Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleykümmmmmmmm

Herkese iyi gecelerrrrrrrrr ( henüz kimsecikler olmasada )

Çok şükür misafir faslını atlattım :122: :122:
Nasıl olduysa geç geldi misafirlerim ama iyi oldu ben dinlendim o arada
Yemek güzel geçti hatta bayıldılar ( eşim yaptı tavuğu )
Kızkardeşim tiramisu yapmış ve gerçekten çok hafifti ama incecik bir dilim yedim

Yine tahmin ettiğim gibi meyve getirmiler nasıl bir anlayışsa kardeşime giderken tatlı alıp bana sanki gıcıklık yapar gibi meyve Neyse bende gıcıklığına çıkarmadım meyveleri hatta kızkardeşim sonradan telefon açtığında kız gıcıklık yaptın ama eminim bu gece uyuyamaz meyveyi yiyemeden döndü diye çokta lülü

Neyse yarın artık yarım saat fazla spor yapar enerjimi atarım Çok şükür fazla kaçırmak bir yana karnımı doyurmadan sofradan kalktım Genelde öyle olur zaten servis yapmaktan yemek yiyemem tam yiyecekkende herkes sofradan kalkınca hadi sofra toplama faslına geçmek zorunda kalıyorum ama iyi oluyor bari zararlı çıkmıyorum

Bence gayet süper bir sonuç heleki spor yapmadığını düşünürsek
İnşallah her hafta öyle sonuçlar bildirirsin

gecmis olsun nursenacim dis agrisi kötüdür bilirim, hic cekme, git bence hemen doktora,
bende cok cekmistim disciye olan korkumdan, ama birgün nasil olduysa yendim ve gide gele dislerim güzellestikce daha cok sevdim :) iyi olduuu

Cecom misafirligin iyi gecmis, ne tuhaf yinemi meyve getirmisler :)) iyi ettin kendine saklamakla, yersin ara ögünlerde :)))

Bizde arkadasimla ciktik biraz yürüyüs yapalim diye aksam, sonra carsiya dogru gidip noel pazarina gittik :) cok güzel oluyor burda
Weinachtsmarkt diyorlar yada özellikle bizim burdaki adi, Christkindlesmarkt
googlede bakmak isteyenler icin :)

Oyyyy ben bayılırım Weinachtsmarkta hey gidi günler hey
Yaza okullar kapanır kapanmaz gidiyoruz nasipse Almanyaya ama şu an orada olmayı çok isterdim
Ne güzel yaa her yer ışıl ışıldır şimdi orada

Bu arada aklımdayken yazayım bizim internet sözleşmemiz bugün sonmuş herhalde :26: Eşim Dsmartın internetine geçmeye karar vermiş hatta yetkililer bizim yerimize işlemleri yapacakmış bizede internet şifresi gönderecekler işlemlerden sonra. Yani olurda bir iki gün uğrayamazsam bilinki şifre bekliyoruz ama sanırım yarın arayıp şifre bildirirler yinede önlem alayım dedim

Herkese en kocamanindan günaydın dün hiç giremedim sabah doktora gittik ben sedef hastasıyım bana bir arttı bizde vakit kaybetmiyelim diye doktorun yanında aldık solugu sonrada eve geldim bugün günüm var pasta börek yaptım birtek yarım kurabiye attım ağzıma tadına bakmak için onuda unsuz yapmıştım o yüzden ve acayiptir canimda istemiyor sadece meyveli yoğurt çok istiyorum burda gojiberryde bulamadim napcam bilmiyorum

Slm uzun bir aradan sonra ben geldimm 132 kgdan 91 kg ma düşmüş olarak :)
Aranızda beni hatırlayacak arkadaslar vardır sanırım,bundan 3 sene evvel 132 kg iken bulmustum bu sayfayı su anki kilom 91 hedefim 55 insallah yaza kadar oda olacak

selamun aleyküm
hayırlı bir gün diliyorum
aynurcum seni görmemişim kuşum yaşlılığıma ver gözlerim görmemiş demekki
sayfayı yenilemeden kapattım herhalde
fazla yazamıyorum şarjım bitmek üzere mausumunda pili bitmiş
Allah beterinden saklasın.

herkese hayırlı pazarlar dilerim
bugün kardeşimgil gelecek balık yiyeceğiz beraberce
tatlı yapıyorum sabah sabah yiyeceklere tabii ben yemem karamelli etimek tatlısı
anathema ben de günde birşey yemedim ama gerçekten canım da istemedi senin de istemiyormuş ne güzel gojibery fazla tatlı bişey değil ben ankarada bile hemen bulamadım heryerde yok 60 lira kilo fiyatı ondan herhalde
ama meyveli yoğurt ye canın isteyince ona izin var nasılsa olmadı light reçel al yoğurtla karıştırıp ye canım canın çok isterse adresini özelden yaz ben sana gojibery alıp göndereyim ankaradan seni anlıyorum çünkü tek izinli o olunca ben de takmıştım kafayı alana kadar ama normal üzüm gibi tatlı bişey değilmiş
bir de ben haftaya günde 1 meyve eklerim diye düşünüyorum bakalım

Günaydın kızlar,

iki gündür ben de geç kalkıyorum. kahvaltımı da geç yapıyorum o yüzden. haftaiçi tez normale dönmem lazım.

HAFTANIN 1.si _____________ -2,4 kg. _______________ gulma

HAFTANIN 2.si _____________ -1,9 kg. ________ asumanzeynep :81:

HAFTANIN 3.sü ____________ -1,8 kg. ___________ anathema8

Yenacım ellerine sağlık. gecenin bir yarısı bir de bunlarla uğraşmışsın.

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar. liste süper görünüyor. inşallah hep böyle devam edersiniz.

ciciş cücüşüm , eciş bücüşüm Meyraaamm
ben kaçtım fıstıklarımm , maaşı çekip borç yatırayım ,sonrada sinemeya gidecem , dün ebni üzenlerin hiçirine söylemiceemmm

Hangi filme gittin kuzum? bence bonda gidersin sen, evim sensin ağlak gelir

iyi akşamlar herkese
ben de yürüdüm 1 saat donarak hatta daha çözmedim bile çok soğuk ankara
nursena

Asumancım kendine dikkat et. üşütmeyesin soğukta. ben de cuma ve dün 45er dakikadan 90 dakikamı tamamladım bile

Ellerine sağlık Asumancım. bayılırım etimek tatlısına. dün de Cecoşun tiramisusundan istedi canım. hiç normal sinyaller değil bunlar :)
ne hamaratsınız. maşallah

hayırlı pazarlar olsun kızçelerrr
ben anamdayıım dün geldim tabi yüzümde güller açıyorr
dün ablamın pipicanıda burdaydı parçaladım akşama kadar çok tatlı yaa
acayip kucakçı beni hiç indirmeyin diyo ,paşam ya teyzesii yesin onuuu

geçmişi okuuduuum bi selam verip kaçıyım dedim kilo verenleri tebriixx ediyorum harika gidiyosunuzz
baya hırslı olanlarınız var aranızda(YENA,ASUU
)
kendinize ii bakın öptüüüm hepinizii

Selamün Aleyküm

Gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Aslında internet kesilmiş olması gerekirdi ama şansıma henüz kesilmemiş
Bugün baya hava soğuk ama yinede evde oturmaya niyetimiz yok
Öğlende eşimin Anannesine gidiceğiz biraz oradanda ben spor salonuna geçerim
Eşim regl olduğum için bugünde gitme diyor ama şükür ağrım yok o yüzden durmak yok yola devam

Akşam inşallah netim olursa girerim yine olmadı artık bir iki gün en fazla beklemek zorunda kalırım ama Allah biliyor ya aklım burada kalacak
İnşallah herkesin haftasonu hafif ve bol hareketli geçmiştir ve geçiyordur

Çok güzel kilolar vermişsin maşallah
Sen ayrıldıktan sonra gelenlerden olduğum için bilmiyorum ama acıkcası nasıl kilo verdiğini çok merak ettim :122: :122:
Diyetisyene yada spora gittinmi :122: ( meraklı ceco )
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verir yaza kadar hedeflerimize ulaşırız bu arada benimde son hedefim 55 inşallah yaza ikimizde o kiloya yakın bir rakam görürüz ulaşırsak tabi tam süper olur

Günaydın ciciş cücüşllerriiimmmmm

nassınız yavrılarım ? benden iyilik gece geç yattım , biraz geç kalkınca uykumu aldım , iyi oldu valla kaç günlük uykusuzluğun üstüne

sevgilim aradı , dün saçını yıkayıp çarşıya çıkmış bugün hasta olmuş , sesi çok kötü geliyordu , elimdende bişey gelmiyorki burdan , diğer sefer orda arkadaşım vardı onunla ilaç aldırıp yollamıştımm neyse üzüldüm ama o çok ilgiyi falan sevmiyor hastayken , iyileşir inşAllah bi an öncee

akşama GALATASARAY - fenerbahçe maçı var , heyecan yaptım , iyi olan kazansın ama tabi gönlün
SARRIIIII KIRMIZIIIIII diye bağırıyyooorrr

ahh Daficimm sen 18lik genç kız gibisin , tütütütü maşAllahh

bende sen ses vermeyince gittim uyudumm

tekrardan hoşgeldin , çok güzel vermişsin , darısıda kalan kilocuklara olsun inşAllahh

Günaydın kızlar,
Hangi filme gittin kuzum? bence bonda gidersin sen, evim sensin ağlak gelir

Evim sensin'e gittiiiimm

filmi çok beğenmedim ama en son sahnede ağladımm , baya ağladım , birde babamında beyin küçülmesi var 7 yıldır , ama o sürekli aktif bi insan olduu için , çiftlikle falan uğraşıyor , ağaçlarla ilgileniiyor , artık köyde yaşıyor MErsindeki eve uğramıyor bile , bu yüzden çok şükür bi sıkıntı yaratmıyor , stabil ama yinede üzüldümm, anlayacağın duygu karmaşı yaşadım iyicee , keşke gitmeseydiimm :26::26::26:

NOT:kahvaltı yapacam ben daha yaaaa , oooofffff

hepimiz at gibi olacaz inşAllah

hayallerimizden asla vazgeçmeyelim ,kimsenin hayallarimizi küçümsemesine izin vermeyelim , umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim , ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $at.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Ellerine sağlık Asumancım. bayılırım etimek tatlısına. dün de Cecoşun tiramisusundan istedi canım. hiç normal sinyaller değil bunlar :)
ne hamaratsınız. maşallah

güzel oldu ama yememem lazım benim
ayrıca ben de dukana başlamadanönceden beri tiramisu istiyordum ama yemek nasip olmadı
ben bugün artı çıktım moralim bozuldu dün protein günümdü uydum tamamıyle sadece akşam köfte yedik dışarda azcık domates yemiştim yanında ondamı olduki acep aynuuuuuuuuuuur neden oldu ya ben 79 görecem diye bekliyorum 2 gündür tersine artıya çıkıyorum

hepimiz at gibi olacaz inşAllah

hayallerimizden asla vazgeçmeyelim ,kimsenin hayallarimizi küçümsemesine izin vermeyelim , umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim , ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haklısın canım ben de at gibi olmak istiyorum :)
günde çok üzerime geldiler yeter çirkinleşeceksin diye dünden beri de eşim aynı tepkileri veriyor çok canım sıkıldı ama ben en azından 75 olacağım bananeeeee

olursun Asuşumm inanıyorum ben sana ,atgiller olacaz hep beraberrr

sen takma kimseyi ,banada ölecekmişim gibi muamele yapıyorlar , duymuyorum hiçbirini , önüme bakarım ben o kadar ,sende 75 olacak diyorsan olacaksın kuzumm

canım yediğin dometesten olmamıştır , belki dışardaki köfta tuzlu falandır , ödem tutmuşsundur , adetin yakınsa veya yeni bitmişse olabilirr , sıkıntı etme ,bozma moralini 79 senin olacak , binecen üstüne vuracan kırbacııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…