Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgi için teşekkürlerrr...valla her sıkıntıda medıpoldeyız ama jınekolojıye hiç gitmedim...bı onada uğramak lazım...rabbım herkezin gönlüne göre versinn...

ben geldim cücüşlerr , selaamm

okul çıkışı arkadaşlarla yemeğe gittik , sonrada geldim eve , şimdide sonuçlar için bekliyorum ama nafile , henüz ses yokk

ehehe benide reelden olmasada sanaldan gayet iyi tanıyon bebişimmm

dukan amcamda giden kilolar yağdan olduğu için , 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi görünüyorsunn , doğru bir bilgi yani bu kuzuumm

Yenoşum benim kas - kemik ikiliside çok sağlam olduğu için , böyle ince görünüyom sanırım , ama çok hoşuma gitti yaa , kadın 60 yoksun sen diyo başka bişi demiyooo

günayydınnn sabah limonlu sıcak suyumu içtim kızımı kocamı yolladım küçük uyurken lasly yapıverem hayırlı günler

Allah kavuştursun kuuzuuumm , başlasın 17 günlük zayıflama kampı , hadi bakalımm

kayseriden kocaman günaydınlarrr...

günaydıınn canımm, bugün askerimin şafağı : 38 - KAYSERİİİİ

yok kuşum skıntı etme , bende seni gaza getirmeye çalışıyom

kızınada geçmiş olsun canım benimm ,Rabbim şifasını versin , Esranında dediği gibi sen gerçektende harika bir annesinn

ahahah biri sıkıştırmakmı dedi , ayıpsınn şekerimm , görevimm bu benim , KAPIŞKAN ,GAZLAYAN ,SIKIŞTIRAN AYNURR

sağol cücümm , hakkımızda hayırlısı diyelim , yaa ben sölemiyom kimseye , bikaç kez söledim inanmadılar bende söylemiyom artıkınn

bende sana güveniyom cücüüüümmm :129::129::129::129::129::129:

Aleykümselam canımm , hoşgeldin tekrardan , hatırlıyorum seni

Rabbim Umreni kabul etsin inşAllahh , bir PKOlu olarak kapışmaya hazırımmmm

buarada 18 kilo için tebriklerr , başarılarının devamını dilerim kuzumm

afiyet olsun bebeemm , mmmm harika görünüyooorr

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim (
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem
unutmuşum da (

o halde tekrardan hoşgeldin canımm , işte burdan yapabilirsinn

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Ben de şu ana dek yediklerimi yazayım :)

Sabah.
2 dilim kepekli ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,2 zeytin,domates,yeşillik,1 lokma kuşburnu marmelatı..

ÖĞlen.
1/2 kase aşure

Şu an kahve içiyorum.evden çıkmadan bir de meyve yerim..Elma veya mandalina olur...

Akşam.
Yemekhane de ne varsa onu yiyorum...

Spor:ev işi,yemek yapmak ve oğlanı okula bırakmak :)

kızlarr öğle yemeğimi yedim..2 kaşık kapuska..2 kaşık yoğurt ..bir domates..2 denede lahana sarması:) 3 kayısı 2 bardak su...

sabahı yazmıyorumm:):)çünkü yeni başladım diyete :)sabah bi kaç draje yedimm...bunları evden atmam lazım hemenn...

benim işim esas akşama zor akşamları zor dayanıyorumm...

Kizlar aksam annem patates kizartmasi ve biber kizartmasi yapcakmis hemde domates soslu allahimmmmmmmmmmmm.
en sevdigim,
bende fasülyeyi simdi öglene yemege karar verdim,
aksamda kendime balik yapcam, birde yanina patates yapmak istiyorum ama en güzel nasil yaparim bilmiyorum,
anneme dicem ben isten dönene kadar yemis olsunlar, ve hic birakmasinalr bana,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss

cücüüüm balığını yap, eğer çok dayanamıyorsa yanınada 2-3 parça biber , 3-4 tanede patates al , yerken onlarıda parçalara ayırki , çok görünsün , gözünü doyursunn

merhabalar
1 saat yürüyüşümü yaptım gelirken hamsi aldım akşam için ayıkladım hazırladım bir güzel
öğlen yemeğinde de taze fasülye vardı yanında da yoğurt ve haşlanmış brokoliyle yedim
hamsiyi de akşam fırına vereceğim mısır unsuz nasıl olacak acaba

cücüüüm balığını yap, eğer çok dayanamıyorsa yanınada 2-3 parça biber , 3-4 tanede patates al , yerken onlarıda parçalara ayırki , çok görünsün , gözünü doyursunn

evet aynurum benimde aklimda baligim var, anneme dedimki bana birakmayin kizartmadan bosver ya yemek istemiyorum, tadini almiyim kokusunu dahi almiyim cünkü cok cok seviyorum.
belki baligi yaptiktan sonra tava yagsiz bi patates atarim,ince ince cips gbi bakalim..

sonuçlar belli olmadı cücüşlerr , dellencem haa

GÖZDEE askerinden haber varmı cücüüümm ??

Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak
İnşallah bu son ortadan kaybolman olur sonuçta artık netinde var bizden kurtuluşun yok sonuna kadar beraberiz
Bu arada Rabbim ümreni kabul etsin Aminnnn.... İnşallah dualarında söz verdiğin gibi unutmamışsındır KK arkadaşlarını
Maşallah çok güzel kilo vermişsin inşallah çok daha fazla kilolar verirsin de hedefine ulaşırsın bir an önce

Çok lezzetli görünüyor Ellerine sağlık...

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim (
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem
unutmuşum da (

Ahanda bir kaçak daha
Kız kürkcü dükkanına döndünmü sende Olsun üzülme hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyle
Yediklerimizi düzenli olarak paylaşıp birbirimizi sıkıştırmaya devam ediyoruz
Hadi bakalım seninde gazan mübarek olsun şimdiden

Canım İnşallah herşey gönlünüze göre olur Bütün dualarımız sizlerle
Madem bu ayda bebek yok o zaman bizleri ihmal etme belki kuzucuk gelmeden bir iki kilocuk daha gider Baya zayıfladın sen ama kuzucuğun getireceği bir kaç kiloyu şimdiden verip doğum sonrası fazlam var derdin olmaz

CAnım bende eskiden ölüyordum patates ve biber kızartması için ama inan neredeyse 2 senedir ağzıma sürmüyorum
Onunda alternatifini ürettim kendime
Patatesleri istediğin gibi doğrayıp haşlıyorsun bir güzel
Biberleride yağsız tavada çok az su koyarak kavuruyorsun
Üzerine sarımsaklı yoğurdu gezdir yada domates sosunu Yemede yanında yat
İnan çok lezzetli oluyor üstelik kalorisi çok çok daha az

Ben şakşukayı bile o şekilde haşlayarak yapıyorum ve inan eşim inanılmaz beğeniyor

tekrardan hoş geldin canım.ben kurtköyde yeni açılan emsey hospitale gittim gülcan hanım var çok memnun kaldım tavsiye ederim.bende pko yok ama başka sıkıntılarım vardı.çok güzel ilgilendi ayrıca bikaç tanıdık ve eltim doğum yaptı orda çok memnunlar ilgiden falan bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.iki hamilelik gerçirdim gerek özelde gerek devlet hastanelerinde bir sürü doktor değiştirdim hiç biri güven vermedi bana.hatta bazen doktorun aklına uyup sezaryana girmekle yanlışmı yaptım diyorum.erken doğum oldu ilk kızım suyun bitmiş acil ameliyat dedi.korktuk bizde doktor neticede dedik ama sonra pişman olduğum çok şey var.kısacası doktor çok çok önemli ve bi taneye abone olunmalı hamilelik boyunca ve daha sonrasındada tabiki ama güvenmek çok zor.
ay gene çenem düşmüşRabbim isteyen herkese çocuk nasip eylesin.zaman zaman yorucu oluyo ama onlarsız hayatı düşünemiyorum.kısacası herşeye değerler yani...:)

Canım daha belli değil bebek olayı. 15inde adet olmam lazım. Valla bende bir iştah var sorma canım yaa. Hamilelikte çok dikkat edicem orası kesin ama dediğin gibi 3,4 kilo versem 80 kilo olarak doğuma girsem gene aynı kilomda yani 70 civarı çıkarım doğumdan. Bilmiyorum kış ayından mı kaynaklı ama canım hep karbpnhidratlı şeyler istiyo. Ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne ve 1 çay kaşığı pekmez sürdüm mesela. Bu şekilde biraz bastırıyorum napıyım.Seni çok tebrik ediyorum banucuğum. Sendeki bu azimin birazını bu taraflara gönder

Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…