Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arnazarcım görümcen inşallah daha iyidir? Teşhis kesinleşti mi? sorup hatırlatmak da istemiyorum ama merak ettim. inşallah yanlış teşhistir de bir şeyi yoktur kızcağızın.

canım tesekkur ederım. hiç aklımdan çıkmıyor kı hatırlatasın. teshıs kesınleşmedı. bugun sag gogusten girip biyopsı alacaklar. tam sonuç bellı olacak. alahın izni ile ınş hiç birsey çıkmaz... cuma gunu dualarınızı eksık etmeyın...

MEYRACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM . ALLAH DAHA BUYUK SIKINTI VERMESIN. AZ STRESI AZALT SONRA YINE BAKTIR TANSIYONUNA...

BU ARADA EN GÜZEL ÇAY barDAĞında İÇİLİR TATLIM :)

saol canım, amin inşaallah.....

görümceninde inş önemli bişeyi çıkmaz canım.... AMİN

VAYYYYYYYY bildi hatun haaa:))))
inan bugüne kadar ilk defa sen bildin bu sorunun cevabını:)))
TEBRİKLEEER
ÇAYBARDAĞIndaydı evet:)))))

herkese hayırlı cumalar
şifa bekleyen hastalara rabbim şifa versin hayırlısıyla inşallah
meyracım geçmiş olsun ama beslenme düzeni ve kilo tansiyonu çok etkiliyor hele de o yönde meyil varsa benim de tansiyonum 15 den aşağı düşmezdi çok şükür artık 12nin üstüne çıkmıyor migren ataklarımın sıklığı belirgin şekilde azaldı kilo bir çok şeyi tetikliyor malesef
ben bugün artıda çıktım nedense dün mücveri abarttım azcık da turşu yedim ondanmı ki yapacak bişey yok 79 için mücadeleye devam:)

arkadaşla, bugun iki ayağim bir pabuçla toplantiya gideceğim, yetişmem lazim. Spordan geldim şimdi bildirim yapıp kaçıyorum....
Geçen hafta- Bu hafta
Bel: 98 - 97
Kalça:117 - 116
Kilo:88.2 - 87.4 Fark: 0.8
Spor : 360dakika
sevgiler saygilar. kaçtim...

günaydın hanımlar.
öncelikle kilomu bildireyim aynıyım.değişen bişi yok geçen haftadan bu yana. (+) değilim ya napiim...

dün akşam 2 saatte eve gittim tam.
tam bir rezilllik, bir de erken çıktık güya ama ne fayda. herkes sokaklarda. tem yolu kilit. e5 desen aynı şekilde.

işler çok mecbur geldik yoksa gelmicektim bugün ama.

herkes kilo verdi mi yahu gidip bi bakınayım

ay şimdi nuhanın ölçülerini gördüm aklıma gelid kendimi ölçmediğim
iyisi mi beni ölçü tablosundan çıkarın :2:

bende kaçıyım artık, belki yine gelirim, öpüyorum hepinizi....

saol canım benim....
çok doğru söylüyorsun....
dün memurda öyle dedi, kilo tansiyonu şekeri tetikler dedi....

tatlım benim. inşallah tüm topikçe öyle hedefimize ulaşmış günlerimizi göreceğiz. inşallah bu yazzz...

Ben de inanmam aslında ama yutturdular valla görcez bakalım

Cuma olduğunu unutmuşum yaa kahvaltıdan sonra tartılmak zorunda kaldım o yüzden Bir de regl muhabbeti var. Kendimi böyle avutayım bari

Geçen hafta: 89,10
Bu hafta: 90,00

+ 0,9 kg

selamun aleyküm kızlaaaarrr
hemen bildirim yapayım

kilo : 87
spor : yok

bu hafta artılardayım ilaç almanın sonucu

geçmişi okuyamadım benim maskot geldi erkenden birde oynamak öğrenmiş totoşunu sallayıp duruyor birtanede dişi çıkmış bu hafta baya ilerleme var neyse bebişim taa gece babası işten çıkınca gider ben bugün giremeyebilirim

tünaydın güzeller...
nöbetin yorgunluğunu hala atamadığımdan öğlen oldu hala işler bitmedi..
birazdan ufaklığı da okula yollar evimi tertemiz ederim..

kilo spor durumuna gelince... geçen hafta heryere hızlıca yürüyerek gittim ama süre tutmadım. bu hafta sporu pas geçeyim en iyisi..
tartıma pil aldığımda tartılmış ve görğüm kilo gözlerimi yuvalarından fırlatmıştı...
emek mek verdiğim kiloları bir çırpıda alıvermişim.. 90 a dayanmışım.. iki üç gün dikkat ettim..
bu sabah..... 89 kiloyu gördüm..
89 kilo ile yeniden başlıyorum maratona... kışın zorolacak am neyse...

kısaca spor belirsiz
diyete başlanan kilo 89

hepimize kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…