Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin demirbaşlardan olarak ben hatırlıyorum tabii seni
umreye gitmiştin en son Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canım ibadetini. hoşgeldin tekrardan aramıza. ben de pkoluyum. henüz çocuk denemedik ama kilo verdiğimde istiyoruz. inşallah kilolarımızı beraberce verir kurtuluruz, sonra da Allah'ın izniyle kavuluruz bebeklerimize.

Afferim akıllı cücüşümüze :)) yaza para biriktirmeliyiz yeni bir gardrop için

bir öğün sebze ye bu arada canım bugün için.

haklısın yenacım harika bi gündü.iyi geldi gerçekten.bende denizsiz yapamam ya.üsküdarda oturuyorum zaten ama çoluk çocuk okul iş falan derken sık inemiyoruz sahile oyüzden çok özlemiştim sağolsun eşimde gidelim deyince ayaklarım yerden kesildi diyebilirim yani.çocuklarımmm büyük kızın nerdeyse her gün ateşi yükseliyo sürekli ilaç kullanıyoruz.sömestire kadar idare edicez böyle sonra hemen ameliyat inş rahat eder sonrasında yavrum.:44:küçük kızımda dördüncü dişini çıkardı sonunda iki gündür iyi çok şükür uyuyo güzel güzel.şimdi oynuyo yanımda yeni yeni şeyler keşfediyo yamyam.bende desteğinizle bugün tekrar spora başlıyorum inş.diyetede devam tabiki.sizleri tanımak bana çok yaradı hepinize çok teşekkürediyorum ilginizden dolayı.senelerdir bir kilo bile veremezken sizin yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bi başladım diyete iki ayda sekiz kilo ben bile inanamadım.hafta sonu beni gören herkes şokta nekadar zayıflamışın diyolar yeterli değil tabiki ama farkediliyo artık ve çok mutlu oldum insana güven geliyo kısacası ben bu gazla hedefime ulaşırım nasipse neyse şimdilik bana müsade sporumu yapam bir an önce sonrada yemeğimi yapayım.Allaha emanet olun ilk fırsatta gene burdayım inş.

hoşgeldin demirbaşlardan olarak ben hatırlıyorum tabii seni
umreye gitmiştin en son Allah kabul etsin

aminn inş kabul etmiştirr...rabbim isteyen istemeyen ..gidene gitmeyene herkeze nasip etsinn...çok farklı bi pazılın en büyük parçası gibi orayı görmeyenin hayatındaki en büyük parça eksikmiş gibi geldi bana...rabbim herkezle beraber banada en kısa zamanda tekrar nasip etsin..

geri geldim bomba gibii..inş böyle gider..sizleride gördüm dahada sevindim..

aminn inş etmiştir..deme yaa sende mi pkolusun...ne kadar oldu evlenelii??3.5 yılı geçti benim..bi ara başladım tedaviye olmadı..bende kilo vereyim dedim kendi haline bıraktım ama olmadı hala...bakalımm nasipppp...rabbim vaktinde verdinn tüm isteyenlere sanada banada..

Ben de üsküdarda oturuyorum :) komşu çıktık :)
geçmiş olsun miniklerine canım.

Bizim 1 yılı biraz geçti. bakalım 9-10 ay sonra başlayacağız çalışmalara. pkolular için kilo vermek yeterli değil sadece canım. malesef şekerle ve bütün karbonhidratlarla aramıza mesafe koyup insülinimizi sürekli dengede tutmamız lazım. ben 29 yaşındayım, senin yaşın kaç? boyun kaç?

Son düzenleme:
Ya kızlar ben bu arada ölçüldüm biraz geç oldu ama kusura bakmayın metre bulmakta baya zorlandım en sonunda c.tesi ölçtüm kendimi
bel: 100
kalça :130

bu nasıl bi durum ya hamile olan kuzenim ölçtü kız 8 aylık hamile benim bel ölçümle onun karnının ölçüsünü aybnı yuh dedim kendime

Ekliyorum canım ölçülerini. moralini bozma. inşallah hepimiz incelicez bir güzel.

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim (
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem
unutmuşum da (

Toksinciğim umarım kızın şu an daha iyidir,rahatlamıştır...
Bunca yoğunluğun arasın da beslenmeni disipline etmen takdire değer bir durum..

Canım çok geçmiş olsun..Doktor kanser şüphesiyle sevk etmiş zaten...
İnşallah bahsettiği hastalık değil de daha basit bir hastalıktır...
Öyle bile olsa yaşının genç oluşu,tıpın çok ilerlemesi daha çabuk yenmesine vesile olur...
Allah yardımcınız olsun..
İzmir'de hangi hastaneye gelecekler acaba.?
Yardıma ihtiyacınız olduğunda seve seve ben ve eşim elimizden gelecek şekil de yardımcı oluruz...
Ege üniversitesi onkoloji konusunda daha iler de deniliyor...
Ölen yakınınızın ailesine sabır diliyorum...

Tatlım yarın 14:00 e randevu aldım..O saate kadar cesaretimi kaybetmezsem gideceğim :)
OĞlumu okula bıraktıktan sonra daha rahat olur diye öğleden sonrayı seçtim...

Hoşgeldin yeniden...
Allah kabul etsin ibadetini...

Son düzenleme:

3.5 yıl oldu evlenelii..25 yaşındayım..1.63 felan boy..86 kilo civarındayım bu ara pili bitmiş tartımındaa pkoluyum adetlerimde düzensiz senin düzenlimii..korunuyorsan bence korunmayı bırakk..ve metformin ilaçları diye bi ilaç var glukofen diye bilinen şeker ilacı pkolular kullanıyor dr gidersen zaten verir o kilo vermedede yardımcıı...pkoluların kilo vermesi zor oluyor şeker direnci yapıormuşş pko..bu arada bende bu yakadayım ataşehirde oturuyorumm:):) bu yakada bildiğin iyi bi dr varmı...dr araştırmasındayım iyi birini bulsam hemen başlıcamm...kadıköyde gökşenay batu diye bi dr gidiyordum bıraktım....bi ara sizin orda üzküdar semt polikliniğine geldim tahlillerimi orada veriyorum...şimdi tedavi için iyi bi dr arıyorumm...haberin olsun:)

Kızlarrr napıyosunuz asayiş berkemal mi:)) Okuyorum okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyo vallahi. Bu aralar hesap,kitap işleriyle uğraşıyorum kafam çok meşkul vallahi. Bugün eşim başvurdu ev kredisine. 1,2 güne expertiz gidecekmiş. Umarım evin değerini istediğimiz gibi çıkarır da en az 110bintl kredi çıkar. Bakalım annem de bugün krediye başvurcak, bi 30bin tl kredi çekecek bizim için kadın. Valla keşke eşimin ailesinin de biraz yardımı olabilseydi. İnsan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo. Taşınma masrafı, tapu masrafı, ev için DASK, kredi için bankanın kestiği para derken çok masraf oluyo malesef. Bakalım bi şekilde altından kalkmamız lazım.

Ben evlendiğimizde fırın almamıştım, daha sonra da mini fırın aldım luxell börekçi. Malesef çoık kaliteli! yaptıkları için tavanındaki ısıtıcı yerinden çıkıp duruyor. Zaten yeni evde ankastre fırın için boşluk yapmışlar. Yani anlıyacağınız bana 3lü ankastre set lazım. Fırın, ocak ve davlumbaz. Ayrıca gömme dolap yapılcak daire kapının arkasındaki boşluğa. Ayrıca bir de duşakabin lazım. Bunlar zaruri olucak. Evdeki çalışma masası ve kitaplığı satıp küçük odadaki duvarın köşesine kitaplıklı çalışma masası yaptırıcam. Öyle devasal bişey değil tabii. Eşim hale öğrenci olduğu için yaptırmam lazım. Evdeki hali hazırdaki kitaplık ve çalışma masası çok yer kaplıyor. Gömme dolabı yaptıracağım marangoza onu da yaptırırım diyorum. Zaten o oda aynı zamanda çocuk odası olucak. Çocuğun beşiği ve dolabı için bi duvarı boş bırakıcam. Bir koşu bandım, bir kanepem bir de bu yaptıracağım köşe kitaplık olucak. Köşe yaptırmamım sebebi yerden tasarruf etmek.Şimdilik başka hiçbir eşyamı değiştirmiycem. Haa bir de perdeler zaten uymuyor. Sadece yatak odasının perdesi kalıcak, diğerleri değişecek.

Bir de bu ay gene bebek yok sanırım. Ayın 15inde hasta olmam lazım ve gene yüzümde ufak tefek sivilcelenme oldu. Bende genelde olur adetten önce.

öğle yemeği bildirimi0
1ad. kabak rendenir + 1ad. yumurta + 1 kasik yoğurt, + bolca lor peyniri + bir tutam maydanoz + kırmızı pul biber + karabiber + tuz + 1 çorba kasiği yulaf kepeği karıştırılıp firin kagidina dökülerek pişirilir...

pişmek üzere, 5 ad. çery domates ile yiyeceğim.

sevgiler..

Son düzenleme:

yaşın daha gençmiş canım. inşallah biraz daha kilo verdiğinde ve stres yapmadığında kendiliğinden gelir bebeğin. ben şu ara korunmayı bırakamıyorum çünkü biraz daha kilo vermek istiyorum. malesef doğum kontrol hapları tedaviye yönelik ilaçlar pko için. sadece korunma amaçlı kullanmıyorum yani.

doktor konusunda medipol koşuyolunda leyla şükriye altuntaş iyiymiş diye duydum ben. çok yoğunmuş ama iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar. henüz ona gitmiyorum ama birkaç ay sonra gitmek istiyorum ben de. şu an gittiğim doktordan çok memnun değilim açıkçası. yine duyarsam haber veririm ben sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…