Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın canım benimm , sende güzel yol almışın ,sanada maşAllah

tatlım ben seni hatırlıyorum , ama senin hatırladığım kişi Elifti ( Butterflyelf ) , malesef yalan oldu , 7-8 aydır ses seda yok Eliften

benim adım Aynur , 28 yaşımdayım , ingilizce öğretmeniyim , Mersinliyim ,1.5 yıllık evliyim , sevdiceğim askerde 4.5 aydır son 37 gün kaldı , bebişim yok , kilolardan kurtulup bebiş istiyoruz ama bakalım pko geçit vermesse cırmalamaya başlicaz artık

yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriiimmmm

canım ben 105ten düştüm 87ye , bünyem artık dur dedi , 5-6 ay boyunca hep tekledim , 2ileri 1 geri , mehteran gibiydimm , baktım olmuyo , başladım dukana 2 aydır dukan yapıyorum , güzel sonuçlar aldım çook şükürler olsun , seninle durumlar hemen hemen aynı kuzumm , sanada şuan ivme kazandıracak hız verecek bişeyler lazımm

Dukanda ilk atak evresi var kişiye göre değişen , 3 ila 10 gün arasında süren , onda çok vurucu kilo kaybediyosun , mesela ben 6 günde 2.9 kilo verdim , sonra seyire geçince düşmeye başlıyor hızın , ataktaki gibi olmuyor ama yavaş yavaş gidiyor , ben hiç bi haftayı boş geçmedim 2 aydır , hiç olmassa 200 gram gitti en kötü ihtimalle , ama ortalama 700 gram ile 1000 gram arası değişiyorr

ayyyyy çokkk tanıdıkkkk:):) aynı benn aradada eşime cevap yetiştiriyorummmm

ayyyyy çokkk tanıdıkkkk:):) aynı benn aradada eşime cevap yetiştiriyorummmm

ühüüüü ağlamak istiyorumm , kocam gelsin istiyorumm , onada laf yetiştiriiim istiyorumm ,oofff çok özledim keratayııı:26::26::26:

bu haftasonu gitmeyi düşünüyordum ama izin vermediler , artık teskereye kadar beklicemm , napalım hayırlısı artıkk ....

çok teşekkürlerr ne güzel açıklamışsınnn...aynen aynen bendede şuan durdu..aman almıyım bunada şükür diyorum ama daraldımm...bende 104 tüm başladığımda 3 kilo verip buraya başladım 100 le..şuan 85 im..ama 6 ay oldu hep aynı..bendede pko var..kilo vermedende eşim başlamıyor tedaviye şimdi bana dukan işe yarar mı diyorsun..ozaman ben bi araştırayım bu dukanı..yapabileceğim gibi bişiyse birasda onu deneyeyimm...ama işte bende şeyden korkuyorum dukanla yapsam bırakınca hızlı kilo alırmıyım..bak ben normal diyetle verdim ama almadım...dukandan korkum bırakınca hemen alırmıyımm...

bende 25 yaşında 3.5 yıllık evliyim...104 den 85 indim takılı kaldım..eşin askerdeymişş allah kavuştursun az kalmışş...senin kilo verdiğin halini görmüşmüydü...yani son gördüğünden sonra fark varmıı..:)

Canım yavaş yavaş sende beslenmeyide sporuda oturtursun inşallah
Valla ben senelik üye olmasaydım biraz zor spor yapardım
Salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri gidiyorum Aralarda boş bir gün olduğu için dinlenmiş oluyorum ve inan orada çok daha zevkli spor yapmak hem son ses müzik hemde bir sürü yeni arkadaş edindim henüz bazılarının ismini hala öğrenemesemde Evde olsaydı kesin iki üç gün yapar sonra yine PTT moduna dönerdim

Kızzzzzzzzzz bizim evimi dikizliyon sen
Dukan ekmeği hariç tabi Anam bak aklıma düşürdün onuda pazar günü yapayım bari ara ara onu yiring tam dukan amcaya uymasamda serçe parmağından tutayım bari birde evdeki yulaf kepeği bitsin bari bozulursa eşim kalaylar bu sefer kesin boşu boşunamı alıyoruz len bunları diye zaten paketi dolapta gördükce kız sen bunu kullanıyormusun diye sorup duruyor bende yalancıktan ellemeeee diye veryansın ediyorum ben onu kullanıyorum diyorum yoksa bin tane laf sayacak

Canım üzülme inşallah bir an önce düzelirsinde kaldığın yerden devam edersin
RAbbim acil şifalar versin
Serumuda artı getirir diye kafana takma en geç iki günde o şişlik gider inşallah bildirime de birşey yansımaz olmadı bir sonraki hafta ilk 3 garanti fazla çıkıp ödemi atınca azda yağdan gittimi tamamdır

kıyamammm kız az kalmışş üzülmeee....gelir inş laf yetiştirir sin:)

canım benim dukanda yapıp bırakmak diye birşey yok malesef yani dukan ömür boyu devam ettirilecek bir diyet , eğer bırakırsan hızlı bir şekilde verdiğin kilodan fazlasını alırsın kuzumm

yinede araştırma yapmak istersen bir bak ,fakat dediğim gibi kesin kuralları olan ve uyulması gereken bi diyet

biz bebek denemedik hiç i o yüzden bilemiyorum ne olur , nasıl olur diye ... ama doktorum olur , sıkıntı etme diyor , bakalım Allahtan hayırlısı canım yaa

eşim en son beni 83 iken görmüştü sanırım , onda bile şok olmştu , daha dukan ile 4,5 kilo falan vermiştim , şimdi geldiğinde tanıyamayacak herifim avradını

birde azcık imaj değişikliği yaparsam , al sana 2013 model , 0 kilometre Aynur

evet canim artik daha kararliyim, sIkiyorum disimi az yemeye calisiyorum,
pilavi gercekten yersem 2 kasik yemeye calisiyorum,
makarnadan uzak durmaliyim ama makarna benim gercekten en zayif tarafim, tatliyla birlikte tabi
neyse ondanda bisekilde uzak durcam,
simdi yeni basladim ya, en büyük imtihanim yarin olcak,
yarin nikah var sonrada erkek tarafinin evinde ziyafet verirler eminim,
hamur isinden ve tatlidan uzak durcam, yoksa öyle salata zeytinyagli filan varsa yerim
bakalim dayanabilecekmiyim

bu arada senin sporun süper gidiyor gördügüm kadariyla, sen bu gidisle varya hepimizi sollican,
aslinda bnede isterdim gitmek spora, ama vakit bulabilecegimi hic sanmiyorum sinavlarim basliyor,
ayrica senin kadar istikrarli olacagimida snamiyorum,
hemde yüzme havuzu yok olsaydi kesin giderdim

Zukunftcum gecmis olsun bu arada, kendine iyi bakmiyorsun sanirim kizarim sana, iyi bak kendine iyi beslen vitamin al

Aynurcum imaj degisikligi ne yapmak istiyorsun mesela ???
Sac, tarz ?

afferim Hürrem Eminemm afferriimm

bende makarnayı hergün yesem yerdim , o derece severdim yani ,ama şimdi ohoooo yerinde yeller esiyor , yok makarna falan , dahada olsa yemem

azcık düzene sokarsan artık hepsi kendince yoluna girecek , sıkıntı etme

yap yapp şok olsunn:):) yaw benim dr da olur dedi de bende adet düzensizliğide var ilaçla adet görüyorumm..bakalım hayırlısıı....dukanda anlattığın gibiyse pek benlik değill.acık baktımdaaa nettendee....çabuk sıkılan bi yapım varrr...beni sıkar o...

Zukunftcum gecmis olsun bu arada, kendine iyi bakmiyorsun sanirim kizarim sana, iyi bak kendine iyi beslen vitamin al

Aynurcum imaj degisikligi ne yapmak istiyorsun mesela ???
Sac, tarz ?

saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa

canım bende 13-14 yıldır ilaç kullanıyorum adet düzensizliği için , ilaç içmessem tık yokk

eğer öyle bir yapın varsa dukana hiç bulaşma , onun yerine spora biraz ağırlık ver , yediklerini bi baştan düzenle , kaçamklarını azalt , işe yarar bence

Zaten güzel hatunsun birde değişik bir saç kesimi yada rengi Anam valla eşin bir daha aşık olucaktır sana ARtık ondan sonrada aşkınızın meyvesi kesin gelir
Anammm bir an düşündüm kavuşma anınızıda eşinde sende kim bilir o gün ne kadar heycanlı olacaksınız ilk buluşma gibi
Ne güzel yaa

İnşallah canım bir kaç güne kadar iyice alışırsın
Nikahı fazla takma kafana eğer çok tedirgin oluyorsan gitmeden koca bir kase yoğurt ye yada ayran iç en azından midenin çoğunu şişirirsen çok fazla kaçamak şansın en aza inmiş olur
Emin ol zamanla hiç gözün bile görmeyecek o zararlı şeyleri
Ben artık misafirliğe de çok rahat gidiyorum evede misafiri rahatlıkla davet ediyorum
Gittiğim yerde işime gelen birşey varsa yiyorum yoksa sırf çay içiyorum, bana gelen misafirede kendime uykun menü sunuyorum ne olucak bir gecede kalorisi düşük beslensin gelenler iyilik yapıyorum ama kimse bilmiyor

kızlarrr ben ufaktann kaçarrrr...yarın arkadaşımın nişanı var sabahtan gidicem akşama uğrarım inş..fazla bişiler kaçırmam inş..ama sabahtan kahvaltıya annemlere geçicem ondan söz veremiyorum ama cuma bildirim olduğu için dikkat ederim inş....hepinize hayırlı geceler..

sağol kuşumm , o senin fıstıklığım Banuşumm

bebeem saç kesimi değilde , belki su dalgası falan yaparım , renk olarakta aklımda bakır yada turuncumsu bişiler var , bi düşünecem tam emin olamadımm

hee herif bana bi daha aşık olacak ama öyle olunca meyve hemen gelmez , emin ol benim herif meyveyi erteleyecektir , zaten bugün diyorki "aşkım daha genciz gezelim tozalım biraz" , bende bana uyar dediimm

ayyy o kavuşma anı varya , bir ömre bedel olacakk , oooff oofff az kaldı , bitti ama bende bittim haaa :26::26::26:
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…