Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Helal be sultanım işte bu kesinlikle sen bu şekilde kararlı ol hiç bir kilo senin önünde duramaz
Hayatım biraz spor birazda şu tatlıyı kıssan ( tamamen bitirmesende en azından haftada 1e indirsen ) eminim yinede çok güzel kilolar verirsin Hazır bekarken fırsatı değerlendir fıstık gibi ol ondan sonra evlensende adama cazibenle yaptırırsın nasılsa işleri
O işin şakası tabiki ama zayıfladıkca insanın güvenide artıyor.
Benim Spor salonuna giderken ki halimi görseniz anam hatun kendini ne sanıyor acaba dersiniz
Son ses müziğimi açıyorum ve etrafımı hiç umursamadan şarkılara eşlik ederek arabamla gidiyorum
Eğer çıkışta eşimle buluşacaksak bir güzel makyajımı yapıyorum saçımı yapıyorum ve özel bir yere gidiyormuş gibi çıkıyorum salondan Havam yeter kız fiziğin üzerinde nasılsa çalışıyoruz

Salonda bir sürü sporcu fotoları var hani spor yaparken falan maksat motivasyon herhalde orada fıstık gibi bir hatun var göbişi ( baklavaları yok ama gram yağ yok ) açıkta. Resmen onun olduğu resme koşu bandındayken bir gözlerimi dikiyorum ne olursa olsun bende böyle fıstık gibi olacağım diye inan onun bile işe yaradığını düşünüyorum çünkü yorulsamda o resme baktıkca unutuyorum yorgunluğumu ve devam ediyorum
Sende olmak istediğin bir fizik bul kendine as gözünün önüne spor yaparken inan daha fazla spor yapacaksın

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

Toksin hanım Toksin hanımm , gülün gülün cuma günü son güne iyi güler haaa

hadi bakalım kolay gelsin bebişimm , herifcezini şaşırt bence , yaparsın sen cücüüümmm ,güveniyom sana :129::129::129::129::129::129::129:

aynur tartı ne dedi söylemeyecekmisin bize sürpriz mi var bu hafta yine

sölememmm söprraayyyyzzzzzz

ayyy afferim SPORTMENUS , CECOSUS , BANUSS

süpersin kuşumm , havalar bozuldu benim yürüyüşler bitti , kaynanam gitsin , koşu bandında dizimi yormadan ufak ufak yürüceemm

ayyy Banuşşş ne çok sevindim tatlı bağımlılığımdan kurtuluduğum için , hakkatende eroinman gibi olmuşumda haberim yokmuşşş

yaparsın kuzumm , inan hiçbir kaybın olmayacak , hatta ben ne amelelik yapmışım onca şeyi yiyip mideme yük yapmışım diyeceksinn

ben 2 ayı geçkin süredir yemiyorum , ve artık yemekte istemiyorumm , sende yaparsın kuzumm , eğer çok isterse canın , ucundan accık götürr ama fazla değill

Sorma canım bende inan ona en çok sevindim
Neydi o yaa her gece birşeyler canımın istemesi falan hayır ne bünye dayanır nede cüzdan
Şimdi hiç canım istemiyor inan Geçen hafta eşim Bimden salep almış ( kış gelince pek severim ama dışarda soğukta içeceksin ) içinde azda olsa şekerde var herhalde ki içtiğimde resmen içim bayıldı
He çok krizmi tutuyor o yapılabilir ama tabi sık sık içilirse oda kilo yapar bence o yüzden ayda 1 yada 2 yeter bence
Haftaya amcamlar yemeğe gelicekler şimdiden menüm hazır

İçinde az birşey kereviz yaprağı doğranmış kırmızı mercimek çorbası ( 1/2 kase içerim ben )
Baharatlı yağsız tavuk göğüsü ( kuş başı doğranmış ) ( bana serbset )
Bulgur pilavı ( ben yemeyeceğim tabiki )
Bol karışık salata ( az yağlı tabiki )
yoğurt ( buda bana serbest )
Turşu ( ağzıma sürmem )

TAtlı ( yapmayacağım hem bana zarar hemde yengeme ders vermek için kız kardeşime her gittiğinde tatlı alan hatun bana gelirken hep meyve getiriyor birde dalga geçer gibi sen perhizdesindir diye der hep
Bende bu sefer yapmayacağım ve üzerine basa basa anam sen gelirken tatlı alırsın diye düşünmüştüm neyse iyi olmuş zaten perhizdeyim diyeceğim )
Annem bile nasıl kızıyor varya yengeme hadi erkekler akıl etmez onun düşünmesi lazım birde niye ayrımcılık yapıyor ki diye hayır ikinizede meyve getirsin o zaman ne gerek var sen sonuçta tatlısında değilsin senin kızdığın dalga geçer gibi ay ona tatlı sana meyve diyip gülmesi diyor ki gerçektende öyle ama bu haftasonu lafımı ortaya korummmm isteyen alır gider istemeyen olmaz

bence de tatlı tam bir bağımlılık ama kurtulabiliriz
kola bağımlılığımdan kurtuldum pilav makarna yemiyorum
tatlıdan da kurtulacağım o kadar ama mayve yerim:)

Menü süperr afferim kuzumm , sana meyve getiriyorlarsa sende onlara meyve ikram edersin gerek yok tatlıyaaa

yengene iyi kapak olsunnn

bence de tatlı tam bir bağımlılık ama kurtulabiliriz
kola bağımlılığımdan kurtuldum pilav makarna yemiyorum
tatlıdan da kurtulacağım o kadar ama mayve yerim:)

aynen Asuşumm aynenn , kurtulanlar kulübü olduk valla

evet şu seyir bitsin başlicak meyvelerimizz , şekeri meyveden alırız , bakarız keyfimizeee

tmm kizlar ben sizden coskumu aldim artik costum tutmayin beni

Kizlar ya hazir bu arada soriyim size hemen,
bi ara sey duymustum,
makarna aslinda sade olarak yenir kilo yapmaz diye,
yani onun kilosunu yapan sosuymus (salcasi, yagi)

sizce dogrumudur ??
Yani makarnayi öylece haslayip yesek, bi zarari olmazmiki ne dersiniz?

ben canım isteyince haşlayıp küçük bir kase yiyordum bazen yoğurtla bazen de salatayla karıştırarak ama akşam değil de öğlen tüketmeyi tercih etmek lazım bana sorarsan canım

harikasın cücüümm harikasınn , bu gazla tam gazz devamm , hadi bakalım göster kendiniii

şekerim bende öyle diyordum , sossuz yiyeyim hafif olur diyordum ama diyetisyen buna malesef karşı çıktı , makarnayı öğünlerde 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık makarna olarak tüketebilirsin kuzumm , eğer ekmek yiyorsan makarna , pilav yemeyeceksinn

Bende asumanzeynepe katılıyorum 1 küçük kaseden birşey olmaz ama mümkünse kepekli makarnalardan tercih et
Salatanın içinede karıştırabilirsin hem gözün doyar hemde fazla yememiş olursun
Fakat öbür türlü koca bir tabak birşey yapmaz diyemem ancak kırk yılın başı yersen oda bizde zor gibi be güzelim ille herşeyin çılkını çıkartıyoruz heleki yemek konusunda bundan birşey olmaz denirse yani en azından ben eskiden öyleydim

Bende yarın için öğlenlik erişteli yoğurt çorbası yapmayı düşünüyordum ama kaç saattir düşünüyorum hani okadara da gerek yok diyor eşim ama kendimi frenleyemiyorum Öğlenlik yaparım birde salata yerim olur biter diye düşünürken kendi kendime yaw o eriştede makarnadan farksız diye kafama takıldı bakalım yarın öğlene kadar kaç kere fikrim değişir bir yap bir yapma diye

ben canım isteyince haşlayıp küçük bir kase yiyordum bazen yoğurtla bazen de salatayla karıştırarak ama akşam değil de öğlen tüketmeyi tercih etmek lazım bana sorarsan canım

hmm sagolun kizlar ozaman yemiyeyim ,
2 kasiktan ne anlarim ben ayol $öyleeee yedimmiiii koca bi tabak yiyeceksin
e o zevkimide ancak aylar sonraya birakabilecegim icin sidmiden vazgeciyim ben

ben geçen gün arkadaşlara yaptım , 2- 3tane attım ağzıma , ayy bi acaip oldum , hiç özlememişim dedim , ama hakkaten özlememişimm

İşte buuuuuu
Allahın izniyle sende bu şekilde düşünmeye devam edersen çok güzel kilolar vereceksin
Dediğin gibi 2 kaşık nedirki dişimizin dolgusunu doldurmaz
En güzeli baştan ağzının tadını bozmamak he nedir kendine ödül koyarsın bir 5 kilo verince kendime bir tabak kepekli makarna yapacağım diye ( küçük tabak ) ve mutlaka öğlende yiyoruz mümkünsede spordan 2 saat evvel en azından sporla yediğimiz makarnayı yakmış oluruz

o zaman bu günü EMİNENİN MİLADI olarak kabul ediyoruuzzz , kutlamalarr başlasııınnn
:92::92::119::119::119::118::118::118::129::129::129:

Neyse kızlar size dyum olmaz ama ben ufak ufak yatayım

Yarın sabah çok geçe kalmak istemiyorum
Ne demişler erken kalkan yol alır
hem temizliğimi yaparım öğlene kadar hemde kahvaltımı zamanında etmiş olurum

sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kutlamalar sabaha kadarda sürse niyeti bozmak yok ona göre
Sultanım bak rüyalarına gireriz heee üzerine yürürüz sen nasıl miladını bozarsın diye

iyi geceler Banuşumm , benim 6.50 de dersim var 5.50 de kalkacam , yani sabaha kadar süremezz

ayrıca yarın Anadolu Lisesi sonuçlarım açıklanacak , hadi bakam hayırlısı

Sultaann korkulu rüyan olacaz haaa

Son düzenleme:
ben kaçtım yavrularr , öptüm kocaman herkesleriii , Allaha emanet olunn

o zaman bu günü EMİNENİN MİLADI olarak kabul ediyoruuzzz , kutlamalarr başlasııınnn
:92::92::119::119::119::118::118::118::129::129::129:

hahaaay ay harikasiniz kizlar ya kutlama yapiyoruz miladima oh oh,
valla siz böyle yaptiniz ya, simdi asla yüzünüzü kara cikaramam of ne islere kalkistim ben saka saka

iyi geceler Banuşumm , benim 6.50 de dersim var 5.50 de kalkacam , yani sabaha kadar süremezz

tamam canlar aman kabuslarima girmeyin bozmicam yarindan itibaren hesap vercem size,
aynurcum insallah hayirli sonuc alirsin, bende birazdan yatcam,
iyi geceler herkese

iyi geceler kızlar eşimin valizini hazırladık cücüklerim uyudu eşim açıkmış sütle tahinli gözleme yiyo bende yememek için size bi sl verem dedim bende yarın lasl başlıyorum büyük kız okula yollayıp küçük uyanana kadar 3 mil yapaıcam inşallah

yediklerimizi yazalım evet bi aara ben resim çekip koyuyodum koyabilirsiniz motive olurr

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Yorgunluktan sonra çok iyi gelmiştir...
Ben de çok severim denizi, kokusunu..denizi olmayan bir şehir de yaşayamam gibi geliyor..
Çocukların nasıl oldu.? daha iyilerdir inşallah...

biraz daha iysin heralde yena atlattın griibini

Daha iyiyim ama tam geçmedi gibi, hala boğazımda yanma ve ağzımda acımtırak devam ediyor hafifte olsa...

İyi günler de kullan sultancığım...
Mutfağınızda bitmiş...hadi gözünüz aydın..

İnşallah en çok istediğin okul olur Aynurcuğum...
Bu arada reelden tanıdığım bir dukancanın söylediği. Dukan diyetinin en çarpıcı özelliği 5 kilo veriyorsan 10 kilo vermişsin gibi gösterirmiş..
Senin bulunduğun durumda o sanırım olduğun kilondan çok daha ince görünmen...
Boşver sen tahriklere kapılma..Zayıf olmak iyidir,candır :)

Son düzenleme:
iyi geceler
Allah kavuştursun nursenacım senin de başlangıcın hayırlı olsun bakalım
hürrem hadi bakalım senden de bekliyoruz süper menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…