Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuşum geçen koşu bandı diyodun, öğle akşam 15er dakika kullansan başlarda dizlerine çok zarar vermez sanırım. bunu da deneyebilirsin bence.

hayallerimdeki iş bu benim. inşallah bulurum bir tane. valla öyle sevindim ki. günlerdir baronun sitesinde ilan bakıyorum, ilgimi çeken bir şey yoktu. inşallah böyle bir şey bulurum. çok çok çok teşekkürler.

çok hoş olmuş davetiyelerinizi yazması
kızım da devam edecek inşallah zaten çok seviyor hatta seneye sergi planları bile var

Canım mutlaka bulursun. Bak ben uzman kariyer diye bi kursa gitmiştim. Anayasa dersi için 60 yasında bi avukat getirdiler, adam daha ne anlatacagını bilmiyodu düşün yani. Sizin oralardaki kurslara bi başvur istersen, ders saatibi kendine göre ayarlarsın. Umarım çıkar canım bişey.

harikasın mantıga bayıldım ben spora baslıyodum bu hafta havuza gene kaldı ben usuturum diye cekiniyodum bak girmeden bile becerdim

İnşallah Özlemcim. yarın araştırayım ben bunu

saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa

harika olacaksin harikaaaaaaaa, simdide harikasin ama afet olacaksin sen
ay ben bile heycanlandimmmmmmmm

İnşallah Özlemcim. yarın araştırayım ben bunu

Benimde ihale mevzuatını ve ihale dosyası hazırlamayı öğrenmem lazım canım. Şirket açıyoruz demiştim ya, benim görevim buymuş işte en zorunu bana verdiler. eşim diyoki sen zekisin çabuk öğrenirsin. Bi de medeni kanunu öğren dedi. İşim çok yanii. Yalnız ofise gittim geçen, zeytinburnunda 20 yıllık bina. Valla binaya girince dedimki burda deprem olsa ilk burası yıkılır heralde

tesekkür edeirm canım yazmasını degilde okumasını sen bana sor hocam hala dio z diye okuma ts dicen

ekmeğimi yaptımm , geldiiimmmm

kuşum geçen koşu bandı diyodun, öğle akşam 15er dakika kullansan başlarda dizlerine çok zarar vermez sanırım. bunu da deneyebilirsin bence.

evet kuşum koşu bandındada yürücem ama dışarıyı daha çok seviyom , sorun değil gündüz dışarda yürürüm akşam koşu bandındaa

yapacamm , olacaaakkk

canım burda güncel ilan gözükmüyor ama ben bir şekilde hallederim. zaten kariyernet cvmi de güncellemem lazım. olmadı tek tek arar, uygun olanlara başvururum. sağolasın.

hadi yaa eskimiymiş hepsi. Sen bulursun ben sana güveniyorum canım. Aslında oralara elden başvurmak daha iyi.

sıkıldığın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. ama nette zaten yeterince kaynak bulursun canım. birkaç kere hazırlayınca alışırsın. genelde aynı şeyleri yapıyorsun.

bana müsade size hayırlı geceler güzeller
eşimle dizi izleyeceğiz sonra da yatarım

İyi geceler Asumancım, görüşürüz

ekmeğimi yaptımm , geldiiimmmm

evet kuşum koşu bandındada yürücem ama dışarıyı daha çok seviyom , sorun değil gündüz dışarda yürürüm akşam koşu bandındaa

yapacamm , olacaaakkk

hamarat hatun :)

yapacaz olacak :)

Aynur-Esra Ağaoğlu!!!!!

sıkıldığın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. ama nette zaten yeterince kaynak bulursun canım. birkaç kere hazırlayınca alışırsın. genelde aynı şeyleri yapıyorsun.

Canım çok şey bilmek lazım dedi eşim. Mevzuatı ezbere bilmek lazımmış felan. Zaten tek başıma yapamam da zamanla öğrenirim sanırım. İnşaat işinde çok karışıkmış bu dosya hazırlama. Valla iş alalım da ben arı maya gibi çalışırım. İstanbulda maaşla çalış çalış nereye kadar. Ya batacaz ya çıkacaz bakalım. Bir de kosgebin kursları varmış, kursu bitirince 30bintl hibe kredi veriyomuş sanırım. aklımda bi de o var. Acaba ona gidip kendime iş mi açsam beylikdüzü tarafında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…