- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bugun tartımdım kılomuda yazıyım ama sayfaları takıp edemedıgım ıcın gecmı kaldı bılmıyorumm gecen hafta 97.500 bu hafta 96 olmusum nasıl ıyımıı hıc spor yapmadım gunluk kosusturmayla olduu azmı olmus acabaa
slm kızlar nasılsınız bugün tuhaf bi sıkıntı var içimde atamadım adam ne dese batıyo off bunaldım bugün 1 saat yürüdük çokta yemedim yiyemedim dişim şimdide kırılmış arasına gıda kaçıyo zonklatıyo hafta içi dişçi randevu verdi ama eşim yok kızı burakacakta kimsede yok mecbur haftaya cumartesine kaldı bugün böle geçti işte hayırlısı olur inşallah
herkeze iyi geceler
gecmis olsun nursenacim dis agrisi kötüdür bilirim, hic cekme, git bence hemen doktora,
bende cok cekmistim disciye olan korkumdan, ama birgün nasil olduysa yendim ve gide gele dislerim güzellestikce daha cok sevdim :) iyi olduuu
Cecom misafirligin iyi gecmis, ne tuhaf yinemi meyve getirmisler :)) iyi ettin kendine saklamakla, yersin ara ögünlerde :)))
Bizde arkadasimla ciktik biraz yürüyüs yapalim diye aksam, sonra carsiya dogru gidip noel pazarina gittik :) cok güzel oluyor burda
Weinachtsmarkt diyorlar yada özellikle bizim burdaki adi, Christkindlesmarkt
googlede bakmak isteyenler icin :)
Oyyyy ben bayılırım Weinachtsmarktahey gidi günler hey
Yaza okullar kapanır kapanmaz gidiyoruz nasipse Almanyaya ama şu an orada olmayı çok isterdim
Ne güzel yaa her yer ışıl ışıldır şimdi orada
HAFTANIN 1.si _____________ -2,4 kg. _______________ gulma
HAFTANIN 2.si _____________ -1,9 kg. ________ asumanzeynep:81:
HAFTANIN 3.sü ____________ -1,8 kg. ___________ anathema8
ciciş cücüşüm , eciş bücüşüm Meyraaamm
ben kaçtım fıstıklarımm , maaşı çekip borç yatırayım ,sonrada sinemeya gidecem , dün ebni üzenlerin hiçirine söylemiceemmm
iyi akşamlar herkese
ben de yürüdüm 1 saat donarak hatta daha çözmedim bile çok soğuk ankara
nursena
herkese hayırlı pazarlar dilerim
bugün kardeşimgil gelecek balık yiyeceğiz beraberce
tatlı yapıyorum sabah sabah yiyeceklere tabii ben yemem karamelli etimek tatlısı
anathema ben de günde birşey yemedim ama gerçekten canım da istemedi senin de istemiyormuş ne güzel gojibery fazla tatlı bişey değil ben ankarada bile hemen bulamadım heryerde yok 60 lira kilo fiyatı ondan herhalde
ama meyveli yoğurt ye canın isteyince ona izin var nasılsa olmadı light reçel al yoğurtla karıştırıp ye canım canın çok isterse adresini özelden yaz ben sana gojibery alıp göndereyim ankaradan seni anlıyorum çünkü tek izinli o olunca ben de takmıştım kafayı alana kadar ama normal üzüm gibi tatlı bişey değilmiş
bir de ben haftaya günde 1 meyve eklerim diye düşünüyorum bakalım
Slm uzun bir aradan sonra ben geldimm 132 kgdan 91 kg ma düşmüş olarak :)
Aranızda beni hatırlayacak arkadaslar vardır sanırım,bundan 3 sene evvel 132 kg iken bulmustum bu sayfayı su anki kilom 91 hedefim 55 insallah yaza kadar oda olacak
selamun aleyküm
hayırlı bir gün diliyorum
aynurcum seni görmemişim kuşum yaşlılığıma ver gözlerim görmemiş demekki
sayfayı yenilemeden kapattım herhalde
fazla yazamıyorum şarjım bitmek üzere mausumunda pili bitmiş
Allah beterinden saklasın.
Slm uzun bir aradan sonra ben geldimm 132 kgdan 91 kg ma düşmüş olarak :)
Aranızda beni hatırlayacak arkadaslar vardır sanırım,bundan 3 sene evvel 132 kg iken bulmustum bu sayfayı su anki kilom 91 hedefim 55 insallah yaza kadar oda olacak
Günaydın kızlar,
Hangi filme gittin kuzum? bence bonda gidersin sen, evim sensin ağlak gelir
Ellerine sağlık Asumancım. bayılırım etimek tatlısına. dün de Cecoşun tiramisusundan istedi canım. hiç normal sinyaller değil bunlar :)
ne hamaratsınız. maşallah
hepimiz at gibi olacaz inşAllah
hayallerimizden asla vazgeçmeyelim ,kimsenin hayallarimizi küçümsemesine izin vermeyelim , umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim , ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel oldu ama yememem lazım benim
ayrıca ben de dukana başlamadanönceden beri tiramisu istiyordum ama yemek nasip olmadı
ben bugün artı çıktım moralim bozuldu dün protein günümdü uydum tamamıyle sadece akşam köfte yedik dışarda azcık domates yemiştim yanında ondamı olduki acep aynuuuuuuuuuuur neden oldu ya ben 79 görecem diye bekliyorum 2 gündür tersine artıya çıkıyorum
haklısın canım ben de at gibi olmak istiyorum :)
günde çok üzerime geldiler yeter çirkinleşeceksin diye dünden beri de eşim aynı tepkileri veriyor çok canım sıkıldı ama ben en azından 75 olacağım bananeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?