Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşim asker valla şehir arası taşındığım gibi her gittiğim yerde lojmana sivile derken 10 ev etti
ev evi de tutmuyoki köye tainçıkar küçük ilçeye çıkar büyük kiminde satıyoz kiminde alıyoruz gönül herşey istiyo ama hep kendi evimize hayal ediyorum artık kırılıyo devamlı çünki
allah sanada evinde
güle güle oturmak nasip esin

Son düzenleme:
Selam fıstıklarımmm

ben geldiimm , bugün okuldan geldikten sonra 2.30da kaynanamı yolladım , 1 hafta nasıl geçti anlamadım , bi sıkıntı stres yaşamadık şükürler olsun , sıkıntıları artık geride bıraktık , dedim ya onlar bana bi adım gelsin ben 10 adım giderim , kaynanamla oturduk ne var ne yok , bugüne kadar yaptıkları beni üzdükleri ne varsa herşeyi konuştuk , haklısın diyor , ee haklıydım ama malesef üzüldümm , neyse geçti gitti bitti , herşey geride kaldı , önümüze bakalımm

sizler nasılsınız yavrucanlarr ?? herşey yolundadır inşAllahh

Esoşummm canım benimm , süpersinn , tebrik ederim kuzuummmm
aynen devamm , olacakk olacakkkk

kaynanangilleri dumur etceennnn , ehehehhehe

ahah son diyet bozucu Emine süper olmuş , onun adı artık son azimkar Eminee

Özlemcim eviniz hayırlı uğurlu olsunn , Rabbim güle güle oturmak nasip etsin

canım benim o beyaz tahta çekmeceli olandan Tekzende görmüştüm , bi bak istersenn

Gözüm üstünde tembel kedici :) Aynurla denk gelemiyoruz bu ara, ilk denk geldiğimizde seni de köşeye sıkıştırıp ikna edicez diyete :))

heemmmmeeenn yetiştim , bi ara güçlerimizi birleştirip MEYRAya çökelimm , o da azimkar Meyra olsunn

buarada hayırlı olsun diyenlere teşekkür ediyorum fıstıklarr , öpüyorum hepinizii

Son düzenleme:
yediklerimmi yazayım sabah yazmıştım arada 1 mandalina
öğlen 2 biber dolma
arada komşuda çay 4 adet bisküvi
yedim temizlik sonrası yoruldumvalla ev parladı
akşam 4 kaşık makarna yedim sosisli yemek yapmaya üşendim
bugünde böle oldu bakalım birazdan kızlar uyursa lasly yaparım belki
seksenler başladı ben kaçtım

Sinamekeyi baharat gibi kullanmayı deneceğim. Tarif içinde çok tesekkürederim. Şu günlerde hayatımda çok fazla teferuat var. Tarif çok tefarruatlı geldi. ama söyle bakınca etkili birsey olacağı kesin gibi gözüküyor....Bir dönem, sarımsak ve zenfili kaynatip içmiştim. Sarımsak ciddi koku olayi yapıyor ve bu yüzden sürekli kullanmak güçleşiyor.

seksenleri bende çookk seviyomm

o kadar çok sevdiğimden 80lerde takılıp kaldım çook uzun süree , ama artık yetmişleri daha çok seviyomm

benım bugunkı lıstem kahvaltı 2 dılım ekmek 5 zeytın azcık peynır yarım haslanmıs yumurta arada 6 fındık bı kase yogurt aksam yemegım bır kase tarhana corbası bır bardak ayran ve ıskender yegenımın dogum gunu vardı pastanın meyvelerı ve yesıl cayy ıcıcem bırazdan ayy yaz yaz bıtmıyo fazlamı olms ne

slmm milllett maşallahh yine döktürmüşsünüzzzz.......önce slm vereyimm sonra geçmişi okuyayımm dedimm....bugn neler yedim...pek bişi yemedimmmm:)iş yaptım evde bol bol...şimdi makarna haşlıyorum yagsız acık yoğurtla yicemmm....lütfenn ses etmeyinnn acıcıkkk:):):)

allah devamını getırsın ınsallah cok guzel kılo vermıssın kac ayda verdın ve nasıl becerdın

teşekkür ederim canım , darısı başına olsunn , hoşgeldin buarada

canım ben geçen sene aralıkta başlamıştım , yani tam 1 yılda verdim , 87ye kadar normal diyetle verdim , son 10 kilomuda dukanla verdim , 2 aydır dukan yapıyorumm

canım geçmiş olsun kuzucuğuna . parmağına temiz bir tülbent sarıp, karbonatlı suyla silsen faydası olurmu acaba

sağol canım yaptım yaptım onuda denedim tuzlu suylada sildimm.eczaneden solisyon almıştım onuda sürdüm.hangisi yaradı bilmiyorum ama biraz azalmış gibi yaraları ama hala çok canı yanıyo.konuşmak için ağzını açtımı canı acıyo ve ağlıyo sürekli.bütün gündür hiç bişe yemedi karnım acıktı diyo yemeye çalışıyo ama ağzını açamıyo acıdan.aç aç oturuyo yavrum şimdi.bikaç saat uyududa rahat etti çocuk.işin kötüsü şimdi uyandı sabah edicez heralde.aman iyi olsunda.herşeye değer.

kızlar ya bu alıntı işini niye beceremiyorum ben.özelliklede bikaç kişiden nasıl alıntı yapcam bilemedim

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı geceler

Bir saat deli gibi yüzdüm ardından 45 dakika fitnesimide yapıp eve geldim
Eşim sağ olsun akşamlık yemek yapmış ( daha evvel tembihlemişti yapma ben yaparım diye ) salatasına kadar biraz dinlendim ve çok çok az yaptığı baharatlı tavuktan yedim bol salata ve ayranla.
Tavuğu yağsız tavada yaptığı için hiç sorun olmuyor Allahtan
Kücük kızım beni çok özlemiş beni kapıda karşılayıp Annneee çoooot özledimmm diye bağırdı görünce
Bugün spor düzenimde ufak değişiklikler yaptı hoca ve karın kaslarınıda ekledi
Şu an her yerim ağrıyor ama eminim yarına birşeyciğim kalmaz ve ben kızkardeşimle gezmeye giderim

Canım kuzucuğuna çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanır Rabbim acil şifalar versin ... Aminnnnnn

Canım sahlep 1 su bardağı kadar 80 kalori yani aslında çok sayılmaz heleki iki gündür çikolata yemeyen sen için
Bu arada helal olsun valla ne güzel iki gündür kendini bozmadan devam ediyorsun
İnan bir kaç gün sonra hiç zorlanmayacaksın ve sanki senelerdir öyle besleniyormuşsun gibine gelecek
Biz sana inanıyoruz, sende kendine inanmaya devam et başaracaksın

Elveda kilocuklar artık size beleş hammallık yapmayacağız dimi ama

Hadi hadi biz gözümüzü kapattık diyelim bu seferlik
Ama bir dahakine makarna yok varsada öğlende var olsun. Çok geç olduğu için olmasaydı daha iyidi ama arada hepimiz yapacağız o ufak kaçamakları sonuçta hatasız kul olmaz okadar çatlakta su kaçırmaz

Canım pipetle çorba falan içemiyormu ılık :44:
En azından aç kalıp halsiz düşmesin kuzucuk :26:
İnşallah bir an önce geçerde rahatlar yavrum yaa inan çok üzüldüm kuzulara kıyamıyorum yaşı kaç olursa olsun

kızlar ya bu alıntı işini niye beceremiyorum ben.özelliklede bikaç kişiden nasıl alıntı yapcam bilemedim

Canım Alıntı ile cevapla butonun yanında + lı bir buton daha var Geçmişi okurken alıntı yapmak istediğin arkadaşların mesajların alt kısmında o +lı butona tıklıyorsun ve en son konuya cevap vere yada alıntı ile cevaplaya bile tıklasan bütün o arkadaşların mesajları senin mesaj kutunda görünüyor Sende aralara kendi yazmak istediklerini yazıyorsun ve gönder diyorsun

tebrik ederim seni valla bende çok istemekle beraber spor yapmaya vakit bulamıyorum.salona gitme ihtimalim hiç yok zaten evdede fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum .bir ara çok güzel düzenli yapıyodum çocuklar hastalandığından beri bütün hayatımız tepe taklak oldu.aman yeterki iyi olsunlarda ben spor yapmasamda olur:)yok canım pipetle falan su bile içmiyo acıyo diye.ama az önce biraz bişeyler yedirebildim çok şükür.hani bebeklerde ekgıdaya yeni geçtiğimizde minik minik yediririz ya anca öyle yedirdim.

teşekkürederim sanırım becerdim

kızzzz sormaa yaaaa..ben sizi okudumda gecende patates yok pilav yok makarna yokk...pilavla hiç aram yok ama patatesle makarnaya bişi diyememm...patatesi fırında makarnayıda yağsız yoğurtlu yiyorum benn.gündüz sorun yokda akşamları benim kırızlerimm...senin tarçınlı süt çok işe yaramıştı gecen sene şimdi herşeyi yeniden başlıcamm..evde misafirden kalanları baya bitirdim zararlı bişi kalmadı sayılırr...sende ne güsel spora başlamışsınn..işde benim o eksik artık benimde spora bişiler bulmam gerekiyorr...

bi yandan kanepede uzanmak , bi el klavyede , bi el kumandada , bi göz pc ekranında , bi göz tv ekranında , nete girilmesi gereken yazılılar , yapılmayı bekleyen dukan ekmeği ,hayatım olmuş işler güççlleerr, yaşaassııınn tembellikkk

kızlar benim diyet 3 gundur yalan oldu
ne bulsam onu yiyorum bugun en sonuna ambulansla hastaneye gitmek zorunda kaldım butun gun bişey yemedim doktor serum verdi azönce eve döndum dönerkende hzır köfte patates alıp yedim mecburen cok mutsuzum cok

maşalllahhhhh diyorum 41 kere...kız ben seni başkası biliyordumm:):) yani benim takıldığımdada biri vardı kırmızı kırmızı yazan ben seni o biliyordumm..bugun kayınvalidem felan deyince ana dedimm...bu o değill....neyse memnun oldummm....

bi kaç sorum olacaktı...87 den sonra dukana geçmenin sebebi neydı duraklamamı oldu???dukanda vermen nasıl yavaş yavaşmıı?? yaa ben yaklasık 5 aydır takıldım kaldımm 1 ileri bir geri gidip duruyorumm...acaba bende dukan uygulasam hızlanırmı vermemm......

geçmiş olsun canım , dikkat et kendine

sağlığın yerine gelsin , toplarsın diyeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…