Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok yoğun ve güzel bir gün geçirmişsin belli
Rabbim sağlık ve huzurla geçinmeyi nasip etsin arkadaşına da ...Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada herşeyden bir iki çatal alıp bırakmak bile marifet canım
İlerde hiç dönüp bakmayacaksın bile o tatlılara
İlk gün için bence süper bozmadan aynen devam

Aynurcum 15i uyar o zaman bana. Vay be 5 haftaya kavusuyosun kocisine, az kalmis cucus :)

Yenacim iyi hissetmene, beklenen kirmizi karti gormene sevindim ben bugun neden bilmem 400 gr fazla ciktim. Ama pes etmicem. Cok sevindim guzel sozlerine. Sen de cok iyi gidiyorsun masallah.

Annemi endoskopiden getirdim. Cok yorulmus, acikmis, aksiydim sizi gorunce rahatladim. Hepiniz kendinize iyi bakin.?

Hele şükür kücük cimcimem uyudu biraz geç oldu bugünde yine ama en azından ben spordayken pürüz yaratmayacağına eminim

Bende ufak ufak giyineyim az erken çıkıyorum ki bir 15 dakikada olsa oradaki arkadaşlarla sohbet ediyor çay içiyoruz tabi şekersiz
Gece geç saatte de olsa gelirim inşallah
Ay çok seviyorum ben şu sporu özellikle yüzmeyi kendime çok kızıyorum keske evlenir evlenmez hazır eşim aman üzülmesin bunalmasın modundayken yazılsaymışım bir yerlere :26: asla kilo almazdım o zaman eminim
Neyse aldığımız gibi vermesinide biliyoruz dimi ama

Sizlere hoş sohbetler ve iyi akşamlar
Kaçamak yapmak yok gözüm üzerinizde hee şaka şaka size güveniyoruz

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

selamun aleyküm kızlaarr
hepiniz iyisinizdir inşaAllah
yena cım
emine cim teşekkür ederim canlarım.
kızlar ben bu hafta hiç su içmedim pek eksi çıkacağımı sanmıyorum. malum yerimden kalkmam uzun sürüyor tuvalete gitmek problem onun için su tketmeye korkuyorum.

Sagol canim, belki tatlidan bir iki catal daha az alsaydim iyi olurdu ama bunada sükür,
normalde bukadar bile dayanmazdim :))

herkeslere selaaam:))
güldüğüme pek bakmayın bugün epeyce midem ağrıyo, gastrit yine....
2-3gündür her sabah türk kahvesi içiyordum, o yüzden azdı yine gastritim
bitki çayımı içtim daha rahatım, ama hala ağrıyo.....
biraz perhiz istiyor bu sefer galiba...
birde bal-süt-muz istiyo galiba:)))
benim midemde benim kafadan boğazına düşkün dermişim
hem ağzının tadınıda biliyo dermişim midem

türk kahvesinide çok seviyorum ben ama((
özellikle sabahları içmeyi.....
uykumu açmamada çok iyi geliyo
neyse yapcak bişey yok....

eveeet yarın belki yine uyur kalır yada unuturum falan diye ben bildirimimi şimdiden yapıcam.....
yenacıma özelden mesajda atıcam şimdi....
bu hafta oldukça iyiyim
hayatımda ilk defa 3lü rakamları görmemin şoku ve korkusuyla bu 2haftadır oldukça kısmıştım yediklerimden;
bu hafta SONUÇ -900gr:)))
ama henüz ikili rakamlara inmiş değilim.... bu hafta 100.5kg kilom....

mesajlarımı yazdım tam yollicaktim, kapı çaldı, misafir geldi....
o yüzden şimdi yolluyorum:)))
işlerim var, o yüzden hemen kaçmam lazım canlarım....
hepinizi koccaman öpüyorum, görüşürüz....

sıkıştırın sıkıştırın valla şu kiloları verene kadar vurun bana

vurcam kırbacı, vurcam kırbacı

dafi ablacım belin için doktora gitsen....
neden gitmiyorsun??
bel önemsenmesi gereken bir yer

avukat orticanım benim:)))
ruhsatında hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşaallah canım benim....

kendimce bir fikir; ben senin yerinde olsam biran önce devlete kapak atmaya bakarım bana uygun bir pozisyonla.....
devlet daha sağlam bence...

öpüyorum

gece canım fena tatlı ıstedı bende meyveden alıyım dedım ama elımın ayarı kacmıs cok yemısımm

meyve çok zararlı değil canım ya diyetteyken, bu kadar üzülmene değmez....

insanın kız kardeşinin olması ne güzel:)))

hem bekarken, hemde evliyken....

Herkese merhaba :) Sabah sıkı ve soğuk bir yürüyüş yaptım. Kendimi çok enerjik hissediyordum ama evde miskinleştim gene :))

Kahvaltımı geç ettim, hem de alakasız şeyler yedim. Peynir ve rosto ??? Nasıl bir mideyse artık :) Saat 12'ye geliyordu, kahvaltı hazırlamaya üşendim, erkenden içtiğim 2 bardak su ve 1 adet kuru kayısı kesmişti beni. Zaten öğle yemeği saati geldi diye dündne kalan bir dilim rostoyu ısıtıp yedim. Biraz abuk subuk besleniyorum bu aralar. Sabah az yiyorum, kahvaltıları bir türlü canım istemiyor vb. Eski düzenli beslenme şekline dönemedim bir türlü.

Canım çok sevindim Ben pek o havada değilim hala Yukarıda yazdığım gibi isteksizlik var, düzensizlik var... Ama yaza kadar kesinlikle 2-3 beden daha zayıf olmak istediğimi biliyorum. Bu aradaki bir süre tekrar yakalayacağım o motivasyonu ama bakalım ne zaman :))
Selam kızlar,

eve geldik biraz önce. size bakayım dedim eşim meşgulken.
...Umutcum gözümüz yollarda kaldı :) hoşgeldin. bitir artık şu izni :)

...
Isınma turları atmaya başladım Esracım. Ama kendimi zorlamak için heves yok bu aralar içimde. Dışarıda yemek programları biraz üst üste geldi bu dönem. Belki onun da etkisi oldu. Belki yılbaşı istediğim motivasyonu verir. Klasiktir; yeni yılın gelişi herkesin yeni başlangıçlar yapması için zemin oluşturuyor.
Kızının ilk yaş günü kutlu olsun canım. Hep yüzü gülsün, sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah.
Banu, geçmiş olsun canım. Ben geçmişi tam okuyamadım ya, senin parmağa bir zarar gelmiş ama ne olmuş tam anlayamadım. Umarım daha iyidir :)

kılo bıldırımı ılle cuma gunu olması sartmı ben cumartesı dr gıdıcem orda tartılınca yassam olurmu
Canım, kilo bildirimimizi her Cuma öğle saatlerine kadar yapıyoruz. Aynı gün listeler açıklanıyor çünkü. Yeni arkadaşlarımızan iki hafta üst üste bildirim yapan ve bu süre içinde aktif olup paylaşım yapanlar listeye alınıyor. Cuma bildiremeyecek olanlar Perşembe günü akşam görünür şekilde yazıyor...
Selam kızlar!

Nihayet döndüm şehirdışından. Benimki de geldi bu arada dün görüştüm

Geçmiş birikmiş, ancak okurum. Yarın bildirimde görüşürüz artık
Gözün aydın canım :)
Dayan canım, dayan. Ama öyle bir şey olmayacak. Bir şey biliyorus da konuşuyorus değil mi?

Umutcum iyimisin canim :)

kizlar aksama yemek önerisi olan varmi ???
sebzeli hafif birsey isteyebilirim

biber olur mantar olur, kabakmi alsam, napsam bilemedimki

Umutcum iyimisin canim :)

kizlar aksama yemek önerisi olan varmi ???
sebzeli hafif birsey isteyebilirim

biber olur mantar olur, kabakmi alsam, napsam bilemedimki

Sağol canım iyiyim. Yazdıklarından senin de iyi olduğun anlaşılıyor içeklere bayıldım, çok güzellermiş gerçekten.

Kabak çok hafif bir sebze, seviyorsan kabak ye. Bağırsakları da mükemmel çalıştırır. Fırında mücver çok severim mesela ben :) Bizde de sebze menüsü var bu akşam, patlıcan, havuçlu kereviz salatası, cacık, bulgur pilavı. Cacık olduğu için kerevizli salatayı yoğurtsuz yapacağım

Annemde nohut yapmis bide bulgur pilavi,
yiyebilirim aslinda,
birde yanina cacik süper olur, bu aksam menüm bu olsun en iyisi :))

iyi gördüm seni mutlu oldum canım
biz de bugün hava fena ayazdı yine de yürüdük arkadaşlar hatta kar yağdı yürürken çok romantikti:))

süpersin canım maşallah
yarın güzel bir bildirim olacak galiba

bugün de yürüdüm 1 saat hafif donarak
sonra arkadaşla bize geldik kahvelerimizi içtik sonra yoğurt yedik içine yulaf kepeği ve buğday kepeği ekledik ikimiz de diyetteyiz de
sonra üşüdük beyaz çay içtik :)
yarın günüm var uygun mama yoksa yemeyeceğim kararlıyım umarım yoğurtlu kereviz salatası olsun
ben yememeye kararlıyım da arkadaşlarla nasıl başedeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…