hadi yaa eskimiymiş hepsi. Sen bulursun ben sana güveniyorum canım. Aslında oralara elden başvurmak daha iyi.
İyi geceler Asumancım, görüşürüz
hamarat hatun :)
yapacaz olacak :)
Aynur-Esra Ağaoğlu!!!!!
Canım çok şey bilmek lazım dedi eşim. Mevzuatı ezbere bilmek lazımmış felan. Zaten tek başıma yapamam da zamanla öğrenirim sanırım. İnşaat işinde çok karışıkmış bu dosya hazırlama. Valla iş alalım da ben arı maya gibi çalışırım. İstanbulda maaşla çalış çalış nereye kadar. Ya batacaz ya çıkacaz bakalım. Bir de kosgebin kursları varmış, kursu bitirince 30bintl hibe kredi veriyomuş sanırım. aklımda bi de o var. Acaba ona gidip kendime iş mi açsam beylikdüzü tarafında.
Canım çok şey bilmek lazım dedi eşim. Mevzuatı ezbere bilmek lazımmış felan. Zaten tek başıma yapamam da zamanla öğrenirim sanırım. İnşaat işinde çok karışıkmış bu dosya hazırlama. Valla iş alalım da ben arı maya gibi çalışırım. İstanbulda maaşla çalış çalış nereye kadar. Ya batacaz ya çıkacaz bakalım. Bir de kosgebin kursları varmış, kursu bitirince 30bintl hibe kredi veriyomuş sanırım. aklımda bi de o var. Acaba ona gidip kendime iş mi açsam beylikdüzü tarafında.
hoşbulduk canım benim
eşim yazdı telefonunda. esra yazıyor ama okunuyor mu bilmiyorum :)) tutturdu bunu avatar yap, arkadaşların sorarsa da eşim yaptı dersin diye :))) kendisi kaligrafi ve hatla ilgileniyordu. şimdi de elektronik ortamda yazıyor :))
birazdan kızlar sordu da anlattım diyeyim, mutlu olsun :))) amma yazdım ha bu meseleyi de :)))
harikasın mantıga bayıldım ben spora baslıyodum bu hafta havuza gene kaldı ben usuturum diye cekiniyodum bak girmeden bile becerdim
sağol canım yaa neydi bilmiyorum ama çok kötüydü gözümü açamadım. başımı kaldıracak halim yoktu
Ablacim gecmis olsun nazarami geldinnnnnnnnn,
tabi seni güzel gördüler zayif gördüler, masallah da demedilerse nazarlari deymistir
gecmis olsun iyi bak kendinede iyiles hemencicik
amin canımbenim eşim asker valla şehir arası taşındığım gibi her gittiğim yerde lojmana sivile derken 10 ev etti
ev evi de tutmuyoki köye tainçıkar küçük ilçeye çıkar büyük kiminde satıyoz kiminde alıyoruz gönül herşey istiyo ama hep kendi evimize hayal ediyorum artık kırılıyo devamlı çünki
allah sanada evinde
güle güle oturmak nasip esin
canım ben bu günlerde çok sarımsak tüketiyorum. üzerine birkaç tane karanfil, birkaç tanede kakule çiğneyince kokusu falan belli olmuyor.sarımsak çatlatıp yuttum ( doğal antibiyotik ) hemde günde 21 dişSinamekeyi baharat gibi kullanmayı deneceğim. Tarif içinde çok tesekkürederim. Şu günlerde hayatımda çok fazla teferuat var. Tarif çok tefarruatlı geldi. ama söyle bakınca etkili birsey olacağı kesin gibi gözüküyor....Bir dönem, sarımsak ve zenfili kaynatip içmiştim. Sarımsak ciddi koku olayi yapıyor ve bu yüzden sürekli kullanmak güçleşiyor.
geçmiş olsun canım kendine dikkat etkızlar benim diyet 3 gundur yalan oldu
ne bulsam onu yiyorum bugun en sonuna ambulansla hastaneye gitmek zorunda kaldım butun gun bişey yemedim doktor serum verdi azönce eve döndum dönerkende hzır köfte patates alıp yedim mecburen cok mutsuzum cok
bende sizlerden çok şey öğreniyorum canım. birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. bulaşık makinasında kullandığım ürünlerden detarjan gibi randuman alamadım.kullanılacak gibi oluyor ama pırıl pırıl olmuyor. ama arap sabunu koltuk ve halılarda çok güzel sonuç veriyor.iyi geceler dünya tatlıları :)))
Dafi abla tarifine bayıldım bu arada. kaçtır yazacam fırsat bulamıyorum. sen de Umutla hamaratlarındansın bu topiğin. arap sabununu deneyeceğim ben de sayende. bir de sinamekiyi rendelemeyi düşünüyorum sıkıştığımda. çayına güvenmiyordum ama kendisini kullanabileceğimizi öğrendim sayende, iyi ki varsın.
bi şeye yoğunlaşmak daha iyi olacaktır canım. bunu bir deneyin de, inşallah olur. başka bir iş kovalamana gerek kalmaz inşallah.
zor olan, toplanacak evrakların fazlalığıdır. o da zaten ruhsattı, şuydu buydu halledilecek şeyler. gözün korkmasın. yaparsın.
Bende 2 yıl kadar önce kosgeb egitime gittim. Sonrasinda şirketimi açtım. 30bin vermiyor. 20 bin veriyor ve 20bini ucu ucuna kulanmak biraz zor. Bende 12bin civari tuttu. Bu asamadan sonra 70 bin faizsiz 120ay kredi çekebiliyorsun. Tabi iş planinda yazan gerekçelere uygun olarak...Zaten en zor kısmı iş planı ve sonra iş planın ile mulakata girip karşındaki 4 adami ikna etmeye uğraşiyorsun... İkinci zor olan kısımda elinde nakit paranın olması lazım. Önce sen harcıyorsun sonra kosgeb veriyor ve ödeme tarihleri hiç belli olmuyor çok uzaya biliyor.
sağol canım yaa neydi bilmiyorum ama çok kötüydü gözümü açamadım. başımı kaldıracak halim yoktu
amin canım
biliyorum bende her taşınmamda yeni yeni eşyalarımı eltilerime verdim şimdi hangisine gitsem hiç yabancılık çekmiyorum kendi eşyam gibi kullanıyorum
çok şükür 15 yıldır kendi evimdeyim. Allah ikincisini verdi. şimdi köye üçüncü evimi yaptım. bir zamanlar rüyamda bile göremezdim böyle birşeyi. Rabbim nelere kaadir.
canım ben bu günlerde çok sarımsak tüketiyorum. üzerine birkaç tane karanfil, birkaç tanede kakule çiğneyince kokusu falan belli olmuyor.sarımsak çatlatıp yuttum ( doğal antibiyotik ) hemde günde 21 dişyedişer diş yutup üzerinede ya karanfil ( ilk zamanlar dilimi çok yaktı ama alıştım şimdi yakmıyor ) ya kakule çiğnedim. akşama kadar 21 dişi tamamladım. gece düğüne gittim kimse anlamadı. özellikle yeğenlerin masasına oturdum ve sordum anlamadık dediler. tabi birazda dereotu çiğnedim.
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
bende sizlerden çok şey öğreniyorum canım. birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. bulaşık makinasında kullandığım ürünlerden detarjan gibi randuman alamadım.kullanılacak gibi oluyor ama pırıl pırıl olmuyor. ama arap sabunu koltuk ve halılarda çok güzel sonuç veriyor.
Yok kız öle değil. Ben ihale dosyası hazırlıycam. İhale teklifi vermek için mesela bi iş ne kadara yapılır kaç m2 iş kaç para çıkar vs bilmem lazım. Sonra ihale mevzuatını ezbere bilmem lazım felan. Çok karışık bişey bu. Eşim 3 sene çalıştı üzerinde ama tam öğrenemedi. Ya tamamen bana yaptıramazlar zaten, ben bilgisayarcıyım onlar inşaatçı sonuçta. Benim aklımda hep vardı farklı bi meslek yapmak. Eşime dedimki eğer bu iş tutarsa beni istediğim bi kursa gönder. Olursa iş güvenliği uzmanı felan olmak istiyorum. Zaten mesleğimi sevmiyorum, en azından mühendislik yetimi kullanıp faklı bi setifika alırsam ilerde ek gelir olur. Kız gel senle girişimci olalım. Haberlere çıkarmışız girişimci özlem ve esra birden büyüdü diye
Hadi yaa. Canım valla bi arkadaşım söledi bunu ama ayrıntısına girmemişti. Demekki öyle elini kolunu sallayıp gitmek olmuyor. Gerçekten yapacağın işi iyi planlaman lazım. senin önceden iş fikrin hazırdı sanırım. Valla nakit para kısmı yok işteNeyse artık ilerde düşünürüm onu artık.
Ben de banyomun derzlerinde deneyeyim diyorum arap sabununu. hiçbir çözüm bulamıyorum onlara. en son derz boyasına kalıcam galiba. var mı onlar için bi önerin acaba?
bulaşık makinasına limon tuzu iyi geliyor bende parlaklık için.
ohoo sana maliyet hesabı falan yaptıracaklarmış. o kısım snein için başta zor olur belki ama piyasayı öğrenince yaparsın herhalde. ben de mevzuat deyince başvuru süreleri, koşulları falan diyosun sandım. aman yaparsın nolacak. yeter ki işin size geleceği tutsun, eksik dosyayla da olur olacaksa.
Ben garanticiyim canım ya. maaşımı alayım başka stres istemem. işimi yaparken kendimi paralıyorum. herkes alışveris sitesi gezerken ben deli gibi çalışıyordum stajyerken. malesef tam ve düzgün yapma takıntım var. maaşlıyken sadece kendime zararım. işveren olsam herkese kan kustururum. benden sana hayır yok anlayacağın :)
Eşinin ellerine sağlık gerçekten sanat işte
Eşine anlatırkende bir tane ceco var TVye dalıp jetonu geç düşenlerden dersin
Üzerine kaç konu geçti ben daha yeni ellerine sağlık diyorumneyse mazeretim var kücük cadım
Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım
Sabah Allah nasip kısmet ederse yine erken kalkıp birkaç iş daha yapmam lazım dışarı cıkmadan
Cumartesiye az kaldı ama ben hala ya spordayım yada ayağı yanmış kedi gibi geziyorum
Neyse Allahtan elim ağır değil cumada temizliği aradan çıkartırım olur biternasılsa yemekler 1 saat bile sürmez cumartesi
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
kocaman öpüyorum hepinizi
Kızz ben de öyleyim. sırf bu yüzden istifa ettim ben. Özelde senin benim gibileri nasıl kullanıyolar biliyomusun. Adam yatıyo sen kendini hırpalıyosun. Bakıyolar bu işi kim düzgün yapıyo tabiiki sen. Hoop birden tüm işler sana. Resmen kullandılar benim bu çalışkanlığımı. Ve işten çıkarken de bir kuru teşekkğür yok. O yüzden sen sen ol çok hıplama kendini özelde. İşini yap geç.
avatarım avatarım güzel avatarımm
Güle güle kullan kuşum :) umarım beğenmişsindir. eşim görmek için uyumadı. baksın da yatalım biz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?