aman efenim teveccühünüz :) asıl ben şanslıyım sizi buldum diye :)
yazarken ben de dedim evi terkediyorum sanmasınlar diye :) neyse ki doğru anlaşılmış :)
ben de öper ve kaçarım. sen de dikkat et canım kendine :)
Arnazarcım görümcen inşallah daha iyidir? Teşhis kesinleşti mi? sorup hatırlatmak da istemiyorum ama merak ettim. inşallah yanlış teşhistir de bir şeyi yoktur kızcağızın.
canım tesekkur ederım. hiç aklımdan çıkmıyor kı hatırlatasın. teshıs kesınleşmedı. bugun sag gogusten girip biyopsı alacaklar. tam sonuç bellı olacak. alahın izni ile ınş hiç birsey çıkmaz... cuma gunu dualarınızı eksık etmeyın...
MEYRACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM . ALLAH DAHA BUYUK SIKINTI VERMESIN. AZ STRESI AZALT SONRA YINE BAKTIR TANSIYONUNA...
BU ARADA EN GÜZEL ÇAY barDAĞında İÇİLİR TATLIM :)
herkese hayırlı cumalar
şifa bekleyen hastalara rabbim şifa versin hayırlısıyla inşallah
meyracım geçmiş olsun ama beslenme düzeni ve kilo tansiyonu çok etkiliyor hele de o yönde meyil varsa benim de tansiyonum 15 den aşağı düşmezdi çok şükür artık 12nin üstüne çıkmıyor migren ataklarımın sıklığı belirgin şekilde azaldı kilo bir çok şeyi tetikliyor malesef
ben bugün artıda çıktım nedense dün mücveri abarttım azcık da turşu yedim ondanmı ki yapacak bişey yok 79 için mücadeleye devam:)
kızlar şu test çok hoşuma gitti, isterseniz bi bakın, testin içeriği takıntılımısınız??
http://www.kadinlarkulubu.com/testler/205185-takintili-misiniz-test.html
Selamün Aleykümmmmmmm
Herkese günaydınnnnnnnnn
Bembeyaz bir sabaha uyanmış olmanın güzelliği ile biraz balkondan manzarayı izleyip hemen koşa koşa size geldim
Okullar tatil olduğu için benim büyük cadı hala uyuyorkücüğüde sabah babası gitmeden bir uyanmıştı hatta altına kaçırmış sağ olsun eşim gece düzgün uyuyamadım diye beni uyandırmayıp kendi cadıyla ilgilenmiş bir güzel yattığı yeri temizleyip cimcimeyide temizleyip giydirip yanıma yatırmış oda şimdi horul horul uyuyor
Bugün görümcede Kayınpederin senesini okuyacağız o yüzden biraz sonra kahvaltı hazırlayıp çocukları uyandıracağımkahvaltıdan sonrada şu tekkaş yolunda ilerleyen kaşlarımı alayım epilasyona başladıktan sonra çenemdeki tüyler ve bıyıklarda hiç çıkmayınca kaşlarımı unutuyorum almaya
Allahtan kalın kaş yine moda olduda kimse bu ne demiyor
Hmmmm En güzel çay nerede içilir diye sormuştun :44:
Karlıdağ olabiilirmi ( çay markası)
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah dediğin gibi evhamdır ki bende öyle olduğunu düşünüyorum
Kafana devamlı takılırsa bu seferde stresten tansiyonun fırlar
Benim oynak tansiyonum varzaten normale nazaran düşüktür hatta normal seviyeye geldiğinde fena olurum birde arada öyle bir düşer ki felaket mide bulantısı yapar bana hatta bazende baş ağrısı.
Şu bilekten ölçen tansiyon aletlerinden alabilirsen her gün kendini kötü hissettiğinde ara ara ölçüp bir kağıda yazarsın saatiyle birlikte 1 hafta yada 10 gün sonrada sağlık ocağındaki doktora gösterirsin
Eşimde aynı senin gibi çok yüksek tansiyonla savaşıyordu doktor öyle yaptırdı ve sonunda stresse bağlı tansiyonun olduğunu söyledi. Şimdi her akşam tansiyon ilaçı içiyor ve inan çok rahatSTress devam ediyor tabiki ama artık rahatsız olmuyor şükür
Güzelim bak 8li rakamlara bence iki haftan kaldıyeni yıla bile çok güzel bir başlangıç yapıyorsun daha ne olsun
Evet bencede şımarma7li rakamların sonlarına doğru 6ya yaklaşınca şımarma hakkın oluşabilir tabi kilo almamak kaydıyla
İnşallah sen bu gidişle kesinlikle yaza kadar kilo savaşını kazanmış olucaksın
Yaza giyeceğin ince ve kücük beden rengarenk kıyafetleri düşünFıstık gibi salınacağını düşün ve sakın ne olursa olsun vazgeçmeden kaçamaksız devam etmeye çalış
Kız benim idollük bir durumum yokbak tartılar bile karar veremedi verdimmi vermedimmi diye
He ben yinede inadım inat totoşum iki kanat hesabı sporuma da beslenmeme de devam ediceğimen geç 2 hafta sonra nasılsa yine tartılacağım salonda o zaman dananın kuyruğu kopacak
canım hayırlı olsun arkadaşın için darısı sana olur inşallah nişan kurdelesinden azızık kesip yutsaydın biliyorum batıl inanç ama benim ortada bişey yokken benden iki ay önce kuzenimin nişanında yutmuştum ondan 2 ay sonra ben nişanlandım tabiki herşeyin hayırlısını versin rabbim sevdiceğinle mutluluklar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?