yaşın daha gençmiş canım. inşallah biraz daha kilo verdiğinde ve stres yapmadığında kendiliğinden gelir bebeğin. ben şu ara korunmayı bırakamıyorum çünkü biraz daha kilo vermek istiyorum. malesef doğum kontrol hapları tedaviye yönelik ilaçlar pko için. sadece korunma amaçlı kullanmıyorum yani.
doktor konusunda medipol koşuyolunda leyla şükriye altuntaş iyiymiş diye duydum ben. çok yoğunmuş ama iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar. henüz ona gitmiyorum ama birkaç ay sonra gitmek istiyorum ben de. şu an gittiğim doktordan çok memnun değilim açıkçası. yine duyarsam haber veririm ben sana.
İnşallah en çok istediğin okul olur Aynurcuğum...
Bu arada reelden tanıdığım bir dukancanın söylediği. Dukan diyetinin en çarpıcı özelliği 5 kilo veriyorsan 10 kilo vermişsin gibi gösterirmiş..
Senin bulunduğun durumda o sanırım olduğun kilondan çok daha ince görünmen...
Boşver sen tahriklere kapılma..Zayıf olmak iyidir,candır :)
günayydınnn sabah limonlu sıcak suyumu içtim kızımı kocamı yolladım küçük uyurken lasly yapıverem hayırlı günler
kayseriden kocaman günaydınlarrr...
chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim
benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah
Selam kızlar,
Geçmişi okuyup günaydın diyene kadar öğle oldu :) maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz yine. umarım hepiniz iyisinizdir. ben fena değilim karın ağrısı dışında. dün yapılacak birkaç iş vardı dışarda. 10ar dakikalık işler için tüm günü trafikte geçirdik. akşam yemeğini geç yedik, doymak bilmedim o yüzden. peşinden birkaç abur cbur yedim doymadığım için ve yerken kendi kendime artık bunlar son şekerlemelerim diye söz veriyordum. yılbaşına kadar 80i görmek istiyorsam aylardır bırakmadığım kaçamakları bırakmam lazım. siz de aynı saatlerde Emineyi sıkıştırıyormuşsunuz :) süpersiniz kızlar. her akşam motivasyonu olmayan birini sıkıştıralım böyle. yaza kadar tüm topik incecik olur valla.
Aynurcuğum inşallah sonuçlar istediğin gibi olur Anadolu lisesi sınavında. bize de haber ver ilk fırsatta. ek paket almışsın, yuppi :) komşunun da kaynananın da seni o kadar az sanmaları süper. hiç pas verme kimseye, kilonu söyleme :) gazlarına da gelme, en büyük saboteyi yeter artık diyenler yapıyor zaten. gelmezsin sen zaten gerçi, güveniyorum ben cücüşüme :)
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmııııkaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....
bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)
hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm
ben de olabildiğince günlük menümü paylaşacağım artık. kontrol için çok iyi oluyor bu.
sabah;
çavdar ekmeğinden tost, şekersiz yeşil çay.
öğle;
ton balıklı salata, 1 dilim çavdar ekmeği
ara;
meyve (sanırım muz ya da armut)
akşam;
ıspanak yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt.
ara;
yeşilçay ve mandalina.
demin çok özenerek salata yaptım. sonra fotosunu çektim size göstermek için. ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 572900
Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim(
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem
unutmuşum da(
Aynurum hoşgeldin :) seni bekliyordum çıkmak için :) hayırlı haberlerle gelmişsindir inşallah canım :)
Kizlar aksam annem patates kizartmasi ve biber kizartmasi yapcakmis hemde domates soslu allahimmmmmmmmmmmm.
en sevdigim,
bende fasülyeyi simdi öglene yemege karar verdim,
aksamda kendime balik yapcam, birde yanina patates yapmak istiyorum ama en güzel nasil yaparim bilmiyorum,
anneme dicem ben isten dönene kadar yemis olsunlar, ve hic birakmasinalr bana,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss
cücüüüm balığını yap, eğer çok dayanamıyorsa yanınada 2-3 parça biber , 3-4 tanede patates al , yerken onlarıda parçalara ayırki , çok görünsün , gözünü doyursunn
Ben de üsküdarda oturuyorum :) komşu çıktık :)
geçmiş olsun miniklerine canım.
chickpeas, 24 kiloyu nekadar sürede verdin?
SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmııııkaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....
bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)
hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm
ben de olabildiğince günlük menümü paylaşacağım artık. kontrol için çok iyi oluyor bu.
sabah;
çavdar ekmeğinden tost, şekersiz yeşil çay.
öğle;
ton balıklı salata, 1 dilim çavdar ekmeği
ara;
meyve (sanırım muz ya da armut)
akşam;
ıspanak yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt.
ara;
yeşilçay ve mandalina.
demin çok özenerek salata yaptım. sonra fotosunu çektim size göstermek için. ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 572900
Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim(
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem
unutmuşum da(
Kızlarrr napıyosunuz asayiş berkemal mi:)) Okuyorum okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyo vallahi. Bu aralar hesap,kitap işleriyle uğraşıyorum kafam çok meşkul vallahi. Bugün eşim başvurdu ev kredisine. 1,2 güne expertiz gidecekmiş. Umarım evin değerini istediğimiz gibi çıkarır da en az 110bintl kredi çıkar. Bakalım annem de bugün krediye başvurcak, bi 30bin tl kredi çekecek bizim için kadın. Valla keşke eşimin ailesinin de biraz yardımı olabilseydi. İnsan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo. Taşınma masrafı, tapu masrafı, ev için DASK, kredi için bankanın kestiği para derken çok masraf oluyo malesef. Bakalım bi şekilde altından kalkmamız lazım.
Ben evlendiğimizde fırın almamıştım, daha sonra da mini fırın aldım luxell börekçi. Malesef çoık kaliteli! yaptıkları için tavanındaki ısıtıcı yerinden çıkıp duruyor. Zaten yeni evde ankastre fırın için boşluk yapmışlar. Yani anlıyacağınız bana 3lü ankastre set lazım. Fırın, ocak ve davlumbaz. Ayrıca gömme dolap yapılcak daire kapının arkasındaki boşluğa. Ayrıca bir de duşakabin lazım. Bunlar zaruri olucak. Evdeki çalışma masası ve kitaplığı satıp küçük odadaki duvarın köşesine kitaplıklı çalışma masası yaptırıcam. Öyle devasal bişey değil tabii. Eşim hale öğrenci olduğu için yaptırmam lazım. Evdeki hali hazırdaki kitaplık ve çalışma masası çok yer kaplıyor. Gömme dolabı yaptıracağım marangoza onu da yaptırırım diyorum. Zaten o oda aynı zamanda çocuk odası olucak. Çocuğun beşiği ve dolabı için bi duvarı boş bırakıcam. Bir koşu bandım, bir kanepem bir de bu yaptıracağım köşe kitaplık olucak. Köşe yaptırmamım sebebi yerden tasarruf etmek.Şimdilik başka hiçbir eşyamı değiştirmiycem. Haa bir de perdeler zaten uymuyor. Sadece yatak odasının perdesi kalıcak, diğerleri değişecek.
Bir de bu ay gene bebek yok sanırım. Ayın 15inde hasta olmam lazım ve gene yüzümde ufak tefek sivilcelenme oldu. Bende genelde olur adetten önce.
Kizlar aksam annem patates kizartmasi ve biber kizartmasi yapcakmis hemde domates soslu allahimmmmmmmmmmmm.
en sevdigim,
bende fasülyeyi simdi öglene yemege karar verdim,
aksamda kendime balik yapcam, birde yanina patates yapmak istiyorum ama en güzel nasil yaparim bilmiyorum,
anneme dicem ben isten dönene kadar yemis olsunlar, ve hic birakmasinalr bana,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss
3.5 yıl oldu evlenelii..25 yaşındayım..1.63 felan boy..86 kilo civarındayım bu ara pili bitmiş tartımındaapkoluyum adetlerimde düzensiz senin düzenlimii..korunuyorsan bence korunmayı bırakk..ve metformin ilaçları diye bi ilaç var glukofen diye bilinen şeker ilacı pkolular kullanıyor dr gidersen zaten verir o kilo vermedede yardımcıı...pkoluların kilo vermesi zor oluyor şeker direnci yapıormuşş pko..bu arada bende bu yakadayım ataşehirde oturuyorumm:):) bu yakada bildiğin iyi bi dr varmı...dr araştırmasındayım iyi birini bulsam hemen başlıcamm...kadıköyde gökşenay batu diye bi dr gidiyordum bıraktım....bi ara sizin orda üzküdar semt polikliniğine geldim tahlillerimi orada veriyorum...şimdi tedavi için iyi bi dr arıyorumm...haberin olsun:)
Canım İnşallah herşey gönlünüze göre olurBütün dualarımız sizlerle
Madem bu ayda bebek yok o zaman bizleri ihmal etmebelki kuzucuk gelmeden bir iki kilocuk daha gider Baya zayıfladın sen ama kuzucuğun getireceği bir kaç kiloyu şimdiden verip doğum sonrası fazlam var derdin olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?