Unuturmuyum hic yenacim ama sen yinede hatirlat bana tabiiki,
daha dikkatli olcam
esin niye adanaya gitmesi gerekiyor bu arada, is icinmi ?
posta güvercini gibi hissettim kendimi:126::126::126::126:
komikmissssss,
bizemi benziyor ne
bende keyifler iyi sayilir cok sükür, idare ediyoruz
sen nasilsin aynurcum daha iyimisin ? sIkintilarin gitmistir umarim..
meyracim sanada kolay gelsin bu arada, seninde misafirin varmis
ben şahsen kendime benzettimm
iyiyim bebeğim çok şükür , beni üzen insanları hayatımdan çıkararak başladım sıkıntılarımı çözmeye baya işe yarıyor , birde beni mutlu edenlerle vakit geçirince , oohh değmeyin keyfimee
Eminee bebeem + çıkmışın sorun etme , bak reglin geçsin , azcık dikkat et gerçekten olacak , nolur bak dikkat et birazcık yediklerine
cok iyi yapmissin aynur, artik bende öyle yapiyorum,
beni üzenleri hayatimdan cikariyorum, görüsmüyorum oluyor bitiyor, kafam rahatliyor, böylesi en iyisi.
+ ciktim ama onu atcam haftaya kadar, regl bitmedi henüz devam ediyor, ama bitsin, e dikkat te etcem sana ve yenaya söz veriyorum bide esraya tabi
ama bi o yetmiyor aynur, su icmiyorum icemiyorum o cok sorun oluyor,
bide sporsuz olmuyor sanki..
canım benim nasılsın manken hanım yeni fotolar eklede az motivasyon olsun kıs bize..Neviniiiiimmmmmmmmm
posta güvercini gibi hissettim kendimi:126::126::126::126:
canım benim nasılsın manken hanım yeni fotolar eklede az motivasyon olsun kıs bize..
sahi bana da benziyor he
kızlarr yoğun bir iş gününün sonuna yaklaşırken bir yandan gün sonu hazırlıyorum sizleride okudum...sabah işyerinin kafesinde kahvaltı ettim kepekli sandviç yedim hala midem nasıl yanıyor çok rahatsızım..biber gibi yanıyor... öğle yemeğini yedim yeşil çay içiyorum belki iyi gelir...
yarın sabah kahvaltıya eşimin arkadaşı ve eşi gelecek...uff her pazar bir davet bir misafir çok şükür Allah yalnız bırakmasın ama 1 gün iznim var zaten oda gidiyor işte napalım. dün akşam evi sil süpür ütü yap eşimde yardım etti saolsun (kırk yılda bir bende şaşırdım) bu akşamda ne zamandır gitmeik kv uğrarız.yarın için çok özel bişey yapmak niyetinde değilim zaten 4 kişi olacağız.sadece paçanga böreği yapıcam kızartmadan fırında...çayın yanına sütlü tatlı yada kek yaparım...
eheheh manken derken , pardon bacımm
canım şaka bir yana , hiç yeni kıyafet almadım , eskileri daraltıp giyiyom , yeni bi cicişler alayım foto koyarım ,söözz
Nevin hanımcıımm motivasyonunuz gelsin bi an önce , sizleride listelerde number one olarak görmekten mutluluk duyacaaazzz
midenede dikkat et canım , belki kepek dokunmuş olabilir , tam tahıllıyı tavsiye ederimm
bebeem kolay gelsin yaa , valla Allah haftasonu çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun , sıkıntı etme cücüüm sen çalışan bi insansın yap bişeyler , maksat muhabbet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?