Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler dünya tatlıları :)))

keyfim pek yerinde, hepinizi ayrı ayrı sevdim o yüzden :) nasılsınız bakalım? muhabbet süper görünüyor yine.

Zukufntcum (ne zor yazması, inşallah doğru yazmışımdır :)) geçmiş olsun canım. inşallah şimdi daha iyisindir. tartıyı dert etme, artı çıkarsan da inersin hemen.

Aynurum gelmişsin, tembel cücüşüm benim. ne güzel keyif yapıyormuşsun :)) hiç bozma keyfini boşver yazılıları falan.
Ben de diyorum bu kız eşinin yanına gitmeyecek miydi, izin çıkmamış sağlık olsun artık, eşin hakikaten gözlerine inanamayacak bu vesileyle :) bu cuma tartılalım ve ocağın 15ine kadar 5 kgmına kapışalım mı cücüşüm :)))

Dafi abla tarifine bayıldım bu arada. kaçtır yazacam fırsat bulamıyorum. sen de Umutla hamaratlarındansın bu topiğin. arap sabununu deneyeceğim ben de sayende. bir de sinamekiyi rendelemeyi düşünüyorum sıkıştığımda. çayına güvenmiyordum ama kendisini kullanabileceğimizi öğrendim sayende, iyi ki varsın.

Esoşş hoşgeldin kuzuummm

ne güzel olmuş senin avatarın öleeee

hoşbulduk canım benim
eşim yazdı telefonunda. esra yazıyor ama okunuyor mu bilmiyorum :)) tutturdu bunu avatar yap, arkadaşların sorarsa da eşim yaptı dersin diye :))) kendisi kaligrafi ve hatla ilgileniyordu. şimdi de elektronik ortamda yazıyor :))

birazdan kızlar sordu da anlattım diyeyim, mutlu olsun :))) amma yazdım ha bu meseleyi de :)))

oohh ne güzel maşallah sana bebeemm , keyfin yerinde ,nedeni nedir bunu bakalımm ?? severim senii

hee geldim cücüşüm tembel teneke tıkır tıkır mıkıt mıkırr olaraaakkk

kaynanam yanımda iyiydi ama insan yalnız daha bi iyi oluyo kuzum yaavv

kocama gidemedim , çook ücülmüştüümm ağlamıştımddaaa

sağlık olsun bebişimm , evettt Aynur varım diyyooorrrr , 15 ocakta bu tarı gününden 5 kilo az olacazz , nesine kapışıyozz anneemm

eniştemin ellerine sağlık , dert görmesin inşallah

sen ona de ki ; bizim bi arkadaş var forumdan , adı AYNUR hani banada avatara yapma isterse falan yaniii

nesine istersen kuşum :))

15 ocakta indirimler başlamış olur, trikosuna olur istersen ) ya da başka bir şeyine, oh oh :))

keyfim niye var ben de anlamadım kuşum :)) sporumu yapıyorum 3 gündür üst üste. o yüzden olabilir belki

Bugün starda selahattin dönmez vardi melek porgramında. Şimdi işsizim ya kadın programları izliyorum Adam diyoki normal yemek yiyerek zayıflıyacaksınız. Yani öğlen et yediysen akşam sebze ya da sebze değerinde salata. Diyet ürünler ödermiyor. Normal yemekle zayıflayan kimse kilolarını geri almaz ve sarkmaz diyor. Sadece arada metabolizmayı hzılandırmak için özel içecekler yapılabilir diyo. Bazı meyve ya da sebzelerin özel karışım yapıldığında metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış. Az az sık sık ve normal yemek yiyip haftada maksimum 1 kg vermek en sağlıklı olanıymış.

eheheh senin canın sağolsun kuşummm , sherşey olur ,sıkıntı yokk

afferim benim sportmen cücüüme , bende 10 gündür falan spor namına bişi yok , bi haftasonu kaynanamla accık yürüdük o kadar , yarından itibaren başlicam, havalar kötü bile olsa sarınıp bürünüp çıkacam sokaklaraa

benim de dikkatimi cezbetmişti de aynur bendne önce gündeme aldı:))
ben de severim hat kaligrafi ama becerim yok ama büyük kızım ebru yapıyor ebru hocası kaligrafi dersi de veriyor ilerde istiyor o da yapmayı bakalım ama şimdilik ebruyla daha ilgili

aferin sana esracım bu hafta spordaki limitini aşacaksın demek

Esracığım ordamısın hu huuu. Bak sana ne diycem. Benim bi arkadaşım da avukat. Yüksek yaptı ve bu sene erasmusla yurt dışına gitti geldi. 24 yaşında. İş bulamadı derken özel bi üniversitenin araştırma görevlisi ilanına başvurdu. Şimdi çalışmaya başladı ve aynı zamanda da bi kpss dersanesinden teklif geldi anayasa dersi anlatması için. Dersanede yarı zamanlı çalışacak ve 1500 lira alıcak. aklıma sen geldin. Yarı zamanlı çalışmak istersne dersaneler hukukçu arıyo canım.

yıllar önce bir kitabını almıştım onun, "farketmeden diyet"... orda da içine kuruyemiş, alkol, kek, börek ilave edilen diyet listeleri vardı. birkaç gün önce yine aldım elime hızlıca okudum. besin dönüşümlerini iyi uyguladıktan sonra kilo verileceğini söylüyor. iyi bir diyetisyen. dediklerinde de haklı. ama keşke hepimizin sağlıklı zayıflamaya vakfedebilecek 3-5 yılı olsa. her gün pilav ya da makarnayı da yiyebilerek (porsiyonunda bırakarak) zayıflayabilecek kadar iradeli olabilsek. malesef azim ve güçlü iradeyle çıkılan sağlıklı beslenerek zayıflama yolculuğu kısmen başarılı olsa da son noktayı genellikle koyamıyor. o yüzden ben sona giden yolların hiçbirinin (anoreksiya falan hariç) fazlalıklarla yaşamak (5-10 kg farketmez) kadar zarar verdiğini düşünmüyorum.

Ay Özlemcim çok sağol canım. bak dersaneler süpermiş. hemen bir araştırayım. avukatlık benim için çok yorucu. hamilelikten sonra da yapılabilecek bir iş bu bence. çok sağol canım.

Canım hergün pilav yenmiyecke dedi selahattincik Kendisi de yemiyormuş. Hatta haftada 2 kere de fazla pilav yemiyormuş. Normal yemek dediği mesela sebze yaparken yağsız olmayacak, salata yerken içine yap konacak vs. Light ürünler yenmeyecek. Dediğin gibi bu uzun bir süreç gerektiriyor.Farketmeden diyeti debiliyorum ama onun için oburluktan kurtulmak lazım:))) Ben de kedk börek yerken kararında bırakamadığım için hiç yemiyorum.

aynen devam canım her hafta en az 180 dk istiyorum

Mesajları aşağıdan yukarı okuduğum için buna daha geç yazıyorum :)) ben de çok beğeniyorum ama benim de yeteneğim yok canım. eşimle tanışana kadar yazım güzel, yetenekliyim diye geçinirdim ben.

kızın da çok güzel ilerliyormuş. kesinlikle devam etsin. başka bir mesleği olsa da çok iyi hissettiriyor eşimi bunlarla ilgilenmek. stresini alıyor. hem de görsel olarak vizyonu genişliyor. bizim davetiyelerimizi eşim yazmıştı tek tek, herkes yazdırdınız mı diye sordu. mutlu oluyor tabi.

Ay Özlemcim çok sağol canım. bak dersaneler süpermiş. hemen bir araştırayım. avukatlık benim için çok yorucu. hamilelikten sonra da yapılabilecek bir iş bu bence. çok sağol canım.

Evet canım zaten o yüzden söledim sana. İnanki yapamayacağın bir iş değil. İşte anayasa, hukuk felan anlatıyosun kpss için. Zaten bir iki kez hazırlıklı gitsen ezberlersin anlatacağın şeyleri. Hoş zaten bildiğin şeyler ama ezber kısımları da var. Bizim hoca direk kağıttan bakıyodu yazıyodu vallahi. Saatleri de kendine göre ayarlarsın. Hatta 2 farklı kursa bile gidersin. birine sadece haftasonu birineyse haftaiçi yarı zamanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…