Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy oy oy gerçektende çok güzel oluyordur eminim
Çok sağ ol canım hemen bugün pazardan birkaç patlıycan alayım birde şu aygaz üzerine konan közleme tepsisinden alayım hep erteliyordum bari bahaneyle onuda almış olurum
Yarın öğlende yapar yerim akşamda bizimkiler yer Ben spordan geç geldiğimden gelince sırf salata yoğurt falan yerim herhalde yoksa rahatsız oluyorum Alıştım artık hafif yemeye geç yediğimde midem ağrıyor bu günleride gördümya

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah baş ağrın bir an önce geçer
Smear testininde sonucu inşallah temiz çıkarda uzun bir süre kadın doğumcu yüzü görmek zorunda kalmazsın

Ceco,

bende patlıcanları alacalı soyup fırçayla yağlayıp fırınlıyorum..
fırın da közlenince hazırladığım harcı içine döşeyip üzerine biber,domates dilimi tekrar fırına sürüp kızardıktan sonra bir güzel ham yapıyoruz :)

Aynı şekil de patlıcan oturtma ( musakka ) yıda bu şekil yapıyorum...

Bir de kızartmayı haşlıyorum demiştin ya ben onu da fırın da kızartıyorum az yağla harmanlayıp..

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. karın ağrısı yüzünden geç kalktım. anca kahvaltımı yaptım.

Dafi abla derz temizliyeci aldım da işe yaramıyor. eve taşınalı çok olmadı. ilk taşındığımızda temizleyen abla becerememiş herhalde diye düşünmüştüm. ben de defaatle deniyorum çıkmıyor. arap sabununu da denicem, inşallah o çıkarır.

Nursenacım aslında tam da o teyze ve kızı gibi yaşamamız lazım bizim. eve misafir falan gelmiyorsa ben de yapmıyorum hamur işi evde. çocuk olup da talep edene kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. evde yapılmayınca daha az karşılaşıyor insan. dışarda da güzel görünenlerden tadımlık yiyorum. bu arada sanırım ev sevdiğim yemek karnıyarık. sonra da karışık soslu kızartma (Emine kulakların çınlasın :)). haziran başından beri 15 kg verdim neredeyse. en az 7-8 kez karnıyarık yemişimdir bu sürede (annem çok güzel yapıyor). öncede 1 taneyi yarım ekmekle yer, 2 tane yemeden doymazdım. şimdi eğer artarsa ertesi güne bırakıyorum. bu sürede su böreği, tatlılar, pastalar... yemediğim şey kalmamıştır. dengelemeye çalışıyorum yedikçe. bu şekilde istediğim kiloya 1 yılda ulaşırım sanırım. ama benim o kadar vaktim yok. şimdi daha dikkatliyim. ama ideal kiloma inince yine bu şekilde devam edicem. hepimizin elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapabilmemiz lazım.

Efeemmcim biz sık sık sıkıştırırız seni. sen merak etme :))

dafi ablacım çok geçmiş olsun işallah şimdi daha iyisindir
sağol canım Allah razı olsun

bana ne oldu bilmiyorum hiç iyi hissetmiyorum
hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. yataktan kalktım belim tutmuyor. zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . arabada görüştük. geldim eve.
belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.

Yenacım geçmiş olsun canım. ben de çok gerilmiştim gidince. ister istemez oluyor.
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.
Annem yıllar önce kistle ilgili sıkıntı yaşamıştı. o dönem ısırgan otunu kaynatıp içiyordu ve güzel sonuç almıştı. geçen kendime kiraz sapı alırken gördüm rossmannda greenlife markalı ısırgan otu. istersen bir araştır sen de iç canım. belki iyi gelir.

köz matik bende var süper oluyo kahvaltıya canım biber kızartma istedimi közlüyü veriyorum iyi oluyo valla

senin tarifte güzelmiş yenaaaa
denemeliyim:)))

geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların

aynen kontrollü yemediğim için bu haldeyim güzel yemek oldumu şuurumu kybediyorummm ttaaakiii çatlayıncaya kadar:)))))

anne yemeği olsun yeterki bende annnemin karnı yarığını severim ben hiç beceremem karnı yarığı ya suyu fazla olur ya yağıııı
oyy geçmiş olsun üzülümm tansiyonun düştü sanırımmmmmmm

mevlütlerde salındın milletin nazarına geldin dafiiii

geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun dafi abla. hay Allah ya. bugün dinlen bence. bir de tansiyonunu ölçtürebilsen keşke. istersen birini çağır da ilgilensin senle. sen dinlen bence bugün, kalkma hiç.

sağol yenacım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun canım inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar. senin hafızana hayranım maşaAllah barekAllah. rabbim nazarlardan saklasın.bir arkadaşımın babası hastalara okuyordu birgn arkadaşım gel babam sanada okusun çok iyi geliyor dedi. şimdi rahmetli oldu çok yaşlıydı. bana okumaya başladı. '' kızım o kadar nazara geliyorsunki nerdeyse damarların kuruyacak sen kara turpun içini oy, oyduğun yere bal doldur. o sulanıp kenarlarından akacak sen her sabah onu iç kırk gün buna devam et ''dedi.bana tadı çok kötü geldi yapmadım.

Geçmiş olsun dafi abla. hay Allah ya. bugün dinlen bence. bir de tansiyonunu ölçtürebilsen keşke. istersen birini çağır da ilgilensin senle. sen dinlen bence bugün, kalkma hiç.
Allah razı olsun canlarım
sanada geçmiş olsun esracım.
ben istesemde kalkamıyorum zaten canım belim den hiç kıpırdayamıyorum.

Çok çok geçmiş olsun
İnan okuyunca ben çok kötü oldum eminim eşinin ödü kopmuştur seni öyle bulunca. Rabbim bir daha göstermesin canım birde ilk fırsatta doktora görün bence Ablacığım

Çok çok geçmiş olsun
İnan okuyunca ben çok kötü oldum eminim eşinin ödü kopmuştur seni öyle bulunca. Rabbim bir daha göstermesin canım birde ilk fırsatta doktora görün bence Ablacığım
sağol cecoşum bilmiyorum seslenince hemen kalktın diyor ben hatırlamıyorum. ses falanda duymadım güneş doğdu namazım kaçtı zannedip fırladım gibi geliyor bana. sanırım iki gün hiçbirşey yemediğimden oldu sadece günde bir tabak çorba içtim.senin elin nasıl oldu . sende ihmal etme

yine sessizleşti bu topic ülleee
kız sen bu saatte yatmamışsın hala hortlayacan bak
yeni kilo çizelgemi yaptım 9 lu rakamlar attım çizelgemden inşşalah çok kısa olan hedefime bir an önce ulaşır daha aşşağılara çekerim
hayırlı olsun canım sağlam adımlarla hedefe ulaşırsın çabucak inşallah
bugün yürüyüşden sonra üşenmezsem yapayım ben de
kahvaltımı yazayım hemen 1 çay tabağı menemen
2 dilimkepekli ekmek üzerine yağsız süzme yoğurt

öğlenede yoğurt çorbam pişirdimmm afyetle yenmeyi bekliyo kokusuna bayılırım çorbanın
oo maşallah iyi gidiyorsun canım
bu da nefis olur kesin
yenacım geçmiş olsun o kist olayı adet düzensizliğinden oluyor mutlaka kafanı takma sakın bilirim sen takarsın şimdi
tahlillerin temiz çıkar inşallah
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nazar tehlikeli Allah korusun bana da çok değer yıldızım düşükmüş annem öyle der:)
belin için kas gevşetici iğne mi yaptırsan ki ama en önemlisi dinlenmen tabii
herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)

hoşgeldin aramıza kalıcı olup veririsin kiloları inşallah

hoçbulduk inşallah veririm :)

herkese merhabalar
her ne kadar kapalı bir hava olsa da bizim günümüz aydınlık olur inşallah
ben yine kızlardan sonra 1saat kadar uyudum
regl olunca tartı da hareketlendi moralim süper
nursenacım beslenme konusundaki anlattıklarına sonuna kadar katılıyorum biliyorsun ben öyle verdim 30 kiloyu
aynurumdan tanıdığım ama eşimin zoruyla başladım diyebileceğim dukandan gayet memnunum gayet sağlıklı besleniyorum ve aç kalmıyorum ayrıca müthiş terbiye oldum hiç kaçamak yapmıyorum
benim ihtiyacım vardı buna sona kalan inatçı kilolar başka türlü gitmeyecek anlaşılan
sadece meyve istiyor canım arada o da eklenecek zaten yakında meyveli yoğurt yiyorum iki gündür canım meyve de istemiyor artık
kızalr yemeklerini yesin yürüyüşe gideceğim inşallah

analattıklarına ınanamıyorum yaaa.. ınsanlarda hıç vıcdan kalmamış. nasıl hamıle kadının sırtındakını alıp elıne gıder. boylelerınden rabbım bızı ve evlatlarımızı korusun. ben hamıleyken görumcem yanımda kaldı. tek tabak kaldırtmadılar bana. halende koye gıttım mı ne tabak yerı bırılım ne kasık. ayağımda dört dönerler...allah kızımı da kızlarınızıda hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın.

canım çok teskkur ederım. allah razı olsun

dafi çoooook geçmiş olsun. bence bır doktora görunmelısın. allah şifa versın canım.

kızlar esım ve görumcen dıyarbakıra gıttıler şimdi uçak beklıyorlar. yarın saat 5 te randevuları doktorla. hepinizden dua beklıyoruz. bu arada evlendığımızden berı ılk defa esım benı evde bırakıp baska yere gıttı. bu durumda bana çok garip gelıyor....hep ben onu bırakıp gidiyordum... arabamızı hıç kendı basıma kullanmamıştım. onun gıtmesıyle ılk iş arabayı tek kullanacağım kı artık bana guvenmesı gerektığını anlasın... allah cumlenızden dualrınız için razı olsun. adetım oluyor. bıtsın pazartesıden ıtıbaren tekrar spor ve dıyetıme baslıyorum... iznim bıtıyor bu hafta. hepiniz allaha emanet olun...

Son düzenleme:
herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)

kızlar siz zayıflamak için uyguladığınız bir diyet veya ek bir yöntem varmı?

Hoşgeldin öncelikle burda herkes kendine göre bir yöntem uyguluyor amacımız ortak ama zayıflamak sende kendine uygun bir yöntem secip varsa püf noktalarini bizlerle paylasabilirsin bol zayıflamalar

Kızlar 3 gündür ara sıra sadece bakabiliyodum derslerim çok yoğun e evdede cadi kızım var malum beni hiç rahat bırakmadı hasta olanlara acil şifa diliyorum inşallah hepiniz iyisinizdir dukancilar ne alemde onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…