sarkacak kadar kocaman göğsüm yok hem baktım sarktı taktırıveririm bir silikon kendine gelir onlar dedim de hoca koptu

Çok sağ ol canım
Seninde kuzucuğuna çok geçmiş olsun İnşallah şu an biraz daha iyidir
Ayaklarının altına wicks sür güzelim banada geçen kız kardeşim söyledi ( ona kendi doktoru demiş ) gerçekten öksürüğü baya kesiyor birde her odaya bir kaseye kaynak su ve içine az birşey wicks odaya mentol kokusu yayılıyor oda nefes almasını kolaylaştırır

bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?

İNşallah seninde en kısa zamanda eksilerde bildirimler yaptığını görürüz hedefine biraz daha yaklaşırsın umarım

Çok sağ ol Meyracığım
İnşallah hepbirlikte daha çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Valla listeyi sallamakdan ziyade artık normal BMİ sahibi olmak istiyorum şu morbit obezlikten cıkmak istiyorum
Başka takviyelere gerek kalmadan sırf kendi irademle vermiş olmak beni daha çok mutlu etti
Demekki gerçektende buradaki bütün arkadaşlarımızın bana aylardır söylediği tek şart spor sözü kesinlikle doğruymuş
İnşallah hepimiz düzenli olarak spor yapmaya devam ederiz Aminnnnnnnnnnnnn

Sağolasın Canım benim
Yılbaşına kadar kesin 99u göreceğime inanıyorum artık hatta eşime daha dün dedim ye ye sen en geç 1 ay sonra senden daha hafif olmazsam banada banu demesinler dedim ( eşim 95 kilo ama boydan kurtarıyor tabi az daha yemeye devam ederse kurtarmayacak ufak bir balkonu var artık )
İnan kilo verdikce sanki yürüyüşüm bile değişti artık Heidi gibi atlaya zıplaya salona giriyorum

hayırlı geceler hatunlaaarrr
kimseler kalmamış buralarda
nerelere gittiniz kısceleriiimm
hadi benim kayık doluydu ancak boşaldı. siz nirelerdesiniiizz

Selam topic

Oğlumu yenice uyuttum çayımı alıp geldim sevgili kulübüme :)
Kİmse yok ama olsun. kendi kendime laflar, sonrada alır başımı giderim :)
Cumartesileri 23:30 da ev de oluyorum...Eşim oğlanı gündüz uyutuyor dönüşüme kadar uyumasın diye.
Beni kapı da karşılaması ''aaannnneeee'' deyip sarılmasına bayılıyorum,ölüyorum, bitiyorum.

Bugün işyerin de üretimden şef bayanın doğum günüydü yemekten sonra pasta kesildi ince bir dilim yedim..
Bir çay bardağı kadarda kola içtim..
PEk güzel değildi ama herkes yeyince canım çekti..
Bu aralar zaten acaip tatlı yiyesim var..

----

Nursenacığım,Allah kavuştursun. sağlıklı olsunlarda hiiç uzak olun..Özlemekte güzel dir..

Nimre
l,Mutlu seneler diliyorum..Yeni yaşın da hedeflediğin kiloda olursun inşallah..
Bu arada kilonu yazmayı unutmuşum,daha doğrusu mesajını atlamışım kusura bakma...

gulmacığım
,geçmiş olsun canım inşallah daha iyisinizdir..Çok dikkat edin canım...

Toksinciğim
,seni merak ettik demekki karayiplerdeydin...neyseki çabuk döndün...
Artık sana izin falan yok,limitin doldu senin..:))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122: :122:

Gece 1den sonra yattığım halde bu sabah 05.30da uyandım
Eşim o ara kücük kızımı tuvalete tutmak için kalkmıştı ama okadar ısrar ettiğim halde kalkmaya ikna edemedim kahvaltı etseydik yaa acıktım ben dedim ama adam sen git TV izle ben bir 4 saat daha uyurum dedi
Yoğun pazarlık sonuçu saat 7de kendisini uyandırmama razı geldi
Gece yatmadan 2 saat evvel yoğurt yemiştim ( hani tvde bir doktor demişti ya metabolizmayı hızlandırıyormuş diye o bakımdan ) artık o yüzdenmi deliksiz bir kaç saat uyku yetti

Oturdum kendime su kaynattım içinede limonumu sıktım azda bal ekledim mis gibi acayip iyi geldi doğrusu.
Birde hazır uyanmışken 9u bir arada çayımıda tazecik demledim gün içinde içerim diye ( aktar 1 litreye demle gün içinde istersen soğukda olsa iç demişti bende ilkini sıcak diğer 3 bardağı soğuk içiyorum ara ara )
Biraz sonra eşimin başına dikilirim hadi kalk diye uyumasın miskinler.

Bakalım bu gün için bir planımız yok ama kaç haftadır ben spora gidiyorum diye birşey yapmıyoruz aile ziyaretleri yada misafir ağırlamak harıçınde. Bugün biraz erken spora gideyimde akşam üzere çocukları biraz dışarı cıkartayım istiyorum hazır karlarda başlamadan. Biraz temiz hava alalım dönüştede birkaç eksik var onları alırız.

ve aleyküm selam cecoş
hayırlı sabahlar diliyorum
ben de oldukca erken kalktım ama ancak net e girebildim.
biraz sonrada köye gidicem kısmet olursa
köyde bir öğlede birde gece iki tane mevlit var. öğlede yapılan pilavlıymış herhalde bütün köye pilav verilecekmiş ama ben yemeyi düşünmüyorum. akşam yemeğinde ablamda oluruz onun kurtuluşu yok. gece mevlide giderim, köyden dönüş derken eritirim inşaAllah

hayırlı pazarlar kızlar
sabah kızımı dersaneye gönderip azcık daha uyudum şimdi de okulda toplantı varmış toplantıya gideceğim
benim de regl yaklaştı iyice aslında tatlı isteği yok gibi ama iştahım açık sürekli açlık hissediyorum
dün akşam kardeşimdeydik tavuk sote salata ayrandan başka bişey yemedim
tatlı da süper görünüyordu sütlü tatlıydı ama yemedim belki azcık yesem bişey olmazdı eşim çok ısrar etti ama kilo vermemim durması beni çok korkutuyor
70lere demir atmadan kaçamak yapmak yok artık

günaydınn kızlar ay cumadan beri giremedim bi saattirde geçmişi okuyorum bitmedi birtürlü Allah muhabbetimizi artırsın ve daim etsin.buarada cuma akşam anneme gitmiştim çocukları bıraktım geldim hava güzeldi bi güzel temizlik yaptım cam çerçeve tüller duvarlar falan baya yorulmuşum gece ölü gibi uyudum.sabah namazada aziz mahmut hüdayiye gittik eşimle sonrasında temiz bi deniz havası aldık.çok uzuun zaman olmuştu çocukların hastalıklarıyla ugraşmaktan gezmeye vaktimiz olmuyodu.iyi geldi valla özlemişim durup denizi seyretmeyi suyun akışını dinlemeyi vs vs.ordanda kahvaltı için simit sarayına gittik koca bi bardak çayla kaşarlı zeytinli simit yedim saat daha erken olduğu için akşama kadar eritirim diye düşündüm.sonra eşim beni eve bırakıp işe gitti malesef pazar pazar çalışıcak garibim.bi saat sonra bende gidip yardım edicem biraz.:26:eve gelir gelmezde size bakam kimler var neler olmuş bitmiş dedim.ay ne çok konuştum parmaklarım yoruldu:26: zaten çok acıyo ellerim çamaşır suyu mahvetti.neyse şimdilik banada müsede Allaha emanet olun görüşmek üzre

heyyy maşşallah paazar pazar herkezler erkenden uyanmışşşş
bende yeşil çayımı hiç içmiyorum başlamam lazım baya ödem atıyoooo
iyi gezmelerrr şekerim
hayırlı günlerrrr ne güzel köy yakın olunca gidecek yer çok oluyo demiii
mevlütlerinizi allah kabul etsinn
Benim de burnum çok üşür :)
soğuk havalar da önce burnum ve kulaklarım üşür.Kıpkırmızı olur burnum :) sonra el ve ayaklar..
biraz daha iysin heralde yena atlattın griibini

Herkese kocaman gunaydin
güünayyyyyyyyyyyydddddddddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
hadi asuuu valla azim geldiiii ağzını sürsen gerisi gelirdi tadına bakmaya gör zatenn dibini bulana kadar yeriz ALİM ALLLAH
ohhh sabah sabah ne enerji olmuşşturrrrrr yorgunluğun üzerine 1 hafta gider artıkk

bizde kahvaltı etti hava yağmurlu ne yapsak diye düşünüyoruz sahilde yürüsek çocuklar üşütür böyle zamanlarda alışveriş merkezlerini aruyyorum valla

Ablacığım şimdiden Allah kabul etsin Aminnnn
Ne güzel mevlütten mevlüde koştururyorsun. Bence pilavı fazla dert etme çok az tadımlık yersen birşey olmaz tabi çok fazla yağlıysa yeme Ablanda yine salata çorba falanda olur o yüzden tehlike daha az bence

Küçük kızım pazar pazar demedi karşı komşuya kaçtı birazdan kahve içmeye gelicekler birlikte yoksa bizim cadı gelmeyeceğim diye bağırıp durdu kapıda
Bu arada eşim kaç haftadır birşey yapmıyoruz diye tutturdu istersen spora gitme bugün diye aslında haklılar kaç haftadır sırf kendime göre plan yapıyorum. Kızım sağ olsun çok anlayışlı Anneciğim sen spora git gel öyle çıkarız diyor
Bir aksilik olmazsa 2bucuk 3 gibi en geç salona gider 1 saat spor yapıp dönerim ondan sonrada artık kızlar nereye isterse oraya Gitarına askı almak istiyormuş kızım ona bakarız herhalde bugün akşam üzere

Yüzmeye salı giderim çünkü klorlu su daha çok öksürttü beni dün onun yerine olmadı sporu biraz daha uzun tutarım Bizimkiler spor çıkışı benim salona gelecekler oradan direk gideceğiz

Merabalar kizlaaaaaaaaaar gününüz aydin olsun :)

Bugun pazar ve dinlenme günüm diyorum artik cok sükür,
bugun disari cikmayi da planlamiyorum zaten inanilmaz soguk
-5 suan
dün aksam -7ydi, aksamlari dahada sogudugu icin öyle yani simdilik,
ve dahada sogicakmis haftaya basliyor anliyacaginiz, ara ara karda yagiyor,
yani kisacasi donuyorum :)) :18:

Mutfak isi bitti cok sükür, odamda adim atilacak yer yoktu, simdi piril piril oldu, hersey yine yerli yerince :)
Inanin varya ev daginik oldummu eve giresi gelmiyor insanin,
benim eve gidesim gelmiyordu daginiklik yüzünden, psikolojini etkiliyor resmen.

Kosturmaktan sIkildim ben kosturmaca insani deiglim, durgunlugu seviyorum, sakinligi..

Bu arada yine biraz alisveris yaptim cok mutluyum ama birazda pisman
biraz cokmu yapiyorum ne diyorum, ama olsun ki$in kazak mazak lazim oluyor zaten dimiii
kizkardesimde diyorki abla bekarken al bosver diyor, sonra evlenice benim gibi olursun alamassin diyor kiyamam
gecim derdi biniyor tabi omuzlarina, insan 20 euroyu kazaga verecegine ekmege veriyor yeri geliyor,yada cocuk olcak simdi ona harciyor,
bende öyle yapiyorum bekarken elimde varken kendim yiyorum, evlenince ne olacagim belli degilki, neyse allah büyük

Bugun herkes gezmelerde :) bende haftaici gezdigim icin pazar dinleniyorum,
herkese iyi gezmeler kizlar :) cecom sana iyi sporlar
dafi ablacimda ne güzel köye gidiyomus, bende gelebilirmiyim????
Cok özledim köy ortamini

slm kizlarrr
yenacim kac kac nereye kadar
izinimi bitirdimmi :2: oyle olsun seneye yeni izinim baslar ne kaldiki seneye

cecom sen benim idolumsun beni motimsin

Selam cücüşlerrr

keyifler nasıl gidiyor ? benden iyilik , valla bugün herifimle konuştuk nette , o yüzden ek paket aldık , yani bu ayki faturam boy boy , bana girecek kol kol

ammaannn napayım canım 2 günlük dünya alayım internet paketimi , bakayım keyfimee

buaralar çook yavaş gidiyorum diyordum ,gidenin farkındaydım ama tartıda göremiyordum , bu sabah süper bişi gördüm sevgili baskül emmimde , çookk sevindirik falan oldum ama benimki cecoş gibi değil hani bi anda 8 kilo görmedimm

CECOŞŞ yerim seni kerataaa , hadi gell 99lar seni bekliyo anneemmm

şekerim kaynanam hasta olacağımdan korkuyo , kızım yeter çok zayıflamışsın dahada verme diyor ama yokk illede verecem diyom , bitcek bu kilo işi
annamadım kilolu olsam kilolu diyolar , zayıflasam zayıf diyolar , la yokmu bunun bi ortasıı

kızım diyo sen zaten güzeldin ama şimdi daha bi güzelleşmişsinnn

az önce komşu geldi , kaynanam burda olunca , diyorki Aynur yeter daha zayıflama kızım sen 60 kilo varmısın diyo , eheheheh yarıldıım yattım len dedim 60mı görünüyom acabaaa

neyse durmak yok yola devammm , Nursena sen neyi bekliyon kuzumm 21 Aralıkımı

Canım güle güle kullan yeni cicilerini
Ama bence bu kış için yeter kız fıstık gibi olacağız yaza kadar asıl o zaman o paralar lazım olucak komple gardorabı değiştirmek için İnan benim pantalonlar bol geliyor iki eşortmanım var birini yıkıyor diğerini giyiyorum Allahtan siyah pantalon gibi görünüyorlarda millet anlamıyor anlasada umurum değil sonuçta yaza para lazım para üstelik az daha kilo verirsem zaten eskiden bana olmayan kotum var iki tane onları giyerim nasılsa

slm kizlarrr
yenacim kac kac nereye kadar
izinimi bitirdimmi :2: oyle olsun seneye yeni izinim baslar ne kaldiki seneye

cecom sen benim idolumsun beni motimsin

CAnım estağfurullah asıl sen benim idolümsün
Çok güzel bir yol kat ettin ve inanıyorum o geri gelenleride sen az sıksan dişini çok cabuk yine def edersin
İnan ilk topiğe geldiğimden beri imrendiğim kişilerden biride sensin ve eminim burada bir çok insan seni idol olarak görüyordur o yüzden şu karayiplerden dön artık bu kadar tatil yeter sana
Kaldığın yerden devam sonuçta sana inanan ve güvenen bir sürü insan var

CECOŞŞ yerim seni kerataaa , hadi gell 99lar seni bekliyo anneemmm

Geliyorum Annemmmmm ama şimdi hazırlanıp ilk önce kendimi en az 1 saat spora vermek için yola çıkıyorum
Gideyimde son ses müzikte bir güzel ter atayım Sonrada bir aksilik olmazsa komşu ablam ve eşiyle hepbirlikte sahile çay içmeye gideceğiz tam kesin değil ama en kötü ihtimal biz ailecek bir yerlere gideriz

Hepinize hoş sohbetler ve kalorisiz bir pazar diliyorum

Kocaman öpüldünüz
Allah nasip kısmet ederse akşam geç saatte de olsa uğramaya çalışırım

afferim spor kuşumm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…