- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
benim içtigim şekeri nasıl bırakıcam birlmiyorum
sabah tek arıyorum çaya balmı koysam
benim içtigim şekeri nasıl bırakıcam birlmiyorum
sabah tek arıyorum çaya balmı koysam
kayseriden kocaman günaydınlarrr...
oyyy allah şifasını versin görümceninslm kızlar. gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. diyet felan yalan oldu artık
geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. ilkokul arkadsım vardı benım. kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. resmen beynımden kaynar sular dokuldu. zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.
daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. gecen hafta öksurukle doktora gıttık. persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. esım bu hafta onu götürecek. zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. veeeeeee kızım ortada kaldı. bakacak kımse yok
ıkı gundur aglıyorum. hangı derdıme yanayımmüdürüm sagolsun kınzı getır okula. okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır daha 23 yasında. inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum ne olur bana dua edın. bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]
kızlar doktorumu izliyorum kadın 90 kilo vermiş
motivasyon olsun bize de
Sultancığım,aynurun dediği gibi çok gençsin,çok güzelsin bizden çok daha hızlı kilo verirsen dikkat ettiğin de..
Yeni bir sene yeni bir sultan diyelim açılışı yapalım :)
İnşllah 2013 yazı hepimiz için daha hafif geçer...
Daha tiril tiril kıyafetlerle,terlemeden,yorulmadan,bunalmadan rahat geçiririz...
MEnü ve spor paylaşaımını öncedem düzenli yapardık..Şimdiler de Zukunft düzenli yapıyor...
Faydası çok olur yeniden yazmaya başlayalım arzu edenler tabiii.
zorla değil...
*Toksinciğim,Öyle sevinme seneye az kaldı diye :) 2013 te izin yok sana :)
Özlemciğim,ev durumu inşallah dilediğiniz şekil de gelişir,gerçekleşir...
--
Kızımın tiyatro hocası ödev olarak tanımdağınız birinin yüz şeklini,mimiklerini,ellerini kısacası her hareketini inceleyip anlatın demiş...
PEki hocam tanımdağımız birini nasıl inceleyeceğiz demiş kızım ve arkadaşları...
Oda, en iyi örnek. otobüste,durakta,markette vb.demiş..
Neyse...Bugün kuzenime kahvaltıya davetliydik.Menemen'e çok yakın oturuyorlar..
MEtroyla gidelim dedik,hem de kızıma malzeme çıkar,ödevi de aradan çıkar :)
Giderken değil de,gönüşte yan koltuğa 55 yaşlarında bir çift oturdu sarmaş dolaş...
Adamın eli kadının omuzunda sıkı sıkı sarılmış vaziyette.
Fakat kadın sürekli adama çemkiriyor gözlerini beletip dırdırlanıp duruyor..adamda alttan alıyor aşk dolu bakışlarla ve gülümseyerek..
Sonra kadın bıdı bıdılarına devam ederken adam aniden cebinden kırmızı bir karanfil çıkardı..O an kadının yüzünde ki ifade müthişti :)
Kızgınlık,öfke,mutluluk,şaşkınlık,salak aşık bir hal aldı yüzü ard arda :)
Eğilip kızımın kulağına sessizce al sana bundan iyi malzememi olur dedim :)
Kızımda iiii anne çok yapmacıklar bence.. nasıl evli bunlar, ergen aşıklar gibiler. suratını binbir şekle sokarak eleştirdi aşk sarhoşu çiftimizi.:)
Sanırım yeni evliler.ellerine baktım yüzük sol ellerin de..MEraklı şişko yine iş başında:)
Çünkü o hareketi ( cebinden aniden karanfil çıkarma ) yıllanmış evliler yapmaz gibi geliyor bana :)
eşim özel günler konusunda çok düşüncelidir.çok önemser.
ona rağmen şİrketlerinin anlaşmalı olduğu bir çiçek evi var :)
ORdan gösterişli çiçek sipariş edip eve göndertir..
Ha çok sevinirim,çok mutlu olurum ama...
Daha ziyade esmer vatandaşlarımızdan alınan bir-iki kırmızı gül şahsen beni çok daha mutlu eder :)
Gerçi koynundan cebinden çıkarmasın onu da istemem :)
Ayy çok çekilmez ve fesat gördüm kendimi bu gece.
yoruldum ondan sanırım.:)
Bugün çok yağmur yağdı burda..bir çok yeri su basmış yine yeniden,her zaman olduğu gibi...
Kızlar günaydın
herkese mutlu huzurlu güzel haberler alacağı bi gün diliyorum
Iki gündür yoğunum bi türlü fırsat bulup giremedim çalışınca malum işler birikiyo 1 günde anca toparlıyorum unutmuşum valla 2 senedir evde oturunca neyse hayırlısı ben memnunum hayatımda tek sorun sıpamı çok özlüyorum okadar
Dün akşam bi arkadaşa gittik bizim kirada ev vardı onu almak istiyolar inşallah olurda alırlar vallaBizde orayı satıp ev almayı düşünüyoruz dua edin kızlar benim için biran önce satılsında bende evimi alıyım
slm kızlar. gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. diyet felan yalan oldu artık
geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. ilkokul arkadsım vardı benım. kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. resmen beynımden kaynar sular dokuldu. zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.
daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. gecen hafta öksurukle doktora gıttık. persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. esım bu hafta onu götürecek. zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. veeeeeee kızım ortada kaldı. bakacak kımse yok
ıkı gundur aglıyorum. hangı derdıme yanayımmüdürüm sagolsun kınzı getır okula. okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır daha 23 yasında. inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum ne olur bana dua edın. bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]
s.a yenacim ve kizlarr
cok guldum yazini okuyunca hahahaa
seyyyy hicmi yok iznim :18: hayirlisi olsun sakaaaa
su anki dusuncem hic kendimi birakmicam her birakista 3-4kg aliyom
chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim
benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah prensesin bir an önce düzelirde gece oksijen bağlamadan uyur
Dualarımız sizlerle
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmııııkaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı oldunuzz verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....
bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)
hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm
amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versinyaptım valla çok zor geçti daha önce alışmıştım tık tık yapıyodum bacaklarım falan ağrıdı hamlamışım spor yapmaya yapmaya
allah gönlüne ggöre versinnn inşallah istediğin eve sahip olursun
canım rabbim sana sabır ve kolaylıklar versin çok zor bişey olsa gerek ne denilir bilmemki rabbim bundan büyük dert göstermesin inşallahslm kızlar. Gunlerdır turlu turlu dertlerle uğrasıyorum. Diyet felan yalan oldu artık
geçen hafta çarsdamba gunu acı bır haber aldım. Ilkokul arkadsım vardı benım. Kızın abısı 1.5 buçuk yasında kızz daannesının karnında 2 aylıkkken babalrı traktorun altında kalarak rahmet eylemıiştı. Aynı zamanda aile dostumuzdular. çarşamba gunu annem aradı dedı kı hedıyenın abısı tarktor fırmasında çalışıyormuş. Traktor teslım etmeye gıderken trafık kazası yapmış ve ölmuş. Resmen beynımden kaynar sular dokuldu. Zavallı çocuk babasının kaderını yasadı ve kendısı de arkasında 1.5 yasında bır erkek evlat bırakarak toprağa verıldı.
Daha bunun sokunu yasarken; ıkı görumcem var bekar. Bırı benım yanımda kalıyor kızıma bakıyor. Bırıde kayınvalıdemın yanında onlra yardım edıyor. Kayonvalıdemın yanındakı görumcem 2 senedır kaşıntı ıle gıtmdığımız doktor kalmadı. Herhalde koy ortamındakı vuruslerden oluyor dıyorduk. Gecen hafta öksurukle doktora gıttık. Persembe gunu de doktor bızı lenf kanserı süphesiyle ızmıre sevk ettı. Esım bu hafta onu götürecek. Zavallı oksurmekten yataktan kalkmıyor. Durum oyle olunca benım yanımdakı kız köye gıdecek. Veeeeeee kızım ortada kaldı. Bakacak kımse yok
ıkı gundur aglıyorum. Hangı derdıme yanayımmüdürüm sagolsun kınzı getır okula. Okulda bak bırsey olmaz anasınıfındasın dedı ama çocuk rezıl olacak... Allah su süreçte yar ve yardımcımız olsun. ınş görumcem ıyıleşır daha 23 yasında. Inş kızımı emanet edeceğim hayırlı bırını bulurum ne olur bana dua edın. Bu dertlerle uğrasırken hıç topığe giremıyorum ... Herkesten bol bol dua beklıyorum...[/b][/b]
İyi günler de kullan sultancığım...
Mutfağınızda bitmiş...hadi gözünüz aydın..
iyi geceler
Allah kavuştursun nursenacım senin de başlangıcın hayırlı olsun bakalım
hürrem hadi bakalım senden de bekliyoruz süper menüler
Sultancığım,aynurun dediği gibi çok gençsin,çok güzelsin bizden çok daha hızlı kilo verirsen dikkat ettiğin de..
Yeni bir sene yeni bir sultan diyelim açılışı yapalım :)
İnşllah 2013 yazı hepimiz için daha hafif geçer...
Daha tiril tiril kıyafetlerle,terlemeden,yorulmadan,bunalmadan rahat geçiririz...
MEnü ve spor paylaşaımını öncedem düzenli yapardık..Şimdiler de Zukunft düzenli yapıyor...
Faydası çok olur yeniden yazmaya başlayalım arzu edenler tabiii.
zorla değil...
*Toksinciğim,Öyle sevinme seneye az kaldı diye :) 2013 te izin yok sana :)
canım yeni mutfağınızı ve aldığın cicileri güle güle kullan çok güzelmiş
slm kızlar. herkesten bol bol dua beklıyorum...[/B][/B]
Selam kızlar,
Geçmişi okuyup günaydın diyene kadar öğle oldu :) maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz yine. umarım hepiniz iyisinizdir. ben fena değilim karın ağrısı dışında. dün yapılacak birkaç iş vardı dışarda. 10ar dakikalık işler için tüm günü trafikte geçirdik. akşam yemeğini geç yedik, doymak bilmedim o yüzden. peşinden birkaç abur cbur yedim doymadığım için ve yerken kendi kendime artık bunlar son şekerlemelerim diye söz veriyordum. yılbaşına kadar 80i görmek istiyorsam aylardır bırakmadığım kaçamakları bırakmam lazım. siz de aynı saatlerde Emineyi sıkıştırıyormuşsunuz :) süpersiniz kızlar. her akşam motivasyonu olmayan birini sıkıştıralım böyle. yaza kadar tüm topik incecik olur valla.
Dün karnım ağrıyordu ama annemde yürüdüm koşu bandında 45 dakika. bugün de gidip yürüyeceğim. Cecoş azmi geldi bana :) süpersin Cecoşum, sen de pazar pazar yine yapmışsın sporunu.
Emineciğim yeni cicilerin hayırlı olsun ve tabi yeni mutfağın. ama ben de kızdım kızlar gibi sana. ben bedenimde bir kıyafet alırsam onu eskitene kadar zayıflayasım gelmiyor. sen de alışverişe çok önem veriyorsun. 10 kg verene kadar artık alışveriş yapmayacağım diye söz ver. zaten bu aldıkların sana yeter, bahar gelir 10 kgma kadar. kuzum çirkin gözükmek istemiyorum diyordun ama yeni kıyafetler kilonun verdiği çirkinliği örtmüyor malesef
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR..
insallah cnm oksijeni dusmuyor normal sinirinda ama kalpbin atisi 160oluyor oksijeni acinca 109dustu kalp zorlanmasin diye azcik actim rahat uyusunda iyilessin diye
Maşallah sanayine verirsin umarım o kadar, hatta daha fazla kilo. ama bu sefer gitme buralardan bence. ben hazirandan beri burdayım, o yüzden geçen yıl neler oldu bilemiyorum :) Yenaya haber vermeden kaçıp gittiysen seni affeder mi, onu da bilmem :) ama hala cuma bildirim yapıyoruz öğleye kadar. yediklerini isteyen paylaşıyor. iddalaştığımız da oluyor tabi :) hoşgeldin aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?