Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir nebzede olsa bir faydam dokunabiliyorsa ne mutlu bana
İnşallah hepimiz azda olsa spor yapıp şu hedeflerimize ulaşalım artık Yeter bu kadar bedavaya hammallık yaptığımız ben yağ paketlerini taşımak istemiyorum artık
İnan spora başladığımdan beri çok daha pozitiv ve sakin oldum eski asabi ceco öldü
Eşimle ilişkimiz aslında iyidi ama şu son bir aydır adamcağızda aşka geldi
Bugün bile telefonda soruyor aşkım ne yapıcaksın bugün diye dedim ben spora gidiceğim biraz birşey hazırlarım ama sen gelince tavuğu kendin ızgara yaparsın kesip hatta ben gelene kadar çocuklarla siz yemeği yiyin dedim Tamam aşkım sen keyfine bak dedi :122: :122: :122: eskiden olsa yapardı tabi yine ama bin kere söylenirdi
Adamın bile sinirleri alındı

İyi olmana sevindim canım
Enişteye de takma fazla her erkekte vardır o bence
Benim eşim bana kıyasla çok daha düzencidir. Kız baba odamı değiştirelimmi der oda baştan tamam der sonra bir bakarsın yarım saat sonra kavga başlar yok efendim bunun burda ne işi var yok oraya olmaz benim dediğim yere konucak falan diye
Benle ayrı tartışır kızla ayrı o yüzden kızıma derim bırak hiç ses etme ne yaparsa yapsın diye.
Birde öyle oradan alıp oraya taşıyayım demez ille en ince ayrıntısına kadar onu temizler yada temizletir ondan sonra öbür tarafa geçer
Hep diyorum Kadın olsaymışsın kesin kocan seni boşarmış bu ceneyle diye
Kücük kızın doğumundan önce yazın annemler gelicek diye sen otur ben temizliği yaparım dedi inan bin pişman etti beni
Adama sadece süpürüp vileda tutmasını istedim ama bir baktım koltuklar ters döndü halı kalktı sandalyeler masa üzerine çıktı
Adam pervazlara kadar en ince ayrıntıya kadar temizlik yaptı ve sırf salonda 3 saat geçirdi
Allahtan hamileydim de yırttım o kadar işten
Şimdi tabi ara ara yine yardımcı oluyor ama ben onun olduğu odaya karışmıyorum hiç onun yerine başka bir odaya geçiyorum hem daha çabuk bitiyor hemde sinir olmuyorum

Anammmmm aslında varya çok istiyorum ben pastacılık eğitimi almayı ama en son 3 sene evvel karşıda yani sizn o taraflarda bir pastacılık okulu buldum adamlar 2 senelik eğitim veriyorlarmış ve senelik 8 000 TL eğitim ücreti yazmışlardı
Mecun olmak için sınava da giriyorsun ve diploma veriyorlar sonradan büyük otelerde de çalışılabiliyormuş ama tabi bana inanılmaz geldi o fiyat hatta kendimi tutamayıp yuh çekmiştim
Sizin eğitim nasıl birşey acep sosyalliği abartmak üzere olan ceco

Canım yine sen bilirsin ama o ilk cicekli dolabın ham halini ahşap boya ve aksesuarları satılan bir dükkandan alabilirsin ve kendi zevkine göre boyayıp yapışkanlı desenlerle süsleyebilirsin
Hem istediğin gibi olur hemde senin için bir hobby gibi olur En sonra bir mobilyacıya rica edip çok az bir para karşılığı verniklettiğinde ( onlar tabancayla vernikledikleri için iz kalmıyor ) su da gelse ne boya kabarır nede yapışkanları atar
Üstelik maliyetide çok daha uygun olur

Gözüm üstünde tembel kedici :) Aynurla denk gelemiyoruz bu ara, ilk denk geldiğimizde seni de köşeye sıkıştırıp ikna edicez diyete :))

ikna edin canım:))))

benimde tel çaldı annem aradıda..... onla konuştum az.

bende kaçıyım artık, işler beni çağırıyo....
işlerimede ayıp olmasın:))

herkesi koccaman öpüyorum, görüşürüz

bende tam çıkıyodum, sen geldin:)

saol canım tavsiyelerin tecrübelerin için....
hepsi kulağıma küpe oldu....

ben çıkıyım artık canım saat baya oldu, yine görüşrüz cecoşum, koccaman öpüyorumm seni tatlı yanaklarından
görüşürüüüüüüz

Banucugum onu örnek olarak eklemiştim. Zaten ben direk beyaz düşünüyordum ama malesef sanırım yer olmayacak onun için. Peteği kapı arkasına yapsalarmıs peteğin olduğu yere koyardım ama masa koyunca ona yer kalmaz. Şimdilik bişey almıycam da artık ilerde bakıcam. Belki ben de işe girersem direk mutfak yaptırırız. Aslında mutfak küçük değil de dolaplar kullanışsız. Tam tepeye kadar yapabılırlerdı mutfak dolabını

Canım ev gerçekten çok sıcak Rabbim inşallah hayırlı olarak sizlere nasip ederde ağız tadıyla oturursunuz

benim babam sağ olsun o konuda tam tersidir
Bilirsin almanyada evlere eskiden çok duvar kağıdı yapılırdı bizde de durum öyleydi tabiki ve her kağıt yapmaya kalkıştığımızda daha aradan yarım saat geçmeden babam bana göz kırpıp bak şimdi ne yapacağım diyip başlardı Annemi kızdırmaya yok makas alır, yok yanından geçeyim derken sarılır annemde nefret eder sırnaşıklıktan iş yaparken
Annem bir sinirlenirdi Allah aşkına Hasan çekil git başımdan CAmiye namaza falan git biz Banuyla rahat rahat yapalım diye
İnan her kağıtta yada tadilatta aynı numarayla kaçar birde kapıdan çıkarken bize el sallardı öpücük atardı

Sağ ol güzelim sanada kolay gelsin
Bende birazdan hazırlanıp spor salonuna gidiyorum :122: :122: :122: gideyim az yağları eriteyimde geleyim
Bende seni öpüyorum kocaman şekerim

Canım aslında o peteğin üzerine gömme tarzı bir dolap yaptırabilirsin Petek kısmı hasır gibi olabilir ısıyı engellemesin diye sonra üst kısımlarada kapak yada çekmece olur Sizin oralarda mobilyacı varsa istediğin ölçüleri söyle hatta cizimini yap bir fiyat sor eminim çok fazla birşey tutmaz artık mobilyacılar bile taksit yapabiliyorlar

Neyse kızlar ben kaçtım

Gidim biraz çimeyim ondan sonrada yumuşayan yağlar atmak üzere sporumuda yapayım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı günler
Akşam geç saatte de olsa mutlaka uğrarım
Allaha emanet olun
Kocaman öpüldünüz

canım senin anneciğinede çok geçmiş olsun tez zamanda ameliyat olup sağlığına kavuşur inşallah

canım sen bilirsin ama diğer koyduğun resimdeki tahta olan dah hoş duruyo bunlar biraz banyo için uygun dolaplar tabi yinede kullanacak olan sensin sen daha iyi bilirsin canım

hayırlı akşamlar herkese
bugün de 1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür
menüm de şöyle
kahvaltıda dukan krebin içine lor sürüp dürüm yaptım çayla yedim
ara 1 bardak süt
az önce de kıymalı yumurta beyaz peynir ayran 1 dilim dukan ekmeği
arada meyveli yoğurt yerim belki
akşam eğer acıkırsam tavuk ciğer kavurmuştum ondan yerim az da ekmek hakkım var onula beraber
ve tabii eşimle sütlü şekerzi türk kahvesini de içeriz keyif olarak

Ben de oraya düşüdüm banucugum. Gidince ayrıntılı bakıcam ne olur oraya diye

meyra,
ömür biter iş bitmez... kamyonum yok... ama benim arabanin arkasina yazdırsam nası olur...

Elimde beni sıkan bir iş var. Onu bir türlü çözümliyemiyorum. Birde yeni 2 iş daha var. Aklım onlara takıldı. O işler için akilimda fikriler de var. Bu yüzden sorunlu işi yarım bırakıp yeni heycanlara dalcağım... Bu gece çalişacağım...

Dukan ciddi kabızlık sorunu yapıyor. Bu yüzden sinameke çayına başladım. Sinamekenin tehlikemi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden baya tereddüt ettim.Dün ve bugun içtim. Normal zamanda yaptıklarını yapmadı.

Öğle yemeği bildirimi yapayım; 3 buttan oluşan tavuk suyu çorba içtim. bol bol....
Aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum. Acaba ne yesem?

Ozka82, hayırlısı ile evinizi satın almanızı ve huzurla oturmanızı diliyorum. Ev sahibi olmak özel bir duygu hiçbirsey satın almaya benzemiyor. Bende büyük heycanla teslimat tarihi bekliyorum. Gerçi içinde ben oturmiyacağım. Annemin oturmasını istiyorum ama genede heycan oluyor işte...

Merhabalar. Bebis yine hasta pnomoni olmus yavrum. Cok yazamicam. Ara ara okuyorum yazamiyorum. ChickPeas hayirl olsun. Sadece aklimda bu kaldi. Bi de hazal arkadasi merak ettim. İns iyidir.Topikdaslarima en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu hafta tartda ayni kalsam iyi.

hahah ilk evleniğimiz zamanlar bizde aynıydık yeni evliyiz ya banada kızamıyoo dolabın çekmecesinden başlardı küfüre yavaş yavaş kapaklarına kadar giderdi en son kapı kollarına küfür ederek final yaapardı eee artıkk 10 . ev oldu 10 yıllık evliyiz bu arada alıştık koş kırıla kırıla her taşınmada ele alınır eşyada kalmıyo inşallah kend evimize çok büyük hayallerimiz var
kardeşim gittigidiyorda sattı kızının salıncağını beşiğini sende öle satabilirsin
çok güzeller ama içine yerleşmeden alma eşyan az gibi sığar gibi gözüküyo ama içine girince çok şey deişiyoo güle güle otur darısı bizlere inşallah
yıl sonu sendromumu yaşıyosunnn yoksaaa bende bazen hayattan bziyorum anlamsız boş geliyo ama çok şükür halimize allah dert verip derman aratmasın

güle güle oturun ağzınızın tadını bozmasın allah
belki ev hediyesi alırlar sana dolap acele etme bence ben genelde samimiysem soruyorum neyin eksik almışken işe yarasın bari diye deilsem kardeşimle birleşip yada annemle birleşip 1 çeyrek alıyoruz ne alırsa alsın kendine diye

Ah canım bize kim hediye alcak. Arkadaşlar anca borcam alır Anne baba uzakta zaten. Acele etmiycem şimdilik zaten acil ihtiyaçları yaptırıcam canım. Gömme dolap ve kitaplık, duşa kabin, mutfağa masa. Salona, mutfağa ve küçük odaya perde. Bunlar acil ihtiyaçlar

Kızlar yaa benim salon perdem yeni eve olmayacak. Store brillant marka perdelerim. Üzerinde kahve ve altın sarısı desenler var. 3 yıllık ama üzerinde hiçbir deformasyon yok. Salonum 3 cam. İhtiyacı olan varsa gönderebilirim. Hani perdesini değiştirmek isteyen vardır değişiklik ister felan. İsteyen varsa resmini eklerim

kardeşim gittigidiyorda sattı kızının salıncağını beşiğini sende öle satabilirsin

Canım gittigidiyorda bebek ürünleri çok gidiyor gerçekten.Ben bi ara kullanmadığım fotograf makınemi hem gitttigidiyor hem de sahibinde.com'a koydum. Sahibindende sattımö, diğerinde satılmadı. Dediğin gibi internete ekliyeyim. Bazı şeylerimi öğrenciye vermek istiyorum. Üniv öğrencilerinin ihtiyacı oluyo gerçekten. Mesela mutfak masam ve halımı vericem. Masa zaten plastik tam öğrenci tipi. O zaman para yetmemişti iti bişey almaya

iyi akşamlar kızlaaarr
iki gündür giremedim
pazar günü köyde mevlitte kimle karşılaşsam hoşbeş etmeden ne olmuş sana böyle nasıl bu kadar kilo verdin dediler. sanırım kilomdan daha zayıf gösteriyorum. kimse seksenli kilolarda olduğuma inanmıyor.
ablamın kayınpederi bile kızım hastalık falanmı geçirdin iğne iplik olmuşsun dedi nazaramı geldim ne oldu bilmiyorum köyden geldim kafayı bir vurup yattım iki gündür gözümü açamadım. çok kötü hasta oldum. bugün ikindiden sonra gözüm açıldı çok şükür.

canım Allah birdaha sıkıntı yaşatmasın.başınız sağolsun
görümcenede Allah şifalar versin
bebişinede bakacak biri bulunur inşaAllah benim kızkardeşimde çocuklarını anaokulunda yanında büyüttü zorluğunu biliyorum.

geçmiş olsun toksincim şimdi iyidir inşaAllah papatyan

Kızlarrr ELBİSTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İngilizce öğretmeni Aynur oldumm , oolleeyyyy :118::118::118::118:

canım 5 ay kadar 2 ileri 1 geri oldu , ama kırdımm sonundaaa , yola devam

hayırlı olsun aynurcum

geçmiş olsun cecoşum aman dikkat et kendine köyde akrabalardan birisinin gelinide bulaşık çıkartırken eline çatal batmış . önemsememiş hayvanlara bakmaya falan gitmiş. mikrop kapmış. bir aydır çekiyormuş. dr. a gitmiş iltihap kemiğe kadar inmiş demişler. ameliyat olmuş. ziyaretine gittim. ben önce dolama zannettim ilaç sürdüm pişmiş soğan bağlasam belki iltihabını çekerdi. ama bağlamadım dedi.küçücük ihmal çok iş açmış başına.
sende ihmal etme canım.

canım geçmiş olsun kuzucuğuna . parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba

canım kuzuna bakıcı bulduğuna sevindim. çok şaslıymışsın güzel bir aileye gelin gitmişsin.çok ilgisiz bir ailenin gelinide olabilirdin.Allah bozmasın hep güzel günler geçirin inşaAllah

alessandra Annene acil şifalar diliyorum. pile ihtiyaç olmaz inşaAllah

nursenacım benimde onuncu evim kendi evim oldu o taşınmanın zorluklarını iyi bilirim. helede o şehirler arası taşınmalar dahada zor. Allah en güzelini nasibetsin. en kısa zamanda kendi evinde oturursun inşaAllah. dilerim hayallerin çabuk gerçekleşir.

Ay nekadar neseli hayat dolu bi baban varmis, Rabbim uzun ömür versin annelerimize babalarimiza
Ayrica o kagitlarida bilmezmiyim hic bizde hala var :))) evimiz Altbau oldugu icin duvarlari tam düz degil

gecmis olsun canim bebise

iyi akşamlar kızlaaarr

Ablacim gecmis olsun nazarami geldinnnnnnnnn,
tabi seni güzel gördüler zayif gördüler, masallah da demedilerse nazarlari deymistir
gecmis olsun iyi bak kendinede iyiles hemencicik

Selam kizlar ben geldim :)))
kizkardesimin bebisine birseyler almistim onu götürdüm verdim, cok begendi sevindide,
biraz oturdum sonrada ise gittim geldim,
gelirken yine kar yagiyordu ince ince cok güzel ya :) seviyorum..

Bu arada aksam yemegine 2 dolma yedim, birazda salata ve yogurt

Yine tatli niyetine hicbisey atmadim bugun agzima :) yani öyle sayilir, bir iki seker haric,
ama en azindan bol kalorili tatli yok ve cikulatada yok,

bu arada sahlep cok kalorilimidir ?? Annem aldi icmek istiyorum aslinda

bide kizlar ben icmesemde hazirlicamda diger aile fertlerine
sahlepe ne yakisir ???
Dafi ablam sen bilirsin

nuhancım sinamekiyi çay değilde öğütüp, baharat gibi kullansan salatalara , yemeklere eksen daha iyi olur birde bir bitki uzmanının bana verdiği bir tarif var. insan düzenli olarak hergün büyük tuvaletini yapmalı, yapmıyorsa problem var demişti bende hergün değilde gün aşırı veya iki günde bir çıkıyorum dedim. olmaz dedi sana bir tarif vereyim, düzenli olarak hergün çıkana kadar buna devam et dedi. tabiki ben yapmadım henüz.
tarifi veriyorum.
4 baş sarımsak dövün. 1'er yemek kaşığı kekik,kimyon,sinameki, zerdeçal ve pul biber öğütün. limon suyuyla ıslatın, zeytinyağ ile muhallebi kıvamına getirin. sabah akşam salata veya yemekle birlikte 1'er tatlı kaşığı yiyin. hergün büyük abdeste çıkana kadar devam edin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…