- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleykümmmm :122:
Herkese hayırlı geceler ( her nekadar şu an kimse yoksada )
Bugünde baya yoğun bir günü geride bıraktım ama kendimi yine her zamanki gibi çok çok iyi hissediyorum
Tesisatcı işini halletti ve çok şükür artık suyum yine düzgün akıyor
Tabi hemen kendimi duşa attım ve sıcacık bir duş aldım ( arıza varken su ısınmıyordu mecbur cattelde kaynatıp kovayla yıkanıyorduk )
Fırsat bu fırsat diyip küçük cimcimeyide aradan cıkartıp sonrada hayırlanıp spor salonuna gittim
Bir saatten fazla Fitnes yaptım ve bir 10 dakika dinlendikten sonra hemen yüzmeye geçtim
Yüzme normalde 1 saat sürüyor ama ben 15 - 20 dakika erken cıktım öksürük krizine girdiğim için :26: Meğer klorlu su daha fazla gıçık yaparmış :26: bende kalan zamanı bari saunada geçireyim dedim
Sıcak çok iyi geldi baya terledim herhalde mikrobuda atmışımdır
Cıkışta tabi 1 litreye yakın su içtim
Akşam malum eşimin amcasına yemeğe davetliydik ve ben Rabbime şükürler olsun bu geceyi gram hasar olmadan atlattım :122:
Yediklerimide yazayım bari
( spordan iki saat sonra yedik 19:30 gibi )
1 kase tarhana çorbası
3 köfte ( salçalı suda pişmiş bildiğimiz köfte )
3 YK Arpa Şehriye Pilavı
Yağsız tuzsuz salata ( kuzen sosu tamam dedi ama hiç yok gibiydi )
Tabiki ekmeksiz yedim hatta köfteleride salçalı suya deymeyenlerden seçtim , herkes masada Fanta içerken ben su içtim ,
Yemekten sonra çayımı her zamanki gibi şekersiz içtim birde yengesinin yaptığı aşurenin tadına dahi bakmadım
Aslında baştan aman bir kaseden birşey olmaz diye geçti sonra yaptığım sporu hatırlayınca yok ya yarım kase yeter diye düşündüm sonra yok ya önümüzdeki ay yine güzel sonuç istiyorsam fedakarlık yapmam lazım diye düşündüm ve bir iki kaşık alırım yeter diye düşünürken anammm ne diye iki kaşık aşure için ağzımın tadını bozayım yemiyorum ulen dedim kendi kendime
Eşimin halaları, yengesi ve beni en son 5 ay evvel gören bir akrabası daha beni görünce şok oldular heleki o uzun zamandır görmeyen inanılmaz bir fark var kız sen yaza kesin bu azimle gidersen bikiniyi giyersin dediler
Okadar hoşuma gittiki herkesten bir onay almak, motive edilmek Eşimin iltifat etmeyi beceremeyen amcası kız iğne ipliğe dönmüşsün dedi hani eski halime kıyasla diyor dedim dur daha amca o günleride göreceğiz inşallah hemen halaları aaa biz iyice kuru gelin istemiyoruz sen normal ol yeter ne yapcaksın 36 yada 34 bedeni dediler
Bu arada 2 sene önce 54 beden giyen bir bayan varmış spor salonunda. Hatun 1.5 senede düzenli spor yaparak 36 bedene düşmüş duyduğumda şok geçirdim ama hocam da kesinlikle böyle devam edersen en geç 1.5. sene sonra sende 36 beden olursun dedi. Ya okadarını ben istemem dedim güldü tabi o bayan göğüslerini toplatmak zorunda kalmış sarktı diye ama 2000 lira bile tutmadı dedi hoca. Hani benimde sarkarsaymış dedim benim sarkacak kadar kocaman göğsüm yok hem baktım sarktı taktırıveririm bir silikon kendine gelir onlar dedim de hoca koptu
Çok sağ ol canım
Seninde kuzucuğuna çok geçmiş olsun İnşallah şu an biraz daha iyidir
Ayaklarının altına wicks sür güzelim banada geçen kız kardeşim söyledi ( ona kendi doktoru demiş ) gerçekten öksürüğü baya kesiyor birde her odaya bir kaseye kaynak su ve içine az birşey wicks odaya mentol kokusu yayılıyor oda nefes almasını kolaylaştırır
İNşallah seninde en kısa zamanda eksilerde bildirimler yaptığını görürüz hedefine biraz daha yaklaşırsın umarım
Çok sağ ol Meyracığım
İnşallah hepbirlikte daha çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Valla listeyi sallamakdan ziyade artık normal BMİ sahibi olmak istiyorum şu morbit obezlikten cıkmak istiyorum
Başka takviyelere gerek kalmadan sırf kendi irademle vermiş olmak beni daha çok mutlu etti
Demekki gerçektende buradaki bütün arkadaşlarımızın bana aylardır söylediği tek şart spor sözü kesinlikle doğruymuş
İnşallah hepimiz düzenli olarak spor yapmaya devam ederiz Aminnnnnnnnnnnnn
Sağolasın Canım benim
Yılbaşına kadar kesin 99u göreceğime inanıyorum artık hatta eşime daha dün dedim ye ye sen en geç 1 ay sonra senden daha hafif olmazsam banada banu demesinler dedim ( eşim 95 kilo ama boydan kurtarıyor tabi az daha yemeye devam ederse kurtarmayacak ufak bir balkonu var artık )
İnan kilo verdikce sanki yürüyüşüm bile değişti artık Heidi gibi atlaya zıplaya salona giriyorum
Herkese hayırlı geceler ( her nekadar şu an kimse yoksada
Bugünde baya yoğun bir günü geride bıraktım ama kendimi yine her zamanki gibi çok çok iyi hissediyorum
Tesisatcı işini halletti ve çok şükür artık suyum yine düzgün akıyor
Tabi hemen kendimi duşa attım ve sıcacık bir duş aldım ( arıza varken su ısınmıyordu mecbur cattelde kaynatıp kovayla yıkanıyorduk )
Fırsat bu fırsat diyip küçük cimcimeyide aradan cıkartıp sonrada hayırlanıp spor salonuna gittim
Bir saatten fazla Fitnes yaptım ve bir 10 dakika dinlendikten sonra hemen yüzmeye geçtim
Yüzme normalde 1 saat sürüyor ama ben 15 - 20 dakika erken cıktım öksürük krizine girdiğim için :26: Meğer klorlu su daha fazla gıçık yaparmış :26: bende kalan zamanı bari saunada geçireyim dedim
Sıcak çok iyi geldi baya terledim herhalde mikrobuda atmışımdır
Cıkışta tabi 1 litreye yakın su içtim
Akşam malum eşimin amcasına yemeğe davetliydik ve ben Rabbime şükürler olsun bu geceyi gram hasar olmadan atlattım :122:
Yediklerimide yazayım bari
( spordan iki saat sonra yedik 19:30 gibi )
1 kase tarhana çorbası
3 köfte ( salçalı suda pişmiş bildiğimiz köfte
3 YK Arpa Şehriye Pilavı
Yağsız tuzsuz salata ( kuzen sosu tamam dedi ama hiç yok gibiydi
Tabiki ekmeksiz yedim hatta köfteleride salçalı suya deymeyenlerden seçtim
Yemekten sonra çayımı her zamanki gibi şekersiz içtim
Aslında baştan aman bir kaseden birşey olmaz diye geçti sonra yaptığım sporu hatırlayınca yok ya yarım kase yeter diye düşündüm
Eşimin halaları, yengesi ve beni en son 5 ay evvel gören bir akrabası daha beni görünce şok oldular heleki o uzun zamandır görmeyen
Okadar hoşuma gittiki herkesten bir onay almak, motive edilmek
Bu arada 2 sene önce 54 beden giyen bir bayan varmış spor salonunda. Hatun 1.5 senede düzenli spor yaparak 36 bedene düşmüş
merhabalarr kızlarr dereceye gırenlerı tebrık edıyorummm cecomm masallahınn var kuzumm
kucuk kızım bi kaç gundur cok oksuyordu dun acıle goturdukk doktor bronsıt dedı yatması lazım dedı dun gece yettık buhar verdılerr sabahta cıkardılarr sukur oksurek azaldıı hoşcakalınn
Çok sağ ol canım
Seninde kuzucuğuna çok geçmiş olsun
Ayaklarının altına wicks sür güzelim banada geçen kız kardeşim söyledi ( ona kendi doktoru demiş ) gerçekten öksürüğü baya kesiyor
bu hafta kg'de oynama olmadı (malum günlerden dolayı) gruba katıldığım için mutluyum=)güzel şeyler ümit ediyorum.Bu arada zayıflama çizelgesini nasıl yapabilirim?
İNşallah seninde en kısa zamanda eksilerde bildirimler yaptığını görürüz
hadi gözünaydın cecoşum...
tesisatçı beklemeye çok sinir olurum ben yaaa, geneldede çok bekletirler ya ustalar.....
BİRDE; listeleri salladın anacım:)))
MAŞAALLAH TEBAREKE ALLAH
SÜPERSİN:))))
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM CECOŞUM.....
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.....
ZAYIFLAMAYA RAMAK KALDI GİBİ GÖRÜNÜYO:))
Çok sağ ol Meyracığım
İnşallah hepbirlikte daha çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Valla listeyi sallamakdan ziyade artık normal BMİ sahibi olmak istiyorum
Başka takviyelere gerek kalmadan sırf kendi irademle vermiş olmak beni daha çok mutlu etti
Demekki gerçektende buradaki bütün arkadaşlarımızın bana aylardır söylediği tek şart spor sözü kesinlikle doğruymuş
İnşallah hepimiz düzenli olarak spor yapmaya devam ederiz
Kizlar okudum hemen yazdiklarinizi ama acilen cikmam lazim aksam hepinize cvp yazarim, bide sohbet ederiz
cecom bu arada senide görmedim sanma, süper muhtesem ötesi biseysin sen yaaabayildim o rakama ben,
99 u en yakin zamanda görmen dilegiyle hatta 98 iiiiiiiiiiiiiiöptüm herkesleri
Yılbaşına kadar kesin 99u göreceğime inanıyorum artık
İnan kilo verdikce sanki yürüyüşüm bile değişti