Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arnazar çok üzüldüm canım başınız sağolsun
görümcene de Allah acil şifalar versin inşallah
kızın için de iyi güvenilir biri çıkar inşallah karşınıza

benim içtigim şekeri nasıl bırakıcam birlmiyorum
sabah tek arıyorum çaya balmı koysam

Benim sekersiz çaya geçme mecaram asağıdaki gibi oldu.

Bir yıl kadar önce akapunktura gitmistim. Dr. çay için, Stevya kullan dedi. İlk günler çay stevya ile güzel geldi. Sonra kötü gelmeye basladi ve bir gün hiç birsey koymadan içim. Çay o kadar güzelmiski. Biz sekerle tadını bozuyomuşuz... akapunktur ile zayıflayamadım ama şekersiz çay içmeyi başardım:)))
Ciddetle tavsiye ederim. Önce tatlandiciya geç sonra sekersiz içeceksin....

arnazar, geçmiş olsun, acil şifalar. Ben kuzenimi 38 yaşında bu hastalıktan kaybettim. Artik tıp daha ileri eminim iyi olacaktır...

Son düzenleme:
oyyy allah şifasını versin görümcenin
ölenede allah rahmet eylesinnn
çok zor allah geride kalanlara yardım etsin
inşallah karşına iyi biri çıkar
kızlar doktorumu izliyorum kadın 90 kilo vermiş
motivasyon olsun bize de

sonuna yetiştim 16 yaşındaki kızı gördüm üzüldümm 6 ayda zayıflatacakmış

herkez tatlıdan şikayetçi kız 10 paket çikolata yiyomuş günde tatlı çıktımı hayatımızdan baya yol katederiz sanırım

s.a yenacim ve kizlarr
cok guldum yazini okuyunca hahahaa

seyyyy hicmi yok iznim :18: hayirlisi olsun sakaaaa
su anki dusuncem hic kendimi birakmicam her birakista 3-4kg aliyom

chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim

benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah

Son düzenleme:
Selamün Aleykümmmm :122: :122:

Tünaydın kızlarrrrrrrrrr

Bende sabah küçük kızımla kahvaltımı ettim ( o hala yiyecek miy miy ) hemen gelip sizlere rapor vereyim dedim
Ondan sonra hemen direk kalan işlere girişiyorum Öğlen yemeğinden sonra damlarım nasılsa

Sabah kahvaltısı ;

2 yumurtadan omlet
1/2 domates
1/2 Salatalık
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 KK kadar kaşar peyniri

Keşke yemeden tabağımın resmini çekseydim görüntü renkli oldumu bayılıyorum
Bu arada ekmek yemedim tabiki çünkü omlet baya doyuruyor

İnşallah herkes menülerini paylaşmaya başlarda biraz daha çeki düzen veririz kendimize

Ya ne güzel bir olay aslında inan okuyunca gözümde canlandırdım hepinizi
Dediğin gibi insan iki kırmızı güle bile mutlu oluyor hatta papatya olsada olur
Seninki yine şirketin daimi çiçekcisinle yolluyormuş benimki sağ olsun 13 senedir söylediğim halde bir kere bile olsa eve süpriz olsun diye çiçek yollamamış bir kozalak he kendi getirdimi yooooo esmer vatandaşlar cama yapıştımı ben ondan önce hemen davranıyorum uğraşma kardeşim bu hayatta almaz çenene yazık diye
He belki alır niye öyle kestirip atıyorsun diye düşünenler varsa söyleyeyim hayatta işim olmaz diye kafadan kestirip atıyor
Bir kaç kere aldığı oldu Allah için oda yeni evliykendi birde çok büyük kavga sonrası o zamanda anlamı yok ama olsun içten seviniyordum o zamanda

Benim kız olsa oda aynı şeyi söyler hatta bunlar sapıkmı bu yaşta bukadar çilveleşiyorlar der

Canım öncelikle başınız sağ olsun. Rabbim ailesine sabırlar versin gerçekten çok üzücü ve nasıl bir kaderse baba oğul aynı kaderi yaşamışlar :26: Görümcene de Allah acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn
Bütün dualarımız sizlerle canım inşallah hayırlısıyla görümcen bir an önce iyileşirde hepiniz derin bir nefes alırsınız kuzucuğun içinde inşallah güvenilir ve düzgün birini bulursunuz

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah prensesin bir an önce düzelirde gece oksijen bağlamadan uyur
Dualarımız sizlerle

Selam kızlar,

Geçmişi okuyup günaydın diyene kadar öğle oldu :) maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz yine. umarım hepiniz iyisinizdir. ben fena değilim karın ağrısı dışında. dün yapılacak birkaç iş vardı dışarda. 10ar dakikalık işler için tüm günü trafikte geçirdik. akşam yemeğini geç yedik, doymak bilmedim o yüzden. peşinden birkaç abur cbur yedim doymadığım için ve yerken kendi kendime artık bunlar son şekerlemelerim diye söz veriyordum. yılbaşına kadar 80i görmek istiyorsam aylardır bırakmadığım kaçamakları bırakmam lazım. siz de aynı saatlerde Emineyi sıkıştırıyormuşsunuz :) süpersiniz kızlar. her akşam motivasyonu olmayan birini sıkıştıralım böyle. yaza kadar tüm topik incecik olur valla.

Dün karnım ağrıyordu ama annemde yürüdüm koşu bandında 45 dakika. bugün de gidip yürüyeceğim. Cecoş azmi geldi bana :) süpersin Cecoşum, sen de pazar pazar yine yapmışsın sporunu.

Emineciğim yeni cicilerin hayırlı olsun ve tabi yeni mutfağın. ama ben de kızdım kızlar gibi sana. ben bedenimde bir kıyafet alırsam onu eskitene kadar zayıflayasım gelmiyor. sen de alışverişe çok önem veriyorsun. 10 kg verene kadar artık alışveriş yapmayacağım diye söz ver. zaten bu aldıkların sana yeter, bahar gelir 10 kgma kadar. kuzum çirkin gözükmek istemiyorum diyordun ama yeni kıyafetler kilonun verdiği çirkinliği örtmüyor malesef

Arnazarcığım başınız sağolsun, görümcene de geçmiş olsun. inşallah doktor yanlış teşhis koymuştur da hiçbir şeyi yoktur. Allah yardımcınız olsun.

Aynurcuğum inşallah sonuçlar istediğin gibi olur Anadolu lisesi sınavında. bize de haber ver ilk fırsatta. ek paket almışsın, yuppi :) komşunun da kaynananın da seni o kadar az sanmaları süper. hiç pas verme kimseye, kilonu söyleme :) gazlarına da gelme, en büyük saboteyi yeter artık diyenler yapıyor zaten. gelmezsin sen zaten gerçi, güveniyorum ben cücüşüme :)

Yenacım inşallah bir an önce tamamen iyileşirsin. bu arada bana da deniz olmayan bir yerde yaşamak mümkün değilmiş gibi geliyor. havası bile bir başka oluyor denizin. metrodaki çift de kesin yeni flört ediyordur bence de. ve eminim o amca bey bir önceki eşine dünyanın sıkıntısını yaşatmıştır. ikinci eşler çok kıymetli oluyor etraftan gördüğüm kadarıyla. rahmetli dedem (annemin babası) ananeme yapmadığını bırakmazken ikinci eşine rüya gibi bir hayat sunmuştu deyim yerindeyse. malesef seninki fesatlık değil de öğrenilmiş bir durum bence. ben de eşim gösterişli çiçekler aldığında sinir oluyorum bu arada :) sanki aile bütçemiz mahvolacakmış gibi geliyor, hediye yerine de ihtiyacım olan bir şeyi almasını istiyorum. çok pintiyim ben ya :))

Hah ben seni taciz edecektim, İLK FIRSATTA DOKTORA GİTMELİSİN YENOŞUM :))

SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmıııı kaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....

bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)

hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm

Son düzenleme:
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah prensesin bir an önce düzelirde gece oksijen bağlamadan uyur
Dualarımız sizlerle

insallah cnm oksijeni dusmuyor normal sinirinda ama kalpbin atisi 160oluyor oksijeni acinca 109dustu kalp zorlanmasin diye azcik actim rahat uyusunda iyilessin diye

arnazar cnm uzuldum rabbim gorumcene sifa versin insallah kanser deildir arladasinin kardesinede geride kalanlara sabir versin rabbim
kizin icinde hayirli bir bakici bulursunuz insallah

Maşallah sana yine verirsin umarım o kadar, hatta daha fazla kilo. ama bu sefer gitme buralardan bence. ben hazirandan beri burdayım, o yüzden geçen yıl neler oldu bilemiyorum :) Yenaya haber vermeden kaçıp gittiysen seni affeder mi, onu da bilmem :) ama hala cuma bildirim yapıyoruz öğleye kadar. yediklerini isteyen paylaşıyor. iddalaştığımız da oluyor tabi :) hoşgeldin aramıza.

amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım rabbim sana sabır ve kolaylıklar versin çok zor bişey olsa gerek ne denilir bilmemki rabbim bundan büyük dert göstermesin inşallah

İyi günler de kullan sultancığım...
Mutfağınızda bitmiş...hadi gözünüz aydın..

Sagol yenam insallah

iyi geceler
Allah kavuştursun nursenacım senin de başlangıcın hayırlı olsun bakalım
hürrem hadi bakalım senden de bekliyoruz süper menüler

elimden geleni yapcam canim :)) hatta fazlasiniiii

Aynen yenacim yeni yil yeni sultan olcam ben :))
busefer daha kararli ve daha iradeli olmak istiyorum, kacamaklara son,
benimkiler artik kacmaak degildiki anacim ya resmen menümün icinde vardi tatlilar :))))

canım yeni mutfağınızı ve aldığın cicileri güle güle kullan çok güzelmiş

sagol hayatimmmmm

slm kızlar. herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]

Selam canim insallah görümcen iyilesir cok üzüldüm, gencecik yasta böyle hastaliklar, zor.. gerci her yasta zor..

kizma canimmmmmmmm zaten bugun geldi, icime sinmedi geri vercem :)
dediginiz gibi zayiflayip almak istiyorum, ee bunun icinde para biriktirmem lazim azcik $öyleeee
ah bi zayiflasam gardrobumu yenilicem,
haklisin valla esracim zayifa herseye yakisiyorda iste kilolu olunca hos durmuyor tabi.
almiyorum ulen bitti

Bu arada hemen kahvaltimi paylasim kizlar,
malesef ekmegim kalmadigindan tost ekmegi yemek mecburiyetinde kaldim,

2 tane tost ekmegi yedim peynirle,
bide eistee ictim bi bardak sanirim ilk cIsssssss´Im bu oldu, tamam bidaha icmiyorum,
ve bugun gidip kendime kara kuru ekmegimden aliyorum, ona öyle alistimki ariyorum valla,
gecen hafta bitmisti kosturmaktan yenisini alamadim
bide anneme sorayim aksama ne yapiyormus, olmassa ben kendime bisi pisireyim.

öglen corba icmeyi düsünüyorum bakalim...

haydin ben spora gidiyorum, ya dans etcem ya leslie bakayim bi

SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR..

seni tanimiyorum ama tekrar hosgeldin ozaman :))

insallah cnm oksijeni dusmuyor normal sinirinda ama kalpbin atisi 160oluyor oksijeni acinca 109dustu kalp zorlanmasin diye azcik actim rahat uyusunda iyilessin diye

toksincim kizinada gecmis olsun, insallah bidaha kötülemez, bugece rahat uyursunuz insallah

hoşbuldukk arkadaşımm...demek ben gitmişim sen gelmişsinn:):)ben umreye gidiyorum diye 22 günlük izin aldım YENA dan gidiş o gidişş:):)evde net yokdu vınn vardı..sınavlardı işdi oydu buydu derken kaç aydır giremedim sonra eşime dedim beni kilo vermem lazım kendi başıma olmuyorr bana net lazım oda başvurmuşş..hemen buraya girdimm..hadi bakalım bismillahh..birlikte yine veririz şu kilocukları..

ben de olabildiğince günlük menümü paylaşacağım artık. kontrol için çok iyi oluyor bu.

sabah;
çavdar ekmeğinden tost, şekersiz yeşil çay.

öğle;
ton balıklı salata, 1 dilim çavdar ekmeği

ara;
meyve (sanırım muz ya da armut)

akşam;
ıspanak yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt.

ara;
yeşilçay ve mandalina.

demin çok özenerek salata yaptım. sonra fotosunu çektim size göstermek için. ekliyorum aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…