- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Cecom bende sana katiliyorum yediklerimizi yazdigimiz zaman daha az kacamak yapiyoruz bence :))
böyle saldik gitti nasilsa kimse bilmiyor
ayrica o tatlinin bagimlilik yaptigina, hatta kizartma filanda buna dahil,
gercekten eroin gibi, özellikle tatlidan vazgecmesi cok zor,
mesela fast foodu cok yiyenlerinde bagimli olduguna inaniyorum ben cünkü onlarda ozaman vazgecemiyor.
allahtan ben fast food yemem pek, cok cok nadir gercekten
tatliyida dedigin gibi disimi sIkcam, sonra alisirim bu duruma,
Aynur gibi yapmak istiyorum, mesela kac zamandir agzina ne pilav ne makarna ne tatli koyuyor, ama alisti bu duruma,
saglikli beslenmeye resmen alisti aynurum,
bende öyle alistirayim kendimi diyorum
hadi gazamiz mübarek olsun :))
hedefim yazzzz 2013
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
oooo herüfünle konuştun neşen yerinde bakıyorum allah bozmasın
yok annemler gittiii
yarında eşim 17 günn gidiyo göreve
haftasonları gelebilirsem gelirim dedi
17 günde kaç kilo vericem bakalım dedi
bende bakalaım kaç kilo vericem
yarın son gaz başlıyorum bu hafta korkun benden dermişimmm
güle güle kullannnn valla bekarlık sulatanlık bende sen gibiydim ev hanımı olunca evlenince çocuklar benden önedde geliyoo onlara alıp kendimi hep es geçiyorum
tokk sinnn napcazz kızz yılbaşına kadar kaç kilo veririz acep
aynur tartı ne dedi söylemeyecekmisin bize sürpriz mi var bu hafta yine
Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Speedy gonzalez Banu geldi
İnanılmaz yorgunum ama yinede hafif bir gülümsemeyle oturuyorum
Bugün tam 1.5 saat spor yaptım
Daha şimdiden toplam 180 dakika sporum var :122: :122: :122:
Yüzmeye gitmediğim için fitnese ağırlık verdim bugün ama salı Allahın izniyle yine yüzmeye de başlıyorum gribim geçti nasılsahafif bir öksürük kaldı ama suda deli gibi depişirken daha fazla kalori harçıyorumdur diye düşünüyorum
Akşam üzerede eşimle eksikleri almaya gittik hatta eşimin halasınada kapıdan uğrayıp yaptığı aşureyi aldıkama tabi ben yemedimde yemeyeceğim de
Yarın artık biraz keyif yapar sonrada temizliğe girişirimev düzenli olsunki cumartesi misafir öncesi fazla uğraşmak zorunda kalmim
Canım Aynurunda dediği gibi sen istedikten sonra inanıyorum çok güzel kilolar verirsin
Düşünsene yaza kadar 75e insen ve türkiyeye gittiğinde herkesin ağzı açık kalsaişte dediğin gibi buradan her istediğini alırsın o zaman.
Bencede buraya yediklerini yaz hatta bende yazayımherkeste yazsın
Önceden hepimiz yazarken sanki daha az kaçamak yapılıyordu şimdi biraz daha rahatız o konuda herhalde
Hem birbirimize fikir vermiş oluruz ne yesek diye
Tatlıya dayanamıyorum dedin ya gerçekten bende Aynur gibi tatlı krizine girdiğimde ciddi ciddi bazı zamanlar ağlıyordum. Resmen eroinmanlar gibi elim ayağım titriyor diyordum eşime oda bazen evde birşey yoksa mecbur cıkıp birşeyler alıyordu ki ben sakinleşeyim diyeŞimdi okadar kızıyorum ki kendime len kaç sene evvel bukadar kilo almadan aklın başına gelseydi diye ama olsun geç olması hiç olmamasından iyidir
Alışverişe gittiğimizde eskiden en çok vakit abur cubur reyonunda gidiyordu hatta resmen oradaki eşyaları okadar inceliyordum ki aman yiyebileceğim güzel bir şeyi kaçırmim görünce aklıma gelsin diye
Bir keresinde Dr. Mehmet Öz TVde açıklamıştı tatlı, çikolata ve abur cuburlarda uyuşturucudan farksız diye
Bir insan 20 gün onlardan uzak durmak için kendini zorladığı an bir daha bünye ona ihtiyaç hissetmiyor ve beyin o tatlıyı hatırlamıyor diye. Hatta aynı şeyin tam tersinide sevmediğimiz yemekler için söyledi
Sevmediğiniz ama sağlıklı bir şeyi çocuğunuza yedirmek istiyorsanız yada kendiniz yeme alışkanlığı kazanmak istiyorsanız 20 kere bir kaç gün arayla kendinizi zorlayın sonra inanın damak tadınıza uyacak ve severek yiyeceksiniz dedi
Gerçektende öyle ben inan bugün alışverişte bisküvi çikolata reyonundan geçtim ve hiç sağıma soluma bakma ihtiyacı hissetmedimBir tane bile zararlı şey almadan çıktım o marketten hatta kızlarıda arabada bıraktım alacaklarım sadece salatalık malzeme ve et diye. Normalde en ufak alışveriş yarım saat sürerken 5 dakikada herşeyi alıp çıktım
İnanıyorum sende başarabilirsin
Biliyorum güzelim o yüzden diyorum ya geçmişte süper bir rakam verdin ve inanıyorum sen yaza kadar bu zayıflama işini çoktannnnnnnn kapatmış olacaksın
Aslında yaza bile değil 3 ayda çok rahat hedefine ulaşabilirsin
Sorma defalarca pes etmenin eşiğine geldim, defalarca şeytan salla gitsin yaw yemesende veremiyorsun nasılsa dedi ama hep son anda ben bu kiloyla yaşamak istemiyorum ve kızlarım için bunu yapmak zorundayım dedimZayıflamasamda en azından kızlarıma sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirtmek zorundaydım. Bari onlar annelerinin çektiği eziyeti çekmesin diye düşünerek vazgeçmedim sağlıklı beslenmeden. Şimdi iyikide vazgeçmemişim diyorum çünkü inan çoğu anne benim çocuğum sebze yemez benim çocuğum et yemek derken benimkiler salataya kadar herşeyi severek yiyor
Arada ufaklık TVde gördüğü çikolatalardan istiyor o zamanda tamam dışarı cıkınca alırız diyorum ama markettede gidince başka birşeyle kandırıyorum
Şükür Rabbim yüzüme güldüde Spora yazılabildim yoksa gerçekten çok zor olurdu kilo vermek
İnşallah hepimiz bir an önce hedeflerimize ulaşırız canım ben inanıyorum hepimiz bunu başarabiliriz
Cecom bende sana katiliyorum yediklerimizi yazdigimiz zaman daha az kacamak yapiyoruz bence :))
böyle saldik gitti nasilsa kimse bilmiyor
ayrica o tatlinin bagimlilik yaptigina, hatta kizartma filanda buna dahil,
gercekten eroin gibi, özellikle tatlidan vazgecmesi cok zor,
mesela fast foodu cok yiyenlerinde bagimli olduguna inaniyorum ben cünkü onlarda ozaman vazgecemiyor.
allahtan ben fast food yemem pek, cok cok nadir gercekten
tatliyida dedigin gibi disimi sIkcam, sonra alisirim bu duruma,
Aynur gibi yapmak istiyorum, mesela kac zamandir agzina ne pilav ne makarna ne tatli koyuyor, ama alisti bu duruma,
saglikli beslenmeye resmen alisti aynurum,
bende öyle alistirayim kendimi diyorum
hadi gazamiz mübarek olsun :))
hedefim yazzzz 2013
ayyy afferim SPORTMENUS , CECOSUS , BANUSS
süpersin kuşumm , havalar bozuldu benim yürüyüşler bitti , kaynanam gitsin , koşu bandında dizimi yormadan ufak ufak yürüceemm
ayyy Banuşşş ne çok sevindim tatlı bağımlılığımdan kurtuluduğum için , hakkatende eroinman gibi olmuşumda haberim yokmuşşş
Sorma canım bende inan ona en çok sevindim
Neydi o yaa her gece birşeyler canımın istemesi falan hayır ne bünye dayanır nede cüzdan
Şimdi hiç canım istemiyor inanGeçen hafta eşim Bimden salep almış ( kış gelince pek severim ama dışarda soğukta içeceksin ) içinde azda olsa şekerde var herhalde ki içtiğimde resmen içim bayıldı
He çok krizmi tutuyor o yapılabilir ama tabi sık sık içilirse oda kilo yapar bence o yüzden ayda 1 yada 2 yeter bence
Haftaya amcamlar yemeğe gelicekler şimdiden menüm hazır
İçinde az birşey kereviz yaprağı doğranmış kırmızı mercimek çorbası ( 1/2 kase içerim ben )
Baharatlı yağsız tavuk göğüsü ( kuş başı doğranmış ) ( bana serbset)
Bulgur pilavı ( ben yemeyeceğim tabiki)
Bol karışık salata ( az yağlı tabiki)
yoğurt ( buda bana serbest)
Turşu ( ağzıma sürmem)
TAtlı ( yapmayacağımhem bana zarar hemde yengeme ders vermek için kız kardeşime her gittiğinde tatlı alan hatun bana gelirken hep meyve getiriyor birde dalga geçer gibi sen perhizdesindir diye der hep
Bende bu sefer yapmayacağım ve üzerine basa basa anam sen gelirken tatlı alırsın diye düşünmüştüm neyse iyi olmuş zaten perhizdeyim diyeceğim)
Annem bile nasıl kızıyor varya yengeme hadi erkekler akıl etmez onun düşünmesi lazım birde niye ayrımcılık yapıyor ki diyehayır ikinizede meyve getirsin o zaman ne gerek var sen sonuçta tatlısında değilsin senin kızdığın dalga geçer gibi ay ona tatlı sana meyve diyip gülmesi diyor ki gerçektende öyle ama bu haftasonu lafımı ortaya korummmm isteyen alır gider istemeyen olmaz
bence de tatlı tam bir bağımlılık ama kurtulabiliriz
kola bağımlılığımdan kurtuldum pilav makarna yemiyorum
tatlıdan da kurtulacağım o kadar ama mayve yerim:)
tmm kizlar ben sizden coskumu aldim artik costum tutmayin beni
Kizlar ya hazir bu arada soriyim size hemen,
bi ara sey duymustum,
makarna aslinda sade olarak yenir kilo yapmaz diye,
yani onun kilosunu yapan sosuymus (salcasi, yagi)
sizce dogrumudur ??
Yani makarnayi öylece haslayip yesek, bi zarari olmazmiki ne dersiniz?
bi ara sey duymustum,
sizce dogrumudur ??
bi ara sey duymustum,
sizce dogrumudur ??
ben canım isteyince haşlayıp küçük bir kase yiyordum bazen yoğurtla bazen de salatayla karıştırarak ama akşam değil de öğlen tüketmeyi tercih etmek lazım bana sorarsan canım
harikasın cücüümm harikasınn , bu gazla tam gazz devamm , hadi bakalım göster kendiniii
şekerim bende öyle diyordum , sossuz yiyeyim hafif olur diyordum ama diyetisyen buna malesef karşı çıktı , makarnayı öğünlerde 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık makarna olarak tüketebilirsin kuzumm , eğer ekmek yiyorsan makarna , pilav yemeyeceksinn
hmm sagolun kizlar ozaman yemiyeyim ,
2 kasiktan ne anlarim ben ayol $öyleeee yedimmiiii koca bi tabak yiyeceksin
e o zevkimide ancak aylar sonraya birakabilecegim icin sidmiden vazgeciyim ben
hmm sagolun kizlar ozaman yemiyeyim ,
2 kasiktan ne anlarim ben ayol $öyleeee yedimmiiii koca bi tabak yiyeceksin
e o zevkimide ancak aylar sonraya birakabilecegim icin sidmiden vazgeciyim ben
Neyse kızlar size dyum olmaz ama ben ufak ufak yatayım
Yarın sabah çok geçe kalmak istemiyorum
Ne demişler erken kalkan yol alır
hem temizliğimi yaparım öğlene kadar hemde kahvaltımı zamanında etmiş olurum
sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kutlamalar sabaha kadarda sürse niyeti bozmak yok ona göre
Sultanımbak rüyalarına gireriz heee üzerine yürürüz sen nasıl miladını bozarsın diye
o zaman bu günü EMİNENİN MİLADI olarak kabul ediyoruuzzz , kutlamalarr başlasııınnn
:92::92::119::119::119::118::118::118::129::129::129:
Neyse kızlar size dyum olmaz ama ben ufak ufak yatayım
Yarın sabah çok geçe kalmak istemiyorum
Ne demişler erken kalkan yol alır
hem temizliğimi yaparım öğlene kadar hemde kahvaltımı zamanında etmiş olurum
sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kutlamalar sabaha kadarda sürse niyeti bozmak yok ona göre
Sultanımbak rüyalarına gireriz heee üzerine yürürüz sen nasıl miladını bozarsın diye
iyi geceler Banuşumm , benim 6.50 de dersim var 5.50 de kalkacam , yani sabaha kadar süremezz
ayrıca yarın Anadolu Lisesi sonuçlarım açıklanacak , hadi bakam hayırlısı
Sultaann korkulu rüyan olacaz haaa
günaydınn kızlar ay cumadan beri giremedim bi saattirde geçmişi okuyorum bitmedi birtürlüAllah muhabbetimizi artırsın ve daim etsin. buarada cuma akşam anneme gitmiştim çocukları bıraktım geldim hava güzeldi bi güzel temizlik yaptım cam çerçeve tüller duvarlar falan baya yorulmuşum gece ölü gibi uyudum.sabah namazada aziz mahmut hüdayiye gittik eşimle sonrasında temiz bi deniz havası aldık.çok uzuun zaman olmuştu çocukların hastalıklarıyla ugraşmaktan gezmeye vaktimiz olmuyodu.iyi geldi valla özlemişim durup denizi seyretmeyi suyun akışını dinlemeyi vs vs.ordanda kahvaltı için simit sarayına gittik koca bi bardak çayla kaşarlı zeytinli simit yedim saat daha erken olduğu için akşama kadar eritirim diye düşündüm.sonra eşim beni eve bırakıp işe gitti malesef pazar pazar çalışıcak garibim.bi saat sonra bende gidip yardım edicem biraz.:26:eve gelir gelmezde size bakam kimler var neler olmuş bitmiş dedim.ay ne çok konuştum parmaklarım yoruldu:26: zaten çok acıyo ellerim çamaşır suyu mahvetti.neyse şimdilik banada müsede Allaha emanet olun görüşmek üzre
biraz daha iysin heralde yena atlattın griibini
Product Detail | H&M DE
bunu aldim, ve aslinda cok güzel bir kazak almistim, böyle yumusacik bir seysi var (anladiniz siz onu)
rengide böyle turkuaz gibi ama MINZ renginin adi,
ama bulamadim internette cünkü bitmis, en sonuncusunu benmi aldim nee yuppiiiiiiiiii
iyi geceler Banuşumm , benim 6.50 de dersim var 5.50 de kalkacam , yani sabaha kadar süremezz
ayrıca yarın Anadolu Lisesi sonuçlarım açıklanacak , hadi bakam hayırlısı
Sultaann korkulu rüyan olacaz haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?