- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ceco valla pozitif enerjin herkese yansıyor çok seviniyorum adına...hatta düşündüm arabamı satmamış olsaydım bende giderdim yeniden spora ama akşam işten geç dönünce eee eşimede sürekli getir götür zor olur...hakkımızda hayırlısı...
Bir nebzede olsa bir faydam dokunabiliyorsa ne mutlu bana
İnşallah hepimiz azda olsa spor yapıp şu hedeflerimize ulaşalım artık
İnan spora başladığımdan beri çok daha pozitiv ve sakin oldum
Eşimle ilişkimiz aslında iyidi ama şu son bir aydır adamcağızda aşka geldi
Bugün bile telefonda soruyor aşkım ne yapıcaksın bugün diye
Adamın bile sinirleri alındı
herkeslere selamlaaar:))
daha hiç geçmişe bakmadım, aşağıda cecoşla orticanı görünce bir selam veriyim dedim:)))
napıyonuz bakıyım??:))nassınız??
ben işle boğuşuyorum 2gündür, bugün yapmicam iş, biraz dinlenme günü bugün:)))
dünde nete giremedim, eşim arkadaşının pc kasasını yapmaya getirmiş, bi baktım kasa değişik, aslında zaman olsa bende dener dener değiştirirdimde kasaları çokta işim olunca vaktim yoktu çok fazla ondan elim değmedi.
neyse sabah giderken değiştirttim:))
onuda net kablosunu yanlış takmış, artık ya bile bile yada yanlışlıkla, herşeyime karışır yaaa eşim...
burnunu çok sokar herşeye.....
gıcık işte.....
hem karışır hemde inat eder birde....
iyidir hoşturda, bu yönüde vardır işte.....:44:
neyse yinede sağlık olsun....
belkide bu sefer bile bile yapmamıştır.... günahlarını almıyayım....:)))
neyse sizlerde iyisinizdir inşaallah.....
bi ara geçmişi okurum bugün galiba....
çok şükür odalarımız değişti:)))
çokta iyi oldu böyle...eşim bi sinirle değiştirdi ama sonuçta değişti:)
normaldede sinirli bi yapısı olduğu için, evde iş yaparken deli gibi oluyo aynen hiç abartısız böyle....
bir dokunan bi ah işitir yani o an....
hatta dokaunma 5metre uzakta dur daha iyi....
sizin eşinizde böylemi evde iş yaparken?? yoksa sadece benimkimi böyle???
genel bir kavrammıki yani???
benim babacığım hiç böyle değildi, Allahım gani gani rahmet eylesin inşaallah..... cümle geçmişlerimizeda inşaallah......
pamuk gibiydi benim babam, evlendikten sonra babamın gerçekten çok farklı bir erkek olduğunu anladım....
nadir erkeklerdenmiş gerçekten....
inşaallah iyidir şuan, huzurludur inşaallah....
aaa birde kızlar; kuşlar beni yönlendiriyo yaaaa
dinlediğim ilahi bitince you tube da bi hişttt basıyolar, bende farkında olmadan ilahi bittiği için yaptıklarını anlayıp
ilahiyi başa sarıyorum..... buraya yazınca dikkatim burda ya ondan yararlanıyolar:)) yeni farkettim...
bu 3.dinleyişim ilahiyi:)))
yaramazlar
NOT:bugünde çenem düşük
İyi olmana sevindim canım
Enişteye de takma fazla her erkekte vardır o bence
Benim eşim bana kıyasla çok daha düzencidir. Kız baba odamı değiştirelimmi der oda baştan tamam der sonra bir bakarsın yarım saat sonra kavga başlar
Benle ayrı tartışır kızla ayrı
Birde öyle oradan alıp oraya taşıyayım demez ille en ince ayrıntısına kadar onu temizler yada temizletir ondan sonra öbür tarafa geçer
Hep diyorum Kadın olsaymışsın kesin kocan seni boşarmış bu ceneyle diye
Kücük kızın doğumundan önce yazın annemler gelicek diye sen otur ben temizliği yaparım dedi inan bin pişman etti beni
Adama sadece süpürüp vileda tutmasını istedim ama bir baktım koltuklar ters döndü halı kalktı sandalyeler masa üzerine çıktı
Adam pervazlara kadar en ince ayrıntıya kadar temizlik yaptı ve sırf salonda 3 saat geçirdi
Allahtan hamileydim de yırttım o kadar işten
Şimdi tabi ara ara yine yardımcı oluyor ama ben onun olduğu odaya karışmıyorum hiç onun yerine başka bir odaya geçiyorum
canım bende iştahtan ziyade bitmek bilmeyen tatlı isteği o tamam regl olurum1 güne ama su hiç içemiyoru vücudum resmen şişti ve hiç yemezdim bu sıra zeytine dadandım...bizde birde akşam oturmaları filan oluyor bu sıra yeni elti alt katta ya çay faslında görüşüyoruz orda kaçırıyorum evde yemek yapmaya pek takatim yok bu sıra dışardada yedim yada hep aperatif külliyedn hala dolu olsamda ne olursam olayım yine topikimdeyim
müdür konusuna gelince benim fikrimce adam aşırı zekilikten artık sıyırmış durumda malesef utanarak söylüyorum ama öyle..bazen hiç anlamıyorum ama ondan çok şeyde öğrendim bu 2 yılda eziyeti cabası ama tebrüce önemli...sağlık olsun...bu kadar emek verdim az daha katlanmalıyım işi iyice öğrenmek için. hatta 2-3 ay sonra ustabaşı işyerinde mesai saatleri dışında pastacılık kursuda verecek bende katılırım büyük ihtimalle...ilgilenenlere duyrulur yerimiz maltepe de...
Anammmmm aslında varya çok istiyorum ben pastacılık eğitimi almayı ama en son 3 sene evvel karşıda yani sizn o taraflarda bir pastacılık okulu buldum adamlar 2 senelik eğitim veriyorlarmış ve senelik 8 000 TL eğitim ücreti yazmışlardı
Mecun olmak için sınava da giriyorsun ve diploma veriyorlar sonradan büyük otelerde de çalışılabiliyormuş ama tabi bana inanılmaz geldi o fiyat hatta kendimi tutamayıp yuh çekmiştim
Sizin eğitim nasıl birşey acep
Son bir sorum daha var. Mutfak dolapları baya küçük benim. Yani ıvır zıvırımı koyacak yer yok mutfakta. Şu anda mutfak yaptırma imkanım da yok. Diyorumki şöyle 4,5 katlı ayaklı dolaplardan alayım(pilastik değil). En azından bir katına pirinç, bulgur vs. Bir katına patates soğan diğer 3 katına da sığmayan bardak çanak koyarım. Hoş mutfakta yer yok da mutfak camının olduğu yere köşeye koyarım diyorum
Birkaç örnek ekledim ama ben aslında beyaz renkli ayaklı bişey arıyorum(tahta). Daha şık bişey nerde bulabilirim
Canım yine sen bilirsin ama o ilk cicekli dolabın ham halini ahşap boya ve aksesuarları satılan bir dükkandan alabilirsin ve kendi zevkine göre boyayıp yapışkanlı desenlerle süsleyebilirsin
Hem istediğin gibi olur hemde senin için bir hobby gibi olur
Üstelik maliyetide çok daha uygun olur