eheheh senin canın sağolsun kuşummm , sherşey olur ,sıkıntı yokk
afferim benim sportmen cücüüme , bende 10 gündür falan spor namına bişi yok , bi haftasonu kaynanamla accık yürüdük o kadar , yarından itibaren başlicam, havalar kötü bile olsa sarınıp bürünüp çıkacam sokaklaraa
Evet canım zaten o yüzden söledim sana. İnanki yapamayacağın bir iş değil. İşte anayasa, hukuk felan anlatıyosun kpss için. Zaten bir iki kez hazırlıklı gitsen ezberlersin anlatacağın şeyleri. Hoş zaten bildiğin şeyler ama ezber kısımları da var. Bizim hoca direk kağıttan bakıyodu yazıyodu vallahi. Saatleri de kendine göre ayarlarsın. Hatta 2 farklı kursa bile gidersin. birine sadece haftasonu birineyse haftaiçi yarı zamanlı.
Mesajları aşağıdan yukarı okuduğum için buna daha geç yazıyorum :)) ben de çok beğeniyorum ama benim de yeteneğim yok canım. eşimle tanışana kadar yazım güzel, yetenekliyim diye geçinirdim ben.
kızın da çok güzel ilerliyormuş. kesinlikle devam etsin. başka bir mesleği olsa da çok iyi hissettiriyor eşimi bunlarla ilgilenmek. stresini alıyor. hem de görsel olarak vizyonu genişliyor. bizim davetiyelerimizi eşim yazmıştı tek tek, herkes yazdırdınız mı diye sordu. mutlu oluyor tabi.
hayallerimdeki iş bu benim. inşallah bulurum bir tane. valla öyle sevindim ki. günlerdir baronun sitesinde ilan bakıyorum, ilgimi çeken bir şey yoktu. inşallah böyle bir şey bulurum. çok çok çok teşekkürler.
çok hoş olmuş davetiyelerinizi yazması
kızım da devam edecek inşallah zaten çok seviyor hatta seneye sergi planları bile var
Canım üzülme inşallah bir an önce düzelirsinde kaldığın yerden devam edersin
RAbbim acil şifalar versin
Serumuda artı getirir diye kafana takmaen geç iki günde o şişlik gider inşallah bildirime de birşey yansımaz olmadı bir sonraki hafta ilk 3 garanti fazla çıkıp ödemi atınca azda yağdan gittimi tamamdır
Canım mutlaka bulursun. Bak ben uzman kariyer diye bi kursa gitmiştim. Anayasa dersi için 60 yasında bi avukat getirdiler, adam daha ne anlatacagını bilmiyodu düşün yani. Sizin oralardaki kurslara bi başvur istersen, ders saatibi kendine göre ayarlarsın. Umarım çıkar canım bişey.
hayallerimdeki iş bu benim. inşallah bulurum bir tane. valla öyle sevindim ki. günlerdir baronun sitesinde ilan bakıyorum, ilgimi çeken bir şey yoktu. inşallah böyle bir şey bulurum. çok çok çok teşekkürler.
saçımın rengi , ve şekliyle oynamak var aklımda , birde şöyle 5 kilo daha versem o zamana , hani tarzımın dışında bikaç bluz , pantalon falan istiyom kuzumm , başkada yapacak bişi yok zannımcaa
maşallah, bayağı ilerletmiş o zaman kızın. çok sevindim sizin adınıza :)) gurur duyuyorsundur kesin sen de :)
İnşallah Özlemcim. yarın araştırayım ben bunu
tesekkür edeirm canımiyi geceler dünya tatlıları :)))
Zukufntcum (ne zor yazması, inşallah doğru yazmışımdır :)) geçmiş olsun canım. inşallah şimdi daha iyisindir. tartıyı dert etme, artı çıkarsan da inersin hemen.
.
kuşum geçen koşu bandı diyodun, öğle akşam 15er dakika kullansan başlarda dizlerine çok zarar vermez sanırım. bunu da deneyebilirsin bence.
canım burda güncel ilan gözükmüyor ama ben bir şekilde hallederim. zaten kariyernet cvmi de güncellemem lazım. olmadı tek tek arar, uygun olanlara başvururum. sağolasın.
Benimde ihale mevzuatını ve ihale dosyası hazırlamayı öğrenmem lazım canım. Şirket açıyoruz demiştim ya, benim görevim buymuş işteen zorunu bana verdiler. eşim diyoki sen zekisin çabuk öğrenirsin. Bi de medeni kanunu öğren dedi. İşim çok yanii. Yalnız ofise gittim geçen, zeytinburnunda 20 yıllık bina. Valla binaya girince dedimki burda deprem olsa ilk burası yıkılır heralde
bana müsade size hayırlı geceler güzeller
eşimle dizi izleyeceğiz sonra da yatarım
ekmeğimi yaptımm , geldiiimmmm
evet kuşum koşu bandındada yürücem ama dışarıyı daha çok seviyom , sorun değil gündüz dışarda yürürüm akşam koşu bandındaa
yapacamm , olacaaakkk
sıkıldığın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. ama nette zaten yeterince kaynak bulursun canım. birkaç kere hazırlayınca alışırsın. genelde aynı şeyleri yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?