Ellerine sağlık Asumancım. bayılırım etimek tatlısına. dün de Cecoşun tiramisusundan istedi canım. hiç normal sinyaller değil bunlar :)
ne hamaratsınız. maşallah
Slm uzun bir aradan sonra ben geldimm 132 kgdan 91 kg ma düşmüş olarak :)
Aranızda beni hatırlayacak arkadaslar vardır sanırım,bundan 3 sene evvel 132 kg iken bulmustum bu sayfayı su anki kilom 91 hedefim 55 insallah yaza kadar oda olacak
Günaydın ciciş cücüşllerriiimmmmm
nassınız yavrılarım ? benden iyilik gece geç yattım , biraz geç kalkınca uykumu aldım , iyi oldu valla kaç günlük uykusuzluğun üstüne
sevgilim aradı , dün saçını yıkayıp çarşıya çıkmış bugün hasta olmuş , sesi çok kötü geliyordu , elimdende bişey gelmiyorki burdan , diğer sefer orda arkadaşım vardı onunla ilaç aldırıp yollamıştımmneyse üzüldüm ama o çok ilgiyi falan sevmiyor hastayken , iyileşir inşAllah bi an öncee
akşama GALATASARAY - fenerbahçe maçı var , heyecan yaptım , iyi olan kazansın ama tabi gönlün SARRIIIII KIRMIZIIIIII diye bağırıyyooorrr
ahh Daficimm sen 18lik genç kız gibisin , tütütütü maşAllahh
bende sen ses vermeyince gittim uyudumm
tekrardan hoşgeldin , çok güzel vermişsin , darısıda kalan kilocuklara olsun inşAllahh
Evim sensin'e gittiiiimm
filmi çok beğenmedim ama en son sahnede ağladımm , baya ağladım , birde babamında beyin küçülmesi var 7 yıldır , ama o sürekli aktif bi insan olduu için , çiftlikle falan uğraşıyor , ağaçlarla ilgileniiyor , artık köyde yaşıyor MErsindeki eve uğramıyor bile , bu yüzden çok şükür bi sıkıntı yaratmıyor , stabil ama yinede üzüldümm, anlayacağın duygu karmaşı yaşadım iyicee , keşke gitmeseydiimm :26::26::26:
NOT:kahvaltı yapacam ben daha yaaaa , oooofffff
hepimiz at gibi olacaz inşAllah
hayallerimizden asla vazgeçmeyelim ,kimsenin hayallarimizi küçümsemesine izin vermeyelim , umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim , ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aranızda beni hatırlayacak arkadaslar vardır sanırım,bundan 3 sene evvel 132 kg iken bulmustum bu sayfayı su anki kilom 91 hedefim 55 insallah yaza kadar oda olacak
Ben kaçtım cücüşler , ne zamandır ertelediğim terziye gideyimde şu çuval pantalonlarımı azcık hizaya getireyim , öperim herkesiii
Esoşşşş
güzel oldu ama yememem lazım benim
ayrıca ben de dukana başlamadanönceden beri tiramisu istiyordum ama yemek nasip olmadı
ben bugün artı çıktım moralim bozuldu dün protein günümdü uydum tamamıyle sadece akşam köfte yedik dışarda azcık domates yemiştim yanında ondamı olduki acep aynuuuuuuuuuuur neden oldu ya ben 79 görecem diye bekliyorum 2 gündür tersine artıya çıkıyorum
haklısın canım ben de at gibi olmak istiyorum :)
günde çok üzerime geldiler yeter çirkinleşeceksin diye dünden beri de eşim aynı tepkileri veriyor çok canım sıkıldı ama ben en azından 75 olacağım bananeeeee
havanı yesinleeer cücüşşş ÇUVAL PANTOLONLAAAAARIIIMIII heee
valla gacıdaki havaya bak haaaadeğilmi nurgülcüğüm :)
gider ayak saçlarını savurup hıhh yapıp gitti..
Elbet biz de çuvallarımızı daraltacağız,o günler de gelecek. elbet bu devran dönecek,elbet güneşli zayıf günler göreceğiz :) ama gelipte burda yazarsam YENA değil de nilüfer olayım..
evet benim olacak kuzum sağol canım iyi ki varsınız takmıyorum denilenleri ama canım sıkılıyor tabii adetim yeni bitti canım köfte de tuzlu olabilir biraz evdekinden yarın nolacak bakalımolursun Asuşumm inanıyorum ben sana ,atgiller olacaz hep beraberrr
sen takma kimseyi ,banada ölecekmişim gibi muamele yapıyorlar , duymuyorum hiçbirini , önüme bakarım ben o kadar ,sende 75 olacak diyorsan olacaksın kuzumm
canım yediğin dometesten olmamıştır , belki dışardaki köfta tuzlu falandır , ödem tutmuşsundur , adetin yakınsa veya yeni bitmişse olabilirr , sıkıntı etme ,bozma moralini 79 senin olacak , binecen üstüne vuracan kırbacııı
benim de canım istiyo ama dizginliyorum kendimi. sen de yeme canım. bir dahaki ay kayınvalidemler geldiğinde yapar incecik bir dilim yerim. tabi bu ay içinde çok kilo verirsem :)
Asumancım geçen reglden bahsediyodun. ben de reglin ilk günü 84.0ı gördüm. bugün hala 84.2 yim. sanırım regl başında öyle bir boşalma oluyor bağırsaklarda. o yüzden ödem ve reglden olduğunu düşün ve üzülme. cumaya kadar görürsün 79u.
sağol esracım ne derlerse desin vereceğim ben o 5 kiloyu en azından
aynurcum tarif için sağol canım ben de kaydetmiştim tarifiama light labne bulamadım daha tatlandırıcı da almadım ben
light puding almıştım onu yapayım kendime olmazsa
ben de bunu anlamıyorum ya. sanki dünya da ne kadar zararlı şey varsa onları tüketip kilo alırken kendimize zarar vermiyoruz. emin ol cips, tatlı yerken verdiğin zarar kadar değildir aşırı zayıfladığında vereceğin zarar. o yüzden kimseyi dinleme.
Nasılsınız hanımlar iyisiniz umarım...
anathema geçmiş olsun...sedef konusunda alternatif tıp denedinmi hiç..Onunla ilgili başarılı sonuçlar alındığını duymuştum ama nasıl olduğunu bilmiyorum...
--
Bugün çok işim var ev öyle dağılmışki..
Çocuklarla dışarıda vakit geçirmeyi de istiyorum,hiç birşey yapmadan oturmayı da istiyorum :)
Çok sıkılıdm ben iş yapmaktan,ortalığı toplamaktan,yemek yapmaktan :)
Şöyle sihirli bir gücümüz olsa..Parmağımızı oynatsak ve o iş hallolsa..
Çocuların büyümesi hem çok güzel,harika,gurur verici hem de zor..
Kahvaltıda ki konumuz Kızımın ödevi VAROLUŞÇULUK idi bununla ilgili netten araştırma yapıp derlediğini yazmasını söylemiş tiyatro hocası..
Varoluşçuluğun önemli temsiilcilerinin bir kaç ismini de yazın demiş..( tiyatro,roman,felsefe ) örneğin..
Ben de okuduğum bildiğim yazarları saydım...
HAyır onlar değildir diyor kızım...Yaşı gereği herşeyi bilmiş ve şiddetli savunucus şu an..Çok normal :) Hoşuma da gidiyor :)
netten baktı 4-5 yazar ismini buldu 3 ü benim okuypta söylediğim yazar dı.:)
Biz babasıyla nasıl kızdırıyoruz onu..
Tamam pes ettim artık uğraşmayın benimle diyor.:)
Ben de yavaştan gidip el atayım bu enkaza..Aniden biri çıkar gelir rezil olurum valla..
Öyle böyle değil dağınıklık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?