Gözdem sen ceyizini hazırla ben sana soyleyim bende yuttuktan 1 sene sonra evlendim üstelik eşimi tanimiyordum dusun yani
HAFTANIN 1.si __________ - 1,6 kg. ____________________ Miyop
HAFTANIN 2.si __________ - 1,2 kg. _________________ efeeeeem
HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ nuhan & YENA & WAW:81: :122:
nursena spor varmı bu hafta senin ben göremedim yine:)
ANAMMMMM 2. OLMUŞUM OLEEYYYY BÜTÜN KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMYENACIM ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK AYRICA GEÇMİŞ OLSUN anam bu hafta tek sevincim bu oldu işte onun dışında bu haftayı lanet hafta olarak ilan ediyorum buğün kötü bi haber daha aldım (kusura bakmayın arkadaşlar sizide dert babası yaptım resmen ama anlatacak başka kimsem olmadığından emin olun buğün babannem düşmüş belini kırmış zaten zar zor tuvaletine gidip geliyodu 90a yakın yaşı var doktor ameliyat diyor ama ameliyattan kalkma ihtimali çok az malesef anneminde buğün kontrolü vardı oda kaldı bu durumdan dolayı ya böyle işte zaten babannem kaç gündür annem geliyo rüyama yanıma oturuyo diyomuş ne bileyim ya siz çözün artık gerisini yoruldum valla bu hafta çok yoruldum artık
Yenacım ellerine sağlıkkk
Kızlarr sizleride tebrik ediyorumdarısı bizim başımıza artık... gerçi ben bu listeye girebileceğimi hi sanmıyorum ya neyse
1.fadime02-nuhan...............................360dk
2.gulma.............................................300dk
3.y.o.l.c.u..........................................210dk
4.asumanzeynep.................................200dk
5.ceco34...........................................180dk
6.umutttt..........................................120dk
7.clutch.............................................90dk
8.anathema08.....................................20dk
sporcularımızı tebrik ederim
iiii akşamlar zayıf hatunlar siziii
bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım
haftaya kaldı artık
ohhh kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm beni yazmayın kızlar daha 3 günüm deyim ama haftaya listede olmak isterim
Selam kizlar telden giriyorum. hemen kioo bildirimi yapim hic iyi degil morelim bozuldu 99,6 ciktim. bu tarti grrcekten ne istiyo anlamiyirum hala adetim devam ediyor ama insan 1kilodan fazla arti cikarmi yaneyse olan oldu
ANAMMMMM 2. OLMUŞUM OLEEYYYY BÜTÜN KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMYENACIM ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK AYRICA GEÇMİŞ OLSUN anam bu hafta tek sevincim bu oldu işte onun dışında bu haftayı lanet hafta olarak ilan ediyorum buğün kötü bi haber daha aldım (kusura bakmayın arkadaşlar sizide dert babası yaptım resmen ama anlatacak başka kimsem olmadığından emin olun buğün babannem düşmüş belini kırmış zaten zar zor tuvaletine gidip geliyodu 90a yakın yaşı var doktor ameliyat diyor ama ameliyattan kalkma ihtimali çok az malesef anneminde buğün kontrolü vardı oda kaldı bu durumdan dolayı ya böyle işte zaten babannem kaç gündür annem geliyo rüyama yanıma oturuyo diyomuş ne bileyim ya siz çözün artık gerisini yoruldum valla bu hafta çok yoruldum artık
1.fadime02-nuhan...............................360dk
2.gulma.............................................300dk
3.y.o.l.c.u..........................................210dk
4.asumanzeynep.................................200dk
5.ceco34...........................................180dk
6.umutttt..........................................120dk
7.clutch.............................................90dk
8.anathema08.....................................20dk
sporcularımızı tebrik ederim
herkeze merhabalar. okumaya sonra devam edeyim. listeyi gorunce ekran karsısında sırıtık bırsey oldum. cok mutlu oldum. tebrik eden herkeze tesekkurlerrr.yena sana da cok tesekkurler.
benim bebis yıne ateslı yıne hasta. artık bu durum sıradan olmaya basladı. bebıs aglıyoor. sonra gorusuruz.
sıkma canını kuzumm , herşeyin hayırlısı olsunn , haftaya güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz
gerçi o bir kukucannn ben öyle hissediyomm
iiii akşamlar zayıf hatunlar siziii
bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım
haftaya kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?